Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!! Όλα καλά εμείς εδώ,  το μωράκι έχει βολευτεί κ δε θέλει να βγει ακόμα 🤣 39.6 σήμερα,  Παρασκευή έχω ντοπλερ. Σήμερα κάναμε καρδιοτοκογραφημα,  όλα σούπερ δείχνουν! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Όλα καλά εμείς εδώ,  το μωράκι έχει βολευτεί κ δε θέλει να βγει ακόμα 🤣 39.6 σήμερα,  Παρασκευή έχω ντοπλερ. Σήμερα κάναμε καρδιοτοκογραφημα,  όλα σούπερ δείχνουν! 

Δε σου έδωσε καμία πρόβλεψη ο γιατρός σου, Ε; Χεχε 

Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά κορίτσι μου, με το καλό η μικρούλα σου όταν θελήσει να την υποδεχτειτε 💕

Ντοπλερ γιατί; Ρωτάω γιατί νόμιζα ότι μετά το ντοπλερ του 3ου τριμήνου δεν έχει κάτι άλλο από μεγάλους υπερήχους, οπότε δε ξέρω τι πίστα είναι αυτή 🤣

Εσύ πως αισθάνεσαι γενικά; Καμία ένδειξη τοκετού; 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Στο καρδιοτοκογραφημα οι συσπάσεις έχουν αυξηθεί; Τι λέει ο γιατρός; Πότε προβλέπει; Το μωρό το έχετε μετρήσει να δείτε πόσο είναι το μέγεθος του; 

Περιμένω με αγωνία να γεννηθεί, να μας πεις πώς πήγε και το vbac ! ☺️

στις πριν 9 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Από ότι κατάλαβες όλες ανυπομονούμε για τη νινού σου! Με το καλό, με το καλό, με το καλό!!! ❤️💕❤️💕❤️

Καλημέρα κορίτσια μου!

Όσο περιμένουμε με αγωνία την μπέμπα της @Kallia.Geo, να θέσω κι ένα άλλο θέμα στο τραπέζι; 😅

Σας συμβαίνει κι εσάς τώρα τελευταία (ή και πιο πριν) να έχει κάποια διαρροή όταν φτερνίζεστε/βήχετε;; 🤣

Ρε κορίτσια, κάνω τα κεγκελς μου γι αυτό το λόγο, αλλά, λίγο που το μωρό πιέζει την ουρήθρα με το κεφαλάκι του, λίγο του ότι η κοιλιά έχει βαρύνει, όλο και περισσότερο έχω ατυχήματα με διαρροές 💦 όχι τίποτ' άλλο, αλλά φοβάμαι μην κάποια φορά είναι απώλεια αμνιακού και δε το καταλάβω 😅

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου !! 

Κάνω άλλη μια φορά ντοπλερ γιατί περνάω τις 40 βδομάδες. Έχει να κάνει κ το vbac , για να είμαστε σίγουροι ότι όλα πάνε καλά..  

Τη μπεμπούλα τη βγάλαμε 3.750 !!! Μου είπε ότι θέλει περπάτημα κ σκάλες αρκετά,  για να δώσουμε σωστή θέση. 

Τώρα στην nst , έκανα 2 συσπάσεις στο 20λεπτο που μου είπε ότι αυτό είναι καλό.. γενικά σα να αυξάνονται οι συσπάσεις κάθε μέρα. 

Κολπικά δεν κάνουμε εξέταση,  οπότε δεν ξέρουμε κάτι άλλο!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Όσο περιμένουμε με αγωνία την μπέμπα της @Kallia.Geo, να θέσω κι ένα άλλο θέμα στο τραπέζι; 😅

Σας συμβαίνει κι εσάς τώρα τελευταία (ή και πιο πριν) να έχει κάποια διαρροή όταν φτερνίζεστε/βήχετε;; 🤣

Ρε κορίτσια, κάνω τα κεγκελς μου γι αυτό το λόγο, αλλά, λίγο που το μωρό πιέζει την ουρήθρα με το κεφαλάκι του, λίγο του ότι η κοιλιά έχει βαρύνει, όλο και περισσότερο έχω ατυχήματα με διαρροές 💦 όχι τίποτ' άλλο, αλλά φοβάμαι μην κάποια φορά είναι απώλεια αμνιακού και δε το καταλάβω 😅

Χαχαχχαχα γέλασα πολύ με την απώλεια του αμνιακου 🤣🤣🤣 

Εγώ δεν το έχω πάθει είναι η αλήθεια!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κάνω άλλη μια φορά ντοπλερ γιατί περνάω τις 40 βδομάδες. Έχει να κάνει κ το vbac , για να είμαστε σίγουροι ότι όλα πάνε καλά..  

Τη μπεμπούλα τη βγάλαμε 3.750 !!! Μου είπε ότι θέλει περπάτημα κ σκάλες αρκετά,  για να δώσουμε σωστή θέση. 

Τώρα στην nst , έκανα 2 συσπάσεις στο 20λεπτο που μου είπε ότι αυτό είναι καλό.. γενικά σα να αυξάνονται οι συσπάσεις κάθε μέρα. 

Ουυυυ αφράτη αφράτη η μπεμπούλα, σούπερ!! ❤️ ετοιμάζεται το σ΄ωμα σιγά σιγά απ ότι φαίνεται, οπότε μια χαρά, θα την περιμένουμε εμείς, το πρώτο κοριτσάκι της παρέας 🥰 Αν δεν έρθει μαζί με της @Maya_ 🤭 εγώ είμαι ετοιμοπόλεμη στο πινακάκι μας χαχαχα ✍️🤓

Happy Due Date @Kallia.Geo παρεπιπτόντως 🥳

Υ.Γ. όσο για την ακράτεια που μ έχει βρει, ελπίζω μόνο να μη μείνει για πολύ στη λοχεία, γιατί έχω ακούσει ότι χειροτερεύει η κατάσταση.... 😱 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Ουυυυ αφράτη αφράτη η μπεμπούλα, σούπερ!! ❤️ ετοιμάζετε το σ΄ωμα σιγά σιγά απ ότι φαίνεται, οπότε μια χαρά, θα την περιμένουμε εμείς, το πρώτο κοριτσάκι της παρέας 🥰 Αν δεν έρθει μαζί με της @Maya_ 🤭 εγώ είμαι ετοιμοπόλεμη στο πινακάκι μας χαχαχα ✍️🤓

Happy Due Date @Kallia.Geo παρεπιπτόντως 🥳

Υ.Γ. όσο για την ακράτεια που μ έχει βρει, ελπίζω μόνο να μη μείνει για πολύ στη λοχεία, γιατί έχω ακούσει ότι χειροτερεύει η κατάσταση.... 😱 

Αχ, εγώ είχα θέμα με ακράτεια τις πρώτες μέρες στη λοχεία... 🥲 Ευτυχώς όμως για τις πρώτες 2-3 μέρες, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ καθόλου! Έπρεπε να διακτινιστω στην τουαλέτα! 😞

Τώρα, πιο πριν κι εγώ δε θυμάμαι να είχα θέμα, πήγαινα και κάθε 5 λεπτά στην τουαλέτα χωρίς να κατουριεμαι στην ουσία, απλά επειδή με πίεζε το μωρό, οπότε δεν το παρατηρούσα...

Κάνε τις ασκήσεις σου, καλό θα σου κάνουν γενικά, ακόμα κι αν δεν βλέπεις άμεσα αποτελέσματα τώρα! ☺️

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Ωωω μεγαλουτσικη η μπέμπα!! 🩷🥰

Άντε με το καλό να βγει όποτε θελήσει!! Θα κάνουμε κι εμείς υπομονή μαζί σου!! 😁

στις πριν 3 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εγώ εδώ!!! Και ήθελα να το γράψω αλλά ντράπηκα.. 🤣🤣🤣 ειδικά με το κορωνοιο που το φτέρνισμα+βήχας πήγαινε σύννεφο... Εκεί να δεις γλέντια!! 🤣🤣🤣

P.S! Όχι άλλο kengel ασκήσεις!!! Αυτές μέχρι 34η εβδομάδα μαξ!! Είναι για να σφίξει ο μυς του περινέου!!! Τώρα πλέον και όσο πλησιάζεις στο τοκετό, μασαζακι!! Τώρα θέλουμε να μαλακωσουμε το περίνεο για να μπορέσει να βγει το μωράκι χωρίς να σκιστουμε πολύ!! Αν κάνεις ασκήσεις kengel θα είναι πολύ σφιχτό το περίνεο με αποτέλεσμα να παιδευτείτε στο φ.τ! Μετά τη γέννα ξεκινάς πάλι ασκήσεις kengel για να σφίξεις..!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Τέλεια η μπέμπα σας κοριτσάκι μου!! Φτου φτου φτου το παιδάκι!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Με το καλό όποτε το αποφασίσει!!! 

Αρνητικοποιηθηκα και εγώ τη Κυριακή επιτέλους!! Αν και έχει μείνει το μπούκωμα, ο λαιμός και ο βήχας.. μπορεί και η δύσπνοια αλλά δεν είμαι σίγουρη πλέον με το μωράκι.. φαντάζομαι long covid;! 🤷

Βρήκα ευκαιρία πάντως πήγα χθες (36+4) για υπέρηχο και nst, 2.793kg και 72mm το μηριαίο οστό!! @Θέτις Κ. μου έλα πάμε για τα μπεμπέ μονδελα!!!😍😍😍 🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου τα παιδάκια μας!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Βέβαια έπεσε και άλλο λίγο στην 35η εκατοστιαία.. αλλά οκ εντός φυσιολογικών και είμαστε cool!! 😎 

Πέμπτη ξανά nst και Παρασκευή ξανά υπέρηχο!! Και μετά πάλι Δευτέρα nst & υπέρηχο!! Θα βαρεθώ να τρέχω μέχρι να γεννησουμε!! 😅😅

@MarMar90 μου!! Άλλαξαν και οι οδηγίες των μαιών μου για το περπάτημα που λέγαμε!! Μου είπαν, πλέον περπάτημα 1 ώρα τη μέρα και σε δύο εβδομάδες περίπου να γίνουν 2 ώρες την εβδομάδα μέχρι να γεννησουμε!! Και φυσικά ασκήσεις εμπέδωσης με τη μπάλα γιόγκα! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Αρνητικοποιηθηκα και εγώ τη Κυριακή επιτέλους!! Αν και έχει μείνει το μπούκωμα, ο λαιμός και ο βήχας.. μπορεί και η δύσπνοια αλλά δεν είμαι σίγουρη πλέον με το μωράκι.. φαντάζομαι long covid;! 🤷

Βρήκα ευκαιρία πάντως πήγα χθες (36+4) για υπέρηχο και nst, 2.793kg και 72mm το μηριαίο οστό!! @Θέτις Κ. μου έλα πάμε για τα μπεμπέ μονδελα!!!😍😍😍 🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου τα παιδάκια μας!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Βέβαια έπεσε και άλλο λίγο στην 35η εκατοστιαία.. αλλά οκ εντός φυσιολογικών και είμαστε cool!! 😎 

Πέμπτη ξανά nst και Παρασκευή ξανά υπέρηχο!! Και μετά πάλι Δευτέρα nst & υπέρηχο!! Θα βαρεθώ να τρέχω μέχρι να γεννησουμε!! 😅😅

@MarMar90 μου!! Άλλαξαν και οι οδηγίες των μαιών μου για το περπάτημα που λέγαμε!! Μου είπαν, πλέον περπάτημα 1 ώρα τη μέρα και σε δύο εβδομάδες περίπου να γίνουν 2 ώρες την εβδομάδα μέχρι να γεννησουμε!! Και φυσικά ασκήσεις εμπέδωσης με τη μπάλα γιόγκα! 

Ωωωω τέλειο και το άλλο μοντελάκι!!! φτου φτου🥰

Προς το παρόν καθόλου περπάτημα για μένα... πήγα χθες για ένα γρήγορο έλεγχο και ο τράχηλος είχε πέσει στο 2,3. Οπότε μου είπε για καμιά εβδομάδα και μέχρι να πάω στον εμβρυομητρικό τη Δευτέρα και να δούμε τι θα μου πει κι αυτός, να μην κουράζομαι. Και εννοείται συνεχίζω και προγεστερόνη.

@Θέτις Κ.Ούτε εγ΄ω το έχω πάθει προς το παρόν... αλλά έχω ακούσει ότι συμβαίνει συχνά! Οπότε όλα καλά! 😁

στις On 6/12/2024 at 3:54 ΜΜ, ο/η _piripiri_ είπε:

@MarMar90 καλε εγώ 4 ώρες δεν περπατάω όταν δεν είμαι έγκυος... 😆 Σιγά να μην το έκανα όταν ήμουν!! Εμας οι μαίες μας είχαν πει τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα, αλλά να περπατάς και σαν πάπια ή ράπερ (κι όμως έτσι το είχε παρομοιάσει μια 😆)  γιατί αλλιώς δεν γίνεται δουλειά με την εμπέδωση... 

@Kiddo εγώ είχα αρκετές συσπάσεις Braxton Hicks στην εβδομάδα που είσαι. Μου είχε κόψει κι ο γιατρός το μαγνήσιο και ήταν πιο εμφανείς. Ειδικά όταν κουραζομουν πολύ τη μέρα, το βράδυ με έπιαναν συστηματικά, μια ανά 8 λεπτά για καμιά ώρα και μετά ηρεμούσα... Προετοιμάζεται η μήτρα σου!! 😁

@Θέτις Κ. Πωπω κι εσένα το παλικάρι σου θα βγει πολύ ψηλο!! Πήρε κι απ' τους δυο γονείς απ' ότι φαίνεται 😆 εγώ είχα αγοράσει μερικά φορμακια 54 νούμερο. Ο μικρός τώρα 2 εβδομάδες τα φοράει μια χαρά. Γεννήθηκε 51,5 εκ και σε 10 μέρες είχε φτάσει τα 54 εκ. Ο μεγάλος γεννήθηκε 52 εκ και σε 2 εβδομάδες είχε γίνει 58 εκ😱!! Είναι ο μήνας που είναι δύσκολος για ψώνια 🥲

Επίσης, κι εμάς στο ντοπλερ είχε κολλήσει τη μούρη του στην πλάτη μου, είχε φέρει και τον λώρο δίπλα του, έβαλε και το χέρι στη μούρη του, κουνιόταν κιόλας και δεν φαινόταν τίποτα... Θα τον δεις μια και καλή όταν γεννήσεις και θα σου φανεί πανέμορφος 🥰

Νομίζω πρέπει να έφυγε και το τραχηλικό βύσμα.. δεν είμαι σίγουρη.. και που είσαι;! Μαζί με 3πλο μαγνήσιο και προγεστερόνη οι συσπάσεις..😨😨

Αυτό με τη πάπια στο περπάτημα μου το είπαν και εμένα!! Βασικά μου είπαν στο πεζοδρόμιο το ένα πόδι πάνω και το άλλο κάτω στο δρόμο.. καλά της λέω, βγείτε έξω από το σπίτι μου και αν βρείτε πεζοδρόμια στους γύρω δρόμους πείτε το και σε εμένα!! 😂😂

στις On 7/12/2024 at 8:17 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια εμένα πάντως την προγεστερόνη μου την έκοψε στη 14η εβδομάδα. Εντύπωση μου κάνει που λέτε μέχρι 8ο, εκτός από την Κιντο που καταλαβαίνω ότι λόγω εξωσωματικής είναι μάλλον θέμα πρωτοκόλλου;

Για το μαγνήσιο δε μου ανέφερε κάτι, αν και δε το έπαιρνα ποτέ συστηματικά, μόνο αν ενιωθα κούραση. Τώρα θα τον δω Τετάρτη που θα είμαι 36η ακριβώς, θα τον ρωτήσω αν είναι.

Όχι όχι!! Δεν είναι στο πρωτόκολλο της εξωσωματικής!! Κανονικά στην αυχενική μαξ τα κόβουμε.. καποιοι τα κόβουν και νωρίτερα..! Λόγο αιμορραγιών & αιματωματος που είχα τότε αν θυμάσαι (;!) μου το συνέχισε παραπάνω από το σύνηθες και λόγο αυξημένης πίεσης και αυξημένων πιθανοτήτων για περιορισμό εμβρυϊκής ανάπτυξης & προεκλαμψιας μου έδωσε σαλοσπιρ στην 16η εβδομάδα αν θυμάμαι καλά.. οπότε τα συνέχισα συνδυαστικά λόγο του φόβου με το αιματωμα που συνέχιζε να υπάρχει μήπως έχουμε καμία αποκόλληση τίποτα με το σαλοσπιρ.. By the way μου τα έκοψε όλα τη Κυριακή που βγήκα αρνητική στο κοβιντ.. 36+3 δηλαδή.. να φοβήθηκε ο άνθρωπος μήπως έχουμε πρόωρο τοκετό λόγο κοβιντ; Να μου συνέχισε και το σαλοσπιρ λόγο κοβιντ;! Δε ξέρω δε ρώτησα.. οι μαίες μου ήθελαν να τα κόψω μέρες τώρα.. 

@Kiddoκαλη ανάρρωση εύχομαι! ❤️

@Θέτις Κ. Χαχαχα έχε το πινακάκι οπλισμένο!😂

@Kallia.Geoπως νιώθεις όσο πλησιάζουν οι μερες; αισθάνεσαι κάποια αλλαγή σε σχέση με πριν; 

Εγω πχ αυτες τις μερες τις νιωθω τις κλωτσιες πολυ πιο χαμηλα σε σχέση με πριν. Επίσης η κοιλιά μου είναι αισθητά χαμηλότερα. 

Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός την Πέμπτη αλλά έχω την αίσθηση πως πλησιάζουμε

στις πριν 1 λεπτό, ο/η MarMar90 είπε:

Ωωωω τέλειο και το άλλο μοντελάκι!!! φτου φτου🥰

Προς το παρόν καθόλου περπάτημα για μένα... πήγα χθες για ένα γρήγορο έλεγχο και ο τράχηλος είχε πέσει στο 2,3. Οπότε μου είπε για καμιά εβδομάδα και μέχρι να πάω στον εμβρυομητρικό τη Δευτέρα και να δούμε τι θα μου πει κι αυτός, να μην κουράζομαι. Και εννοείται συνεχίζω και προγεστερόνη.

@Θέτις Κ.Ούτε εγ΄ω το έχω πάθει προς το παρόν... αλλά έχω ακούσει ότι συμβαίνει συχνά! Οπότε όλα καλά! 😁

Ναι ναι!! Ευτυχώς δεν πήρε από κανέναν μας γιατί και οι δύο κοντοί είμαστε!! 🤣🤣🤣 Αν και από το σόι της μάνας μου η πιο κοντή είναι 1,76.. οπότε παρακαλάω το παιδί μου να "σωθεί"!!! 🤣🤣🤣

Θύμησε μου πόσο είσαι τώρα;! Κρίμα ρε γαμωτο... Στον εμβρυομητρικο γιατί θα πάς πάλι;

Από τη μια σε "ζηλεύω" κιόλας.. πολύ θα ήθελα να ακούσω να κάτσω και εγώ.. κουράζομαι τραγικά και πονάω συχνά όταν στέκομαι όρθια.. άντε τώρα περπάτα εσύ μια ώρα..😥😥 και δεν είμαι και της γυμναστικής καθόλου..!!! 🤢

στις Just now, ο/η Maya_ είπε:

@Kiddoκαλη ανάρρωση εύχομαι! ❤️

@Θέτις Κ. Χαχαχα έχε το πινακάκι οπλισμένο!😂

@Kallia.Geoπως νιώθεις όσο πλησιάζουν οι μερες; αισθάνεσαι κάποια αλλαγή σε σχέση με πριν; 

Εγω πχ αυτες τις μερες τις νιωθω τις κλωτσιες πολυ πιο χαμηλα σε σχέση με πριν. Επίσης η κοιλιά μου είναι αισθητά χαμηλότερα. 

Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός την Πέμπτη αλλά έχω την αίσθηση πως πλησιάζουμε

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!❤️❤️❤️❤️ Πόσο είσαι τώρα;!! 

Αναμένουμε νεότερα τη Πέμπτη!!! 😍😍😍

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!❤️❤️❤️❤️ Πόσο είσαι τώρα;!! 

Αναμένουμε νεότερα τη Πέμπτη!!! 😍😍😍

Ευχαριστώ πολύ @Kiddoμου, κι εσύ να χαίρεσαι τη Ναόμι σου 😂

38 και 2 είμαι σήμερα 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

Ευχαριστώ πολύ @Kiddoμου, κι εσύ να χαίρεσαι τη Ναόμι σου 😂

38 και 2 είμαι σήμερα 

Πωπω πόσο πλησιάζεις και εσύ!!! Φτου φτου φτου το μωράκι σας με το καλό Παναγίτσα μου!!! ❤️❤️❤️

Μέχρι πότε θα πάτε;! Ή όποτε το αποφασίσει το μωράκι;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kiddo είπε:

Πωπω πόσο πλησιάζεις και εσύ!!! Φτου φτου φτου το μωράκι σας με το καλό Παναγίτσα μου!!! ❤️❤️❤️

Μέχρι πότε θα πάτε;! Ή όποτε το αποφασίσει το μωράκι;

Δεν έχουμε πει κάτι συγκεκριμένο, δεν βιάζεται ο γιατρός.

Το ενδεχόμενο της πρόκλησης είπε θα το συζητήσουμε αν περάσουν οι 40 εβδομάδες οπότε για την ώρα περιμένουμε 😊

Επί την ευκαιρία κορίτσια μου!! Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία πάνω απ'όλα και στρουμπουλα υγιέστατα μωράκια στις αγκαλιές μας με το καλό!!! ❤️❤️❤️❤️

P.S. μια εβδομάδα μου πήρε το στόλισμα..🤣🤣

IMG_20241209_160542.jpg

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Εγώ εδώ!!! Και ήθελα να το γράψω αλλά ντράπηκα.. 🤣🤣🤣 ειδικά με το κορωνοιο που το φτέρνισμα+βήχας πήγαινε σύννεφο... Εκεί να δεις γλέντια!! 🤣🤣🤣

P.S! Όχι άλλο kengel ασκήσεις!!! Αυτές μέχρι 34η εβδομάδα μαξ!! Είναι για να σφίξει ο μυς του περινέου!!! Τώρα πλέον και όσο πλησιάζεις στο τοκετό, μασαζακι!! Τώρα θέλουμε να μαλακωσουμε το περίνεο για να μπορέσει να βγει το μωράκι χωρίς να σκιστουμε πολύ!! Αν κάνεις ασκήσεις kengel θα είναι πολύ σφιχτό το περίνεο με αποτέλεσμα να παιδευτείτε στο φ.τ! Μετά τη γέννα ξεκινάς πάλι ασκήσεις kengel για να σφίξεις..!

Βρήκα συμπάσχουσα;; χαχαχα

Καλέ τι να ντραπείς, για ντροπές είμαστε εδώ που έχουμε φτάσει; 🤭🤭 Να σε πάρω φίλη μου αγκαζέ να βγούμε με τις πάνες ακράτειας για περπάτημα 😂😂😂 

Σ ευχαριστώ για την πληροφορία σχετικά μα τα κεγκελς, μου κάνει εντύπωση που το παρέβλεψε η μαία μου που της το ανέφερα την περασμένη εβδομάδα που ήμουν ήδη 35. Μάλλον δε θα το σκέφτηκε, ποιος ξέρει... Θα το αναφέρω και αύριο στη μαία του μαιευτηρίου και στο γιατρο μου που έχουμε ραντεβού. Μιας κι ανέφερες το μασαζ στο περινεο, έχετε κάποιο λαδάκι να προτείνετε; Εμείς είπαμε να ξεκινήσουμε με τον άντρα και τίποτα, αυτές τις μέρες τρέχω να τα προλάβω όλα με τη δουλεια και έχω μέινει πίσω σε όλα τα της εγκυμοσύνης... Αντε να τελειώσω να κάτσω κι εγώ να ηρεμήσω βρε κορίτσια, είμαι πέρα απ τα όρια μου πλέον 😫😫

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

μανεκέν το κορίτσι μας!!! σούπερ! είδες που στεναχωριόσουν, μια χαρά αναπτύσσεται, σκέψου εχουμε πανω-κατω μια εβδομαδα διαφορά μεταξυ μας και είμαστε στις ίδιες μετρήσεις ❤️💙 μέχρι να γεννήσεις, θα χει πάρει κι άλλο βάρος και θα βγει μια χαρά με μπουτάκια για φάγωμα 🥰

εμένα κανείς δε μου χει για περπάτημα κι ο τράχηλος ειναι 4,4 😂 να δω τη θα μου πει α΄υριο χαχαχα 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Νομίζω πρέπει να έφυγε και το τραχηλικό βύσμα.. δεν είμαι σίγουρη.. και που είσαι;! Μαζί με 3πλο μαγνήσιο και προγεστερόνη οι συσπάσεις..😨😨

Αυτό με τη πάπια στο περπάτημα μου το είπαν και εμένα!! Βασικά μου είπαν στο πεζοδρόμιο το ένα πόδι πάνω και το άλλο κάτω στο δρόμο.. καλά της λέω, βγείτε έξω από το σπίτι μου και αν βρείτε πεζοδρόμια στους γύρω δρόμους πείτε το και σε εμένα!! 😂😂

Όχι όχι!! Δεν είναι στο πρωτόκολλο της εξωσωματικής!! Κανονικά στην αυχενική μαξ τα κόβουμε.. καποιοι τα κόβουν και νωρίτερα..! Λόγο αιμορραγιών & αιματωματος που είχα τότε αν θυμάσαι (;!) μου το συνέχισε παραπάνω από το σύνηθες και λόγο αυξημένης πίεσης και αυξημένων πιθανοτήτων για περιορισμό εμβρυϊκής ανάπτυξης & προεκλαμψιας μου έδωσε σαλοσπιρ στην 16η εβδομάδα αν θυμάμαι καλά.. οπότε τα συνέχισα συνδυαστικά λόγο του φόβου με το αιματωμα που συνέχιζε να υπάρχει μήπως έχουμε καμία αποκόλληση τίποτα με το σαλοσπιρ.. By the way μου τα έκοψε όλα τη Κυριακή που βγήκα αρνητική στο κοβιντ.. 36+3 δηλαδή.. να φοβήθηκε ο άνθρωπος μήπως έχουμε πρόωρο τοκετό λόγο κοβιντ; Να μου συνέχισε και το σαλοσπιρ λόγο κοβιντ;! Δε ξέρω δε ρώτησα.. οι μαίες μου ήθελαν να τα κόψω μέρες τώρα.. 

κι εγώ αύριο θα τον ρωτήσω για την ασπίρινη και το μαγνήσιο, αλλά εφόσον θα μαι 36εβδ ακριβώς, πιστεύω θα μου πει στοπ - ούτως ή αλλως για την ασπιρίνη το είχαμε πει μεχρι 36η, τωρα για το μαγνήσιο, επειδή δε το έπαιρνα συστηματικά ούτως ή αλλως δε μου είχε δώσει καποια οδηγία, αλλά θα τον ρωτήσω όπως και να χει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...