Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

@Θέτις Κ. Χαχαχα έχε το πινακάκι οπλισμένο!😂

Εγω πχ αυτες τις μερες τις νιωθω τις κλωτσιες πολυ πιο χαμηλα σε σχέση με πριν. Επίσης η κοιλιά μου είναι αισθητά χαμηλότερα. 

Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός την Πέμπτη αλλά έχω την αίσθηση πως πλησιάζουμε

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

38 και 2 είμαι σήμερα 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

Δεν έχουμε πει κάτι συγκεκριμένο, δεν βιάζεται ο γιατρός.

Το ενδεχόμενο της πρόκλησης είπε θα το συζητήσουμε αν περάσουν οι 40 εβδομάδες οπότε για την ώρα περιμένουμε 😊

πω πω κάποτε έβλεπα 38,39 εβδομαδων και μου φαινόταν τόοοοοοοσο μακρινό 😅 και τώρα σκεφτομαι θα είμαι 38η Χριστούγεννα και 39η Πρωτοχρονιά μιας κι αλλάζω εβδομάδα Τετάρτες 😱😱😱

Χαλαρά σε βλέπω κι εσένα κορίτσι όπως η @Kallia.Geo, αλλά εμπιστεύομαι και το ένστικτό σου αφού λες οτι έχει πέσει η κοιλιά, νιώθεις και πίεση χαμηλά, όπως και να χει, εσ΄υ ξέρεις το σ΄ωμα σου καλύτερα 🙏

εγώ εδώ όπως είπα, φυλάω το πινακάκι μας και περιμένω χεχεχε
Περιμένουμε τα νέα σου Πέμπτη και της Καλλιας Παρασκευή! @Kiddo εννοείται και τα δικά σου από nst ! εγώ αύριο θα κάνω πρώτη φορά ctg ! 

επιπλέον, κορίτσια κάνατε το τεστ με τη μπατονέτα για στρεπτόκοκκο; λογικά θα πάω Παρασκευή γι αυτό και νιώθω ήδη την αβολούρα αλλά τι να κάνεις 😅

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Επί την ευκαιρία κορίτσια μου!! Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία πάνω απ'όλα και στρουμπουλα υγιέστατα μωράκια στις αγκαλιές μας με το καλό!!! ❤️❤️❤️❤️

P.S. μια εβδομάδα μου πήρε το στόλισμα..🤣🤣

IMG_20241209_160542.jpg

Μιας και μπήκαμε στο κλίμα των ημερών να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλες γιορτές και με το καλό να έρθουν τα ζουζούνια μας κορίτσια μου 💕 🙏🏻

Υ.Γ. βάλτε στοίχημα από φέτος ποιες απ' αυτές τις μπάλες θα μείνουν του χρόνου 😭😭😭

IMG_20241210_143844.jpg

@Kiddo τέλειο το δεντράκι σας!! Και ακόμα πιο τέλειο το γατί σας!! 😻 Επιτέλους καλά νέα! Και αρνητικοποιηθηκες και η μπουμπού σου μεγαλώνει πολύ καλά!! 😁

Επίσης, θέλω να πω ότι οι μαίες στις οποίες κάνεις μαθήματα είναι πολύ καλές! Όλες αυτές οι πληροφορίες που μας έχεις δώσει είναι πολύ χρήσιμες! Ούτε κι εγώ έμαθα τόσα στα μαθήματα που διάβαζα ή σε υλικό στο ίντερνετ που έχω ψάξει 😕

@Maya_ πωπω εγώ στη βδομάδα που είσαι είχα ήδη γεννήσει!! 😱 Με το καλό περιμένουμε και τη δική σου άφιξη! ☺️☺️

@MarMar90 ωχ, μικρυνε τράχηλος Ε; Ελπίζω να μην βιάζεται το μωρό να βγει και να πάρει τις εβδομάδες του! 😅 

@Θέτις Κ. Θα περιμένουμε νέα από αύριο!! 😁😁

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Μιας και μπήκαμε στο κλίμα των ημερών να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλες γιορτές και με το καλό να έρθουν τα ζουζούνια μας κορίτσια μου 💕 🙏🏻

Υ.Γ. βάλτε στοίχημα από φέτος ποιες απ' αυτές τις μπάλες θα μείνουν του χρόνου 😭😭😭

IMG_20241210_143844.jpg

Ωωω τέλειο το δεντράκι!! Ελπίζω να επιβιώσουν οι μπάλες!! Εμένα ο μεγάλος τώρα στα 2 έγινε τερατακι, μέχρι 1,5 έτους ήταν πολύ καλό και ήσυχο μωρό 😅

Τώρα μου έφερε η μάνα μου κάτι φωτάκια γυάλινα με πολύ λεπτό καλώδιο που κόβεται εύκολα, τα στόλισε και τα έβαλε στην πρίζα περιχαρής! Τα βλέπει ο μεγάλος και πάει και τα βάζει στο στόμα του γιατί νόμιζε ότι ήταν καραμέλες, τσιριζαμε εμείς, γελούσε αυτός🤦🏻‍♀️ αφού δεν τον θρηνήσαμε, πάλι καλά... Εννοείται ότι εξαφανίστηκαν τα λαμπάκια όλα απ' το σπίτι 🥲

Ελπίζω κι εύχομαι ο μικρός σας να βγει όπως τον θέλει ο άντρας σου, υπάκουος/καλός μαθητής/αγγελάκι κτλ😅😆

στις πριν 13 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Ωωω τέλειο το δεντράκι!! Ελπίζω να επιβιώσουν οι μπάλες!! Εμένα ο μεγάλος τώρα στα 2 έγινε τερατακι, μέχρι 1,5 έτους ήταν πολύ καλό και ήσυχο μωρό 😅

Τώρα μου έφερε η μάνα μου κάτι φωτάκια γυάλινα με πολύ λεπτό καλώδιο που κόβεται εύκολα, τα στόλισε και τα έβαλε στην πρίζα περιχαρής! Τα βλέπει ο μεγάλος και πάει και τα βάζει στο στόμα του γιατί νόμιζε ότι ήταν καραμέλες, τσιριζαμε εμείς, γελούσε αυτός🤦🏻‍♀️ αφού δεν τον θρηνήσαμε, πάλι καλά... Εννοείται ότι εξαφανίστηκαν τα λαμπάκια όλα απ' το σπίτι 🥲

Ελπίζω κι εύχομαι ο μικρός σας να βγει όπως τον θέλει ο άντρας σου, υπάκουος/καλός μαθητής/αγγελάκι κτλ😅😆

χαχαχαχα κλαιω και ταυτόχρονα σκέφτομαι τη φρίκη σας σ αυτό το θέαμα!

αυτή η ιστορία θα μεταφερθεί στον άντρα μου σίγουρα 😂😂😂😂 ή να τον αφήσω στο συννεφάκι του, ν ανακαλύψει μόνος του την καταστροφή που επέρχεται;; 🤪

στις πριν 1 ώρα, ο/η Θέτις Κ. είπε:

πω πω κάποτε έβλεπα 38,39 εβδομαδων και μου φαινόταν τόοοοοοοσο μακρινό 😅 και τώρα σκεφτομαι θα είμαι 38η Χριστούγεννα και 39η Πρωτοχρονιά μιας κι αλλάζω εβδομάδα Τετάρτες 😱😱😱

Χαλαρά σε βλέπω κι εσένα κορίτσι όπως η @Kallia.Geo, αλλά εμπιστεύομαι και το ένστικτό σου αφού λες οτι έχει πέσει η κοιλιά, νιώθεις και πίεση χαμηλά, όπως και να χει, εσ΄υ ξέρεις το σ΄ωμα σου καλύτερα 🙏

εγώ εδώ όπως είπα, φυλάω το πινακάκι μας και περιμένω χεχεχε
Περιμένουμε τα νέα σου Πέμπτη και της Καλλιας Παρασκευή! @Kiddo εννοείται και τα δικά σου από nst ! εγώ αύριο θα κάνω πρώτη φορά ctg ! 

επιπλέον, κορίτσια κάνατε το τεστ με τη μπατονέτα για στρεπτόκοκκο; λογικά θα πάω Παρασκευή γι αυτό και νιώθω ήδη την αβολούρα αλλά τι να κάνεις 😅

Πόσο ισχύει αυτό με τις εβδομάδες! Και εμένα μου φαινόταν ένας αιώνας μακριά 

Το ctg τι διαφορά έχει από το nst; Το nst είναι αυτό με τις δύο ζώνες που πατάς το κουμπάκι, σωστα; 

Το τεστ για στρεπτοκοκκο πήγα και το έκανα στο μαιευτηριο, δεν ξέρω αν σε κάποιες κοπέλες το παίρνει ο γιατρός τους το δείγμα. Πάντως δεν ήταν τίποτα, ούτε που το κατάλαβα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Maya_ είπε:

Το ctg τι διαφορά έχει από το nst; Το nst είναι αυτό με τις δύο ζώνες που πατάς το κουμπάκι, σωστα; 

Το τεστ για στρεπτοκοκκο πήγα και το έκανα στο μαιευτηριο, δεν ξέρω αν σε κάποιες κοπέλες το παίρνει ο γιατρός τους το δείγμα. Πάντως δεν ήταν τίποτα, ούτε που το κατάλαβα 

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι αυτό που περιγράφεις ειναι το ctg γιατί μου είπαν οι μαίες ότι αυτό θα κάνουμε σε κάθε ραντεβού από εδώ και πέρα μέχρι τις 40εβδ. Για nst δε ξέρω, αλλά νομίζω είχε πει η @_piripiri_ οτι έχει να κάνει με την ανάπτυξη του εμβρύου αν θυμάμαι καλά;;

Το τεστ για το στρεπτόκοκκο εγώ τον ρώτησα τον δικό μου αν θα μου πάρει ο ίδιος δείγμα, είπε ότι γίνεται, αλλά μπορώ να το κάνω δωρεάν στο κέντρο υγείας της περιοχής μου ενώ στο νοσοκομείο επειδή είναι ιδιωτικό εκεί που πηγαίνω θα είναι προφανώς με αζημειώτο. Τώρα αν με ρωτάς, προφανώς και θα μου ήταν πιο εύκολο αφού πάω που πάω αύριο στο ραντεβού να κάνουμε κι αυτό να βγει απ τη μέση, αλλά απ την άλλη δεν έχω και ιδέα πόσο μπορεί να μου κοστίσει μιας κι ο γιατρός από μόνος του με προέτρεψε να το κάνω στο δημόσιο 😅 Ε, γι αυτό θα πεταχτώ την Παρασκευή, εξάλλου είναι 7 λετπά απ το σπίτι μου, απλά διπλός κόπος 🤪

στις πριν 5 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Ναι ναι!! Ευτυχώς δεν πήρε από κανέναν μας γιατί και οι δύο κοντοί είμαστε!! 🤣🤣🤣 Αν και από το σόι της μάνας μου η πιο κοντή είναι 1,76.. οπότε παρακαλάω το παιδί μου να "σωθεί"!!! 🤣🤣🤣

Θύμησε μου πόσο είσαι τώρα;! Κρίμα ρε γαμωτο... Στον εμβρυομητρικο γιατί θα πάς πάλι;

Από τη μια σε "ζηλεύω" κιόλας.. πολύ θα ήθελα να ακούσω να κάτσω και εγώ.. κουράζομαι τραγικά και πονάω συχνά όταν στέκομαι όρθια.. άντε τώρα περπάτα εσύ μια ώρα..😥😥 και δεν είμαι και της γυμναστικής καθόλου..!!! 🤢

Λέτε να παίζει ρόλο και για το ύψος τους μετά το μηριαίο οστό; Εγώ πάντως ειμαι 1.80 και ο μπαμπάς μας 1.82, αλλά η μικρούλα μας είναι στη μέση στην καμπύλη του μηριαίου...για να μην πω πιο κάτω... Ελπίζω μόνο να μην πήρε από την πεθερά μου.. 🤣🤣

Τώρα είμαι 33 + 4. Στον εμβρυομητρικό μάλλον για υπέρηχο θα πάω... δεν είναι ότι με ενημερώνει κιόλας ο γιατρός... μου λέει μόνο πότε να κλείσω ραντεβού... Εμείς μοιράζουμε απλά ευρόπουλα🤪

@_piripiri_Κι εγώ το ελπίζω... Κάπου μέσα μου ξέρω οτι φταίω κι εγώ για αυτό το απότελεσμα του τραχήλου γιατί δεν την έπαιρνα κάθε μέρα την προγεστερόνη... Μου τη δίνουν τα τόσα υγρά και η διαδικασία με το υπόθετο και το έπαιζα λούλης τα μισά βράδια... 🤪

@Kiddo& @Θέτις Κ. υπέροχα τα δέντρα σας!! Και του χρόνου με τα θαυματάκια σας αγκαλιά!!! 💗

@Maya_Με το καλό κορίτσι μου!!! Περιμένουμε τα υπέροχα νέα σου!!!

IMG_1879.thumb.jpg.0f6299aa898c751944aeabd0fa1a1589.jpg

Ιδού και το δικό μας δεντράκι...🎄

Καλ΄ες γιορτές να έχουμε κορίτσια μου! Με χαρές και υγεία!!!! Να είναι όλα όπως τα φανταζόμαστε κι ακόμα πιο όμορφα!!!🤍

στις πριν 7 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Λέτε να παίζει ρόλο και για το ύψος τους μετά το μηριαίο οστό; Εγώ πάντως ειμαι 1.80 και ο μπαμπάς μας 1.82, αλλά η μικρούλα μας είναι στη μέση στην καμπύλη του μηριαίου...για να μην πω πιο κάτω... Ελπίζω μόνο να μην πήρε από την πεθερά μου.. 🤣🤣

Τώρα είμαι 33 + 4. Στον εμβρυομητρικό μάλλον για υπέρηχο θα πάω... δεν είναι ότι με ενημερώνει κιόλας ο γιατρός... μου λέει μόνο πότε να κλείσω ραντεβού... Εμείς μοιράζουμε απλά ευρόπουλα🤪

Καλέ να τη κι άλλη η Ναόμι της παρέας!! φτου φτου βρε κορίτσι ❤️

για το ύψος, παίζουν ρόλο σίγουρα τα γονίδια κι απ τους δύο γονείς, και εξαρτάται και το φύλο. Εγώ είχα βρει κάπου αυτή την εξίσωση:

1. Προσθέτουμε το ύψος της μητέρας και του πατέρα σε εκατοστά.
2. Προσθέτουμε 13 εκατοστά για αγόρια ή αφαιρούμε 13 εκατοστά για κορίτσια.
3. Διαιρούμε διά 2.

Π.χ. εμείς είμαστε:

(172 + 184) + 13 / 2 = 356 + 13 /2 = 369 / 2 = 184.5. Συμπέρασμα: ίδιος ο πατέρας του θα βγει 🤣🤣

στις Just now, ο/η MarMar90 είπε:

Καλ΄ες γιορτές να έχουμε κορίτσια μου! Με χαρές και υγεία!!!! Να είναι όλα όπως τα φανταζόμαστε κι ακόμα πιο όμορφα!!!🤍

τέλειο και φανταχτερό σαν της @Kiddo το δεντράκι σας 🎄❤️❤️ 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

για το ύψος, παίζουν ρόλο σίγουρα τα γονίδια κι απ τους δύο γονείς, και εξαρτάται και το φύλο. Εγώ είχα βρει κάπου αυτή την εξίσωση:

3. Διαιρούμε διά 2.

Π.χ. εμείς είμαστε:

(172 + 184) + 13 / 2 = 356 + 13 /2 = 369 / 2 = 184.5. Συμπέρασμα: ίδιος ο πατέρας του θα βγει 🤣🤣

χαχαχαχα

Με συμφέρει αυτή η εξίσωση... την κρατάμε 😁

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarMar90 είπε:

Ώπ, να τα τα μοντέλα!! 1.80, φτου σου κοπέλα μου!! 🧿 Μια χαρά πάντως να βγει μικρούλα η μπέμπα και μετά να πάρει το μπόι, αφότου γεννηθεί 😆

Το δεντράκι σας κι εσάς τέλειο!! Πολύ ωραία αυτά τα λουλούδια που έχει πάνω!! ☺️☺️ Και του χρόνου κορίτσια μου, με τα μωράκια σας αγκαλιά! 

Καλά, κι εγώ την προγεστερόνη σε πολύ μεγάλα ζόρια την έπαιρνα... Ούτε εμένα μου άρεσαν τα υγρά, ούτε ότι ήταν κολπικό υπόθετο, και ένιωθα και πολύ πρησμένη στην κοιλιά... Και ξαφνικά, έκανε ένα παφ ο τράχηλος και εξαφανίστηκε 🥲 ευτυχώς ήταν στην ώρα του κι όχι νωρίτερα 😅 ξεκούραση τώρα, και υπομονή άλλες δύο τρεις εβδομάδες που θα μπεις στο μήνα σου ☺️☺️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Θέτις Κ. είπε:

3. Διαιρούμε διά 2.

Π.χ. εμείς είμαστε:

Φαίνεται επιστημονικά αποδεδειγμένη αυτή η εξίσωση... 😆 

Εμείς είμαστε 165 εγώ και 180 ο άντρας μου... Χαλάω το DNA των παιδιών μου! 179 βγαίνουν τα κακομοιρα 😆 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Βρήκα συμπάσχουσα;; χαχαχα

Καλέ τι να ντραπείς, για ντροπές είμαστε εδώ που έχουμε φτάσει; 🤭🤭 Να σε πάρω φίλη μου αγκαζέ να βγούμε με τις πάνες ακράτειας για περπάτημα 😂😂😂 

Σ ευχαριστώ για την πληροφορία σχετικά μα τα κεγκελς, μου κάνει εντύπωση που το παρέβλεψε η μαία μου που της το ανέφερα την περασμένη εβδομάδα που ήμουν ήδη 35. Μάλλον δε θα το σκέφτηκε, ποιος ξέρει... Θα το αναφέρω και αύριο στη μαία του μαιευτηρίου και στο γιατρο μου που έχουμε ραντεβού. Μιας κι ανέφερες το μασαζ στο περινεο, έχετε κάποιο λαδάκι να προτείνετε; Εμείς είπαμε να ξεκινήσουμε με τον άντρα και τίποτα, αυτές τις μέρες τρέχω να τα προλάβω όλα με τη δουλεια και έχω μέινει πίσω σε όλα τα της εγκυμοσύνης... Αντε να τελειώσω να κάτσω κι εγώ να ηρεμήσω βρε κορίτσια, είμαι πέρα απ τα όρια μου πλέον 😫😫

Αυτή με τη δαντελιτσα μόνο παρακαλώ!! Μη χάνουμε και τη θηλυκότητα μας!! 🤣🤣

Γ***** τα!!! Ο άντρας μου είχε λυθεί στα γέλια!!! 🤣🤣🤣🤣 Όχι τίποτα άλλο, άλλαζα και στο 5' ξανά φτέρνισμα.. ξανά αλλαγμα!! Ή όταν τα φτερνισματα ήταν στη σειρά να δείς γέλιο.. που μου φευγαν λίγα λίγα μέχρι να φτάσω τουαλέτα!! 🤣🤣🤣 Καλά πάμε...😅😅

Ελαιόλαδο ή αμυγδαλελαιο! Δεν χρειάζεται να ξοδευεσαι παραπάνω!

Το αστείο με το μασάζ περινέου.. πίστευα ότι θα είναι σεξουλιαρικο και έτσι 😏.. ε και επειδή οι επαφές έχουν μειωθεί λόγο της κοιλιάς αλλά οι ορέξεις μου καθόλου.. είπα να βάλω το σύζυγο να συμμετέχει με πρόφαση τη κοιλιά που δε φτάνω (που όντως δε φτάνω δηλαδή..!), εντέλει... ΤΖΙΦΟΣ η υπόθεση!!! Μόνο σεξουλιαρικο ή ευχάριστο δεν είναι!!!! 😳😳😅 Είχε δίκιο η @_piripiri_..🙄

στις πριν 17 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

μανεκέν το κορίτσι μας!!! σούπερ! είδες που στεναχωριόσουν, μια χαρά αναπτύσσεται, σκέψου εχουμε πανω-κατω μια εβδομαδα διαφορά μεταξυ μας και είμαστε στις ίδιες μετρήσεις ❤️💙 μέχρι να γεννήσεις, θα χει πάρει κι άλλο βάρος και θα βγει μια χαρά με μπουτάκια για φάγωμα 🥰

εμένα κανείς δε μου χει για περπάτημα κι ο τράχηλος ειναι 4,4 😂 να δω τη θα μου πει α΄υριο χαχαχα 

Ουαου!! 4.4!! Για ρώτησε σήμερα και πες μας τι θα σου πουν!! 3 ήταν το δικό μου 35η.. τώρα δε μου μέτρησε.. ίσως Παρασκευή να ρωτήσω..

στις πριν 17 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

κι εγώ αύριο θα τον ρωτήσω για την ασπίρινη και το μαγνήσιο, αλλά εφόσον θα μαι 36εβδ ακριβώς, πιστεύω θα μου πει στοπ - ούτως ή αλλως για την ασπιρίνη το είχαμε πει μεχρι 36η, τωρα για το μαγνήσιο, επειδή δε το έπαιρνα συστηματικά ούτως ή αλλως δε μου είχε δώσει καποια οδηγία, αλλά θα τον ρωτήσω όπως και να χει.

Ε 36+0 είχε πει και σε εμένα θα τα κόβαμε.. αλλά όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου είπε να τα συνεχίσω για λίγες μέρες ακόμα.. Κυριακή που βγήκα αρνητική και του έστειλα, μου είπε στοπ..

Καλημέρα κιόλας!! ☺️

IMG_20241210_143844.jpg

Τι ωραίο δεντράκι ρε συ!! Μα κοίτα πόσο διαφορετικό είναι το αληθινό... Για τις μπάλες, μη σκας!! Του χρόνου που θα είναι ενός με το καλό, δε νομίζω να υποφέρει το δέντρο.. απλά βάλτο κάπου πιο ψηλά.. στα 2 θα είναι τα ζόρια..🤣🤣

Καλές γιορτές κοριτσάκι μου!! ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 16 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

@Kiddo τέλειο το δεντράκι σας!! Και ακόμα πιο τέλειο το γατί σας!! 😻 Επιτέλους καλά νέα! Και αρνητικοποιηθηκες και η μπουμπού σου μεγαλώνει πολύ καλά!! 😁

Επίσης, θέλω να πω ότι οι μαίες στις οποίες κάνεις μαθήματα είναι πολύ καλές! Όλες αυτές οι πληροφορίες που μας έχεις δώσει είναι πολύ χρήσιμες! Ούτε κι εγώ έμαθα τόσα στα μαθήματα που διάβαζα ή σε υλικό στο ίντερνετ που έχω ψάξει 😕

@Maya_ πωπω εγώ στη βδομάδα που είσαι είχα ήδη γεννήσει!! 😱 Με το καλό περιμένουμε και τη δική σου άφιξη! ☺️☺️

@MarMar90 ωχ, μικρυνε τράχηλος Ε; Ελπίζω να μην βιάζεται το μωρό να βγει και να πάρει τις εβδομάδες του! 😅 

@Θέτις Κ. Θα περιμένουμε νέα από αύριο!! 😁😁

Ευχαριστούμε!!! ❤️❤️❤️ Από τη μια μου είχε βγάλει τη ψυχή μέχρι να το πιάσω αυτό το γατί, με είχε ξεσκίσει.. και από την άλλη ήρθε και μεταμορφώθηκε σε απίστευτα τρυφερό πλάσμα..! Και για αδεσποτακι τα πήγε εξαιρετικά με τα σκυλιά από την αρχή..! Για αυτό και τη κρατήσαμε..

Να ξέρεις το δικό σας δεντράκι είναι το αγαπημένο μου!! 😅😅 Το έδειξα και στον άντρα μου και το έκανα ήδη παραγγελία!! 🤣🤣🤣 Βαριέμαι το στόλισμα/ξεστολισμα ρε φίλε..😳 ή και τα άλλα τα έτοιμα δεντράκια με ίνες φωτισμού.. φοβερά!! 🤣🤣

Ναι οι μαίες μου είναι πολύ καλές! Καμία σχέση με τα διαδικτυακά μαθήματα ή και με τα μαθήματα στη Φαιναρέτη.. Τα μόνα λεφτά που δε μετανιώνω και αξίζουν μέχρι το τελευταίο cent! Δε ξέρω αν θυμάσαι που τα λέγαμε και πόσο χεσμεσμενη ήμουν με το τοκετό.. ε πλέον έχω τέτοια αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ηρεμία που δε θα το πίστευα αν μου το έλεγες μερικούς μήνες πριν.. και έχω τη @Xrisa95 να ευχαριστήσω για αυτό με όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που έδινε στα μωράκια Φεβρουαρίου ώστε να ψαχτω περαιτέρω..

στις πριν 16 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Ο Χριστός και Απόστολος!!! Παναγίτσα μου σόκ!! Βρε το παιδάκι..🤣🤣🤣 θεουλης!!! 🤣🤣🤣🤣 

Δεν έχω και reactions.. έκλαψα!! 😂😂

χαχαχαχα κλαιω και ταυτόχρονα σκέφτομαι τη φρίκη σας σ αυτό το θέαμα!

αυτή η ιστορία θα μεταφερθεί στον άντρα μου σίγουρα 😂😂😂😂 ή να τον αφήσω στο συννεφάκι του, ν ανακαλύψει μόνος του την καταστροφή που επέρχεται;; 🤪

Ψηφίζω να του το πεις!!! 🤣🤣🤣 Τρομερή σκηνή!! 🤣🤣🤣 

Αλλά άσε τον άνθρωπο να ονειρεύεται!! Όλοι έχουμε αυτό το δικαίωμα..🤣🤣🤣

στις πριν 16 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

Έχω την ίδια απορία.. τι είναι το ctg; Τοκοκαρδιογραφημα μεταφρασμένο αλλά Πορτογαλικά;! 😅

στις πριν 14 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι αυτό που περιγράφεις ειναι το ctg γιατί μου είπαν οι μαίες ότι αυτό θα κάνουμε σε κάθε ραντεβού από εδώ και πέρα μέχρι τις 40εβδ. Για nst δε ξέρω, αλλά νομίζω είχε πει η @_piripiri_ οτι έχει να κάνει με την ανάπτυξη του εμβρύου αν θυμάμαι καλά;;

Το τεστ για το στρεπτόκοκκο εγώ τον ρώτησα τον δικό μου αν θα μου πάρει ο ίδιος δείγμα, είπε ότι γίνεται, αλλά μπορώ να το κάνω δωρεάν στο κέντρο υγείας της περιοχής μου ενώ στο νοσοκομείο επειδή είναι ιδιωτικό εκεί που πηγαίνω θα είναι προφανώς με αζημειώτο. Τώρα αν με ρωτάς, προφανώς και θα μου ήταν πιο εύκολο αφού πάω που πάω αύριο στο ραντεβού να κάνουμε κι αυτό να βγει απ τη μέση, αλλά απ την άλλη δεν έχω και ιδέα πόσο μπορεί να μου κοστίσει μιας κι ο γιατρός από μόνος του με προέτρεψε να το κάνω στο δημόσιο 😅 Ε, γι αυτό θα πεταχτώ την Παρασκευή, εξάλλου είναι 7 λετπά απ το σπίτι μου, απλά διπλός κόπος 🤪

Όχι το nst είναι τοκοκαρδιογραφημα..  και εμείς πλέον 2 φορές την εβδομάδα θα το κάνουμε... ουσιαστικά μετράει τις κινήσεις του εμβρύου ταυτόχρονα με τη καρδιακή του λειτουργία και το αν έχει δυσφορία να το πω έτσι σε συνδυασμό με τις συσπάσεις που κάνει η μήτρα και πόσο συχνές είναι αυτές οι συσπάσεις.. κάπως έτσι το έχω καταλάβει για να το εξηγήσω.. δεν ξέρω αν το λέω και σωστά..

Για στρεπτόκοκκο δε μου έχουν πει τίποτα.. μου έγραψε καλλιέργεια κολπικού υγρού βέβαια.. μήπως βλέπει το ίδιο ή είναι άλλη εξέταση και πρέπει να το ρωτήσω;! Ξέρει καμία..;

στις πριν 13 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Φτου φτου φτου κοπελαρα μου!!! Ζωή να έχετε!!! Ε με τέτοια γονίδια δύσκολο..!! 😅😅

Δε ξέρω.. έτσι μας είπε ο γιατρός ότι θα βγει ψηλό παιδί και ζωηρό καθώς δε κάθεται στιγμή για τις μετρήσεις..😅 Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία όμως.. οπότε αφήστε με να ελπίζω!! 🤣🤣🤣🤣

Ωωωωωωω!!! Τι ωραίο χολιγουντιανό δέντρο είναι αυτό;!!! Πολύ όμορφο!!! Και του χρόνου βρε παιδιά!!! Με υγεία πάνω απ'όλα!! Καλές γιορτές να έχουμε!! ❤️❤️❤️

στις πριν 13 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

3. Διαιρούμε διά 2.

Π.χ. εμείς είμαστε:

Απαπαπαπα!!!! 

Καταρχήν τι σεξιστική εξίσωση;!!! Γιατί καλέ τα κορίτσια -13;!!!! Άντρας την έβγαλε σίγουρα!! 🤣🤣🤣🤣 

Κατά δεύτερον... Δε με συμφέρει καθόλου!!! 🤣🤣🤣🤣

Τέλος σύμφωνα με την εξίσωση θα έπρεπε να είμαι τουλάχιστον 1,68!!!! Που είναι οι υπόλοιποι 6 πόντοι μου;;;;;; Μου λέτε;;;;!!! Τους χρειάζομαι!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣

Εγώ καταρρίπτω!!!! 🤣🤣🤣🤣

χαχαχαχα

Με συμφέρει αυτή η εξίσωση... την κρατάμε 😁

Εμένα πάλι καθόλου!!! 🤣🤣🤣

1,62 με τα χέρια ανάταση, μετρημένη στα νιάτα μου... Δε ξαναμετριεμαι τώρα... Μετά από την αποχώρηση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!! 🤣🤣🤣🤣

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Για στρεπτόκοκκο δε μου έχουν πει τίποτα.. μου έγραψε καλλιέργεια κολπικού υγρού βέβαια.. μήπως βλέπει το ίδιο ή είναι άλλη εξέταση και πρέπει να το ρωτήσω;! Ξέρει καμία..;

Και εμένα σαν κολπική καλλιέργεια μου το έγραψε και μόνο κολπικά μου πήραν δείγμα. Οπότε πιθανώς είναι το ίδιο. Μπορείς να δεις τι εξετάσεις περολαμβανει η καλλιέργεια; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Maya_ είπε:

Και εμένα σαν κολπική καλλιέργεια μου το έγραψε και μόνο κολπικά μου πήραν δείγμα. Οπότε πιθανώς είναι το ίδιο. Μπορείς να δεις τι εξετάσεις περολαμβανει η καλλιέργεια; 

Αερόβια αναερόβια.. αυτά.. μου είπε η μαία να ζητήσω έξτρα για μύκητες, τριχομονάδες, αιμοφολο, neither, GBS.. δεν έχω ιδέα τι είναι όλα αυτά!! Αλλά για στρεπτόκοκκο δε μου είπαν τίποτα.. μήπως είναι κάτι από όλα αυτά; 

Σε εσένα τι έγραψε στη καλλιέργεια;

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Αερόβια αναερόβια.. αυτά.. μου είπε η μαία να ζητήσω έξτρα για μύκητες, τριχομονάδες, αιμοφολο, neither, GBS.. δεν έχω ιδέα τι είναι όλα αυτά!! Αλλά για στρεπτόκοκκο δε μου είπαν τίποτα.. μήπως είναι κάτι από όλα αυτά; 

Σε εσένα τι έγραψε στη καλλιέργεια;

Μου ειχε διάφορα όπως και σε εσένα. 

Ανάμεσα τους είχα και μια που λεγόταν: 

"Καλλιέργεια εξιδρωμάτων (Αερόβια)" και είχε γράψει σαν σχόλιο "κολπική για β αιμολυτικό στρεπτόκοκκο ομάδας Β"

Το καλυτερο ειναι να ρωτησεις, θεωρω πως στο εγραψαν και εσενα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...