Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Τέλεια τα νέα σας, και τα μωράκια πολύ καλά σε βάρος. Δόξα τον Θεό προχωράμε όλες πολύ καλά. 

@Xrisa95 και εμένα το χέρι μου πονάει ακόμα από το εμβόλιο και σκέψου το έκανα την Δευτέρα.🤔

Εμείς σήμερα 36+3 έχουμε γιατρό, όπου εκτός του υπερήχου θα μου πάρει και καλλιέργεια για στρεπτόκοκκο. Επίσης μου είπε πως θα μιλήσουμε για τον τοκετό και το ενδεχόμενο πρόκλησης με τεχνητούς πόνους αν βέβαια είναι ευνοϊκές οι συνθήκες, δηλαδή το βάρος του μωρού, αν έχει εμπεδωθεί κλπ. Βέβαια από τι κατάλαβα την προηγούμενη φορά το σκέφτεται αφού πατήσουμε την 38η εβδομάδα. Και γενικά πάνω σε αυτό το θέμα βρίσκομαι σε δίλλημα, δηλαδή από την μια σκέφτομαι γιατί όχι αν είναι οκ το μωράκι, από την άλλη γιατί να το πιέσουμε. Μετά μπαίνει στο προσκήνιο και το θέμα της απόστασης και της φύσης της δουλειάς του γιατρού, ο οποίος έχει και αλλού ιατρεία και κάπως πρέπει να προγραμματιστεί η γέννα μου. Οπότε θα πάω και θα δω τι θα μου πει.

Γράψε μας τα νέα σας από τον γιατρό 🩷 με το καλό να δεις το κοριτσάκι σου! 🩷 

Εγώ έχω κ αυτόματη έναρξη φυσιολογικού τοκετού στο ενεργητικό μου κ πρόκληση αλλά δν θέλω να σε επηρεάσω με τη δική μου εμπειρία κ τις γνώσεις γιατί είναι ένα θέμα ξεκάθαρα που αφορά εσένα! ❤️ εγώ θα ευχηθώ να πάνε όλα κατ’ ευχήν που είμαι σίγουρη ότι θα πάνε ❤️

• Απαντήσεις 1.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η elenitsa2. είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! 
Σας διαβάζω όσο πιο συχνά μπορώ και χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τα μωράκια σας! Δεν έχω προλάβει να σας γράψω νέα κορίτσια μου, δουλεύω ακόμα ( στο γραφείο του πατέρα μου οπότε δεν βιάζομαι να σταματήσω)  και δεν θέλω κιόλας αρνούμαι να αποδεχτώ ότι θα πρέπει να σταματήσω!!😅😅 οπότε όπως καταλαβαίνετε παρόλο που σας διαβάζω πάω να γράψω μήνυμα και η κούραση ούτε να σκεφτώ δεν με αφήνει🤷🏼‍♀️ 

είχαμε και εμείς γιατρό χθες 2700 ο μπέμπης μας στις 36 εβδομάδες όλα καλά ευτυχώς παρόλο που με είχαν αγχώσει ότι θα είναι μικρούλης φαίνεται ότι θα βγει μια χαρά εν τέλη είναι και ψηλός🥰  θα πάω με καισαρική κορίτσια μ λόγω θέσης, ο γιατρός μου είπε το παρακολουθούμε κ εννοείται αν γυρίσει πάμε κανονικά είναι πολύ υπερ του φυσιολογικού…εγώ δεν σας κρύβω πως είμαι πολύ οκ με την καισαρική ούτε αγχώνομαι ούτε τίποτα εμπιστεύομαι πολύ τον γιατρό μου. Εχω έτοιμα και τα πράγματα του οπότε απλά περιμένουμε την ημέρα… στην δουλεια εννοείται 😝😂 θέλουν να σταματήσω οι δικοί μου αλλά αρνούμαι νιώθω και πολύ καλά είναι η αλήθεια μη το ματιάσω τώρα στο τέλος αλλά δεν έχω ούτε ενοχλήσεις ούτε τίποτα αν δεν ήταν η κοιλιά θα ξέχναγα ότι είμαι έγκυος! 

Μια χαρά από βάρος το μωράκι όντως 🎈🎈🎈🎈 όλα πήγαν καλά στο τέλος για όλες μας! 

αφού εσύ είσαι οκ με την εργασία κ είναι κ στο στενό σου οικογενειακό περιβάλλον μια χαρά μην μασάς 🎉

όταν έχεις νεότερα με τον τοκετό πες μας! Θα είσαι η πρώτη λογικά (ίσως κ η Αντωνία δεν ξέρω 🩷🩷). 

αναμένουμε πατουσάκια στην ομάδα 🍾🍾🍾🍾❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Τι καλά που θα σε βοηθήσει η μαμά σου!! Έχεις και 2 παιδιά και φαντάζομαι πόσο ζόρι είναι!!

Όχι δεν κάναμε βρεφικό δωμάτιο γιατί δεν έχουμε έξτρα δωμάτιο! Σε 2 χρόνια θα πάμε σε μεγαλύτερο σπίτι και εκεί θα γίνει κατευθείαν το παιδικό δωμάτιο!! Προς το παρόν έχουμε 1 υπνοδωμάτιο το οποίο είναι τεράστιο μεν αλλα 1!! Εντάξει πιστεύω θα μας φτάσει για αρχή θα κάνουμε υπομονή 2 χρόνια είναι θα περάσουν και μετά θα έχει δικό του χώρο 🥰

Ναι Αννιτακι μια χαρά ❤️🎈 με το καλό να γεννηθεί ο μπέμπης κ βλέπετε πως θα εξελιχθούν οι ανάγκες σας. 

εμείς είμαστε σε σπίτι 90τμ με 2 υπνοδωμάτια αλλά κ εμείς θα μετακομίσουμε σε 2 χρονια σίγουρα γιατί 3 παιδιά σ ένα δωμάτιο δν γίνεται. 🤭 ειδικά όταν είναι διαφορετικού φύλου κ έχουν διαφορά ηλικίας. Πχ η κόρη μου είναι 5 θα πάει δημοτικό του χρόνου θέλει ένα δικό της δωμάτιο που έχει τώρα ένα γι αυτήν. Ο γιος μου κ το μωράκι θα κοιμούνται  μαζί μου στο δωμάτιο η συγκοιμηση με έχει σώσει στο θηλασμό άρα δν έχουμε θέμα ακόμα αλλά κ εμείς σε 2 χρόνια σίγουρα θα μετακομίσουμε. ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Μια χαρά από βάρος το μωράκι όντως 🎈🎈🎈🎈 όλα πήγαν καλά στο τέλος για όλες μας! 

αφού εσύ είσαι οκ με την εργασία κ είναι κ στο στενό σου οικογενειακό περιβάλλον μια χαρά μην μασάς 🎉

όταν έχεις νεότερα με τον τοκετό πες μας! Θα είσαι η πρώτη λογικά (ίσως κ η Αντωνία δεν ξέρω 🩷🩷). 

αναμένουμε πατουσάκια στην ομάδα 🍾🍾🍾🍾❤️❤️❤️

Όντως Χρύσα μου παρά τις ανησυχίες όλα τα μωράκια μας είναι μια χαρά !!😍❤️

μάλλον ναι μετά το @Elenaki_ που θα γεννήσει πρώτη σίγουρα, θα είναι ή η Αντωνία μας ή εγώ! Εκτός απροόπτου πάντα! 

απίστευτο που φτάσαμε να περιμένουμε φωτό με πατουσάκια !!🥹🥹🥹

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η elenitsa2. είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! 
Σας διαβάζω όσο πιο συχνά μπορώ και χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τα μωράκια σας! Δεν έχω προλάβει να σας γράψω νέα κορίτσια μου, δουλεύω ακόμα ( στο γραφείο του πατέρα μου οπότε δεν βιάζομαι να σταματήσω)  και δεν θέλω κιόλας αρνούμαι να αποδεχτώ ότι θα πρέπει να σταματήσω!!😅😅 οπότε όπως καταλαβαίνετε παρόλο που σας διαβάζω πάω να γράψω μήνυμα και η κούραση ούτε να σκεφτώ δεν με αφήνει🤷🏼‍♀️ 

είχαμε και εμείς γιατρό χθες 2700 ο μπέμπης μας στις 36 εβδομάδες όλα καλά ευτυχώς παρόλο που με είχαν αγχώσει ότι θα είναι μικρούλης φαίνεται ότι θα βγει μια χαρά εν τέλη είναι και ψηλός🥰  θα πάω με καισαρική κορίτσια μ λόγω θέσης, ο γιατρός μου είπε το παρακολουθούμε κ εννοείται αν γυρίσει πάμε κανονικά είναι πολύ υπερ του φυσιολογικού…εγώ δεν σας κρύβω πως είμαι πολύ οκ με την καισαρική ούτε αγχώνομαι ούτε τίποτα εμπιστεύομαι πολύ τον γιατρό μου. Εχω έτοιμα και τα πράγματα του οπότε απλά περιμένουμε την ημέρα… στην δουλεια εννοείται 😝😂 θέλουν να σταματήσω οι δικοί μου αλλά αρνούμαι νιώθω και πολύ καλά είναι η αλήθεια μη το ματιάσω τώρα στο τέλος αλλά δεν έχω ούτε ενοχλήσεις ούτε τίποτα αν δεν ήταν η κοιλιά θα ξέχναγα ότι είμαι έγκυος! 

Καλέ μια χαρά είναι το βάρος του!! Μιλάμε για ένα φυσιολογικό προς μεγάλο μωρό!! Τζάμπα το άγχος!

Όσο για την δουλειά σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Και εμείς έχουμε δικο μας κατάστημα και ο άντρας μου ήδη από τον 7ο φωνάζει να μην πηγαίνω αλλά εγώ δεν μπορώ!! Θα σκάσω στο σπίτι! Φυσικά το περπάτημα είναι αρκετό και κουράζομαι αλλά νιώθω αρκετά καλά και νομίζω ότι έχω ακόμα αντοχές!! Όταν νιώσω ότι δεν την παλεύω τότε θα σταματήσω! Μάλλον όταν γεννήσω θα γίνει αυτό 🤣 

Έχω ακούσει πάντως αρκετές ιστορίες ότι τα μωρά γυρνάνε και την τελευταία στιγμή! Οπότε μην προδικάζεις τίποτα! Εγώ ήθελα να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό λόγο φοβάμαι πάρα πολύ την ανάρρωση της καισαρικής και αυτό λόγο της κακής εμπειρίας που είχε η αδελφή μου!! Παρόλα αυτά είμαι προετοιμασμένη και για τα 2 και πραγματικά σημασία έχει να είμαστε καλά εμείς και τα μωράκια μας!!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Ναι Αννιτακι μια χαρά ❤️🎈 με το καλό να γεννηθεί ο μπέμπης κ βλέπετε πως θα εξελιχθούν οι ανάγκες σας. 

εμείς είμαστε σε σπίτι 90τμ με 2 υπνοδωμάτια αλλά κ εμείς θα μετακομίσουμε σε 2 χρονια σίγουρα γιατί 3 παιδιά σ ένα δωμάτιο δν γίνεται. 🤭 ειδικά όταν είναι διαφορετικού φύλου κ έχουν διαφορά ηλικίας. Πχ η κόρη μου είναι 5 θα πάει δημοτικό του χρόνου θέλει ένα δικό της δωμάτιο που έχει τώρα ένα γι αυτήν. Ο γιος μου κ το μωράκι θα κοιμούνται  μαζί μου στο δωμάτιο η συγκοιμηση με έχει σώσει στο θηλασμό άρα δν έχουμε θέμα ακόμα αλλά κ εμείς σε 2 χρόνια σίγουρα θα μετακομίσουμε. ☺️

Χρύσα μου να σου πω την αλήθεια εμείς έχουμε 2 σπίτια τα οποία το ένα είναι μονοκατοικία και είναι τεράστιο πραγματικά και το άλλο διαμέρισμα το οποίο είναι 100τμ!! Ε με ένα παιδί δεν μας κάνει κανένα από τα 2 γι'αυτό πήγαμε σε νοίκι σε μικρότερο σπίτι για να έχουμε και πιο λίγα έξοδα!! Ελπίζω σε 2 χρόνια και ίσως κάτι παραπάνω να είμαι ξανά έγκυος για να πάμε σε ένα από τα 2 σπίτια αλλιώς πάλι σε νοίκι θα πάμε αλλά σε κανένα 80 τμ! Βλέποντας και κάνοντας 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλέ μια χαρά είναι το βάρος του!! Μιλάμε για ένα φυσιολογικό προς μεγάλο μωρό!! Τζάμπα το άγχος!

Όσο για την δουλειά σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Και εμείς έχουμε δικο μας κατάστημα και ο άντρας μου ήδη από τον 7ο φωνάζει να μην πηγαίνω αλλά εγώ δεν μπορώ!! Θα σκάσω στο σπίτι! Φυσικά το περπάτημα είναι αρκετό και κουράζομαι αλλά νιώθω αρκετά καλά και νομίζω ότι έχω ακόμα αντοχές!! Όταν νιώσω ότι δεν την παλεύω τότε θα σταματήσω! Μάλλον όταν γεννήσω θα γίνει αυτό 🤣 

Έχω ακούσει πάντως αρκετές ιστορίες ότι τα μωρά γυρνάνε και την τελευταία στιγμή! Οπότε μην προδικάζεις τίποτα! Εγώ ήθελα να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό λόγο φοβάμαι πάρα πολύ την ανάρρωση της καισαρικής και αυτό λόγο της κακής εμπειρίας που είχε η αδελφή μου!! Παρόλα αυτά είμαι προετοιμασμένη και για τα 2 και πραγματικά σημασία έχει να είμαστε καλά εμείς και τα μωράκια μας!!

και γω για προς με μεγάλο μωράκι τον κόβω να είναι!!! Πραγματιξα τζαμπα όλο αυτό το άγχος 

χαχαχ και γω Αννίτα μου όταν γεννήσω τότε θα σταματήσω σε καταλαβαίνω!😅 αφού νιώθουμε καλά αυτό έχει σημασία

εεε να πω την αλήθεια μου δεν θέλω να γυρίσει…τώρα το έχω αποδεχτεί να γίνει έτσι δεν θέλω να περιμένω πότε θα έρθει η ώρα να βγει…είμαι πολύ του προγράμματος και η καισαρική μου δίνει μια …σιγουριά..φυσικά όμως σε κάθε περίπτωση ευχομαι να γίνει ότι είναι καλύτερο για εμάς και τα μωράκια μας ❤️

Δημοσίευση

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μωράκια μας μεγαλώνουν!!!!

Εγώ μόλις γύρισα απ' τον γιατρό μου...ο μικρός είναι 2450γρ. 34+4 σήμερα. Έχει πάρει θέση κ πιέζει πολύ την λεκάνη και το κόκκαλο για αυτό νιώθωκ αυτά τα πινάκια κ το βάρος χαμηλά!Μου είπε ότι πιθανώς να έρθει νωρίτερα από τις 39 που υπολογίζαμε αρχικά! Μου έκανε καλλιέργεια για στρεπτόκοκκο και μου μέτρησε τον τράχηλο ο οποίος είναι κλειστός προς το παρόν αλλά πιο κοντός!

Επίσης μου είπε να κάνω το ραντεβού με τον καρδιολόγο για να είναι έτοιμη και να ρυθμίσουμε ταχυκαρδίες και πίεση που έχω πολύ χαμηλή!

Επίσης μου είπε οτι ο μικρός έχει πολύ μεγάλο κεφάλι χωρίς όμως να φαίνεται κάτι παθολογικό!χαχα μπουμπουνακος θα βγει μάλλον!!

Τώρα θέλει να με βλέπει κάθε εβδομάδα για να δούμε πως θα εξελιχθεί!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elenitsa2. είπε:

Όντως Χρύσα μου παρά τις ανησυχίες όλα τα μωράκια μας είναι μια χαρά !!😍❤️

μάλλον ναι μετά το @Elenaki_ που θα γεννήσει πρώτη σίγουρα, θα είναι ή η Αντωνία μας ή εγώ! Εκτός απροόπτου πάντα! 

απίστευτο που φτάσαμε να περιμένουμε φωτό με πατουσάκια !!🥹🥹🥹

Ελενίτσα σε μπέρδεψα κορίτσι μου με το ελενακι. 

που είσαι κορίτσι μου είχα γράψει πριν λίγες μέρες για σένα! Γιατί δν είχαμε νέα σου τον τελευταίο καιρό! 

ωχ κορίτσια συγγνώμη πως μπερδεύτηκα έτσι ☺️

Δημοσίευση

Κορίτσια μόλις έφυγα από τον γιατρό. Το μωρακι είναι μια χαρά, έχει φτάσει κοντά στα 2.700 γρ. Μου πήρε και δείγμα για στρεπτόκοκκο και με εξέτασε για πρώτη φορά κολπικά. Μου είπε πως είμαστε σε καλό δρόμο και όλα θα κριθούν την αλλη εβδομάδα αφού φαίνεται πως η μπουμπού παλεύει να εμπεδωθεί (σε αυτό οφείλονται και οι έντονοι πόνοι περιόδου που εχω). 
 Τελος, να πω πως η κολπική εξέταση δεν με πόνεσε καθόλου. Ειχα φοβηθεί πολύ και τελικά δεν ήταν τίποτα. 

Δημοσίευση

@ΛΕΥΚΗ

Μπράβο κορίτσι μου!!! Κολπικά με υπέρηχο σε εξέτασε ή με το χέρι;ούτε εγώ ένιωσα πόνο σήμερα με τον κολπικό υπέρηχο είναι η αλήθεια. Φόβο λίγο ναι..Χαχαχα

Κοριτσια θα πάρετε φόρμα εξόδου για το μωρό τώρα που γεννιέται ή το θεωρείτε περιττό;;; Εγώ το σκεφτόμουν μιας κ θα ναι Φλεβάρης Μάρτης Απρίλης μπροστά μας αλλά κάποιοι μου λένε ότι θα σκάει κ ότι καλύτερα είναι μια απλή κουβερτουλα.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mickie είπε:

@ΛΕΥΚΗ

Μπράβο κορίτσι μου!!! Κολπικά με υπέρηχο σε εξέτασε ή με το χέρι;ούτε εγώ ένιωσα πόνο σήμερα με τον κολπικό υπέρηχο είναι η αλήθεια. Φόβο λίγο ναι..Χαχαχα

Κοριτσια θα πάρετε φόρμα εξόδου για το μωρό τώρα που γεννιέται ή το θεωρείτε περιττό;;; Εγώ το σκεφτόμουν μιας κ θα ναι Φλεβάρης Μάρτης Απρίλης μπροστά μας αλλά κάποιοι μου λένε ότι θα σκάει κ ότι καλύτερα είναι μια απλή κουβερτουλα.

Με εξέτασε με το χέρι! Φοβόμουν και εγώ είναι η αλήθεια αλλά ήταν πολύ προσεκτικός. Δεν κατάλαβα ούτε ενόχληση. 
Εγω πήρα φόρμα εξόδου αλλά τελικά μάλλον είναι περιττή. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,τι ώρα που μαζευτηκανε πάλι όλες και καλά νέα!!!

@Antonia2χρόνια πολλά,να χαίρεσαι το όνομα σου και με το καλό οι μπουμπουκες σου!!

Εμείς οριστικοποιησαμε το ραντεβού για Παρασκευη στις 12.00,όπου τέτοια ώρα την άλλη βδομάδα,πρώτα ο Θεός θα είμαι αγκαλιά με το μωράκι μου!!!🙏😁

Εμένα η κολπική εξέταση δε μπορώ να πω ότι δε με πόνεσε , ήταν υπέρηχος όπου κι εμένα έχει κοντύνει ο τράχηλος.Η μικρή είναι 2700 και Τετάρτη -Πεμπτη έχω να κάνω ενέσεις κορτιζόνης, συστήνονται λόγω καισαρικής.

Όταν είχα κάνει κι εγώ το εμβόλιο του κοκκυτη πονούσε το χέρι μου για 4-5 μέρες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,τι ώρα που μαζευτηκανε πάλι όλες και καλά νέα!!!

@Antonia2χρόνια πολλά,να χαίρεσαι το όνομα σου και με το καλό οι μπουμπουκες σου!!

Εμείς οριστικοποιησαμε το ραντεβού για Παρασκευη στις 12.00,όπου τέτοια ώρα την άλλη βδομάδα,πρώτα ο Θεός θα είμαι αγκαλιά με το μωράκι μου!!!🙏😁

Εμένα η κολπική εξέταση δε μπορώ να πω ότι δε με πόνεσε , ήταν υπέρηχος όπου κι εμένα έχει κοντύνει ο τράχηλος.Η μικρή είναι 2700 και Τετάρτη -Πεμπτη έχω να κάνω ενέσεις κορτιζόνης, συστήνονται λόγω καισαρικής.

Όταν είχα κάνει κι εγώ το εμβόλιο του κοκκυτη πονούσε το χέρι μου για 4-5 μέρες!!!

Σε μια εβδομάδα?? Αχ μου φαίνεται απίστευτο ότι το πρώτο ζουζουνακι της ομάδας έρχεται 🥰 το μωράκι σου είναι πολύ καλά σε βάρος!! Πολύ χαίρομαι!! Είσαι έτοιμη?

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Mickie είπε:

@ΛΕΥΚΗ

Κορίτσι μου εγώ έχω φόρμες εξόδου μιας και μου έδωσαν αλλά νομίζω ότι μια κουβέρτα είναι αρκετή! Από ότι ξέρω τα μωράκια έχουν μεγαλύτερη θερμοκρασία από εμάς τους μεγάλους!! Και για το σπίτι ακόμα αυτό που ξέρω είναι ότι είναι καλά να είναι στους 20-21 βαθμούς και όχι παραπάνω 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Σε μια εβδομάδα?? Αχ μου φαίνεται απίστευτο ότι το πρώτο ζουζουνακι της ομάδας έρχεται 🥰 το μωράκι σου είναι πολύ καλά σε βάρος!! Πολύ χαίρομαι!! Είσαι έτοιμη?

Δε το έχω συνειδητοποιήσει!!

Ανυπομονώ, φοβάμαι,χαϊδεύω την κοιλιά μου κ πειράζω την μικρή γιατί μετά δε θα υπάρχει αυτή η αίσθηση... αλλά κυρίως δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έφτασε η ώρα να συναντηθούμε!!

Εγώ έχω φόρμα εξόδου αλλά θα προτιμήσω κουβερτάκι που εφαρμόζει στο αυγό για την έξοδο μας από το μαιευτήριο!

Δημοσίευση

@Elenaki_ αχ τι ωραία νέα!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!άντε και καλή μας αρχή!!

@ΛΕΥΚΗ άρα να μην πάρω καλύτερα!! ευχαριστώ πολύ 

@annitakianna απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει λόγος για φόρμα εξόδου! Ευχαριστώ πολύ πολυ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...