Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

Ναι ναι 22/12! 

Δεν νομίζω πως είναι συσπάσεις γιατί δεν νιώθω αυτό το πέτρωμα στην κοιλιά που λένε. Ούτε έχει κάποια ιδιαίτερη περιοδικοτητα, μπορεί να μου κρατήσει και για 1-2 ώρες σερι. Δεν ξέρω βέβαια κιολας, στην αρχή ήμουν σε επιφυλακή, τώρα το συνήθισα

Θεωρώ πως θα το καταλάβουμε αν είναι συσπάσεις τοκετού 😅

Με το καλό και το δικό σου ραντεβού

Είμαι 39 και 3 😊

Μάλιστα, κατάλαβα! Όπως και να χει προετοιμάζεται το σώμα αργά και σταθερά κι όπως είπες όταν θα είναι η ώρα το πιο πιθανόν είναι να το καταλάβουμε 😅 ελπίζω δλδ χεχε

Με το καλό αύριο, περιμένουμε νέα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, βλέποντας και το πινακάκι με τις ΠΗΤ μας, παρατηρώ ότι, αν δε γεννήσει καμία πριν τις 22, μάλλον @Maya_ θα είσαι εσύ που θα μας φέρεις το πρώτο Αιγοκεράκι 💖 Μπαίνουμε αισίως στη σφαίρα του Αιγόκερω, έχοντας στην παρέα μας έναν Σκορπιό και μία Τοξότη ! 💙❤️

@MarMar90 εάν η δική σου μπεμπούλα πάρει όλο το μήνα της, τότε φλερτάρουμε και με Υδροχ΄όο! Πολύχρωμη και πολυποίκιλη η ομάδα μας 😍

Screenshot 2024-12-18 at 18.01.33.png

στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Ωωωωω αφρατη αφρατη και σένα η κοριτσάρα σου ❤️❤️❤️

Τι τέλεια που την είδατε κιόλας! 

Τώρα αυτό για τα γλυκά, σε δυσκολη περίοδο σε βρήκε φίλη, μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα 😬 χεχε

Εγώ παρήγγειλα κάτι μελομακάρονα κορίτσια και δεν αφήνω τον δικό μου ν ανοίξει το κουτί μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί πιστεύω θα τα πάρω παραμαζωμα 😂😂

Τ΄ωρα τα μελομακάρονα;;; Έχω φάει τόσα κοντά ένα μήνα τώρα που σχεδόν τα έχω βαρεθεί 🤣 μεταξύ μας πάντα... δε θα παραδεχτώ τίποτα στους γιατρούς 😂😂

Όσο για το υδροχοάκι... σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω καμία μα καμία προτίμηση!!! 

Να μας πεις κι εσ΄ύ τα νέα σου αύριο!!! 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Τ΄ωρα τα μελομακάρονα;;; Έχω φάει τόσα κοντά ένα μήνα τώρα που σχεδόν τα έχω βαρεθεί 🤣 μεταξύ μας πάντα... δε θα παραδεχτώ τίποτα στους γιατρούς 😂😂

Όσο για το υδροχοάκι... σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω καμία μα καμία προτίμηση!!! 

Να μας πεις κι εσ΄ύ τα νέα σου αύριο!!! 

Χαχαχαχα πολύ φίλη μου!! Πάλι καλά δεν είμαι Ελλάδα! 🙈🙈🙈

πέρυσι που τέτοια περίοδο έκανα αυστηρή διατροφή για τη χοληστερίνη, 2 εβδομάδες που ήμουν Ελλάδα, 3 μελομακάρονα μετρημένα έφαγα η καημένη 😭😭😭 που να ξερα! Τώρα το γλυκοκοιτάζω το κουτί, αλλά προσπαθώ να κρατηθώ μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί θα έχουμε και την κολλητή μου  παρεουλα να χω να κεράσω τίποτα τους ανθρώπους 😅😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...