Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Είμαι από Κρήτη , Ρέθυμνο και θα κάνω αυχενική στα Χανιά  … Ναι της το έχουμε πει , δεν νομίζω να το έχει καταλάβει βεβαία ..
    • Ναι όντως φαίνεται περίεργο αυτό γτ και οι δικές μου τιμές ήταν 94,171,115 αλλά παρόλο αυτά που είπε να προσέχω τα γλυκά και τους υδρογονάνθρακες γτ είμαι στο όριο παθολογίας. Εγώ από μόνη μου επέλεξα να πάω στον ενδοκρινολόγο. Μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλά θα κόψω τα γλυκά για δύο μισή μήνες . Υπομονή!! Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα και να τον εμπιστεύεσαι.
    • Πολύ ωραία ...εγω πιστεύω ότι είναι ιδανική η μικρή διαφορά ηλικίας ...Αθήνα είστε ;αυχενική που θα κάνεις με το καλό ; Στο παιδάκι σου αλήθεια το έχεις πει ;   Εγώ είμαι 6+4 και δεν της έχουμε πει κάτι ακόμα ....σε ευχαριστούμε για τις ευχές ...  
    • Κορίτσι μου τι κάνετε???τι σας είπε τελικά ο παιδίατρος??
    • Ναι τη δικη σου περίπτωση που ανεβαίνει τη θυμαμαι και λογικά κάποιο πρόβλημα υπάρχει, αφο΄αντί να πέφτει ανεβαίνει. Εγώ αναφερόμουν στις κοπ΄΄ελες που είχαν τιμές εντός ορίων και που έπεφταν σταδιακά.. Τέλοσπαντων! Εχεις δίκιο οτι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και καλό είναι να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς που έχουν επιλέξει.. Απλά μου έκανε εντύπωση η τόσο διαφορετική προσέγγιση. Μάλλον βλέπουν πιο σφαιρικά την υγεία μας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που τους πάμε και ανάλογα κρίνουν. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...