Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Πωπω πραγματικά απίστευτο!! Φαντάζομαι τα έχεις όλα έτοιμα!! Άντε να έρθουν τα πρώτα πατουσακια της παρέας 🥰 ♥️ 

Από ψυχολογία πως τα πας??

Ναι εννοείται είναι όλα έτοιμα!!

Από ψυχολογία επειδή είμαι φοβιτσιαρα προσπαθώ να μην το σκέφτομαι για να πάω χαλαρή και να το ζήσω! Οπότε δε πολύ συνειδητοποιω ότι όντως έφτασε η ώρα!!

• Απαντήσεις 1.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Με το καλό να δεχτούμε τα πρώτα πατουσάκια της παρεούλας ❤️❤️

Κοριτσια εγώ δεν είμαι και στην καλύτερη φάση μου. Κάθε μέρα είμαι και χειρότερα, εχω πόνους από κάτω κυρίως μετά το απόγευμα. Το βραδυ δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω. Είναι συνεχόμενοι πόνοι σαν περιόδου. Επίσης ένα έντονο αίσθημα πίεσης προς τα κάτω και βάρος. Συσπασεις δεν εχω καταλάβει. Συνήθως τα πρωινά ήμουν καλύτερα αλλά σήμερα βλέπω πως δεν έχει υποχωρήσει καθόλου. Όλη μέρα την εχω βγάλει στο κρεβάτι. 
Λετε είναι φυσιολογικό να συμβαίνει μιας και είμαστε στην 37η εβδομάδα;;; Αν συνεχίσει θα πάρω τον γιατρό. 

Κι εγώ έτσι ήμουν και είμαι, συνήθειες ως είναι φυσιολογικό,συσπάσεις είναι αυτοι οι πόνοι,απλά πρέπει να παρατηρείς τη συχνότητα τους.Εμενα μου είχε πει να προσπαθώ να ξαπλώνω όταν με πιάνει και να μην κουράζομαι,οπότε καλά κάνεις!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Κι εγώ έτσι ήμουν και είμαι, συνήθειες ως είναι φυσιολογικό,συσπάσεις είναι αυτοι οι πόνοι,απλά πρέπει να παρατηρείς τη συχνότητα τους.Εμενα μου είχε πει να προσπαθώ να ξαπλώνω όταν με πιάνει και να μην κουράζομαι,οπότε καλά κάνεις!

Κατάλαβα. Απλά δεν πάνε και έρχονται. Είναι συνεχόμενοι πόνοι γιαυτο θεωρούσα πως δεν είναι συσπάσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Κατάλαβα. Απλά δεν πάνε και έρχονται. Είναι συνεχόμενοι πόνοι γιαυτο θεωρούσα πως δεν είναι συσπάσεις. 

Εγώ δν νομίζω ότι είναι συσπάσεις πάντως. Είναι πονάκια. Το μωρό πιέζει προς τα κάτω να εμπεδωθεί κ ταυτόχρονα κονταίνει ο τράχηλος ώστε να εξαλειφθεί. 

Δεν θα ανησυχούσα αν περνάνε αφού ξαπλώσεις ή κάτσεις. 

αν είναι πόνοι γέννας θα δεις ότι θα επαναλαμβάνονται σε μοτίβο. 

είναι φυσιολογικό σ αυτόν τον μήνα όλα αυτά. Κ επίσης είναι επιθυμητά. 

πότε έχεις γιατρό ξανά; ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Εγώ δν νομίζω ότι είναι συσπάσεις πάντως. Είναι πονάκια. Το μωρό πιέζει προς τα κάτω να εμπεδωθεί κ ταυτόχρονα κονταίνει ο τράχηλος ώστε να εξαλειφθεί. 

Δεν θα ανησυχούσα αν περνάνε αφού ξαπλώσεις ή κάτσεις. 

αν είναι πόνοι γέννας θα δεις ότι θα επαναλαμβάνονται σε μοτίβο. 

είναι φυσιολογικό σ αυτόν τον μήνα όλα αυτά. Κ επίσης είναι επιθυμητά. 

πότε έχεις γιατρό ξανά; ☺️

Χρυσά μου είναι λίγο περίεργοι πόνοι. Δηλαδή δεν περνάνε κατά την διάρκεια της ημέρας, μόνο το πρωί ξυπνούσα και ήταν πιο χαλαροί. Ίσως επειδή εμενα σερί ξαπλωμένη πολλές ώρες, δεν ξέρω. Σήμερα πάντως με έχει παει χάλια όλη μέρα και ενώ είμαι ξαπλωμένη. 
Τον γιατρό θα τον ξανά δούμε την Παρασκευή. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...