Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια μου. @Elenaki12 νομιζω ετοιμαζεσαι εισαι κοντα τι ωραια που ακουγεται. Μην ανησυχεις αφου σε βλεπει ο γιατρος συχνα φανταζομαι θα σου δωσει μια ιδεα περιπου ποτε θα ρθει ο μπεμπης οποτε θα ειναι standby και ο αντρας σου. Λογικα καποια στιγμη θα εξετασει κι απο κατω να δει αν υπαρχει διαστολη κλπ. @Diwni μου συλληπητηρια, ζωη και υγεια σε εσας να μην στεναχωριεσαι και ουτε να κανεις πολλες δουλειες τωρα δεν κανει να κουραζεσαι. Πρωτα ο Θεος να γεννησεις και μετα μπορεις να τους επισκεφτεις. @ΜαρίαΔημήτρης να δουμε τι θα σου πει ο γιατρος, ελπιζω να μην ξεπροβαλουν τα μπεμπινια την ακαταλληλη στιγμη που λειπουν οι αντρες απο το σπιτι αλλιως και γω με τη μανουλα μου θα παω🤣. 
    • Καλημέρα! Και εγώ περιμένω το Μεγάλο Σάββατο περίοδο, λέω να αρχίσω τα τεστ από Μ. Τετάρτη.. Μέρα μέρα τις μετράω σα φυλακισμένος, είναι και πολύ νωρίς για συμπτώματα... 
    • Δηλαδή βρε κορίτσια για να καταλάβω το είχα πάντα απορία... πρέπει να σαραντήσει το μωρό για να βγει έξω αυτό και η μαμά; δηλ. αν πρεπει καπου να πάει η μαμά δε μπορεί να βγει πριν το σαραντισμό; πως εξηγείται αυτό; Φυσικά το έχω υιοθετήσει απο τη μαμά μου όλο αυτό που με έλεγε πααντα οτι πρεπει να σαραντήσει το μωρο να μπορείτε να βγείτε κτλ. Δηλαδή και δυο φορες που βγηκαμε να παμε στο γιατρο κ αυτο εξοδος δεν ειναι; Και δεν σαράντησε αλλά βγήκαμε όμως για το γιατρό.. δηλαδή εκει δεν ισχυει;; τι να πω.. παράξενα πράγματα.. Στο εξωτερικό απο την αρχή βγαίνουν έξω, δεν έχουν τέτοια..
    • ναι και λίγο πιο μπροστά να πας για σαραντισμό δε πειράζει σιγά τώρα..  Αυτό με τη πιπιλα ή το δάχτυλο ανάλογα τι προτιμάει το παιδί είναι σωτήριο! Εγώ βλέπω τωρα ότι όταν γκρινιάζει θέλει απλα να πιπιλισει για να κοιμηθεί!! και επειδή δε βαζει ακομα δαχτυλο εναι μικρουλα ουτε παιρνει πιπιλα θελει στηθος συνεχεια! και κουράζομαι.
    • α Μ. Σάββατο εσείς ε; Εμείς τώρα Μ. Τρίτη θα πάμε. ε ναι με μωρό αν σε δουν εξυπηρετούν αμέσως εύκολο είναι να πηγαινοέρχεσαι..?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...