Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

@Kiddoμου κ εμείς έχουμε.. το είχαμε πάρει όμως όταν ήταν σχεδόν 3ων μηνων.. κανει κ για νεογέννητο, οποτε θα το χρησιμοποιήσω και στη μπεμπα. 

Θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρα στο παιδί,  αν του αρέσει ή όχι.. στην κόρη μου δεν άρεσε να κάθεται εκεί,  είχε εκνευρισμό 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Kiddoλυπάμαι που το πέρασες τόσο βαριά... Ήταν η πρώτη φορά που κόλλησες; Όπως και να έχει πάει, πέρασε τώρα... Με το καλό και ο 9ος...🥰 Λίγες μέρες έμειναν για να πάρεις το θαυματάκι σου αγκαλιά!!💞

Όσο για το ριλάξ θα συμφων΄ήσω με τα κορίτσια ότι είναι στο παιδί. Είναι μωρά που χωρίς αυτό δεν ηρεμούν κι άλλα που δεν το θέλουν καθόλου. Της αδελφής μου ο πρ΄ωτος τσίριζε με το που τον έβαζες μέσα, ενώ ο δεύτερος χαλάρωνε και κοιμόταν.

@Kallia.Geo Έχεις απόλυτο δίκιο για την ενημέρωση. Πολύ άσχημο να πηγαίνεις στα τυφλά στο μαιευτήριο και να μην ξέρεις τι και πώς... Αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά! 🥰

Εγώ κορίτσια πήγα την Παρασκευή στον γιατρ΄ο. Ήταν σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα. Δήλωσε ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα του επανέλεγχου και that was it... Δε θελήσαμε και εμείς να δ΄ωσουμε συνέχεια...

Την μπέμπα μας τη μέτρησε 1900 γραμ στις 32 εβδομάδες ακριβώς... Κάπου στην 37η θέση τη βγάζει στην καμπύλη ανάπτυξης κι αυτή τη φορά ήταν με το κεφαλάκι προς τα κάτω.

Σε άλλα νέα ήρθε η μανούλα μου για ΣΚ και με βοήθησε να στολίσουμε το σπίτι, φτιάξαμε μελομακάρονα και οργανώσαμε λίγο το παιδικό δωμάτιο... Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθώ ακόμα περισσότερο να το διακοσμήσω και θα σας βγάλω φωτοφραφία!😀

στις πριν 5 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Εγώ κορίτσια πήγα την Παρασκευή στον γιατρ΄ο. Ήταν σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα. Δήλωσε ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα του επανέλεγχου και that was it... Δε θελήσαμε και εμείς να δ΄ωσουμε συνέχεια...

Την μπέμπα μας τη μέτρησε 1900 γραμ στις 32 εβδομάδες ακριβώς... Κάπου στην 37η θέση τη βγάζει στην καμπύλη ανάπτυξης κι αυτή τη φορά ήταν με το κεφαλάκι προς τα κάτω.

Σε άλλα νέα ήρθε η μανούλα μου για ΣΚ και με βοήθησε να στολίσουμε το σπίτι, φτιάξαμε μελομακάρονα και οργανώσαμε λίγο το παιδικό δωμάτιο... Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθώ ακόμα περισσότερο να το διακοσμήσω και θα σας βγάλω φωτοφραφία!😀

Τέλεια!!!! Κ εμείς θα στολίσουμε το σκ !!! 🥰🥰🥰

Κορίτσια μου καλησπέρα! Τρέχω και δε φτάνω αυτές τις μέρες να κλείσω όλα τα τρέχοντα πρότζεκτ μου πριν βγω σε άδεια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την επόμενη εβδομάδα, Παρασκευή και 13 🤣🤣🤣 έχω και την κοπέλα που θα μ αντικαταστήσει να της κάνω παράδοση την ερχόμενη εβδομάδα, γενικά όλα τελευταία στιγμή.... 😫

Εννοείται σας διαβάζω, απλά πραγματικά όταν τελειώνω με τη δουλειά θέλω μόνο να ξεχυθω σαν αμοιβάδα στον καναπέ/κρεβάτι απ' την κούραση,που απλά χαζεύω στο κινητό και με παίρνει ο ύπνος 🥴🥴

@Kiddo λυπάμαι που το πέρασες βαριά βρε κορίτσι τώρα στην εκπνοή της εγκυμοσύνης κιόλας που σε βρήκε... Αλλά φαντάζομαι θα έχεις αρνητικοποιηθει μέχρι τώρα ♥️ σιδερένια!! Σ ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι, την Πέμπτη έχω το ντοπλερ 35+1 παρακαλώ 😂 χαλαραααααααα

@MarMar90 σ ευχαριστώ κι εσένα κορίτσι για τη σκέψη σου, αλλά το έχασα το black Friday κουπόνι για τα μαθήματα στο mnb γιατί πάλι δε πρόλαβα να κάτσω να ασχοληθώ... 😫 Ευτυχώς την εβδομάδα που θα είμαι σε άδεια 17/12 βρήκα ένα σεμινάριο για τον τοκετό εδώ και θα πάω με το σύζυξ να δούμε τι και πώς. Είναι η μόνη ενότητα που μου λείπει μέχρι στιγμής. Όλα τα άλλα ευτυχώς τα καλυψαμε με τις μαίες είτε του μαιευτηρίου είτε αυτή που με παρακολουθεί απ' την ιδιωτική ασφάλεια υγείας που έχω. Σκέφτομαι βέβαια όπως σας είπα να πάρω και μια σύμβουλο θηλασμού όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένη απ' το σεμινάριο της la lèche League Greece. Μόλις ξεμπερδεψω με τη δουλειά θα κάτσω να ασχοληθώ και Μ αυτό.

Επίσης μια χαρά είναι η μπέμπα σας, εμένα στον τελευταίο υπέρηχο στις 31εβδ ακριβώς τον είχε βγάλει 1850 και στην 68η καμπύλη. Πάνω κάτω τα ίδια, βέβαια παίζει ρόλο και το φύλο νομίζω στις καμπύλες. Όσο για το γιατρό σου, τι άλλο του έμεινε να πει - αφού σας τα έκανε την καρδιά περιβόλι, πάλι καλά μαζεύτηκε έστω και με τη σιωπή του. Εύχομαι από δω και πέρα όλα ομαλά κορίτσι μου, η μικρή σας μεγαλώνει μια χαρά και είστε ολοένα και πιο κοντά να τη γνωρίσετε ♥️♥️♥️

@_piripiri_ έχω κλάψει με τον μεγάλο σου γιο και πως εξελίσσεται η σχέση του με το νέο μέλος 😂😂😂 εγώ έχω μια φωτό απ το μαιευτήριο που πήγα να δω τον μικρό μου αδερφό (4χρονια διαφορά) και έχω μια ξινισμενη φάτσα όλα τα λεφτά! Κάθε χρόνο τη στέλνω στα γενέθλια του να του υπενθυμίζω πόσο τον αγαπώ ♥️😂 

@Kallia.Geo αχ κι εγώ τον αγάπησα το γιατρό μας, εύχομαι μόνο μη μας τα γυρίσει μετά 😂 όσο να ναι, ως αιγόκερως έχω τα trust issues μου 😆😆 τι ωραία και για σένα κορίτσι τα νεα, καμία πίεση αυτή τη φορά λοιπόν, πάτε χαλαρά με τους ρυθμούς του μωρού κι οπότε αποφασίσει με το καλό να έρθει 💕 έχεις ακόμα 1.5 εβδ για την ΠΗΤ σου, πώς αισθάνεσαι;; 

Εν τω μεταξύ κορίτσια, πώς αισθάνεστε τις κινήσεις των μωρών σας τώρα που είμαστε σχεδόν όλες στον 9ο; Εγώ νιώθω ότι είναι πιο ήπιες με την έννοια ότι καταλαβαίνω ότι το μωρό πλέον είναι μεγάλο και δεν έχει τον ίδιο χώρο όπως πριν. Βέβαια κάποιες φορές στη βραδινή μας ρουτίνα τεντώνει το πόδι με τόση μανία που ειλικρινά νιώθω την πατούσα του στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς, ενώ απ' την άλλη πλευρά στα δεξιά, ανασηκώνεται ολόκληρη η κοιλιάα. Τώρα η πλάτη είναι, το κωλαράκι, δε μπορώ να καταλάβω, απλά φαντάζομαι 😂😂 πάντως το κεφάλι πιστεύω εξακολουθεί να είναι προς τα κάτω γιατί οπότε έχει λοξυγγα το νιώθω εκεί χαμηλά. Όταν τεντώνει τα πόδια μπορώ να πω ότι πλέον είναι άβολο, δεν πονάω φυσικά, αλλά όπως και να χει δεν είναι και η πιο βολική στάση 😂

Σε άλλα νέα, όπως ανέφερα παραπάνω, Πέμπτη πρωί έχω ντοπλερ, ένα μήνα μετά απ' τον τελευταίο υπέρηχο ανάπτυξης κι έχω περιέργεια να δω πόσα κιλά έχει φτάσει, τράχηλο κτλ.

Πλέον θα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μας κάθε Πέμπτη ξεκινώντας απ' την ερχόμενη εβδομάδα και καρδιοτοκογράφημα με τη μαία πριν μπω στο γιατρό. Επίσης θα κάνω και το τεστ για στρεπτόκοκκο στις 36 εβδ.

Όσο για τα στολίσματα που αναφέρατε, εμείς πήγαμε να πάρουμε το δέντρο μας το σκ που μας πέρασε - παίρνουμε φυσικό δέντρο γιατί ο δικός μου το είχαν ως παράδοση στην οικογένεια του και θέλει να το συνεχίσουμε και στη δική μας ♥️ οπότε πήγαμε και φέτος να να πάρουμε το δεντράκι μας και στολίσαμε επιτόπου. Θέλω να βγάλω και μερικές φώτο με την κοιλιά στο φωτισμένο δέντρο, θα σας στείλω όταν τον κάνω κάποια στιγμή 🎄🎁🤰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Όσο για τα στολίσματα που αναφέρατε, εμείς πήγαμε να πάρουμε το δέντρο μας το σκ που μας πέρασε - παίρνουμε φυσικό δέντρο γιατί ο δικός μου το είχαν ως παράδοση στην οικογένεια του και θέλει να το συνεχίσουμε και στη δική μας ♥️ οπότε πήγαμε και φέτος να να πάρουμε το δεντράκι μας και στολίσαμε επιτόπου. Θέλω να βγάλω και μερικές φώτο με την κοιλιά στο φωτισμένο δέντρο, θα σας στείλω όταν τον κάνω κάποια στιγμή 🎄🎁🤰

Και του χρόνου με το νινί σας!!! 🎄💞

Αααα κι εγώ προσπάθησα να βγάλω φωτό με την κοιλιά μπροστά από το δέντρο, αλλά δεν τα κατάφερα μόνη μου... Έχω βρει αυτη την ιδέα και μου φαίνεται τόσο γλυκιά!!!

image.png.199dccc05c02214e2c9970921adb7731.png

image.thumb.png.a9d842295c8382de641f105d21c991a9.png

Με το καλό το ντόπλερ την Πέμπτη και φυσικά επιτέλους η άδεια!!! 🙂☺️

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Και του χρόνου με το νινί σας!!! 🎄💞

Αααα κι εγώ προσπάθησα να βγάλω φωτό με την κοιλιά μπροστά από το δέντρο, αλλά δεν τα κατάφερα μόνη μου... Έχω βρει αυτη την ιδέα και μου φαίνεται τόσο γλυκιά!!!

image.png.199dccc05c02214e2c9970921adb7731.png

image.thumb.png.a9d842295c8382de641f105d21c991a9.png

Με το καλό το ντόπλερ την Πέμπτη και φυσικά επιτέλους η άδεια!!! 🙂☺️

Πολύ ωραία ιδέα! έτσι να στέλνουμε και υποσυνείδητα μηνύματα στα μωράκια μας, μην σκάσουν μύτη πριν την ημερομηνία που θέλουμε 🤣🤣 Εγώ πχ, θα ήθελα πολύ να μην έρθει πριν το Γενάρη, ας σεβαστεί την ΠΗΤ του please 🙏 έτσι θα έχουμε γενέθλια όλη η οικογένεια, ο μπαμπάς 3/01, το μωρό μεταξύ 4-13/01 κι εγώ 14/01. Ζητάω πολλά λέτε;; χαχαχα

Για την φώτο ίσως σε βοηθήσει κάποιο τριποδάκι, κι αν δεν έχεις, φτιάξε ένα αυτοσχέδιο 😅 εμείς έχει 2 χρόνια, από τότε που αρχίσαμε να στολίζουμε δλδ, φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες "κάρτες" και καλά για τους δικούς μας με φώτο μπροστά απ τον εκάστοτε στολισμό μας. Δεν είχαμε τρίποδο τόσο καιρό οπότε στηρίζαμε το κινητό με πατέντα πάνω σε μια σκάλα και μετά το χρονομετρητή 🤣🤣 μια χαρά βγήκαν ! φέτος πήραμε ένα τριποδάκι γιατί θέλαμε να κα΄νουμε έτσι μόνοι μας ένα maternity shoot στην παραλία - θα το χρησιμοποίησω και για τη χριστουγεννιάτικη φωτο βεβαίως-βεβαιώς 🥰 Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου:

76ee245c6caf82f1b007187683a105f7.jpg

@MarMar90 και @Θέτις Κ. πολύ χαίρομαι που τα μωράκια σας μεγαλώνουν καλά και δεν υπάρχουν προβλήματα!! ❤️

Επίσης, τι ωραία ιδέα αυτή με τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και τον στολισμό της κοιλιάς!! 🥰🎄

@Θέτις Κ.κι εμείς στην οικογένειά μας παίρναμε φυσικό δέντρο και στολιζαμε. Ακόμα το έχουμε αυτό το έθιμο στο πατρικό μου. Δυστυχώς, στο σπίτι μας εδώ δεν έχουμε ούτε χώρο, ούτε παιδί που να εκτιμάει τα στολίδια και τα φωτάκια και να θέλει να μένουν στη θέση τους, οπότε έχουμε βολευει με κάτι τέτοιο 🤣🤣🤣

PXL_20241204_061701340_MP.thumb.jpg.d3b66f921040b063cf045fab8a5c0ee0.jpg

Ο μεγάλος δίνει ρεσιτάλ γενικά με τον μικρό. Έχει μάθει να λέει τώρα και "τέλος" και όταν θέλει να πάρει αγκαλιά τον μικρό, μου λέει "βάλε εδώ το μωρό, εδώ, εδώ, εδώ!!! ΤΕΛΟΣ!!!" και χτυπάει το χέρι του κάτω κι απαιτεί 🤣🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...