γεια σου κορίτσι! Δοκίμασε και χουρμάδες (βασιλικούς), ακτινίδια, αποξηραμένα δασμάσκηνα, μπόλικο νερό, προβιοτικά σε κάψουλες (ρώτα και το γυναικολόγο)
Καλα σπιτι εννοειται ανοιχτο για αυτο κοιταω τοσο πολυ το πλατος...
τα ειχα βαλει διπλα διπλα κ μου φανηκε αρκετα πιο μεγαλο το bugaboo, σε σημειο που θα αρχιζε να μου δημιουργουσε θεμα...
Σιγουρα δεν ηταν οσο τα κλασσικα διπλα-διπλα διδυμων αλλα και παλι και τα 9-10 εκατοστά ειναι αρκετα κατ αναλογια (cybex 65/buggaboo 74-αν αναλογιστουμε οτι το κλασσικο διδυμων της Inglesina ειναι 77 πλατος οποτε εχουν απλα 3 εκατοστά διαφορά τοτε ειναι οντως μεγαλο). Επειτα κ απο πλευρας τιμης να το δουμε το bugaboo ξεφευγει (με εκπτωση μου το εδιναν ~1600, το sybex πηγε στο λιγο κατω απο χιλιαρικο)
Tο καθενα εχει τα θετικα κ τα αρνητικα του...καλο ειναι να τα δειτε απο κοντα
Κορίτσι μου γλυκό,σε καταλαβαίνω απόλυτα...το περάσαμε πριν λίγο καιρό και εμείς αυτό...Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήταν και από το δόντι..Εγώ θα σου πω να αφήσεις τα σεμινάρια (να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αντίθετη σε αυτά πολύ απλά είναι να πετύχεις και το παιδί έτοιμο να σου κάνει την αλλαγή,δεν είναι μαγικό φίλτρο) και να προσπαθήσεις να βάζεις το μικράκι να κάνει σιγά σιγά έναν και πιο μετά και δύο ημερήσιους υπνους στο λίκνο...Μετά αν έχεις και υπομονή βέβαια μπορείς να τον βάζεις στο λίκνο το βράδυ και να κάτσεις εκεί δίπλα ή να του δώσεις το χεράκι σου να νιώσει την ασφάλεια σου και να δεις πως θα συμπεριφερθεί...Δύο τρεις μέρες μπορεί να ξυπνάει αλλά μετά θα μάθει...