Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Φτάσαμε μαζί στο τέλος Χρυσά μου!!!❤️ Λίγο έμεινε να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας.

Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και αισιόδοξη αλλά η κουβέντα μου με τον γιατρό με τάραξε εχθές. Κατάλαβα πως πλησιάζουμε και ψιλό φρίκαρα. Είναι λίγο τρομακτικό το άγνωστο αλλά ελπίζω πως εκείνη την στιγμή θα βρω το θάρρος που χρειάζεται. 
Μου είπε πως γενικά από την άλλη εβδομάδα να εχω τον νου μου για τυχόν σημάδια τοκετού. 

Σίγουρα πάντα το άγνωστο σε τρομάζει κ είναι λογικό όλοι έτσι είμαστε! Αλλά στο λέω με σιγουριά θα τα πας εξαιρετικά ❤️ κ στον τοκετό κ όταν έρθει το μωράκι! ❤️ 

εννοείται να έχεις το νου σου για σημάδια τοκετού αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο ειδικά σε πρωτότοκη να ξεκινήσει ο τοκετός πριν τις 37-38 εβδ! 
μπορεί να συμβεί αλλά είναι σπάνιο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι σ αυτό το μικρό ποσοστό γ αυτό εννοείται να έχεις το νου σου 🙏🏼😍 🤣

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Σίγουρα πάντα το άγνωστο σε τρομάζει κ είναι λογικό όλοι έτσι είμαστε! Αλλά στο λέω με σιγουριά θα τα πας εξαιρετικά ❤️ κ στον τοκετό κ όταν έρθει το μωράκι! ❤️ 

εννοείται να έχεις το νου σου για σημάδια τοκετού αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο ειδικά σε πρωτότοκη να ξεκινήσει ο τοκετός πριν τις 37-38 εβδ! 
μπορεί να συμβεί αλλά είναι σπάνιο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι σ αυτό το μικρό ποσοστό γ αυτό εννοείται να έχεις το νου σου 🙏🏼😍 🤣

Ναι μου το είπε και ο γιατρός αλλά επειδή είμαστε μακριά νομίζω μου το τόνισε, ώστε να προλάβουμε να πάμε Αθήνα. Σκέψου πως χρειαζόμαστε 4 ώρες για να πάμε, όποτε όσο νωρίτερα το καταλάβω τόσο το καλύτερο. 
Εύχομαι βέβαια να έρθουν όλα στην ώρα τους. 🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν εχθές!! Ποτε λέγαμε ότι πρέπει να το πιστέψουμε και ότι θα γίνει κάποια στιγμή και πλέον συζητάμε για τους τοκετούς μας!!!! ΦΟΒΕΡΟ!!! Να πάνε όλα καλά 🙏🙏🙏🙏

Τεραστια συγκινηση...🥹🥹🥹

νομιζω τωρα εχω αρχισει κ το πιστευω γ τα καλα!!! Παω κ ανοιγω την ντουλαπα των κοριτσιων κ τρελαινομαι!!! Μυριζω ολη αυτη τη μωρουδιλα των απορρυπαντικων κ ανυπομονω!!!!

Εν τω μεταξυ ο αντρας μου καμια σχεση... κοσμαρα τελειως... θ μου πεις εμας μεγαλωνουν μεσα μας!!!!

Δε λεω, ερχεται τους μιλαει, χαιδευει κοιλιτσα αλλα του λεω ελα να δεις μεσα στ δωματιο πχ τις κουβερτουλες, τα πραγματακια τους κ ερχεται βαριεστημενα...😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ναι μου το είπε και ο γιατρός αλλά επειδή είμαστε μακριά νομίζω μου το τόνισε, ώστε να προλάβουμε να πάμε Αθήνα. Σκέψου πως χρειαζόμαστε 4 ώρες για να πάμε, όποτε όσο νωρίτερα το καταλάβω τόσο το καλύτερο. 
Εύχομαι βέβαια να έρθουν όλα στην ώρα τους. 🙏❤️

Το θεμα ειναι Λευκη μου ν μην αγχωθεις γτ το μυαλο παιζει παιχνιδια καμια φορα... ειδικα σ εμας τις πρωτοτοκες π εχουμε μια εννοια παραπανω κι εσυ ειδικα π εχεις την αποσταση, ειναι ευκολο ισως να παρερμηνευσουμε τα σημαδια...

Εγω κοριτσια δε ρωτησα γ σημαδια καθολου!!!😅😅😅😇

Φανταζομαι θ σπασουν τα νερα κ θ το καταλαβω!!😜

Θελετε ν με βοηθησετε εσεις;;

Δημοσίευση

Κοριτσια μου εγω εβαλα την πητ βασει της πραγματικης "πιθανης" ημερομηνιας τοκετου..

Εννοειται περιμενω τα σχολια σας γ τις δικες σας επικαιροποιημενες ημερομηνιες!!💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Aυτό λέει συνέχεια και ο δικός μου γιατρός οταν μου κακοφαίνεται που δεν βγαίνει πολύ ψηλά στις καμπύλες... ότι όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο για μας στη γέννα... και μετά θα πάρει ότι είναι να πάρει. Τέλειος βγήκε ο μπέμπης σας...😊 Χθες είχα κι εγώ ραντεβού. Μου έκαναν πρώτη φορά αυτή την εξέταση από κάτω που πολύ θα ΄ηθελα να αποφύγω... Ευτυχώς μου την έκανε η μαία και όχι ο γιατρός. Πιο άνετα νιώθω με αυτή!🤣 Το συμπέρασμα ήταν ότι ο τράχηλος καλά κρατεί και ότι είναι ακόμα "ανώριμος" όπως τον χαρακτήρισε και ότι το μωρ΄ό είναι ακόμα ψηλά. Από ότι φαίνεται έχω δρόμο μπροστά μου... 38+1 σήμερα και στο καρδιοτοκογράφημα δεν έκανα καμία σύσπαση.. 
    • Εγώ το έκανα ναι, γιατί ήταν και καλοκαίρι και διακοπές και βόλευε για δύο μέρες κρεατοσουπα. Φρούτα βάλαμε μετά δύο εβδομάδες (κρέας είχα βάλει μόνο μοσχάρι τότε). Ζυμαρικά και δημητριακά επτά μηνών. Ανά τρίτη ημέρα έβαζα κάτι καινούριο ασχέτως αν θεωρείται αλλεργιογόνο ή όχι, για παν ενδεχόμενο.
    • Ευχαριστω πολυ!! Τα φρουτα περιπου μετα απο ποσο καιρο αφοτου ξεκινησατε τροφες τα εισαγαγατε; οποτε μπορω να βραζω για 2 μερες και τα βαζω ψυγειο ωστε την επομενη μερα να τα αλεσω και να του τα δωσω σωστα; αυτο μπορω να το κανω και με το κρεας; 
    • Αχ αυτο το κουραστηκα μεσα μου χτυπαει συνεχεια... θα ρθει οποτε εκεινο θελει ετσι μ ειπε ο γυναικολογος. Οτι και να κανουμε καποια πραγματα δεν ειναι στο χερι μας.μακαρι να ερχοταν με μια επαφη μακαρι να ερχοταν ευκολα σε ολες...απλα παμε χαλαρα κανουμε σεξ για να περναμε καλα και θα ρθει. Ειμαι 38ημερα κυκλου κ περιοδο δεν εχω δει ακομη απτο αγχος μου και καθομαι κ ξεσπαω ολη την ωρα .μη το κανεις στον ευατοβσου αυτο μη ψαχνεις γ συμπτωματα και αφεσου στις στιγμες....σου στελνω αγκαλια γτ ξερω πως τη θες κ δεν ειμαι εκει να στη δωσω. Θα ρθει το θαυμα μας θα ρθειιιι❤️❤️❤️
    • Κορίτσια μου πως είστε όσες είστε σε φάση αναμονής περιόδου ή ωορρηξίας;  Εγώ σε αυτόν τον κύκλο έχω να δηλώσω πως δεν έχω όρεξη για τσεκάρισμα ωορρηξίας και σεξ με το ρολόι. Οκ έκανα δύο τεστ μέχρι στιγμής ακόμα δεν τη βρήκα αλλά υπολογιζω πως τις επόμενες 3 μέρες το πολύ θα γινει. Και στους προηγούμενους 2 κύκλους που το έκανα πιο προσεκτικά δεν έγινε τελικά σύλληψη. Νιώθω πως αφέθηκα λίγο πιο χαλαρή από άποψη ότι οκ εχω επαφές αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Ούτε μου λέει κανείς με σιγουριά ότι αν έχω κάθε μέρα επαφή θα μείνω έγκυος. Άλλες κοπέλες είχαν μόνο μια επαφή πριν την ωορρηξία και ήρθε το μπεμπέ. Βιώνω την καθημερινότητα μου χωρίς να έχω εμμονή με αυτό. Θα ρθει το ξέρω. Δε θα σκάσω για το πότε. Αν δω ότι αργεί πολύ θα πάω πάλι για τσεκ, αλλά υγιέστατοι είμαστε τώρα. Κουράστηκα να ψάχνω συμπτώματα και τα συναφή.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...