Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλημέρα..!!! Από τη Δευτέρα που μου ήρθε η περίοδος είμαι λες και έχει φωτιστεί ο κόσμος μου όλος.. 😅 Είμαι φουλ χαρούμενη παρόλα τα κιλά που έχω φορτωθεί τους τελευταίους μήνες και σήμερα ξεκινάω την προετοιμασία του ενδομήτριου.  13/06 πάω για υπέρηχο και εξέταση προγεστερόνης. Αν είναι καλά τα πράγματα πιστεύω 19 ή 20/06 θα κάνω την ετ. 🤗🙏🌈 @Παρασκευαιδου να ετοιμάζεσαι για ταγκ εεε... 😁 εεε εεε ερχεταίιι..!!!!
    • Καλημέρα κορίτσια, πως είστε;  Σήμερα ξύπνησα και το στήθος δεν με πονάει όπως χθες. Είναι ακόμα βαρύ οκ αλλά δεν νιώθω αυτόν τον πόνο στα πλαϊνά. 15+ βδομάδες τώρα. Να αγχωθώ; Γιατί θυμάμαι όταν είχα αποβάλει στις 7+ βδομάδες τελευταία φορά είχε σταματήσει να με πονάει το στήθος. Τώρα θα μου πεις είμαι 2ο τρίμηνο και τα συμπτώματα βελτιώνονται. Βέβαια ξύπνησα με πονοκεφαλο και λίγη ναυτία. Ίσως επανέλθει το στήθος πάλι τι να πω.. εσάς πονάει ακόμα πολύ; 
    • Κορίτσια μου καλημέρα..!!! Από τη Δευτέρα που μου ήρθε η περίοδος είμαι λες και έχει φωτιστεί ο κόσμος μου όλος.. 😅 Είμαι φουλ χαρούμενη παρόλα τα κιλά που έχω φορτωθεί τους τελευταίους μήνες και σήμερα ξεκινάω την προετοιμασία του ενδομήτριου.  @Sia A ξεκινάω με cyclacur 2 λευκά χάπια πρωί - βράδυ και ένα σαλοσπίρ 100mg το βράδυ μετά το φαγητό. 🙃 13/06 πάω για υπέρηχο και εξέταση προγεστερόνης. Αν είναι καλά τα πράγματα πιστεύω 19 ή 20/06 θα κάνω την ετ. 🤗🙏🌈
    • @Diwni μου καλοριζικες και καλες βολτουλες να κανετε, φαινεσαι πολυ χαρουμενη. @ΜαρίαΔημήτρης ειναι να χεις λαιμαργο μωρο και μενα καποιες μερες με προβληματιζει με τις γουλιες π κανει θυμαστε π σας ειπα τις προαλλες. Αλλα τον κοβω συνεχεια κατα τη διαρκεια του γευματος και τον ρευω και τις κοντρολαρουμε τις γουλιτσες. Σε καθε περιπτωση η παιδιατρος και η μαια μου ειπαν οτι γουλιες θα κανει αναποφευκτα επειδη ειναι μωρο. Επισης οσο της δινεις και μητρικο γαλα τη βοηθας πολυ με τα στομαχικα και τα εντερικα της, αλλα μια παλινδρομισουλα μπορει να την εχουν τους πρωτους μηνες. @Katerinioo μου καλη δυναμη, σιγα σιγα ηρεμει το μπεμπινι, νομιζω το εχεις αναγκη να βγεις και θα σου αλλαξει η διαθεση. Λιγο υπομονη με τους πονους εισαι φρεσκια ακομα, ελπιζω να παιρνεις καποιο ηπιο παυσιπονο να σε ανακουφιζει εστω depon να μην επηρεαζει και το θηλασμο. 
    • Ένα σοκ το έπαθα γτ το 2017 έκανα κάτι τέτοιο.. και θυμήθηκα είχαμε κόσμο φιλοξενούμενο οπότε που μα κανείς δουλειά. Ακόμα έχω το μήνυμα που μου έλεγε έτοιμος έλα.. 😄😄 σοκ γτ τότε έμεινα έγκυος. Και τώρα που το λες. Τότε έλεγα δεν μένω έγκυος με επαφές και οργασμό και θα μείνω τώρα... ;;; Κι όμως  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...