Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Χθες έκανα ένα σεμινάριο για τον φυσιολογικό τοκετό που το βρήκα εξαιρετικό!!! Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει καμία κοπέλα  η πληροφορία, αλλά η μαία μας είπε ότι για να γίνει σωστή εμπέδωση τις τελευταίες εβδομάδες θέλει 4 ώρες περπάτημα τη μέρα!!! Κι ότι για να γίνει εξάλειψη του τραχήλου πρέπει να διακοπεί η λήψη προγεστερόνης μετα τις 34 εβδομάδες... Εσύ @Kiddoαν θυμάμαι καλά έπαιρνες ε; Τη σταμάτησες; Eπίσης βοηθάει πολύ το να βάζεις στο σημείο έλαιο νυχτολούλουδου (primrose oil).

4 ώρες περπάτημα τη μέρα 😱 δεν θα μπορούσα με τίποτα
την εβδομάδα ίσως ναι 😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Maya_ διευκρίνισε στη καθυστερημένη απολίνωση αν εννοεί 2-3' ή το αφήνουν μέχρι να ασπρίσει ο ομφάλιος λώρος.. το πρωτόκολλο των μαιευτηρίων είναι 2-3' εκτός αν δώσει άλλη οδηγία ο γιατρός, που δεν είναι καθυστερημένη απολίνωση άσχετα πως το βαφτίζουν αλλά μερική καθυστερημένη απολίνωση.. το σωστό είναι να αφήσουν μέχρι να ασπρίσει.. δηλαδή να αδειάσει εντελώς για να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά το μωράκι για όσο συνεχίζει να λειτουργεί ο πλακούντας. Τέλεια πάντως η μπουμπού σας!! ❤️❤️❤️

@MarMar90 μου υπερβολή οι 4 ώρες την ημέρα!! Ακόμα και οι δικές μου μαίες 20' την ημέρα λένε.. αλλά αυτό μετά τη 37-38 εβδομάδα και ιδανικότερα να ανεβοκατεβαίνουμε σκάλες! Βοηθάει η κίνηση της λεκάνης στην εμπέδωση.. ή και ασκήσεις με τη μπάλα πιλάτες/γιόγκα ότι είναι αυτή τέλος πάντων..! Όχι συνεχίζω προγεστερόνη μαζί με τα λοιπά.. ήταν να τα κόψω σήμερα 36+0 αλλά χθες που μίλησα με το γιατρό λόγο του κορωνοιου θέλει να τα συνεχίσω μερικές μέρες ακόμα..

@Kallia.Geo μου και εγώ μαζί σου!! Έτσι ακριβώς, χαλαρά.. δεν αγχώνομαι καθόλου, όποτε το αποφασίσει το μωράκι! Και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα..😅😅 από εβδομάδα λέω να ξεκινήσω τα πλυντήρια ρούχων του μωρού.. αν και χωρίς άγχος! Δε βιάζομαι..! Νοιωθω ότι έχω όλο το χρόνο μπροστά μου..🤣🤣

@_piripiri_ μου θεουλης ο μεγάλος σου!! 😍😍😍 

@Θέτις Κ. μου οπότε σήμερα έχεις το Doppler;!!! Με το καλό κοριτσάκι μου!! Περιμένουμε τα νέα σου!!! 🤞🤞🤞❤️❤️❤️

Κορίτσια μου συγνώμη που δε σας γράφω αν και σας διαβάζω και ευχαριστώ για τη σκέψη σας.. δεν έχω συνέλθει ακόμα από το κορωνοιο.. 10η μέρα σήμερα και το τεστ ακόμα θετικό..! Έχω ακόμα μπούκωμα/πονόλαιμο (νταλικερης ακόμα!!)/βήχα/ψιλοδεκατα αραιά και που και δύσπνοια.. μια κούραση, ατονία, αδυναμία.. να προσέχετε πάρα πολύ μη κολλήσετε τώρα τίποτα.. θα σας "βαρεσει" πιο βαριά ειδικά στο γ τρίμηνο.. αυτό λέει τουλάχιστον ο γιατρός μου..

Άσχετο πάντως.. και δε ξέρω αν σχετίζεται με το κορωνοιο.. εγώ έχω συσπάσεις (Braxton hicks) από τη προηγούμενη εβδομάδα.. από τη μια είναι θετικό γιατί προετοιμάζεται το σώμα, από την άλλη δε θέλουμε να ξεκινήσει και ο τοκετός ακόμα! Είναι αρκετά συχνές.. έχει καμία άλλη;! Ξέρω ότι είναι σύνηθες αλλά δεν έχω δει να το αναφέρει κάποια άλλη κοπέλα του μήνα μας.. και φοβάμαι μήπως είναι από το κορωνοιο που ξεκίνησε τώρα και το βήχα που έχω..

Σας ευχαριστώ και για το feedback περί ριλαξ κορίτσια μου! ❤️❤️ Μάλλον θα πάρουμε αλλά όχι ακόμα, δε βιάζομαι! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

4 ώρες περπάτημα τη μέρα 😱 δεν θα μπορούσα με τίποτα
την εβδομάδα ίσως ναι 😂

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

@MarMar90 μου υπερβολή οι 4 ώρες την ημέρα!! Ακόμα και οι δικές μου μαίες 20' την ημέρα λένε.. αλλά αυτό μετά τη 37-38 εβδομάδα και ιδανικότερα να ανεβοκατεβαίνουμε σκάλες! Βοηθάει η κίνηση της λεκάνης στην εμπέδωση.. ή και ασκήσεις με τη μπάλα πιλάτες/γιόγκα ότι είναι αυτή τέλος πάντων..! Όχι συνεχίζω προγεστερόνη μαζί με τα λοιπά.. ήταν να τα κόψω σήμερα 36+0 αλλά χθες που μίλησα με το γιατρό λόγο του κορωνοιου θέλει να τα συνεχίσω μερικές μέρες ακόμα..

Λέτε να κατάλαβα εγώ λάθος;;; Σίγουρα 4 ώρες είπε... αλλά μήπως η γυναικά εννοούσε μαζί με ορθοστασία; Πάντως χαρακτηριστικά είπε "όχι μόνο μισή ωρίτσα τη μέρα"... τι να πω! 

@KiddoΣιδερένια!!! Πάει πέρασε τώρα... Για τις συσπάσεις προσωπικά δεν μπορ΄ω να σε βοηθήσω... (νομίζω έχω να νιώσω απο τον 5ο μήνα) Πότε ξαναέχεις γιατρό τώρα;

@Θέτις Κ.Περιμένουμε νέα σου απο το ντόπλερ!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εμείς πήγαμε προχθές στο γιατρό και τη βρήκε μια χαρά τη μικρή. 37+2 την έβγαλε 2.820gr.
Έχει αρχίσει να εμπεδώνεται το κεφαλάκι της αλλά ο τράχηλος δεν έχει λεπτύνει καθόλου οπότε έχουμε ακόμα. Μου είπε ότι φαίνεται πως έχει πέσει λίγο η κοιλιά, εγώ χαμπάρι δεν είχα πάρει 😂
Κάναμε και την εξέταση με τον καρδιοτοκογράφο και ήταν πολύ ευχαριστημένος, γενικά όλα τέλεια. 😊 Ήταν πολύ ενεργή εκείνη την ώρα και πατούσα συνεχώς το κουμπάκι
Θα με δει πάλι την άλλη Πέμπτη, είπε πως κατά 99% δεν θα έχω γεννήσει μέχρι τότε. 

Ρώτησα και για την καθυστερημένη απολίνωση που είχε αναφερθεί στη συζήτηση κάποια στίγμη (συγγνώμη δεν θυμάμαι από ποιά 😅) και μου είπε πως πλέον εφαρμόζεται σαν πρωτόκολλο, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να ζητήσω. 

Πάντως χαίρομαι που δεν θα έρθει σύντομα 😂 σαν διακοπές τις περνάω αυτές τις μέρες, ξεκουράζομαι, βλέπω σειρές, άντε κάνω και κάνα φαί. Ελπίζω να τις πάρει τις μέρες της η μπέμπα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

χαχαχα ντάξει δεν είμαι φουλ άνετη, νιώθω λίγο σαν γιουβαρλάκι με δυσκοιλιότητα 😂 αλλά κάνω τις δουλειές μου με την ησυχία μου τώρα που είμαι σε άδεια οπότε δεν ζορίζομαι ιδιαίτερα.

στο ΡΕΑ θα γεννήσω, μόνο τα ρούχα που θα φορέσω όταν βγω δεν έχω διαλέξει γιατί δεν έχω ιδέα τι θα μου κάνει και τι καιρό θα έχει. Κατά τ'άλλα είμαι έτοιμη, και το σπίτι, μόνο το μωρό μας λείπει 😊 όλα τα άλλα τα έχουμε

Τι ωραία νέα κορίτσι μου! Εννοείται εσύ κάνεις το προγραμμά σου κανονικά κι άσε τη μπέμπα να πάρει το χρόνο της 😂 Αφού νιώθεις καλά, σα διακοπές που λες, απόλαυσε αυτές τις εβδομάδες που απομένουν και με το καλό θα έρθει και θα συμπληρώσει την ευτυχία σου ❤️ 

Για το συνολάκι εξόδου απ το μαιευτήριο, επειδή κι εγώ είμαι σε φάση που τα ψιλοετοιμάζω, έχω σκεφτεί να πάρω κανένα σετ σε rib ύφασμα που πιστεύω θα το φοράω και μετά. Κάτι τέτοιο δλδ:

photo_2021-10-16_15-50-00.jpg

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Κορίτσια μου συγνώμη που δε σας γράφω αν και σας διαβάζω και ευχαριστώ για τη σκέψη σας.. δεν έχω συνέλθει ακόμα από το κορωνοιο.. 10η μέρα σήμερα και το τεστ ακόμα θετικό..! Έχω ακόμα μπούκωμα/πονόλαιμο (νταλικερης ακόμα!!)/βήχα/ψιλοδεκατα αραιά και που και δύσπνοια.. μια κούραση, ατονία, αδυναμία.. να προσέχετε πάρα πολύ μη κολλήσετε τώρα τίποτα.. θα σας "βαρεσει" πιο βαριά ειδικά στο γ τρίμηνο.. αυτό λέει τουλάχιστον ο γιατρός μου..

Άσχετο πάντως.. και δε ξέρω αν σχετίζεται με το κορωνοιο.. εγώ έχω συσπάσεις (Braxton hicks) από τη προηγούμενη εβδομάδα.. από τη μια είναι θετικό γιατί προετοιμάζεται το σώμα, από την άλλη δε θέλουμε να ξεκινήσει και ο τοκετός ακόμα! Είναι αρκετά συχνές.. έχει καμία άλλη;! Ξέρω ότι είναι σύνηθες αλλά δεν έχω δει να το αναφέρει κάποια άλλη κοπέλα του μήνα μας.. και φοβάμαι μήπως είναι από το κορωνοιο που ξεκίνησε τώρα και το βήχα που έχω..

Σας ευχαριστώ και για το feedback περί ριλαξ κορίτσια μου! ❤️❤️ Μάλλον θα πάρουμε αλλά όχι ακόμα, δε βιάζομαι! 

έλα ρε συυυυυ, ακόμα θετική;; πωπωωωω βρε πουλάκι μου 😢
εννοείται κάτσε ξεκουράσου κι εμείς εδώ θα μαστε ❤️ Ευτυχώς όπως βλέπεις η μικρούλα σου δεν έχει επηρρεαστεί σε τίποτα, ίσα ίσα παίρνει κι αντισ΄ωματα! απλά πολύ σε ταλαιπώρησε δυστυχώς....

Για τις ψευδοσυσπάσεις Braxton hicks που λες, εγώ δε μπορούσα να καταλάβω στην αρχή αν είναι ή δεν είναι, αλλά πλέον μπορώ να πω ότι είχα 3-4 επιβεβαιωμένες. Μία φορά έτυχε να είμαι και στο ραντεβού με τη μαία, οπότε που είπε ότι ναι αυτό είναι Braxton οπότε τώρα μπορώ κάπως να το ξεχωρίζω κι εγώ. Ωστόσο δε νομίζω ΄οτι μου συμβαίνει συχνά - ή μπορεί απλά να μη το συνειδητοποιώ γιατί, λόγω δουλειάς, δε δίνω και πολύ σημασία, παρα μόνο το πρωί και μετά το βράδυ που πλέον σημειώνω κιόλας να κάνει 10 κινήσεις ανά 12ωρο όπως μου έχουν υποδείξει στο βιβλιάρο εγκύου οι μαίες. Πάντως δε θεωρώ ότι είναι λόγος ανησυχίας, όπως είπες και μόνη σου, το σώμα προετοιμάζεται, κι εφόσον δε το γυρνάει σε συστηματικές και επώδυνες συσπάσεις όλα φαίνονται εντός του φυσιολογικού.

Για το ριλαξ, εγώ δε σου απάντησα, αλλά απ αυτά που άκουσα κι εγώ από φίλες είναι hit or miss - δυστυχ΄ως δε μπορείς να ξέρεις αν θ αρεσει στο μωρό, οπότε είτε κάνεις μια χαμηλού ρίσκου αγορά είτε αν έχει κάποιος να σου δανείσει ακόμα καλύτερα. Εγώ δεν έχω πάρει, λέω να πάρω κάτι δεύτερο χέρι να δούμε αν θα του αρέσει. Η κολλητή μου και μια ξαδέρφη μου έφεραν 2 στη μαμά μου στην Ελλάδα, αλλά όταν με το καλό θα πάμε εμείς θα είναι 6 μηνών, οπότε δε ξέρω, ίσως θα είναι ήδη κάπως μεγάλος για ριλαξ; 🤷‍♀️ κρίμα πάντως, γιατί έχει 2 😅😅😅

στις πριν 8 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Είσαι τόσο κοντά!!! Είναι γεγονός και όλα θα πάνε τέλεια... το βρίσκω πολύ όμορφο που έχεις τόσα να του πεις.. Κάτσε γράψε τα και να του δώσεις το γράμμα όταν θα μεγαλώσει!!❤️

Η φίλη γέννησε; Όλα καλά;

Λοιπόν ναι κορίτσια η φίλη γέννησε χθες κιόλας!! 🥳🥳🥳

Όπως σας είπα έκανε πρόκληση με κολπικά υπόθετα, μπήκε 7 η ώρα το πρωί με διαστολή 2 και μέχρι τις 5.30μμ γέννησε ένα υγιές αγοράκι με φυσιολογικό τοκετό 💙💙 κατά τα λεγόμενά της, ενώ είχε γεννήσει με το ίδιο πρωτόκλλο και την κόρη της, αυτή τη φορά ήταν ακόμα πιο γρήγορα τα πράγματα. Όλα καλά, χωρίς επιπλοκές, πολύ χάρηκα για εκείνη, άντε με το καλό κι εμείς έτσι εύχομαι να έχουμε καλές και γρήγορες γέννες όπως κι η πιρι-πιρι 😁😁😁

Στα δικά μου νέα, επιτέλους σήμερα, 35+1, κάναμε το ντόπλερ!! 😂😂😂 🥳🥳🥳

Λοιπόν θα πω  το εξής - η κοιλιά έχει 1,5 βδομάδα που εκτοξεύθηκε σε μέγεθος και βάζαμε στοίχημα με το σύζυγο ότι μεγαλώνει μέσα μου κάποιος δεινόσαυρος, αλλιώς δεν εξηγείται. Υπενθυμίζω τελευταίος υπέρηχος στις 31εβδ, ήταν 1820γρ. Σήμερα: 2800γρ! Μάλιστα το μηριαίο οστό είναι στα ανώτατα φυσιολογικά της κλίμακας, 72χιλ παρακαλώ, και η εμβρυομητρικός έκανε εκτίμηση ότι είναι περίπου 48εκ ήδη! ΣΟΚ Δηλαδή πάλι καλά που δε πήρα κανένα ρούχο σε μέγεθος newborn που είναι για 50εκ 😂😂😂

Τι κι αν η εφαρμογή μου λέει ότι σ αυτή τη βδομάδα το μωρό έχει το μέγεθος λεμούριου, εγώ πιστεύω ότι μεγαλώνω μέσα μου τον PUMBA!!  😂😂😂😂😂

image.png.78d658863b49254514f0cf461a1010ce.png

Τι φάση;! @_piripiri_ εσένα μνημόνευσα στο άκουσμα αυτών των τιμών να ξέρεις - για να δούμε τι θα βγει κι ο δικός μου 🤭 πάντως ο τράχηλος είναι ψηλά, 44χιλ και κλειστός, οποτε έχουμε ακόμα. Μητριαίες αντιστάσεις φυσιολογικές, αμνιακό εντός φυσιολογικών αλλά μου είπε ότι είμαι κάπως αφυδατωμένη και να πίνω νεράκι αρκετό. 

Τέλος, η μεγαλύτερη απογοήτευση κορίτσια είναι ότι δεν μπήκε καν στον κόπο να μας βάλει 3D/4D.... Το μωρό ήταν με το προσωπάκι του ακριβώς κάτω απ τον πλακούντα, που είναι πρόσθιος ούτως ή άλλως, και σα να μην έφτανε αυτό, έχει και το χέρι μες τα μούτρα του. Σκεφτείτε όυτε το προφίλ του, μυτούλα, χειλάκια, τίποτα δε μπορούσαμε να δούμε. Ήταν με τα μούτρα μες τον πλακούντα 😵 ε όσο να ναι απογοητεύτηκαμε, γιατί το περιμέναμε πως και πως, αλλά να που πάλι καλά είχαμε κάνει εκείνον το 5D στις 21 εβδ τότε που ήταν μόλις 420γρ κι έχουμε μια εικόνα και μάλιστα χαμογελαστή 🙏 απλά είχα την περιέργεια να δω πως θα έχουν εξελιχθεί τα χαρακτηριστικά του - δε βαριέσαι, θα τον δούμε και λάιβ σε μερικές εβδομάδες 😄

στις πριν 16 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Στα δικά μου νέα, επιτέλους σήμερα, 35+1, κάναμε το ντόπλερ!! 😂😂😂 🥳🥳🥳

Λοιπόν θα πω  το εξής - η κοιλιά έχει 1,5 βδομάδα που εκτοξεύθηκε σε μέγεθος και βάζαμε στοίχημα με το σύζυγο ότι μεγαλώνει μέσα μου κάποιος δεινόσαυρος, αλλιώς δεν εξηγείται. Υπενθυμίζω τελευταίος υπέρηχος στις 31εβδ, ήταν 1820γρ. Σήμερα: 2800γρ! Μάλιστα το μηριαίο οστό είναι στα ανώτατα φυσιολογικά της κλίμακας, 72χιλ παρακαλώ, και η εμβρυομητρικός έκανε εκτίμηση ότι είναι περίπου 48εκ ήδη! ΣΟΚ Δηλαδή πάλι καλά που δε πήρα κανένα ρούχο σε μέγεθος newborn που είναι για 50εκ 😂😂😂

Τι κι αν η εφαρμογή μου λέει ότι σ αυτή τη βδομάδα το μωρό έχει το μέγεθος λεμούριου, εγώ πιστεύω ότι μεγαλώνω μέσα μου τον PUMBA!!  😂😂😂😂😂

Τέλειος ο ψηλός αγόραρος σου!!! Σε ένα μήνα θα τον κρατάς αγκαλίτσα!!!! 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Τέλειος ο ψηλός αγόραρος σου!!! Σε ένα μήνα θα τον κρατάς αγκαλίτσα!!!! 

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Πιστεύουμε ότι θα έχει το σωματότυπο του άντρα μου γιατί κι αυτός έτσι έχει μακρεις μηρούς σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Πάντως χθες που μιλούσα και με τη μαμά μου την είπε που εξεπλάγην απ' το μέγεθος γιατί μου λέει κι εσύ μεγάλο μωρό ήσουν, τι περίμενες 🤣 βέβαια εγώ γεννήθηκα 41+5, κι ίσως γι'αυτό ισως ήμουν πιο ανεπτυγμένη, στα 55εκ και 4.300γρ. 

Καλά όλα αυτά είναι εκτιμήσεις από μηχανήματα, ποτέ δε μπορούμε να ξέρουμε με ακρίβεια. Για να δούμε!

Κορίτσια τώρα πως είναι το πρόγραμμα σας με υπερήχους και εξετάσεις; Ποια κοπέλα περιμένουμε;

Εγώ έχω από βδομάδα το τεστ για στρεπτόκοκκο κτλ + γυναικολόγο να του δείξω τα αποτελέσματα απ' τον χθεσινό υπέρηχο και να κάνω το πρώτο καρδιοτοκογραφημα. Εσείς;

Γεια σας κορίτσια!! 

@Kallia.Geo μπαίνω κάθε μέρα κι αναρωτιέμαι αν έχεις γεννήσει 😆 

@Θέτις Κ. και @Maya_ πολύ χαίρομαι που τα μωράκια σας μεγαλώνουν καλά!! Τώρα η επόμενη μετά την Κάλλια σε ΠΗΤ είναι η Maya νομίζω, σωστά; ☺️

Εμάς ο μικρός μεγαλώνει πολύ καλά! Παρατρωει βέβαια και τον ζοριζει γιατί κάνει γουλιτσες συνέχεια 😒. Όλο πλένω αυτές τις μέρες! Ευτυχώς έχω τη μάνα μου εδώ και μου τα σιδερωνει😅

Ο μεγάλος επίσης άλλαξε το πλάνο του ύπνου του και ξυπνάει στη μέση της νύχτας, φέρνει την κουβέρτα του και το αγαπημένο του λούτρινο και θέλει να κοιμάται μαζί μας!! 😅 Μάλλον ζήλεψε που κοιμόμαστε με το μωρό στο ίδιο δωμάτιο 🥲

@Maya_ εγώ για ρούχα εξόδου είχα πάρει ένα χαλαρό σετ φόρμας. Έχει μείνει ακόμα αρκετό μέρος της κοιλιάς, εγώ είχα και το βρακί ακράτειας μιας χρήσης 😆, ενοχλούσαν και τα ράμματα από κάτω, ήθελα να βγω και να μην φαίνονται τα χάλια μου 😅😅

@Θέτις Κ. Το συνολακι εξόδου που σκέφτεσαι μου αρέσει πολύ!! Φαίνεται πολύ άνετο και σικ! 👌🏻

στις πριν 13 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

@Kallia.Geo μπαίνω κάθε μέρα κι αναρωτιέμαι αν έχεις γεννήσει 😆 

@Θέτις Κ. και @Maya_ πολύ χαίρομαι που τα μωράκια σας μεγαλώνουν καλά!! Τώρα η επόμενη μετά την Κάλλια σε ΠΗΤ είναι η Maya νομίζω, σωστά; ☺️

Εμάς ο μικρός μεγαλώνει πολύ καλά! Παρατρωει βέβαια και τον ζοριζει γιατί κάνει γουλιτσες συνέχεια 😒. Όλο πλένω αυτές τις μέρες! Ευτυχώς έχω τη μάνα μου εδώ και μου τα σιδερωνει😅

Ο μεγάλος επίσης άλλαξε το πλάνο του ύπνου του και ξυπνάει στη μέση της νύχτας, φέρνει την κουβέρτα του και το αγαπημένο του λούτρινο και θέλει να κοιμάται μαζί μας!! 😅 Μάλλον ζήλεψε που κοιμόμαστε με το μωρό στο ίδιο δωμάτιο 🥲

Βλέπω ο μεγάλος σου προσαρμόστηκε ένα τσικ παραπάνω στο πρόγραμμα του μπέμπτη 😂😂 καλό κουράγιο σε σας λοιπόν, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα θελήσει να πάρει την απόστασή του και να κάνει έτσι πράγματα για μεγάλους 🙏 

Θυμάμαι έτσι ο μεγάλος γιος μιας φίλης μου, όταν ήρθε και το δεύτερο αγοράκι, έκανε συνέχεια σα να είναι μωρό (που εν τω μεταξύ κι αυτός μικρούλης ήταν μωρέ, μολις 2.5 ετών, τι να του πεις), έβαζε την πιπίλα, έκανε πως κλαίει κτλ. Ε μετά από 3-4 εβδομάδες βαρέθηκε κι άρχισε να διαχωρίζει από μόνος του ότι αυτ΄ός είναι μεγαλύτερος και "ανώτερος" ας πούμε απ το μωρό 😅 καλά για μας που το βλεπαμε απ την απ έξω είχε πλάκα, αλλά η φ΄ιλη μου είχε απηυδήσει η κοπέλα! 😬

στις πριν 5 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

@Maya_ εγώ για ρούχα εξόδου είχα πάρει ένα χαλαρό σετ φόρμας. Έχει μείνει ακόμα αρκετό μέρος της κοιλιάς, εγώ είχα και το βρακί ακράτειας μιας χρήσης 😆, ενοχλούσαν και τα ράμματα από κάτω, ήθελα να βγω και να μην φαίνονται τα χάλια μου 😅😅

@Θέτις Κ. Το συνολακι εξόδου που σκέφτεσαι μου αρέσει πολύ!! Φαίνεται πολύ άνετο και σικ! 👌🏻

κι εγώ έχω πάρει πάνες-βράκακι για τη λοχεία 😅 θέλω να δοκιμάσω ένα να δω πως είναι για να προετοιμαστώ ψυχολογικά 😅 Πάντως το σετ που έχω κατά νου είναι σε σκούρο καφέ για παν ενδεχόμενο 🤣

@MarMar90 καλε εγώ 4 ώρες δεν περπατάω όταν δεν είμαι έγκυος... 😆 Σιγά να μην το έκανα όταν ήμουν!! Εμας οι μαίες μας είχαν πει τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα, αλλά να περπατάς και σαν πάπια ή ράπερ (κι όμως έτσι το είχε παρομοιάσει μια 😆)  γιατί αλλιώς δεν γίνεται δουλειά με την εμπέδωση... 

@Kiddo εγώ είχα αρκετές συσπάσεις Braxton Hicks στην εβδομάδα που είσαι. Μου είχε κόψει κι ο γιατρός το μαγνήσιο και ήταν πιο εμφανείς. Ειδικά όταν κουραζομουν πολύ τη μέρα, το βράδυ με έπιαναν συστηματικά, μια ανά 8 λεπτά για καμιά ώρα και μετά ηρεμούσα... Προετοιμάζεται η μήτρα σου!! 😁

@Θέτις Κ. Πωπω κι εσένα το παλικάρι σου θα βγει πολύ ψηλο!! Πήρε κι απ' τους δυο γονείς απ' ότι φαίνεται 😆 εγώ είχα αγοράσει μερικά φορμακια 54 νούμερο. Ο μικρός τώρα 2 εβδομάδες τα φοράει μια χαρά. Γεννήθηκε 51,5 εκ και σε 10 μέρες είχε φτάσει τα 54 εκ. Ο μεγάλος γεννήθηκε 52 εκ και σε 2 εβδομάδες είχε γίνει 58 εκ😱!! Είναι ο μήνας που είναι δύσκολος για ψώνια 🥲

Επίσης, κι εμάς στο ντοπλερ είχε κολλήσει τη μούρη του στην πλάτη μου, είχε φέρει και τον λώρο δίπλα του, έβαλε και το χέρι στη μούρη του, κουνιόταν κιόλας και δεν φαινόταν τίποτα... Θα τον δεις μια και καλή όταν γεννήσεις και θα σου φανεί πανέμορφος 🥰

στις πριν 20 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

@Θέτις Κ. Πωπω κι εσένα το παλικάρι σου θα βγει πολύ ψηλο!! Πήρε κι απ' τους δυο γονείς απ' ότι φαίνεται 😆 εγώ είχα αγοράσει μερικά φορμακια 54 νούμερο. Ο μικρός τώρα 2 εβδομάδες τα φοράει μια χαρά. Γεννήθηκε 51,5 εκ και σε 10 μέρες είχε φτάσει τα 54 εκ. Ο μεγάλος γεννήθηκε 52 εκ και σε 2 εβδομάδες είχε γίνει 58 εκ😱!! Είναι ο μήνας που είναι δύσκολος για ψώνια 🥲

Επίσης, κι εμάς στο ντοπλερ είχε κολλήσει τη μούρη του στην πλάτη μου, είχε φέρει και τον λώρο δίπλα του, έβαλε και το χέρι στη μούρη του, κουνιόταν κιόλας και δεν φαινόταν τίποτα... Θα τον δεις μια και καλή όταν γεννήσεις και θα σου φανεί πανέμορφος 🥰

Να τα χαίρεσαι τα ψηλά σου τα παλικαράκια 🥰 πόσο γρήγορα μεγαλώνουν μωρέ 🤭

πωπω πάλι καλά δεν έχω πάρει τίποτα κάτω από 56εκ 😅 μόνο σ αυτά που μου στείλανε οι κουνιάδες μου έχει 4-5 50εκ., δε νομίζω να τα βάλει και ποτέ 🤣🤣 εγώ τα περισσότερα τα πήρα σε 62-68εκ ακολουθώντας την πατροπαράδοτη συνταγή "να του κάνει και του χρόνου" - όπου "χρόνου" σημειώσατε "τον άλλο μήνα" 🤣🤣

Πωπω λέτε για φορμακια κ εγώ έχω πολλά σε 50αρι ... λέτε να μείνουν όλα? 🤣🤣🤣 

Πάντως κ εγώ πανες βρακάκι πήρα,  ακράτειας 🤣 @Θέτις Κ.τέλειο το σετακι, εχω κ εγώ ένα τέτοιο εγκυμοσύνης. Μάλλον μ αυτό θα βγω !!!! 

Εμάς η μικρή κοιμάται ήδη μαζί μας , οπότε ο ύπνος δε θα αλλάξει. , αλλά σίγουρα φοβάμαι τη συμπεριφορά... θα έχουμε αυτό του μωρού στάνταρ 

στις On 6/12/2024 at 3:54 ΜΜ, ο/η _piripiri_ είπε:

@MarMar90 καλε εγώ 4 ώρες δεν περπατάω όταν δεν είμαι έγκυος... 😆 Σιγά να μην το έκανα όταν ήμουν!! Εμας οι μαίες μας είχαν πει τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα, αλλά να περπατάς και σαν πάπια ή ράπερ (κι όμως έτσι το είχε παρομοιάσει μια 😆)  γιατί αλλιώς δεν γίνεται δουλειά με την εμπέδωση... 

@Kiddo εγώ είχα αρκετές συσπάσεις Braxton Hicks στην εβδομάδα που είσαι. Μου είχε κόψει κι ο γιατρός το μαγνήσιο και ήταν πιο εμφανείς. Ειδικά όταν κουραζομουν πολύ τη μέρα, το βράδυ με έπιαναν συστηματικά, μια ανά 8 λεπτά για καμιά ώρα και μετά ηρεμούσα... Προετοιμάζεται η μήτρα σου!! 😁

Καλέ και μένα υπερβολή μου φαίνεται το 4ωρο... Μισάωρο περπατάω και νομίζω ότι έχω κάνει μαραθ΄ωνιο... Το σαν ράπερ με ξεπέρασε... Θα με δουν οι παππούδες που με καλημερίζουν στον πρωινό περιπατο εδώ στας εξοχάς (μόνο παππούδες κυκλοφορούν στις 8 που βγαίνω για περπάτημα) και θα τρομάξουν οι έρμοι...😂🤣 😂🤣 

Από πάνες βρακάκια ακράτειας έχεις καμία εταιρεία να προτείνεις; Έχω βάλει τις always discreet στο καλάθι και περιμένουν...

Επίσης το μαγνήσιο πότε στο έκοψε; Σε ποια εβδομάδα;;

Δευτέρα έχω ραντεβού μαζί του και θέλω να τον ρωτήσω για τα φάρμακα, κυρίως για την ΄προγεστερόνη, και για τα εμβόλια που δε μου έχει αναφέρει τίποτα ακόμα!

@MarMar90 εμένα εδώ η μαία μου πρότεινε αυτές τις πανες-βρακακια, αλλά δε ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα. Παίζει να είναι και τοπική μάρκα, αλλά τη βάζω εδώ καλού-κακου. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά. Στις φωτό φαίνονται πολύ σικ αλλά στην πραγματικότητα είναι σα παμπερς 🤣🤣

IMG_20241207_180956.jpg

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Καλέ και μένα υπερβολή μου φαίνεται το 4ωρο... Μισάωρο περπατάω και νομίζω ότι έχω κάνει μαραθ΄ωνιο... Το σαν ράπερ με ξεπέρασε... Θα με δουν οι παππούδες που με καλημερίζουν στον πρωινό περιπατο εδώ στας εξοχάς (μόνο παππούδες κυκλοφορούν στις 8 που βγαίνω για περπάτημα) και θα τρομάξουν οι έρμοι...😂🤣 😂🤣 

Από πάνες βρακάκια ακράτειας έχεις καμία εταιρεία να προτείνεις; Έχω βάλει τις always discreet στο καλάθι και περιμένουν...

Επίσης το μαγνήσιο πότε στο έκοψε; Σε ποια εβδομάδα;;

Δευτέρα έχω ραντεβού μαζί του και θέλω να τον ρωτήσω για τα φάρμακα, κυρίως για την ΄προγεστερόνη, και για τα εμβόλια που δε μου έχει αναφέρει τίποτα ακόμα!

Κι εγώ αυτές τις always είχα πάρει. Πολύ βολικές ήταν και δεν μου δημιούργησαν ερεθισμούς. Πήρα 2 πακέτα για να είμαι σίγουρη, αλλά και με ένα τις πρώτες μέρες θα ήμουν καλυμμένη. 

Το μαγνήσιο μου το έκοψε όταν μπήκα στον 9ο επειδή τις συσπάσεις τις θέλεις. Την προγεστερόνη όταν είχα μπει στον 8ο μου είχε πει να την παίρνω μόνο άμα πονάω κι άμα κουράζομαι πολύ, αλλά κι αυτή μέχρι την 35η-36η, μετά να μην την πάρω ξανά. Κι εσύ παίρνεις ακόμα προγεστερόνη; Τι εβδομάδα θα είσαι τη Δευτέρα; Ούτε για τον κοκκυτη σου έχει πει κάτι; 

Κορίτσια εμένα πάντως την προγεστερόνη μου την έκοψε στη 14η εβδομάδα. Εντύπωση μου κάνει που λέτε μέχρι 8ο, εκτός από την Κιντο που καταλαβαίνω ότι λόγω εξωσωματικής είναι μάλλον θέμα πρωτοκόλλου;

Για το μαγνήσιο δε μου ανέφερε κάτι, αν και δε το έπαιρνα ποτέ συστηματικά, μόνο αν ενιωθα κούραση. Τώρα θα τον δω Τετάρτη που θα είμαι 36η ακριβώς, θα τον ρωτήσω αν είναι.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@MarMar90 εμένα εδώ η μαία μου πρότεινε αυτές τις πανες-βρακακια, αλλά δε ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα. Παίζει να είναι και τοπική μάρκα, αλλά τη βάζω εδώ καλού-κακου. Σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην αγορά. Στις φωτό φαίνονται πολύ σικ αλλά στην πραγματικότητα είναι σα παμπερς 🤣🤣

IMG_20241207_180956.jpg

Ωωω έχουν και δαντελιτσα μπροστά; 😆 Ναι, δεν τις έχω δει στην Ελλάδα αυτές. Εδώ οι πιο σικ είναι οι always, κάτι μαύρες κιόλας, που μύριζαν κι ωραία 😆

Ναι καλέ, παμπερς είναι στην ουσία, αλλά απ' τις τεράστιες σερβιετες λοχείας και τα δίχτυωτα βρακιά μιας χρήσης, για μένα ήταν κλάσεις ανώτερα τα παμπερς 🤣

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια εμένα πάντως την προγεστερόνη μου την έκοψε στη 14η εβδομάδα. Εντύπωση μου κάνει που λέτε μέχρι 8ο, εκτός από την Κιντο που καταλαβαίνω ότι λόγω εξωσωματικής είναι μάλλον θέμα πρωτοκόλλου;

Για το μαγνήσιο δε μου ανέφερε κάτι, αν και δε το έπαιρνα ποτέ συστηματικά, μόνο αν ενιωθα κούραση. Τώρα θα τον δω Τετάρτη που θα είμαι 36η ακριβώς, θα τον ρωτήσω αν είναι.

Εμένα την προγεστερόνη μου την έδινε επειδή ήξερε ότι έχω τον μεγάλο, που ήθελε αγκαλιές και σηκωματα. Για να χαλαρώνει η μήτρα μου και να μην κουράζεται. Επίσης έλεγε ότι τρέφεται και το έμβρυο από την προγεστερόνη και ότι κακό δεν κάνει... Απλώς από τον 4ο μέχρι τον 8ο η οδηγία του ήταν να την παίρνω μόνο άμα κουράζομαι πολύ και πονάει η μήτρα μου, όχι συστηματικά. 

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν μου είχε δώσει καν προγεστερόνη η άλλη γιατρός που είχα, οπότε κι εμένα μου έκανε εντύπωση η χρήση της μετά τον 3ο μήνα 😕

Κορίτσια καλησπέρα!

Με το καλό όλες σας!

Σας παρακολουθώ και αναμένω και εγώ μαζί σας, να ακούσω τις υπέροχες ιστορίες τοκετού σας.

Ήθελα απλά να σημειώσω, πως καλό θα ήταν να έχετε και απλές σερβιετες, τύπου night ρε παιδί μου, γιατί μπορεί τελικά να μην έχετε τόσο αίμα και όλα τα υπόλοιπα, να σας ενοχλούν. 

Εγώ και στις δύο μου γέννες, φόρεσα κατ ευθείαν σερβιετα κανονική. Και εννοείται πέταξα το διχτακι, που μου έκανε και τρελό ερεθισμό και είχα και άλλα θέματα μετά εξαιτίας του. 

Εσώρουχο βαμβακερό και σερβιετα απλά νύχτας. Ας υπάρχουν και ας μη φορεθούν ποτέ. 

Με ένα πόνο κορίτσια μου, ζήστε τον τοκετό σας στο έπακρο! Αξία ανεκτίμητη ❤️

στις πριν 22 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Κι εγώ αυτές τις always είχα πάρει. Πολύ βολικές ήταν και δεν μου δημιούργησαν ερεθισμούς. Πήρα 2 πακέτα για να είμαι σίγουρη, αλλά και με ένα τις πρώτες μέρες θα ήμουν καλυμμένη. 

Το μαγνήσιο μου το έκοψε όταν μπήκα στον 9ο επειδή τις συσπάσεις τις θέλεις. Την προγεστερόνη όταν είχα μπει στον 8ο μου είχε πει να την παίρνω μόνο άμα πονάω κι άμα κουράζομαι πολύ, αλλά κι αυτή μέχρι την 35η-36η, μετά να μην την πάρω ξανά. Κι εσύ παίρνεις ακόμα προγεστερόνη; Τι εβδομάδα θα είσαι τη Δευτέρα; Ούτε για τον κοκκυτη σου έχει πει κάτι; 

Ε άρα μπορεί να μου τα κόψει τις προσεχείς εβδομάδες... δεν έχω μπει ακόμα 9ο. Αύριο θα είμαι 33 +3 και ξαναέχω ραντεβού μαζί του στις 35. Εμένα μου έχει πει την προγεστερόνη να την παίρνω κάθε βράδυ εδώ και 1,5 μήνα που είδε ότι κόντυνε ο τράχηλός. Τώρα είναι μια χαρά, αλλά η οδηγ΄ια ήταν να τη συνεχίσω....Και το μαγνήσιο κανονικά καθημερινά. 

Όυτε για το εμβ΄΄ολιο μου έχει πει κάτι... θα τον ρωτήσω αύριο...

στις πριν 22 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Για ρώτα να δούμε τι θα σου πει και σένα!!!

Η δαντελίτσα στη πάνα βρακάκι φοβερή... Πολύ θηλυκή και σικ..🤪

στις On 7/12/2024 at 8:55 ΜΜ, ο/η eiridio είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Με το καλό όλες σας!

Σας παρακολουθώ και αναμένω και εγώ μαζί σας, να ακούσω τις υπέροχες ιστορίες τοκετού σας.

Ήθελα απλά να σημειώσω, πως καλό θα ήταν να έχετε και απλές σερβιετες, τύπου night ρε παιδί μου, γιατί μπορεί τελικά να μην έχετε τόσο αίμα και όλα τα υπόλοιπα, να σας ενοχλούν. 

Εγώ και στις δύο μου γέννες, φόρεσα κατ ευθείαν σερβιετα κανονική. Και εννοείται πέταξα το διχτακι, που μου έκανε και τρελό ερεθισμό και είχα και άλλα θέματα μετά εξαιτίας του. 

Εσώρουχο βαμβακερό και σερβιετα απλά νύχτας. Ας υπάρχουν και ας μη φορεθούν ποτέ. 

Με ένα πόνο κορίτσια μου, ζήστε τον τοκετό σας στο έπακρο! Αξία ανεκτίμητη ❤️

Καλημέρα κορίτσι μου! 

Κι εγώ συμφωνώ με αυτό που λες! Καλό είναι να υπάρχει στην τσάντα και κανονική σερβιετα με ένα βαμβακερό βρακάκι. Κι εγώ είχα μαζί μου και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Ποτέ δεν ξέρεις πόση ροή θα έχεις. Οπότε καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες για όλες τις περιπτώσεις, ειδικά σε πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ξέρεις τι να περιμένεις 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...