Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ευχαριστω Ελενα μου!!!🤗💖🌸 να εχουμε ολοι μια καλη χρονια με Υγεια και να πανε ολα καλα μ τα μωρουδελια μας που ανυπομονουμε ν παρουμε αγκαλια!!!

Δν εχω ετοιμασει σχεδον τπτ... πηραμε ευτυχως καροτσι, μεταχειρισμενο οπως λεγαμε απο την αρχη, κ αυτο εγινε την περασμενη κυριακη φαντασου!!

Ευτυχως π εχω 2 φιλες π γεννησαν ιανουαριο κ μου εδωσαν ρουχα οπως κ καποια πρωτα βασικα (σελτεδακια, πανακια, σεντονακια, μπουρνουζακια) κ εχει ερθει η σωτηρας ΜΑΝΑ να τα πλυνουμε να τα σιδερωδουμε!!

Κουνιες δν εχουμε παρει ακομα. Θα μας δανεισουν ο αδερφος μου μια κουνια κ μια φιλη μας κ αυτα θ τα δουμε απ εβδομαδα..

Αν κ σκεφτομαι μηπως τις μικρες τις εχω στα πορτ μπεμπε για αρχη με βασεις για εξοικονομηση χωρου κ γ ν ειναι πιο πρακτικα... λικνο σιγουρα δν θα βαλω γτ δε χωρανε 2 λικνα κ οσοι ειχαν να μου δανεισουν, ηταν τα λικνα που δε "λυνονται".. τα ξυλινα...

Ευτυχως ο αντρας μου εβαψε το δωματιο των μικρων!! Βεβαια το χρωμα βγηκε τελειως αλλο αλλα μικρο το κακο!!😅 

Εσυ τι κανεις κοριτσι μου;; πες μου τα νεα σου!!😊

Μια χαρά!!

Όλα θα γίνουν!

Εγώ είχα κάποιες περιπέτειες αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι όλα καλά!

Γεννάω μεταξύ 20-25/1, οπότε είμαστε πολύ κοντά!!!Ξεκινάνε πρώτα την εμφάνιση τους,τα κορίτσια της παρέας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Ευχαριστω κοριτσι μου!!!💞💞💞 τωρα θα ηρεμησω επιτελους κ θα πανε ολα καλα!!!

Εσυ τι κανεις;; σε αφησα αφοτου ειχες γεννησει το 2ο κουκουνι σου!! Γιοκας ο 2ος αν θυμαμαι καλα.. πως ειστε;; βρηκατε ρυθμους;;

Υπομονή και χέρια χρειάζονται αν έρθουν με το καλό Αντωνια μου. Καλά είμαστε, τα κιλά της εγκυμοσύνης με ταλαιπωρούν διότι τρώω αλλά με τα παιδιά έχω βρει άκρη και τα έχω μόνη μου το πρωί και το απόγευμα με τον σύζυγο. Από Σεπτέμβρη που επιστρέφω θα πάνε παιδικό και βρεφονηπιακό. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!

Χρονια πολλα ευχομαι με Υγεια, Χαρες, γερα μωρακια, καλες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες κ γνκως ηρεμια και αγαπη!!!! 

Εχω χαθει κ εχω να γραψω πολυ καιρο... δοξα τω θεω ειναι ολα καλα. Και τα κοριτσουδια μας και εγω ειμαστε καλα! 

Απο τελος νοεμβριου εφαγα τρελη πιεση στη δουλεια.. αντι να αρχισω να χαλαρωνω και να παραδιδω, μεχρι και 20/12 μου ανεθεταν πραγματα κ μου δρομολογουσαν συναντησεις. Τεσπα δε θελω να σας πρηζω με αυτα.

Χθες ευτυχως ηταν η τελευταια μερα κ ενω φσκ μου ζητγσαν να συνεχιζω να εργαζομαι ατυπα με τηλεργασια, εγω φσκ αρνηθηκα... δεν αντεχω και δε θελω... κ δε μπορω... πρεπει να φορτσαρω και να ετοιμαστω γ τις μικρουλινες γτ τελος του μηνα μαλλον θα γεννησω... τοσο περιπου μου εδωσε ο εμβρυολογος στο doppler. Αν δεν σπασουν τα νερα νωριτερα...

Συγγνωμη που δεν απαντησα σε καποια μνματα αλλα φανταστειτε οτι απο την πιεση με επιασε 3-4 φορες ενα θεμα π εχω με τα ματια μου κ βλεπω με μπαλωματα.. δλδ δν βλεπω κανονικα κ βλεπω ορισμενα κομματια κενα... 

Μαλλον επρεπε να κοτσαρω μια αναρρωτικη κ να τους αφησω συξυλους τη διευθυντρια κ το μανατζερ μου αλλα σκεφτομουν τα παιδια που δουλευαμε μαζι κ δν ηθελα να τους παρατησω στα κρυα του λουτρου αβοηθητους... 

Εχω χασει πολλα απο τα νεα σας.... θα κατσω να τα διαβασω κ ελπιζω ολες να ειστε καλα κ τα μωρουδελια σας ακομη καλυτερα!!! Ζωηρα κ τσουπωτα!!! κ συντομα να ερθουν γερα στην αγκαλια σας!!!❤️❤️❤️🙏🧿🤗🫶

Γλυκό μου κορίτσι χαίρομαι πολύ που είστε καλά!! Σε ταλαιπώρησαααανν στην δουλειά, καλά έκανες που δεν δέχτηκες να συνεχίσεις….

τωρα επικεντρώσου στα κοριτσάκια σου και στις προετοιμασίες❤️

Με το καλό να έρθουν 🙏🙏🙏

Εγώ κορίτσια από εχθές το βραδυ εχω σκάσει. Μάλλον το μωρό άλλαξε θέση, δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω πραγματικά. Έχει έρθει όλο προς τα πάνω και η κοιλιά μου κάτω είναι άδεια. Με έχει πεθάνει στα πλαϊνά , μιλάμε για πολύ πίεση. Η αλήθεια είναι ότι με πονάει αρκετά….

στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Εγώ κορίτσια από εχθές το βραδυ εχω σκάσει. Μάλλον το μωρό άλλαξε θέση, δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω πραγματικά. Έχει έρθει όλο προς τα πάνω και η κοιλιά μου κάτω είναι άδεια. Με έχει πεθάνει στα πλαϊνά , μιλάμε για πολύ πίεση. Η αλήθεια είναι ότι με πονάει αρκετά….

Ισως έχει πάρει θέση με κεφάλι από την μια πλευρά κ πόδια από την άλλη πλευρά γι αυτό νιώθεις έτσι. Δν είναι δλδ το κεφάλι πάνω αλλά το κεφάλι στο πλάι. (Ωστόσο εμένα ήταν η πλατη-πωπος στο πλάι όλο τον καιρό κ με πονούσε πάρα πολύ, ήταν όλος από τα δεξιά όλους τους μήνες τουρλωνε πλάτη κ πωπο κ κεφάλι πάνω)

υπάρχουν ασκήσεις εγώ έκανα τώρα στις 30 εβδ κ γύρισε προς τα κάτω ο μπέμπης κ έμεινε εκεί (ακόμα 😝

αν έχεις γιατρό τώρα κοντά θα σου επιβεβαιώσει την θέση. Καλό είναι να κάνεις ασκήσεις  γιατί όσο μεγαλώνουν δύσκολα ξανά γυρίζουν ειδικά σε πρώτους τοκετούς ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Ισως έχει πάρει θέση με κεφάλι από την μια πλευρά κ πόδια από την άλλη πλευρά γι αυτό νιώθεις έτσι. Δν είναι δλδ το κεφάλι πάνω αλλά το κεφάλι στο πλάι. (Ωστόσο εμένα ήταν η πλατη-πωπος στο πλάι όλο τον καιρό κ με πονούσε πάρα πολύ, ήταν όλος από τα δεξιά όλους τους μήνες τουρλωνε πλάτη κ πωπο κ κεφάλι πάνω)

υπάρχουν ασκήσεις εγώ έκανα τώρα στις 30 εβδ κ γύρισε προς τα κάτω ο μπέμπης κ έμεινε εκεί (ακόμα 😝

αν έχεις γιατρό τώρα κοντά θα σου επιβεβαιώσει την θέση. Καλό είναι να κάνεις ασκήσεις  γιατί όσο μεγαλώνουν δύσκολα ξανά γυρίζουν ειδικά σε πρώτους τοκετούς ❤️

Ίσως έχει γίνει αυτό!! Ειχα μείνει ήσυχη πως δεν θα άλλαζε θέση αλλά από τι φαίνεται η σκατούλα κάνει βόλτες. 
Δυστυχως εχω γιατρό την άλλη Παρασκευή, όποτε θα κάνω υπομονή μέχρι τότε.

Βεβαια σκέφτομαι πως αν συνεχίσει να είναι επώδυνο θα τον πάρω ένα τηλ την Δευτέρα. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Μια χαρά!!

Όλα θα γίνουν!

Εγώ είχα κάποιες περιπέτειες αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι όλα καλά!

Γεννάω μεταξύ 20-25/1, οπότε είμαστε πολύ κοντά!!!Ξεκινάνε πρώτα την εμφάνιση τους,τα κορίτσια της παρέας!!

Με το καλο Ελενα μου!!! Να πανε ολα καλα!!!🙏💖🌸🧿🫶🎈

με το καλο ν ερθει το λουλουδι σας!!!! Θα πατε φυσιολογικα η με καισαρικη;; ετσι που ορισατε ημερομηνιες σαν καισαρικη μιυ φαινεται αλλα δν ξερω αν θ πας με προκληση..

Στεναχωριεμαι π δεν ημουν εδω στα δυσκολα αλλα θ ειμαι στις χαρες σας μ το καλο!!!! Θα ζησουμε τις πιο δυνατες συγκινησεις!!!🥹🥰

στις πριν 5 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Υπομονή και χέρια χρειάζονται αν έρθουν με το καλό Αντωνια μου. Καλά είμαστε, τα κιλά της εγκυμοσύνης με ταλαιπωρούν διότι τρώω αλλά με τα παιδιά έχω βρει άκρη και τα έχω μόνη μου το πρωί και το απόγευμα με τον σύζυγο. Από Σεπτέμβρη που επιστρέφω θα πάνε παιδικό και βρεφονηπιακό. 

Η εμπειρια μιλησε!!! Ετσι φανταζομαι θα ειναι.. κι εσενα τα ζουζουνια εχουν σχετικα μικρη διαφορα ηλικιας οποτε πανω κατω ξερεις τι με περιμενει.. 🙃🫣

Ευτυχως υπομονη κ αγαπη εχω, χερια θα εχω φουλ γτ η μαμα μου θα ειναι σπιτι μας ν με βοηθαει κ ο συζυγος γνκ εινσι πολυ υποστηρικτικος κ βοηθαει ηδη οσο μπορει...ελπιζω κ μετα ν βρουμε τους ρυθμους μας γτ ενταξει καταλαβαινεις οτι ακομα κ με τη μαμα μου εδω αλλαζουν οι ισορροπιες... 

Εσυ κυρια μου τρως γτ ξεσπας ή γτ πεινας τοσο;;; θα το βρεις πιστευω.. θελει κι αυτο το χρονο του.. το κορμι σου σε εχει στηριξει σε 2 εγκυμοσυνες, θα βρεις κ τον τροπο ν αδυνατισεις!!!💪🏼💪🏼

στις πριν 4 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Γλυκό μου κορίτσι χαίρομαι πολύ που είστε καλά!! Σε ταλαιπώρησαααανν στην δουλειά, καλά έκανες που δεν δέχτηκες να συνεχίσεις….

τωρα επικεντρώσου στα κοριτσάκια σου και στις προετοιμασίες❤️

Με το καλό να έρθουν 🙏🙏🙏

Λευκη μου!!!🥰🥰🥰 με πιεσαν πααααρα πολυ... δν ξερω αν το χειριστηκα καλα.. ισως επρεπε απλα ν τους γραψω κ να κλεινω λαπτοπ στις 5 και αντε γεια αλλα απο φιλοτιμο δν ηθελα να παει χαμενη τοση δουλεια π ειχε γινει οριν, ουτε να τη φορτωθουν αλλοι συναδελφοι... τεσπα.. 

Τωρα μονο μ τα κοριτσια μας θα ασχοληθω.. αν κ ηδη εχω βαρυνει κ οι δυναμεις δν ειναι οι ιδιες.. αλλα φοκους σε οσα θα χρειαστω αμεσα και ηδη απ εβδομαδα θα παρακολουθησω κ καποια σεμιναρια για θηλασμο κλπ.. θελω ν βρω κ παιδιατρο φσκ.. 

στις On 11/12/2024 at 3:21 ΜΜ, ο/η eiridio είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα.

Παρακολουθώ το φόρουμ και αναμένω και εγώ μαζί σας τα ευχάριστα!

Η Αντωνία ξέρετε αν είναι καλά?

Έχει καιρό να γράψει στην ομάδα σας.

Και μιας και από την αρχή όσες είμαστε χρόνια εδώ, γνωρίζουμε την ιστορία της και με δεδομένο το πόσο γλυκύτατη είναι, αναρωτιόμουν που έχει χαθεί. 

Με ένα πόνο σε όλες σας, όταν με το καλό έρθει η ώρα, εύχομαι!

Κοριτσι μου ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!🥰 μαλλον θα εχουμε μιλησει στ παρελθον..

Ειναι ολα καλα μ τα κουκουνια μας αλλα απο τελος νοεμβρη μεχρι κ χθες που παρεδωσα επιτελους στο γραφειο κ βγηκα σε αδεια κυησεως, περασα πολυ δυσκολα... πιεστηκα πολυ αλλα πανε αυτα.. εινσι ολα πισω μας..

Κοιταμε μπροστα στα ομορφα που ερχονται!!!!🤰❤️🧿🙏🌸🌸

στις πριν 8 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Με το καλο Ελενα μου!!! Να πανε ολα καλα!!!🙏💖🌸🧿🫶🎈

με το καλο ν ερθει το λουλουδι σας!!!! Θα πατε φυσιολογικα η με καισαρικη;; ετσι που ορισατε ημερομηνιες σαν καισαρικη μιυ φαινεται αλλα δν ξερω αν θ πας με προκληση..

Στεναχωριεμαι π δεν ημουν εδω στα δυσκολα αλλα θ ειμαι στις χαρες σας μ το καλο!!!! Θα ζησουμε τις πιο δυνατες συγκινησεις!!!🥹🥰

Καισαρική θα είναι για αυτό και οι ημερομηνίες...Τα δύσκολα μέσα στο πρόγραμμα είναι,το αποτέλεσμα μετράει πια!Πάντως κάθε μέρα που περνάει είναι όλο κ πιο βαριά τα πράγματα,την Τρίτη μπαίνω στο μήνα μου κ νιώθω την αναπνοή μου να με εγκαταλείπει 😛

Για να δούμε ξανά κοιλιτσες κορίτσια,ίσως είναι και η τελευταία μας φωτό!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Η εμπειρια μιλησε!!! Ετσι φανταζομαι θα ειναι.. κι εσενα τα ζουζουνια εχουν σχετικα μικρη διαφορα ηλικιας οποτε πανω κατω ξερεις τι με περιμενει.. 🙃🫣

Ευτυχως υπομονη κ αγαπη εχω, χερια θα εχω φουλ γτ η μαμα μου θα ειναι σπιτι μας ν με βοηθαει κ ο συζυγος γνκ εινσι πολυ υποστηρικτικος κ βοηθαει ηδη οσο μπορει...ελπιζω κ μετα ν βρουμε τους ρυθμους μας γτ ενταξει καταλαβαινεις οτι ακομα κ με τη μαμα μου εδω αλλαζουν οι ισορροπιες... 

Εσυ κυρια μου τρως γτ ξεσπας ή γτ πεινας τοσο;;; θα το βρεις πιστευω.. θελει κι αυτο το χρονο του.. το κορμι σου σε εχει στηριξει σε 2 εγκυμοσυνες, θα βρεις κ τον τροπο ν αδυνατισεις!!!💪🏼💪🏼

Αχ κορίτσι μου γλυκό είμαι σίγουρη ότι θα βρεις ισορροπία αν και για να είμαι ειλικρινής εννοώ πως θα δυναμωσεις εσύ ψυχολογικά ώστε να τα μεγαλώσεις. Μετά από τέσσερα χρόνια με μωρά έχω να σου πω ότι οι γονείς μας όσα και να κάνουν δεν είναι η βάση για το μεγάλωμα των εγγονων. Θα το καταλάβεις στην πορεία και στην αρχή θυμωνουμε λόγω του ότι ενδόμυχο αναμένουμε αυτά που πήραμε εμείς ως παιδιά από εκείνους αλλά μετά θα κατανοήσεις ότι απλά μεγάλωσαν. Εγώ τρώω γιατί μου δίνει ψυχολογικά ευχαρίστηση και παλεύω να το ξεπεράσω διότι με στεναχωρεί πολύ αυτό. Να μας γράφεις γιατί κάποιοι άνθρωποι σε σκεφτόμαστε και θέλουμε να είσαι καλά. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Καισαρική θα είναι για αυτό και οι ημερομηνίες...Τα δύσκολα μέσα στο πρόγραμμα είναι,το αποτέλεσμα μετράει πια!Πάντως κάθε μέρα που περνάει είναι όλο κ πιο βαριά τα πράγματα,την Τρίτη μπαίνω στο μήνα μου κ νιώθω την αναπνοή μου να με εγκαταλείπει 😛

Για να δούμε ξανά κοιλιτσες κορίτσια,ίσως είναι και η τελευταία μας φωτό!!

IMG_1730.thumb.jpeg.d775858f5543a84d54a922f0df2ad675.jpeg

καλημέρα από εμάς ❤️ 

ναι όντως θα είναι η τελευταία φωτό με κοιλίτσες καλή ιδέα Ελενακι ❤️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

IMG_1730.thumb.jpeg.d775858f5543a84d54a922f0df2ad675.jpeg

καλημέρα από εμάς ❤️ 

ναι όντως θα είναι η τελευταία φωτό με κοιλίτσες καλή ιδέα Ελενακι ❤️

Χρύσα μου εσύ είσαι μοντέλο!!!

Εμείς εδώ κοντευουμε να κάνουμε ΜΠΑΑΑΑΜ!!!BeautyPlus_20250105175112665_save.thumb.jpg.c23a3b24e4d9487845b43a2b45bd1b50.jpg

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Χρύσα μου εσύ είσαι μοντέλο!!!

Εμείς εδώ κοντευουμε να κάνουμε ΜΠΑΑΑΑΜ!!!BeautyPlus_20250105175112665_save.thumb.jpg.c23a3b24e4d9487845b43a2b45bd1b50.jpg

Χαχαχα κ να ήθελα να κάνω μπαμ περπατάω κ είμαι στο πόδι όλη μέρα που δν έχω πάρει κιλά εδώ και 2 μήνες 🙄😓😝 έχασα κιολας ένα κιλό…σε κάθε παιδί κ πιο πολύ τρέξιμο! 

πάντως εντάξει είσαι κούκλα εγώ απλά βλέπω μια ωραία μεγάλη κοιλίτσα ❤️❤️❤️ ελενακι βλέπω κ το μαλλί σου είχα κάνει κ εγώ μπαλαγιαζ κ έχει φύγει κ αναμένω να τα ξανά κάνω προς την άνοιξη επιτέλους γιατί έχει βγει το φυσικό μέχρι τ’ αυτί 🤣

στις πριν 4 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Χαχαχα κ να ήθελα να κάνω μπαμ περπατάω κ είμαι στο πόδι όλη μέρα που δν έχω πάρει κιλά εδώ και 2 μήνες 🙄😓😝 έχασα κιολας ένα κιλό…σε κάθε παιδί κ πιο πολύ τρέξιμο! 

πάντως εντάξει είσαι κούκλα εγώ απλά βλέπω μια ωραία μεγάλη κοιλίτσα ❤️❤️❤️ ελενακι βλέπω κ το μαλλί σου είχα κάνει κ εγώ μπαλαγιαζ κ έχει φύγει κ αναμένω να τα ξανά κάνω προς την άνοιξη επιτέλους γιατί έχει βγει το φυσικό μέχρι τ’ αυτί 🤣

Δε σ' αφήνει να τα βάψεις?

Εμένα μ'αφηνει από την αρχή της εγκυμοσύνης...

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Δε σ' αφήνει να τα βάψεις?

Εμένα μ'αφηνει από την αρχή της εγκυμοσύνης...

Στην Ελλάδα που είχα ρωτήσει δεν μου είχαν πει ότι υπάρχει θέμα (μετά το δεύτερο τρίμηνο) αλλά εδώ δεν ρώτησα γιατί από επιλογή εγώ γενικά στις εγκυμοσύνες δεν θέλω να κάνω τέτοιες παρεμβάσεις. Δεν είναι φυσικά κάτι τραγικό απλά εγώ δεν θέλω προτιμώ όταν γεννήσω κ μεγαλώσει λίγο το μωρό να το κάνω κ να το βιώσω ως μια αλλαγή κ μια ανανέωση! Έτσι το έκανα κ στα άλλα μου παιδιά κ το ευχαριστήθηκα πιο πολύ! ☺️ επίσης εμένα μεγαλώνει τόσο γρήγορα το μαλλί μου που θέλει πολύ συχνά πέρασμα γ αυτό κ έκανα μπαλαγιαζ προς το φυσικό (έκανα κανονική βαφή ξανθό πιο παλιά αλλά κουράστηκα να κάνω συνέχεια ρίζα). 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Στην Ελλάδα που είχα ρωτήσει δεν μου είχαν πει ότι υπάρχει θέμα (μετά το δεύτερο τρίμηνο) αλλά εδώ δεν ρώτησα γιατί από επιλογή εγώ γενικά στις εγκυμοσύνες δεν θέλω να κάνω τέτοιες παρεμβάσεις. Δεν είναι φυσικά κάτι τραγικό απλά εγώ δεν θέλω προτιμώ όταν γεννήσω κ μεγαλώσει λίγο το μωρό να το κάνω κ να το βιώσω ως μια αλλαγή κ μια ανανέωση! Έτσι το έκανα κ στα άλλα μου παιδιά κ το ευχαριστήθηκα πιο πολύ! ☺️ επίσης εμένα μεγαλώνει τόσο γρήγορα το μαλλί μου που θέλει πολύ συχνά πέρασμα γ αυτό κ έκανα μπαλαγιαζ προς το φυσικό (έκανα κανονική βαφή ξανθό πιο παλιά αλλά κουράστηκα να κάνω συνέχεια ρίζα). 

Κι εγώ στην εγκυμοσύνη τα γύρισα σε μπαλαγιαζ για να τα κάνω πιο αραιά και να μην θέλουν κάθε μήνα!

Έχω πολλά λευκά από μικρή ηλικία,επομένως αν τα άφηνα τελείως 9 μήνες θα είχα πάθει κατάθλιψη!!😛

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Κι εγώ στην εγκυμοσύνη τα γύρισα σε μπαλαγιαζ για να τα κάνω πιο αραιά και να μην θέλουν κάθε μήνα!

Έχω πολλά λευκά από μικρή ηλικία,επομένως αν τα άφηνα τελείως 9 μήνες θα είχα πάθει κατάθλιψη!!😛

Ναι ο άντρας μου είναι 34 κ έχει αρκετά λευκά. Είμαστε μαζί 9 χρόνια κ είχε απ όταν τον γνώρισα. Εγώ είμαι 29 και ακόμα τίποτα πράγμα που βοηθάει (κάποιες από τις αδερφές μου που είναι και μικρότερες από μένα έχουν ομως… γονίδια 🧬 είναι λογικά 🤷🏼‍♀️)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...