Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα έκανα το ντομπλερ,όλα είναι μια χαρά!!

Δε μας έκανε τη χάρη να μας δείξει προσωπάκι γιατί έχει μπροστά της τον πλακούντα.

Λίγο με το βάρος και το αμνιακό μου είπε ο γιατρός να προσέξω.Θελει να τρώω και να πίνω περισσότερο γιατί είμαστε στα κατώτερα φυσιολογικά.

31+2 και έχουμε βάρος 1628.

Η αλήθεια είναι ότι δε νομίζω ότι μπορώ να φάω παραπάνω, αλλά θα προσπαθήσω.

Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα είδα ότι εκεί κυμαίνεται το βάρος σε αυτές τις εβδομάδες.. εκτός από περιπτώσεις όπως της Χρύσας που ξέρει ότι είναι μεγάλο μωρό.

Γνωρίζετε εσείς το φυσιολογικό βάρος?

Έχει καμπύλες ανάπτυξης πχ στη β επιπέδου που κάνατε κ έχεις χαρτιά 

έχει καμπύλη που δείχνει μέχρι τις 40 εβδ πως αναμένεται να πάει το βάρος του μωρού 

μπορεί να σου έδωσε κ σήμερα χαρτιά που να έχει τις καμπύλες με βάση τις μετρήσεις σήμερα

Πχ για να σου πει ότι είστε στα κατώτατα φυσιολογικά θα πρέπει να το έχει δει σε καμπύλη. 

Τι σου είπε ακριβώς για το αμνιακό υγρό; 

επίσης με βάση τις μετρήσεις βγαίνει ένα μεγάλο πινακάκι με μετρήσεις κ συνδυασμό τους 

Σου βάζω φωτό πχ με το χθεσινό το δικό μας 

δίνει μια κλίμακα δίπλα από τις μετρήσεις 

κ εκεί μπορείς να δεις το μέσο όρο σε όλες τις μετρήσεις 

(πχ το βάρος στη δική μας περίπτωση είναι στο 92% περίπου) 

σε κάθε υπέρηχο εμένα μου δίνει αυτό το πινακάκι ο γιατρός. Κ στην Ελλάδα μου το έδιναν στο πρώτο παιδί στο δεύτερο πιο σπάνια. 

IMG_1636.jpeg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα έκανα το ντομπλερ,όλα είναι μια χαρά!!

Δε μας έκανε τη χάρη να μας δείξει προσωπάκι γιατί έχει μπροστά της τον πλακούντα.

Λίγο με το βάρος και το αμνιακό μου είπε ο γιατρός να προσέξω.Θελει να τρώω και να πίνω περισσότερο γιατί είμαστε στα κατώτερα φυσιολογικά.

31+2 και έχουμε βάρος 1628.

Η αλήθεια είναι ότι δε νομίζω ότι μπορώ να φάω παραπάνω, αλλά θα προσπαθήσω.

Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα είδα ότι εκεί κυμαίνεται το βάρος σε αυτές τις εβδομάδες.. εκτός από περιπτώσεις όπως της Χρύσας που ξέρει ότι είναι μεγάλο μωρό.

Γνωρίζετε εσείς το φυσιολογικό βάρος?

Κορίτσι μου πάει και το ντοπλερ και πέρα από ότι να προσέχεις λίγο κατά τα άλλα βλέπω ότι όλα πάνε καλά με το μωράκι σου!! Όσο αφορά το βάρος εγώ σήμερα που πήγα για υπέρηχο 30 εβδομάδων ακριβώς το μωράκι είναι 1490 γρ!! Και μου είπε ότι είναι στα φυσιολογικά όρια!! Άρα και εσύ είσαι μια χαρά γιατί έχουμε μια εβδομάδα διαφορά και το μικρό σου είναι 1.628!! Φυσικά γιατρός δεν είμαι αλλά την δική μου γιατρό την εμπιστεύομαι και για να μου είπε ότι είναι φυσιολογικό το μωρό είμαι σίγουρη ότι έτσι είναι!! 

Κορίτσια γύρισα και εγώ από το ραντεβού!! Όλα αλλά με τον μικρό!! Με τα πόδια κάτω είναι ο κύριος και ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει όσο πλησιάζει ο καιρός!! Από μεγάλο μωρό που ήταν την προηγούμενη φορά τώρα είναι φυσιολογικό!! 1.490 γρ 🥰 και πάμε για το ντοπλερ!! Επίσης μιλήσαμε για τον τοκετό και μου είπε ότι δεν πρόκειται να με αφήσει πάνω από τις 15 Φεβρουαρίου και προς το παρόν πάμε για φυσιολογικό τοκετό εκτός και αν δεν αλλάξει θέση!! Μου είπε για κάτι ασκήσεις που θα βοηθήσουν αλλά δεν νομίζω ότι έχω το κουράγιο!! Περπατάω 4χιλ την ημέρα και πραγματικά δεν θέλω άλλη γυμναστική 😭 + την δουλειά + της δουλειάς του σπιτιού!!  

στις πριν 11 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια γύρισα και εγώ από το ραντεβού!! Όλα αλλά με τον μικρό!! Με τα πόδια κάτω είναι ο κύριος και ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει όσο πλησιάζει ο καιρός!! Από μεγάλο μωρό που ήταν την προηγούμενη φορά τώρα είναι φυσιολογικό!! 1.490 γρ 🥰 και πάμε για το ντοπλερ!! Επίσης μιλήσαμε για τον τοκετό και μου είπε ότι δεν πρόκειται να με αφήσει πάνω από τις 15 Φεβρουαρίου και προς το παρόν πάμε για φυσιολογικό τοκετό εκτός και αν δεν αλλάξει θέση!! Μου είπε για κάτι ασκήσεις που θα βοηθήσουν αλλά δεν νομίζω ότι έχω το κουράγιο!! Περπατάω 4χιλ την ημέρα και πραγματικά δεν θέλω άλλη γυμναστική 😭 + την δουλειά + της δουλειάς του σπιτιού!!  

Τι πητ είχες κορίτσι μου; 
Υπάρχουν ασκήσεις όντως 

αν πατήσεις spinning babies έχει αναλυτικά μεθόδους! Καλό είναι αφού πατήσεις τις 30 εβδ ως πρωτότοκη να κάνεις ασκησούλες αν δν έχει γυρίσει ακόμα. 🥰

Εγώ τον κόβω τον μπεμπακο σας εκεί στα 3.5 κιλάκια 😝 για να δούμε αν θα πέσω μέσα 🥳

στις πριν 5 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Έχει καμπύλες ανάπτυξης πχ στη β επιπέδου που κάνατε κ έχεις χαρτιά 

έχει καμπύλη που δείχνει μέχρι τις 40 εβδ πως αναμένεται να πάει το βάρος του μωρού 

μπορεί να σου έδωσε κ σήμερα χαρτιά που να έχει τις καμπύλες με βάση τις μετρήσεις σήμερα

Πχ για να σου πει ότι είστε στα κατώτατα φυσιολογικά θα πρέπει να το έχει δει σε καμπύλη. 

Τι σου είπε ακριβώς για το αμνιακό υγρό; 

επίσης με βάση τις μετρήσεις βγαίνει ένα μεγάλο πινακάκι με μετρήσεις κ συνδυασμό τους 

Σου βάζω φωτό πχ με το χθεσινό το δικό μας 

δίνει μια κλίμακα δίπλα από τις μετρήσεις 

κ εκεί μπορείς να δεις το μέσο όρο σε όλες τις μετρήσεις 

(πχ το βάρος στη δική μας περίπτωση είναι στο 92% περίπου) 

σε κάθε υπέρηχο εμένα μου δίνει αυτό το πινακάκι ο γιατρός. Κ στην Ελλάδα μου το έδιναν στο πρώτο παιδί στο δεύτερο πιο σπάνια. 

IMG_1636.jpeg

Δε μου το έχει έτσι εμένα,έχει πινακάκια με διαγράμματα αλλά δε μπορώ να τα καταλάβω!! 😛 Μου είπε συγκεκριμένα ότι στα κιλά είμαστε εντός φυσιολογικού αλλά θα ήθελε να έχει πάρει παραπάνω κι ότι το αμνιακό είναι στα κατώτερα φυσιολογικά επίπεδα.Αυτο για το υγρό το έγραψε και στις παρατηρήσεις.

στις πριν 4 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Τέλεια νέα!!!Ναι κι εμένα στις 29 εβδ που έκανα υπέρηχο 1306 ήταν ,τώρα δε ξέρω γιατί μου είπε ότι είναι σχετικά αδύνατη.

Μπορεί να γυρίσει ανά πάσα στιγμή,είναι νωρίς!!Προφανώς έχει βολευτει Κι έχει αράξει!!😴

@Elenaki_ @annitakianna τέλεια τα νέα σας!!! Γεμίζετε αισιοδοξία και εμάς που δεν έχουμε πάει ακόμα για ντόπλερ. Εμείς έχουμε σε 2 εβδομάδες συγκεκριμένα. 

@annitakianna κορίτσι μου εύχομαι να γυρίσει ο μπεμπάκος σας και να ζήσεις τον =φυσιολογικό τοκετό, αλλά και αν όχι δεν πειράζει. Σημασία έχει να είναι γερά και δυνατά τα μωράκια μας. ❤️

στις πριν 15 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Εγώ φοράω σερβιετακια αλλάζω πολλά την μέρα, ανέκαθεν έχω πολλά υγρά στις εγκυμοσύνες. Αλλά για να βάζεις σερβιέτα σημαίνει ότι όντως έχεις πολλά υγρά! Κουράγιο φτάνουμε στο τέλος ❤️🙏🏼

θα ησυχάσεις όταν γεννήσεις ❤️ 

για εσάς κορίτσια έχετε ψωνίσει κάτι;για τη βαλίτσα μαιευτηρίου;; Χρειάζεστε πράγματα;; 😊

Αυτό περιμένω πως και πως πραγματικά. Να σταματήσω να νιώθω σαν τρεχούμενο ρυάκι. 

Κατ' άλλα εγώ προσωπικά δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Ούτε δικά μου πράγματα ούτε της ζουζούνας μου. Σκέψου ότι η καημένη έχει μόνο 2 φορμάκια. Αλλά την μεθεπόμενη εβδομάδα βγαίνω επιτέλους σε άδεια και θα πάω για ψώνια και για τις δυο μας. Επίσης, αυτές τις μέρες περιμένω να μου φέρουν το λίκνο και το καρότσι για να τα πάω και αυτά για βιολογικό και ταυτόχρονα ο άνδρας μου της φτιάχνει μια ροζ-χαριτωμένη συρταριέρα. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Δε μου το έχει έτσι εμένα,έχει πινακάκια με διαγράμματα αλλά δε μπορώ να τα καταλάβω!! 😛 Μου είπε συγκεκριμένα ότι στα κιλά είμαστε εντός φυσιολογικού αλλά θα ήθελε να έχει πάρει παραπάνω κι ότι το αμνιακό είναι στα κατώτερα φυσιολογικά επίπεδα.Αυτο για το υγρό το έγραψε και στις παρατηρήσεις.

καλημεραααα!
Ναι είναι τα διαγράμματα, οι καμπύλες δλδ που σου λεω  κ είναι κ το πινακάκι! 

Με το υγρό εφόσον είναι εντός μην ανησυχείς απλά θα το παρακολουθείτε με το γιατρό 😊 (εγώ είχα το αντίθετο στην δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν στο ανώτατο φυσιολογικό). 

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Αυτό περιμένω πως και πως πραγματικά. Να σταματήσω να νιώθω σαν τρεχούμενο ρυάκι. 

Κατ' άλλα εγώ προσωπικά δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Ούτε δικά μου πράγματα ούτε της ζουζούνας μου. Σκέψου ότι η καημένη έχει μόνο 2 φορμάκια. Αλλά την μεθεπόμενη εβδομάδα βγαίνω επιτέλους σε άδεια και θα πάω για ψώνια και για τις δυο μας. Επίσης, αυτές τις μέρες περιμένω να μου φέρουν το λίκνο και το καρότσι για να τα πάω και αυτά για βιολογικό και ταυτόχρονα ο άνδρας μου της φτιάχνει μια ροζ-χαριτωμένη συρταριέρα. 

Καλημεραααα

Κ εγώ στο πρώτο που δούλευα μέχρι τον 8ο δν είχα κάνει τίποτα μετά επειδή η κόρη μου γεννήθηκε μετά τις 40 εβδ βαριόμουν δν είχα τι να κάνω 🤣 

της τα είχα ετοιμάσει κ εγώ όλα αφού βγήκα σε άδεια τοκετού. 

οπότε μην ανησυχείς θα τα προλάβεις όλα κ ίσα ίσα δεν θα βαριέσαι κιόλας γιατί θα έχεις κάτι να κάνεις όσο είσαι σε άδεια μέχρι να έρθει η μπουμπου ❤️❤️❤️🥳🥳🥳

τώρα εγώ τα έχω όλα μεν αλλά δν τα έχω φέρει από το υπόγειο δε 🤭 οταν μπω στο μήνα μου θα τ ετοιμάσω κ θα τα πλύνω κ εγώ έχω ακόμα ένα μήνα να ψωνίσω κάτι μικροπράγματα. 
(στη κόρη μου στο πρώτο παιδί κορίτσια θυμάμαι είχα τόσο άγχος μην έρθει ξέρω ‘‘γώ νωρίς κ ήθελα όλα να είναι έτοιμα μέχρι να γίνω 37 εβδ… εεε πιάσανε αράχνες που λέει ο λόγος γιατί γέννησα 40+5 🤣🤣 κ θυμάμαι είχα καλύψει το λίκνο κ τα πράγματα με σεντόνια να μην σκονίζονται 😂😂😂😂😂). 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλημεραααα

Κ εγώ στο πρώτο που δούλευα μέχρι τον 8ο δν είχα κάνει τίποτα μετά επειδή η κόρη μου γεννήθηκε μετά τις 40 εβδ βαριόμουν δν είχα τι να κάνω 🤣 

της τα είχα ετοιμάσει κ εγώ όλα αφού βγήκα σε άδεια τοκετού. 

οπότε μην ανησυχείς θα τα προλάβεις όλα κ ίσα ίσα δεν θα βαριέσαι κιόλας γιατί θα έχεις κάτι να κάνεις όσο είσαι σε άδεια μέχρι να έρθει η μπουμπου ❤️❤️❤️🥳🥳🥳

τώρα εγώ τα έχω όλα μεν αλλά δν τα έχω φέρει από το υπόγειο δε 🤭 οταν μπω στο μήνα μου θα τ ετοιμάσω κ θα τα πλύνω κ εγώ έχω ακόμα ένα μήνα να ψωνίσω κάτι μικροπράγματα. 
(στη κόρη μου στο πρώτο παιδί κορίτσια θυμάμαι είχα τόσο άγχος μην έρθει ξέρω ‘‘γώ νωρίς κ ήθελα όλα να είναι έτοιμα μέχρι να γίνω 37 εβδ… εεε πιάσανε αράχνες που λέει ο λόγος γιατί γέννησα 40+5 🤣🤣 κ θυμάμαι είχα καλύψει το λίκνο κ τα πράγματα με σεντόνια να μην σκονίζονται 😂😂😂😂😂). 

Καλημέρα!!!

Το ίδιο άγχος έχω όπως εσύ στην πρώτη κι είναι όλα έτοιμα και σκεπασμένα με νάιλον!!!Ένα τελευταίο πλυντήριο έχει μείνει.

Παρόλα αυτά,δικά μου δεν έχω ετοιμάσει τίποτα,!!😛😛

Αν πέσει κι άλλο το υγρό υπάρχει πρόβλημα?Σε δύο βδομάδες θα με δει ξανά.

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλημέρα!!!

Το ίδιο άγχος έχω όπως εσύ στην πρώτη κι είναι όλα έτοιμα και σκεπασμένα με νάιλον!!!Ένα τελευταίο πλυντήριο έχει μείνει.

Παρόλα αυτά,δικά μου δεν έχω ετοιμάσει τίποτα,!!😛😛

Αν πέσει κι άλλο το υγρό υπάρχει πρόβλημα?Σε δύο βδομάδες θα με δει ξανά.

Χαχαχα έτσι ακριβώς κ εγώ Ελενακι 🤭🤣❤️ 

Αν υπάρξει θέμα θα σου το πει ο γιατρός! Αφού σου έδωσε οδηγίες ακολούθησέ τες κ σε δύο εβδομάδες θα σε ξανά δει 😊 μην αγχώνεσαι προκαταβολικά να απολαύσεις τον χρόνο που μένει γιατί μετά θα λες τζάμπα πέρασα την εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος ❤️

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν, εχθές το ραντεβού μας πήγε πολύ πολύ καλά. Η μικρή μας είναι 1.649 γρ. και ακόμα με το κεφαλι κάτω. Παρακαλάμε να παραμείνει έτσι. Όλα πολύ καλά μας είπε ο γιατρός και κλείσαμε ντόπλερ για τις 20 Δεκεμβρίου. 😊

στις πριν 6 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν, εχθές το ραντεβού μας πήγε πολύ πολύ καλά. Η μικρή μας είναι 1.649 γρ. και ακόμα με το κεφαλι κάτω. Παρακαλάμε να παραμείνει έτσι. Όλα πολύ καλά μας είπε ο γιατρός και κλείσαμε ντόπλερ για τις 20 Δεκεμβρίου. 😊

Πολύ ωραία Λευκη μου μια χαρά τα νεα σας ❤️❤️❤️❤️ με το καλό κ το ντοπλερ για να κάνετε Χριστούγεννα εχοντας τελειώσει με τους μεγαλους υπέρηχους ❤️

Τώρα πόσων εβδομάδων εισαι; 
είσαι λίγο πιο μπροστά νομίζω 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Πολύ ωραία Λευκη μου μια χαρά τα νεα σας ❤️❤️❤️❤️ με το καλό κ το ντοπλερ για να κάνετε Χριστούγεννα εχοντας τελειώσει με τους μεγαλους υπέρηχους ❤️

Τώρα πόσων εβδομάδων εισαι; 
είσαι λίγο πιο μπροστά νομίζω 

Καλημέρα Χρυσά μου. Σήμερα είμαστε 30 + 5. ❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα Χρυσά μου. Σήμερα είμαστε 30 + 5. ❤️

Είμαστε πολύ κοντά τότε ❤️ 30+1 εγώ! 

καλημέρα καλή Κυριακή σε όλες ❤️❤️❤️❤️

Καλημέρα κορίτσια. Εχθές βγήκε η άδεια μου από την δουλειά, την Τρίτη 17-12 σταματάω και ήδη νιώθω μια μελαγχολία. Εσείς πότε βγαίνετε σε άδεια;;;; 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εχθές βγήκε η άδεια μου από την δουλειά, την Τρίτη 17-12 σταματάω και ήδη νιώθω μια μελαγχολία. Εσείς πότε βγαίνετε σε άδεια;;;; 

Καλημέρα Λευκη μου εγώ ανυπομονούσα να βγω σε άδεια στο πρώτο (ήταν πολύ κουραστική η δουλειά, δούλευα στο αεροδρόμιο)  αλλά μετά με έπιασε η βαρεμάρα γιατί ο άντρας μου γυρνούσε απόγευμα. Είναι κ οι ορμόνες τώρα που σε πιάνει νοσταλγία μελαγχολία σκέψεις κτλ. ❤️

μόλις αρχίσεις τα ψώνια , την προετοιμασία για το μωρό κτλ θα φτιάξει η διάθεση, ειδικά όσο πλησιάζεις στον τοκετό. ❤️ Περιττό να σου πω ότι όταν γεννήσεις δεν θα θέλεις να γυρίσεις στη δουλειά για αρκετοοοο καιρό. Δικαιούσαι του ΟΑΕΔ τις παροχές; 9μηνο έχει γίνει τώρα σωστά; Σε εμάς ήταν 6μηνο συν από ΙΚΑ εργοδότη άδεια κτλ έβγαινε ένας χρόνος που μπορούσαμε να κάτσουμε σπίτι 😊

Καλημέρα κορίτσια μου!! @ΛΕΥΚΗ μου όλα πάνε καλά με το νινακι σου από ότι διάβασα!! Μίλησες για τον τοκετό με τον γιατρό σου? Όσο για την άδεια κορίτσια εγώ επειδή έχουμε δικό μας κατάστημα το πιο πιθανόν είναι να δουλεύω μέχρι να γεννήσω 🤣!! Ο άντρας μου βέβαια επιμένει να κάτσω από τώρα αλλά αυτό δεν γίνεται με τίποτα γιατί θα πάθω κατάθλιψη!! Όσο και να κουράζομαι δεν γίνεται να κάθομαι σπίτι!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλημέρα Λευκη μου εγώ ανυπομονούσα να βγω σε άδεια στο πρώτο (ήταν πολύ κουραστική η δουλειά, δούλευα στο αεροδρόμιο)  αλλά μετά με έπιασε η βαρεμάρα γιατί ο άντρας μου γυρνούσε απόγευμα. Είναι κ οι ορμόνες τώρα που σε πιάνει νοσταλγία μελαγχολία σκέψεις κτλ. ❤️

μόλις αρχίσεις τα ψώνια , την προετοιμασία για το μωρό κτλ θα φτιάξει η διάθεση, ειδικά όσο πλησιάζεις στον τοκετό. ❤️ Περιττό να σου πω ότι όταν γεννήσεις δεν θα θέλεις να γυρίσεις στη δουλειά για αρκετοοοο καιρό. Δικαιούσαι του ΟΑΕΔ τις παροχές; 9μηνο έχει γίνει τώρα σωστά; Σε εμάς ήταν 6μηνο συν από ΙΚΑ εργοδότη άδεια κτλ έβγαινε ένας χρόνος που μπορούσαμε να κάτσουμε σπίτι 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! @ΛΕΥΚΗ μου όλα πάνε καλά με το νινακι σου από ότι διάβασα!! Μίλησες για τον τοκετό με τον γιατρό σου? Όσο για την άδεια κορίτσια εγώ επειδή έχουμε δικό μας κατάστημα το πιο πιθανόν είναι να δουλεύω μέχρι να γεννήσω 🤣!! Ο άντρας μου βέβαια επιμένει να κάτσω από τώρα αλλά αυτό δεν γίνεται με τίποτα γιατί θα πάθω κατάθλιψη!! Όσο και να κουράζομαι δεν γίνεται να κάθομαι σπίτι!! 

@Xrisa95 και ο δικός μου το βραδάκι γυρνάει δυστυχώς οπότε θα είμαι μόνη μου για αρκετές ώρες. Θα κάνω βέβαια και τα ψώνια και τις προετοιμασίες της μπουμπούς, αλλά στο μεταξύ πρέπει να ολοκληρώσω και την διπλωματική μου εργασία, οπότε θα με απορροφά πολύ αυτό. Σχετικά με τις παροχές, ανήκω σε δημόσιο φορέα οπότε το 9μηνο θα πληρώνομαι από την υπηρεσία μου.

@annitakianna πόσο σε καταλαβαίνω. Και εμένα έχει αρχίσει να με πιάνει κάτι, μου αρέσει η δουλειά μου και θα μου στοιχίσει η τόσο μεγάλη απουσία. Ωστόσο μου είπαν πως μπορώ να διακόψω το 9μηνο αν θέλω και να επιστρέψω με μειωμένο ωράριο. Αλλά λέω να γεννηθεί με το καλό το μωράκι πρώτα και θα το δω και αυτό το ενδεχόμενο εν καιρώ. 

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ έχω βγει σε αναρρωτική εδώ και 1,5 εβδομάδα και σήμερα ξεκινάει η κυήσεως.

Τις πρώτες μέρες είχα φρικαρει,ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησα ότι αλλάζουν όλα κι ότι πλησιάζουμε.

Στην αρχή δε μ'αρεσε μου έλειπε η δουλειά και βαριόμουν,τώρα μπορώ να πω ότι επειδή έχω βαρύνει,το εκτιμώ πολύ ότι μπορώ να κάτσω στο κρεβάτι λίγο παραπάνω!

Κορίτσια, καλησπέρα.

Παρακολουθώ το φόρουμ και αναμένω και εγώ μαζί σας τα ευχάριστα!

Η Αντωνία ξέρετε αν είναι καλά?

Έχει καιρό να γράψει στην ομάδα σας.

Και μιας και από την αρχή όσες είμαστε χρόνια εδώ, γνωρίζουμε την ιστορία της και με δεδομένο το πόσο γλυκύτατη είναι, αναρωτιόμουν που έχει χαθεί. 

Με ένα πόνο σε όλες σας, όταν με το καλό έρθει η ώρα, εύχομαι!

στις πριν 22 ώρες, ο/η eiridio είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα.

Παρακολουθώ το φόρουμ και αναμένω και εγώ μαζί σας τα ευχάριστα!

Η Αντωνία ξέρετε αν είναι καλά?

Έχει καιρό να γράψει στην ομάδα σας.

Και μιας και από την αρχή όσες είμαστε χρόνια εδώ, γνωρίζουμε την ιστορία της και με δεδομένο το πόσο γλυκύτατη είναι, αναρωτιόμουν που έχει χαθεί. 

Με ένα πόνο σε όλες σας, όταν με το καλό έρθει η ώρα, εύχομαι!

Καλησπέρα!Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ την σκεφτόμουν γιατί εχει πολύ καιρό να εμφανιστεί κι ήταν πολύ ενεργή και δραστήρια στην ομάδα,θέλω να πιστεύω πως είναι όλα καλά κι είναι πολύ το τρέξιμο τώρα στο τέλος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...