Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

στις πριν 5 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας!! Τέτοιες μέρες είναι ακόμα πιο βαρύ το πένθος!! 

Για τις κινήσεις του μωρού νομίζω ότι είναι λογικό!! Και ο δικός μου άλλαξε πολύ το μοτίβο του! Πλέον δεν κουνιέται ολόκληρος μιας και δεν έχει χώρο αλλά τεντώνετε πολύ με αποτέλεσμα να κλοτσαει!! Κατά τα άλλα όχι σε καμία περίπτωση δεν τον νιώθω να κουνιέται ολόκληρος!! Στις 35 εβδομάδες που θα πας σίγουρα θα μιλήσετε και για την γέννα γιατί από ότι θυμάμαι είστε πολύ μακρυά από τον γιατρό!! Όποτε θα κάνετε κάποιο πλάνο φαντάζομαι!! 

Δυστυχώς ηταν πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη!!! 
Ναι έτσι νιώθω και εγώ, πως δεν έχει χώρο πια και απλά προσπαθεί πια να βολευτεί. Πιστεύω όντως πως θα μιλήσουμε για τον τοκετό την άλλης Παρασκευή γιατί θα πρέπει να είμαστε Αθήνα νωρίτερα 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 31/12/2024 at 3:42 ΜΜ, ο/η Ionv είπε:

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. θα ακνω ένα τηλέφωνο να είμαι ενημερωμένη..έχω αγχωθεί πολύ..είμαι στο κρεβάτι εδώ και1 μήνα και έχω 1 σίγουρα ακόμη λόγω επιπωματικου πλακουντα. επίσης ο τραχηλος είναι στα 2,3 και με ενημέρωσε ο γιατρός ο πιθανόν θα πάμε για πρόωρο τοκετό. έχω αγχωθεί τόσο πολύ και οικονομικά και για την υγεία μας.

Κάνε κουράγιο κορίτσι μου όσο είσαι ξάπλα λογικά μειώνεται και ο κίνδυνος να εξακηφθει ο τράχηλος πιο γρήγορα! Βήμα βήμα, εβδομάδα-εβδομαδα θα φτάσετε εκεί που πρέπει… το πιστεύω ❤️ 

εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρει ένα μωράκι στην ώρα του κ όλα τα δυσάρεστα να είναι παρελθόν ❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά να έχουμε με γεμάτες αγκαλιές και υγεία!!!!!🙏🙏

Και εγώ χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά διάβαζα τα νέα σας. Ήταν λόγο βαρύ το κλίμα στο σπίτι μας γιατί είχαμε απώλεια συγγενικού προσώπου οπότε και οι γιορτές μας δεν ήταν οι καλύτερες δυστυχώς. 
Ωστόσο προχωράμε καλά με το μπεμπακι θέλω να πιστεύω. Έχει αρχίσει να αραιώνει πολύ τις κινήσεις της, δηλαδή τώρα πια νιώθω κάποια σκουντηγματα και όχι αυτό το τρελό πήγαινε έλα όλη την ημέρα. Πέρα από το ντοπλερ μας στις 32 εβδομάδες δεν έχουμε ξανα δει το μωράκι. Έχουμε ραντεβού την άλλη Παρασκευή με τον γιατρό μας που θα είμαστε με το καλό 35 +3. 
Απο προετοιμασίες έβαλα σήμερα το πρώτο πλυντήριο και σιγά σιγά θα εμ αρχίσω να σιδερώνω και να τα τοποθετώ στην συρταριέρα της τις επόμενες μέρες.
Κοντεύουμε προς το τέλος και ακόμα δεν το εχω πιστέψει. Μακαρι να πάμε όλα καλά για όλες μας 🙏🙏🙏❤️

Συλλυπητήρια τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολες! Καλό παράδεισο εύχομαι! 🙏🏼

χαρήκαμε όμως με το μνμ σου γιατί ξέρουμε ότι η μπεμπουλα σου είναι καλά κ εσύ είσαι καλά 🩷🩷🩷🩷🩷

στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Ναι ναι έχω χρόνο απλά έχω το άγχος μην θέλει να έρθει πιο νωρίς ο μικρός και δεν έχω τίποτα έτοιμο!! Την Δευτέρα έκανα μια ακόμα κουβέντα με την γιατρό μου και μου είπε ότι πάμε για τις 40 εβδομάδες κανονικά μιας και δεν βλέπει κάποιο λόγο για πιο νωρίς!! 

Καταλαβαίνω απόλυτα πως σκέφτεσαι κ εγώ στο πρώτο παιδί ήθελα όταν μπω στο μήνα μου να τα έχω όλα έτοιμα γιατί σκεφτόμουν αν έρθει πχ στις 37 εβδ; Ή πιο νωρίς ή λίγο πιο μετά; 
Εν τέλη από την συναναστροφή μου με άλλες μητέρες , με μαιες κ από την εμπειρία μου είδα ότι πριν τις 38εβδ ειδικά σε πρώτο παιδί είναι σπάνιο να αρχίσει ο τοκετός. Πιο πιθανό είναι μετά τις 40 😝🤣 

Βέβαια όταν πλησιάζει ο καιρός αρχίζει να λαμβάνει χώρα και το φαινόμενο του «nesting». Είναι εσωτερική ανάγκη, παρόρμηση κτλ να ετοιμάσουμε το σπίτι, τα πράγματα, να κάνουμε όλες τις δουλειές κτλ και όχι τυχαία. Είναι σημάδι ότι πλησιάζουμε στο τέλος ❤️

Επιτέλους αρχίζουμε και μαζευόμαστε!!!

Λεύκη μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας.Ευτυχως το μωράκι είναι καλά και να σκέφτεσαι όσο μπορείς τον ερχομό της νέας ζωής για να απαλύνει τον πόνο για αυτή που έφυγε!!

Αννιτακι μην αγχώνεσαι,θα περάσεις τις τελευταίες βδομάδες πιο γρήγορα κ με λιγότερο στρες γιατί θα είσαι απασχολημένη με τις προετοιμασίες!!Έχει και τη θετική του πλευρά!!!

Χρύσα μου μια χαρά προχωράμε!!

Η μικρή πήρε βάρος,είμαστε στα 2400 στις 35+2 βδομάδες και τα αμνιακα φυσιολογικά!Πάμε κανονικά στις 38 βδομάδες (όπως ήταν το αρχικό πλάνο λόγω καισαρικής) και όπως είπε ο γιατρός είναι το στυλ της ψηλό κι αδύνατο!

🙂🩷🧿🙏

στις On 31/12/2024 at 4:42 ΜΜ, ο/η Ionv είπε:

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. θα ακνω ένα τηλέφωνο να είμαι ενημερωμένη..έχω αγχωθεί πολύ..είμαι στο κρεβάτι εδώ και1 μήνα και έχω 1 σίγουρα ακόμη λόγω επιπωματικου πλακουντα. επίσης ο τραχηλος είναι στα 2,3 και με ενημέρωσε ο γιατρός ο πιθανόν θα πάμε για πρόωρο τοκετό. έχω αγχωθεί τόσο πολύ και οικονομικά και για την υγεία μας.

Πόσο πρόωρο δηλαδή??

Μέινε όσο μπορείς σε ακινησία κι όσο για το οικονομικό,ίσως πρέπει να δεις την εκδοχή για δημόσιο νοσοκομείο,είναι πολύ καλές οι μονάδες εκεί!

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Λεύκη μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας.Ευτυχως το μωράκι είναι καλά και να σκέφτεσαι όσο μπορείς τον ερχομό της νέας ζωής για να απαλύνει τον πόνο για αυτή που έφυγε!!

Αννιτακι μην αγχώνεσαι,θα περάσεις τις τελευταίες βδομάδες πιο γρήγορα κ με λιγότερο στρες γιατί θα είσαι απασχολημένη με τις προετοιμασίες!!Έχει και τη θετική του πλευρά!!!

Η μικρή πήρε βάρος,είμαστε στα 2400 στις 35+2 βδομάδες και τα αμνιακα φυσιολογικά!Πάμε κανονικά στις 38 βδομάδες (όπως ήταν το αρχικό πλάνο λόγω καισαρικής) και όπως είπε ο γιατρός είναι το στυλ της ψηλό κι αδύνατο!

🙂🩷🧿🙏

Εντάξει είναι μια χαρά 🩷 δεν γίνεται όλα τα μωρά να γέννιουνται 3.5-4 κιλά. Μια χαρά φυσιολογικό το βάρος ευτυχώς ξέφυγε του κινδύνου κ πάτε μέχρι το τέλος που έχετε την καισαρική 🩷  πωπω έμεινε τόσο λιγοοοοοοοοοοο Ελενα!!!! Πως νιώθεις που έφτασε ο καιρός; Ουσιαστικά 3 εβδ περίπου. 

δεν ξέρουμε ακόμα κάνω αγωγή με utrogestan και έχω ξανα ραντεβού σε 1 εβδομάδα. είμαι στην 31 τώρα και λόγω του πλακουντα δεν θα πηγαίναμε μετα την 36 σίγουρα. πλέον παρακαλάμε νσ φτάσω έως έκει...

έχω ήδη τον γιατρό μου από τη πρώτη εγκυμοσυνη και δεν είναι και πολύ εύκολο να αλλάξω γιατρό και μαιευτήριο στον όγδοο

στις πριν 10 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

🙂🩷🧿🙏

Καλημέρα Ελενάκι μου!! Διαβάζω τα ευχάριστα πρωί πρωί και χαίρομαι τόσο πολύ!! 2.400 εε?? Καλέ εδώ μιλάμε για κοριτσαρο!! Στα 3 κιλά σίγουρα θα φτάσει με αυτόν τον ρυθμο!! Και αν έφτανες 40 εβδομάδες σίγουρα θα πήγαινε 3.5.. κανονικοτατο βάρος δηλαδή προς μεγάλο παιδί 🥰🥰 πολύ χαίρομαι με τα νέα σου

στις πριν 8 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Εντάξει είναι μια χαρά 🩷 δεν γίνεται όλα τα μωρά να γέννιουνται 3.5-4 κιλά. Μια χαρά φυσιολογικό το βάρος ευτυχώς ξέφυγε του κινδύνου κ πάτε μέχρι το τέλος που έχετε την καισαρική 🩷  πωπω έμεινε τόσο λιγοοοοοοοοοοο Ελενα!!!! Πως νιώθεις που έφτασε ο καιρός; Ουσιαστικά 3 εβδ περίπου. 

Νιώθω τέλεια!! Αλλά και αγχωμενη,μέχρι να την δω δε θα ηρεμήσω!Ναι είναι σκάρτες 3 εβδομάδες!!

Σήμερα την νιώθω πολύ λίγο και με αγχωνει αυτό γιατί την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πάρτυ και ήμουν ήσυχη!!Τώρα που μεγαλώνει έτσι θα το πάμε!?

στις πριν 5 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα Ελενάκι μου!! Διαβάζω τα ευχάριστα πρωί πρωί και χαίρομαι τόσο πολύ!! 2.400 εε?? Καλέ εδώ μιλάμε για κοριτσαρο!! Στα 3 κιλά σίγουρα θα φτάσει με αυτόν τον ρυθμο!! Και αν έφτανες 40 εβδομάδες σίγουρα θα πήγαινε 3.5.. κανονικοτατο βάρος δηλαδή προς μεγάλο παιδί 🥰🥰 πολύ χαίρομαι με τα νέα σου

Ναι ναι ευτυχώς,πήρε τα πάνω της!!

Με ενδιέφερε να περάσει τα 2,5 για να περάσει κ ο κίνδυνος,τώρα όσο θέλει ας φάει!!!😛 Σ'ευχαριστω πολύ Αννιτακι μου!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Ionv είπε:

δεν ξέρουμε ακόμα κάνω αγωγή με utrogestan και έχω ξανα ραντεβού σε 1 εβδομάδα. είμαι στην 31 τώρα και λόγω του πλακουντα δεν θα πηγαίναμε μετα την 36 σίγουρα. πλέον παρακαλάμε νσ φτάσω έως έκει...

έχω ήδη τον γιατρό μου από τη πρώτη εγκυμοσυνη και δεν είναι και πολύ εύκολο να αλλάξω γιατρό και μαιευτήριο στον όγδοο

Κάνε ότι καλύτερο μπορείς από πλευράς σου,πολύ ξεκούραση,φαγητό και νερό κι όσο μπορείς να είσαι ήρεμη.Κι εγώ αυτό έκανα κι ευτυχώς κερδίσαμε αρκετό χρόνο (άλλη εντελώς περίπτωση βέβαια),μπορεί κ στη δική σου περίπτωση τα πράγματα να βελτιωθούν και να φτάσεις μέχρι τις 36 που είναι πολύ καλά και λογικά δε θα χρειαστεί για πολύ την μονάδα.Ευχομαι το καλύτερο!

Κορίτσια συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά η @Antonia2 είναι καλά; έχω καιρό να δω νέα της και εύχομαι ολόψυχα να είναι για καλό. Δυστυχώς δεν ξέρω να στείλω προσωπικό μήνυμα. 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Ionv είπε:

Είχα μικρό τράχηλο και στις δύο εγκυμοσύνες. Με μαγνήσιο και utrogestan η πρώτη έφτασε 36 και 6 ενώ η δεύτερη 37 και 5. Ρώτα για μαγνήσιο που μειώνει τις συσπάσεις. Όλα καλά εύχομαι. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά η @Antonia2 είναι καλά; έχω καιρό να δω νέα της και εύχομαι ολόψυχα να είναι για καλό. Δυστυχώς δεν ξέρω να στείλω προσωπικό μήνυμα. 

Δεν μας έχει γράψει εδώ και καιρό! Νομίζω κ η Λευκη μας της έχει στείλει κ προσωπικό μήνυμα εδώ στο φόρουμ @ΛΕΥΚΗ
Μακάρι να είναι καλά κ απλά να μην προλαβαίνει να μας γράψει 🙏🏼❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Νιώθω τέλεια!! Αλλά και αγχωμενη,μέχρι να την δω δε θα ηρεμήσω!Ναι είναι σκάρτες 3 εβδομάδες!!

Σήμερα την νιώθω πολύ λίγο και με αγχωνει αυτό γιατί την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πάρτυ και ήμουν ήσυχη!!Τώρα που μεγαλώνει έτσι θα το πάμε!?

Ναι είναι συνηθισμένο στο τέλος να είναι πιο ήσυχα! Κάνουν μεγάλους κύκλους ύπνου! Μειώνεται πολύ και ο χώρος πια άρα δεν μπορούν να κάνουν άνετα κινήσεις! 

όταν ανησυχείς γιατί έχει πολλές ώρες να κλωτσήσει τότε να φας πχ ένα μικρό σοκολατάκι ή να κάτσεις. Όταν είμαστε σε κίνηση νανουρίζονται. Γι αυτό κ όταν γεννιουνται λατρεύουν να είναι αγκαλιά κ να τα κουνάμε ❤️❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ναι είναι συνηθισμένο στο τέλος να είναι πιο ήσυχα! Κάνουν μεγάλους κύκλους ύπνου! Μειώνεται πολύ και ο χώρος πια άρα δεν μπορούν να κάνουν άνετα κινήσεις! 

όταν ανησυχείς γιατί έχει πολλές ώρες να κλωτσήσει τότε να φας πχ ένα μικρό σοκολατάκι ή να κάτσεις. Όταν είμαστε σε κίνηση νανουρίζονται. Γι αυτό κ όταν γεννιουνται λατρεύουν να είναι αγκαλιά κ να τα κουνάμε ❤️❤️❤️

Έχω φάει γλυκά, αλμυρά...παγωμένα νερά,δε πιάνει τίποτα!

Την νιώθω πλέον όπως στις αρχές πιο ανεπαίσθητα,ενώ πριν 3 μέρες  γινόταν μέσα πανικός!!Και μαία μου είπε ότι τώρα λόγω χώρου δε θα νιώθω από εδώ κ πέρα τέτοια ένταση!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Δεν μας έχει γράψει εδώ και καιρό! Νομίζω κ η Λευκη μας της έχει στείλει κ προσωπικό μήνυμα εδώ στο φόρουμ @ΛΕΥΚΗ
Μακάρι να είναι καλά κ απλά να μην προλαβαίνει να μας γράψει 🙏🏼❤️

Ναι σωστά της ειχα στείλει αλλά δεν μου απάντησε!!! Εύχομαι να είναι όλα καλά 🙏🙏🙏❤️

Κοριτσια μου καλημερα!!

Χρονια πολλα ευχομαι με Υγεια, Χαρες, γερα μωρακια, καλες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες κ γνκως ηρεμια και αγαπη!!!! 

Εχω χαθει κ εχω να γραψω πολυ καιρο... δοξα τω θεω ειναι ολα καλα. Και τα κοριτσουδια μας και εγω ειμαστε καλα! 

Απο τελος νοεμβριου εφαγα τρελη πιεση στη δουλεια.. αντι να αρχισω να χαλαρωνω και να παραδιδω, μεχρι και 20/12 μου ανεθεταν πραγματα κ μου δρομολογουσαν συναντησεις. Τεσπα δε θελω να σας πρηζω με αυτα.

Χθες ευτυχως ηταν η τελευταια μερα κ ενω φσκ μου ζητγσαν να συνεχιζω να εργαζομαι ατυπα με τηλεργασια, εγω φσκ αρνηθηκα... δεν αντεχω και δε θελω... κ δε μπορω... πρεπει να φορτσαρω και να ετοιμαστω γ τις μικρουλινες γτ τελος του μηνα μαλλον θα γεννησω... τοσο περιπου μου εδωσε ο εμβρυολογος στο doppler. Αν δεν σπασουν τα νερα νωριτερα...

Συγγνωμη που δεν απαντησα σε καποια μνματα αλλα φανταστειτε οτι απο την πιεση με επιασε 3-4 φορες ενα θεμα π εχω με τα ματια μου κ βλεπω με μπαλωματα.. δλδ δν βλεπω κανονικα κ βλεπω ορισμενα κομματια κενα... 

Μαλλον επρεπε να κοτσαρω μια αναρρωτικη κ να τους αφησω συξυλους τη διευθυντρια κ το μανατζερ μου αλλα σκεφτομουν τα παιδια που δουλευαμε μαζι κ δν ηθελα να τους παρατησω στα κρυα του λουτρου αβοηθητους... 

Εχω χασει πολλα απο τα νεα σας.... θα κατσω να τα διαβασω κ ελπιζω ολες να ειστε καλα κ τα μωρουδελια σας ακομη καλυτερα!!! Ζωηρα κ τσουπωτα!!! κ συντομα να ερθουν γερα στην αγκαλια σας!!!❤️❤️❤️🙏🧿🤗🫶

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!

Χρονια πολλα ευχομαι με Υγεια, Χαρες, γερα μωρακια, καλες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες κ γνκως ηρεμια και αγαπη!!!! 

Εχω χαθει κ εχω να γραψω πολυ καιρο... δοξα τω θεω ειναι ολα καλα. Και τα κοριτσουδια μας και εγω ειμαστε καλα! 

Απο τελος νοεμβριου εφαγα τρελη πιεση στη δουλεια.. αντι να αρχισω να χαλαρωνω και να παραδιδω, μεχρι και 20/12 μου ανεθεταν πραγματα κ μου δρομολογουσαν συναντησεις. Τεσπα δε θελω να σας πρηζω με αυτα.

Χθες ευτυχως ηταν η τελευταια μερα κ ενω φσκ μου ζητγσαν να συνεχιζω να εργαζομαι ατυπα με τηλεργασια, εγω φσκ αρνηθηκα... δεν αντεχω και δε θελω... κ δε μπορω... πρεπει να φορτσαρω και να ετοιμαστω γ τις μικρουλινες γτ τελος του μηνα μαλλον θα γεννησω... τοσο περιπου μου εδωσε ο εμβρυολογος στο doppler. Αν δεν σπασουν τα νερα νωριτερα...

Συγγνωμη που δεν απαντησα σε καποια μνματα αλλα φανταστειτε οτι απο την πιεση με επιασε 3-4 φορες ενα θεμα π εχω με τα ματια μου κ βλεπω με μπαλωματα.. δλδ δν βλεπω κανονικα κ βλεπω ορισμενα κομματια κενα... 

Μαλλον επρεπε να κοτσαρω μια αναρρωτικη κ να τους αφησω συξυλους τη διευθυντρια κ το μανατζερ μου αλλα σκεφτομουν τα παιδια που δουλευαμε μαζι κ δν ηθελα να τους παρατησω στα κρυα του λουτρου αβοηθητους... 

Εχω χασει πολλα απο τα νεα σας.... θα κατσω να τα διαβασω κ ελπιζω ολες να ειστε καλα κ τα μωρουδελια σας ακομη καλυτερα!!! Ζωηρα κ τσουπωτα!!! κ συντομα να ερθουν γερα στην αγκαλια σας!!!❤️❤️❤️🙏🧿🤗🫶

Κοριτσαρα μου καλή δύναμη, δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που είστε καλά. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!

Αντωνία μου καλή χρονιά!!

Πολύ χαίρομαι που επανήλθες κι είναι όλα καλά για σένα και τα κορίτσια σου!!!

Δυστυχώς πολλοι δεν κατανοούν την κατάσταση και την πίεση της εγκυμοσύνης,εφόσον όμως βγήκες σε άδεια,θα ηρεμήσεις λίγο!!

Έχεις προλάβει να ετοιμάσεις κάτι για τις μικρές??

στις πριν 3 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!

Αντωνία καλώς μας ήρθες πίσω 🩷🩷🩷🩷🩷 πολύ πολύ πολύ χαίρομαι που είσαι καλά! Και μας έλειψες κ φυσικά σε σκεφτόμασταν! 

καλή ξεκούραση από εδώ κ πέρα όσο προλάβεις αφού πολύ σύντομα έρχονται τα κοριτσάκια σου! 🩷🩷

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Κοριτσαρα μου καλή δύναμη, δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που είστε καλά. 

Ευχαριστω κοριτσι μου!!!💞💞💞 τωρα θα ηρεμησω επιτελους κ θα πανε ολα καλα!!!

Εσυ τι κανεις;; σε αφησα αφοτου ειχες γεννησει το 2ο κουκουνι σου!! Γιοκας ο 2ος αν θυμαμαι καλα.. πως ειστε;; βρηκατε ρυθμους;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Αντωνία μου καλή χρονιά!!

Πολύ χαίρομαι που επανήλθες κι είναι όλα καλά για σένα και τα κορίτσια σου!!!

Δυστυχώς πολλοι δεν κατανοούν την κατάσταση και την πίεση της εγκυμοσύνης,εφόσον όμως βγήκες σε άδεια,θα ηρεμήσεις λίγο!!

Έχεις προλάβει να ετοιμάσεις κάτι για τις μικρές??

Ευχαριστω Ελενα μου!!!🤗💖🌸 να εχουμε ολοι μια καλη χρονια με Υγεια και να πανε ολα καλα μ τα μωρουδελια μας που ανυπομονουμε ν παρουμε αγκαλια!!!

Δν εχω ετοιμασει σχεδον τπτ... πηραμε ευτυχως καροτσι, μεταχειρισμενο οπως λεγαμε απο την αρχη, κ αυτο εγινε την περασμενη κυριακη φαντασου!!

Ευτυχως π εχω 2 φιλες π γεννησαν ιανουαριο κ μου εδωσαν ρουχα οπως κ καποια πρωτα βασικα (σελτεδακια, πανακια, σεντονακια, μπουρνουζακια) κ εχει ερθει η σωτηρας ΜΑΝΑ να τα πλυνουμε να τα σιδερωδουμε!!

Κουνιες δν εχουμε παρει ακομα. Θα μας δανεισουν ο αδερφος μου μια κουνια κ μια φιλη μας κ αυτα θ τα δουμε απ εβδομαδα..

Αν κ σκεφτομαι μηπως τις μικρες τις εχω στα πορτ μπεμπε για αρχη με βασεις για εξοικονομηση χωρου κ γ ν ειναι πιο πρακτικα... λικνο σιγουρα δν θα βαλω γτ δε χωρανε 2 λικνα κ οσοι ειχαν να μου δανεισουν, ηταν τα λικνα που δε "λυνονται".. τα ξυλινα...

Ευτυχως ο αντρας μου εβαψε το δωματιο των μικρων!! Βεβαια το χρωμα βγηκε τελειως αλλο αλλα μικρο το κακο!!😅 

Εσυ τι κανεις κοριτσι μου;; πες μου τα νεα σου!!😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Αντωνία καλώς μας ήρθες πίσω 🩷🩷🩷🩷🩷 πολύ πολύ πολύ χαίρομαι που είσαι καλά! Και μας έλειψες κ φυσικά σε σκεφτόμασταν! 

καλή ξεκούραση από εδώ κ πέρα όσο προλάβεις αφού πολύ σύντομα έρχονται τα κοριτσάκια σου! 🩷🩷

Χρυσα μου γλυκια!!! ❤️❤️❤️ κι εγω χαιρομαι πολυ που ειμαι εδω μαζι σας κ φσκ που ειστε ολες καλα!!!☺️ κι εμενα μου λειψατε αλλα μετα απ τοσες ωρες στην οθονη, ουτε κινητο ηθελα να πιασω στα χερια μου...

Με συγκινειτε τοσο πολυ με την αγαπη σας!!🫶🌸🫶🌸🫠 

Ευχαριστω πολυ αν κ δν θα ξεκουραστω!!! Πρεπει να φορτσαρω κ να οργανωθω.. ουτε την τσαντα γ το μαιευτηριο δν εχω ετοιμασει.. θελω να παραγγειλω νυχτικα, προχθες παρηγγειλα κτ επιθεματα στηθους, ευτυχως μου χαρισαν σουτιεν θηλασμου κ θ αρχισει το παρτυ των πλυντηριων!! Επισης πρεπει να δρομολογησουμε το βαψιμο μιας συρταριερας π εχουμε για να βαλουμε τα ρουχαλακια μεσα.. 

Ελπιζω να βοηθησουν οι μικρες κ να μην βιαστουν να ερθουν.. 🙃

Εσυ πως εισαι Χρυσα μου;; ο μπεμπακος σας;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσι μου ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!🥰 μαλλον θα εχουμε μιλησει στ παρελθον.. Ειναι ολα καλα μ τα κουκουνια μας αλλα απο τελος νοεμβρη μεχρι κ χθες που παρεδωσα επιτελους στο γραφειο κ βγηκα σε αδεια κυησεως, περασα πολυ δυσκολα... πιεστηκα πολυ αλλα πανε αυτα.. εινσι ολα πισω μας.. Κοιταμε μπροστα στα ομορφα που ερχονται!!!!✨️🤰❤️🧿🙏🌸🌸✨️
    • Λευκη μου!!!🥰🥰🥰 με πιεσαν πααααρα πολυ... δν ξερω αν το χειριστηκα καλα.. ισως επρεπε απλα ν τους γραψω κ να κλεινω λαπτοπ στις 5 και αντε γεια αλλα απο φιλοτιμο δν ηθελα να παει χαμενη τοση δουλεια π ειχε γινει οριν, ουτε να τη φορτωθουν αλλοι συναδελφοι... τεσπα..  Τωρα μονο μ τα κοριτσια μας θα ασχοληθω.. αν κ ηδη εχω βαρυνει κ οι δυναμεις δν ειναι οι ιδιες.. αλλα φοκους σε οσα θα χρειαστω αμεσα και ηδη απ εβδομαδα θα παρακολουθησω κ καποια σεμιναρια για θηλασμο κλπ.. θελω ν βρω κ παιδιατρο φσκ.. 
    • Η εμπειρια μιλησε!!! Ετσι φανταζομαι θα ειναι.. κι εσενα τα ζουζουνια εχουν σχετικα μικρη διαφορα ηλικιας οποτε πανω κατω ξερεις τι με περιμενει.. 🙃🫣 Ευτυχως υπομονη κ αγαπη εχω, χερια θα εχω φουλ γτ η μαμα μου θα ειναι σπιτι μας ν με βοηθαει κ ο συζυγος γνκ εινσι πολυ υποστηρικτικος κ βοηθαει ηδη οσο μπορει...ελπιζω κ μετα ν βρουμε τους ρυθμους μας γτ ενταξει καταλαβαινεις οτι ακομα κ με τη μαμα μου εδω αλλαζουν οι ισορροπιες...  Εσυ κυρια μου τρως γτ ξεσπας ή γτ πεινας τοσο;;; θα το βρεις πιστευω.. θελει κι αυτο το χρονο του.. το κορμι σου σε εχει στηριξει σε 2 εγκυμοσυνες, θα βρεις κ τον τροπο ν αδυνατισεις!!!💪🏼💪🏼
    • Με το καλο Ελενα μου!!! Να πανε ολα καλα!!!🙏💖🌸🧿🫶🎈 με το καλο ν ερθει το λουλουδι σας!!!! Θα πατε φυσιολογικα η με καισαρικη;; ετσι που ορισατε ημερομηνιες σαν καισαρικη μιυ φαινεται αλλα δν ξερω αν θ πας με προκληση.. Στεναχωριεμαι π δεν ημουν εδω στα δυσκολα αλλα θ ειμαι στις χαρες σας μ το καλο!!!! Θα ζησουμε τις πιο δυνατες συγκινησεις!!!🥹🥰
    • Κορίτσι μου να σας ζησει το αγοράκι σας!!! Να είναι καλοτυχο και υγιές. ❤️❤️ Με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας και καλή ανάρρωση να έχεις ❤️🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...