Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 13 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Κυρία, κυρία.. ΄έχω άγνωστες λέξεις.. Τι σημαίνει να έχει εμπεδωθει; 🤔

Άκου εκει 2 εβδομάδες... σοκαριστικό! Τις προάλλες που πήγα στο Μητέρα, μέχρι να μου πουν ότι όλα καλά, σκεφτόμουν να μου λένε πως πρέπει να μπω αμέσως για καισαρική και είχα φρικάρει! Απ΄ο την άλλη θα δεις επιτέλους τον αγόραρο σου!! 😍 

Είναι ο,τι είπε η @Kiddo. Εμπέδωση είναι το πόσο έχει μπει το κεφαλάκι του μωρού στη λεκάνη. Έχει και κάποια επίπεδα εμπέδωσης που τα μετράνε από το -3 έως το 3. Το 0 είναι εκεί που ξεκινάει το στένεμα της λεκάνης. Όσο πάει προς το 3, έχει γίνει εμπέδωση ενώ όσο είναι προς το -3 το παιδί δεν είναι έτοιμο και θεωρείται "ψηλά". Κι εγώ από τις μαίες στα μαθήματα το έμαθα.

στις πριν 13 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Αυτό με το στόλισμα από τη μέση και πάνω το κάνουμε κι εμείς ούτως ή άλλως για τα σκυλιά. 'Αρα, κατά μια έννοια, είμαστε προετοιμασμένοι και για τα Χριστούγεννα με το νινί!

Αισιοδοξία πάνω απ'όλα! (ή μαύρα μεσάνυχτα)🤣🤣

Χαχαχαχαχα. Είστε προετοιμασμένοι πλήρως!! 😂😂

στις πριν 12 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

3,2 τον έβγαλε σήμερα!! Από 2,7 δυο εβδομάδες πριν... Αρκετά καλή εξέλιξη θα έλεγα.. σε σημείο που σκέφτηκα ότι μέτρησε λάθος την προηγούμενη φορά.

Μια χαρά!! Τέλειο το νούμερο!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 17 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Αχ, με τη χειρότερη μέτρηση όλων των εποχών... Κολπικά με το χερι... 

Σοοοοοοοοοοοοοκ 😗🙄😧

στις πριν 3 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Είναι ο,τι είπε η @Kiddo. Εμπέδωση είναι το πόσο έχει μπει το κεφαλάκι του μωρού στη λεκάνη. Έχει και κάποια επίπεδα εμπέδωσης που τα μετράνε από το -3 έως το 3. Το 0 είναι εκεί που ξεκινάει το στένεμα της λεκάνης. Όσο πάει προς το 3, έχει γίνει εμπέδωση ενώ όσο είναι προς το -3 το παιδί δεν είναι έτοιμο και θεωρείται "ψηλά". Κι εγώ από τις μαίες στα μαθήματα το έμαθα.

Ευχαριστώ βρε κορίτσια που με ξεστραβώνετε... Είναι που πέρα από κάνα δύο σεμινάρια δεν έχω κάνει μαθήματα. Όταν ρώτησα τον γιατρό μου, μου είπε πως δε χρειάζεται γιατί θα μου τα πουν οι μαίες όταν πηγαίνω στο ιατρείο για το καρδιοτοκογράφημα προς το τέλος.

Στο πρώτο σου παιδάκι είχες πάρει όλες τις εβδομάδες; Ή πάλι πήγες νωρίτερα επειδή ήταν μεγάλο;

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Καλημέρα!

Οι μαίες θυμάμαι είχαν πει ότι μπορεί να υπάρξει διαστολή και να αργήσει πολύ ο τοκετός να γίνει.. αύριο έχω μάθημα θα το ρωτήσω να μου πουν μέχρι πόσο μπορεί να καθυστερήσει.. πάντως από τη στιγμή που δεν έχει κατέβει και δεν έχει εμπεδωθεί πιθανότητα αργείς ακόμα.. το να γυρίσει μπρούμυτα αν και ιδανικό, δεν είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει ο τοκετός.. τώρα ίσως επειδή είσαι στο δεύτερο να ήταν πιο μαλακός ο τράχηλος και να ήρθε σε διαστολή νωρίτερα..; 🤷 Με το γιατρό, ποίο είναι το πλάνο τοκετού σας; Θα αφήσετε να έρθει φυσικά ο τοκετός; 

Ας είναι τουλάχιστον μετά τις 20 Νοέμβρη.. με το συμπαθιο κιόλας για τους φίλους σκορπιούς που μας διαβάζουν ή για τις μανουλες με παιδιά σκορπιούς... Αλλά πολύ κτητικότητα  και εκδικητικότητα βρε παιδί μου.. και κλείνονται και στον εαυτό τους δεν εκφράζονται εύκολα... Απαπα!! 😅

Καλά και σαν mentality δεν είμαι έτοιμη να αρχίσουν τα γεννητουρια στο γκρουπακι μας...🙄 Το συζητούσαμε χθες με το συζυξ και μας φαίνεται τόσο.. unreal.. ξέρεις προσπαθούσαμε τόσα χρόνια και δεν είχαμε χωνέψει ακόμα ότι έχει έρθει η στιγμή μας..😌 και τώρα μένουν λιγότερο από 10 εβδομάδες.. 😱😅

Δεν έχω κάνει κάποιο πλάνο... Λέμε σίγουρα για Φ.Τ. αλλά θα δείξει πως θα εξελιχθεί. Επίσης, άμα σας πω ότι φοβάμαι να πάω με πρόκληση και να κάθομαι με τις ώρες να πονάω και να μη βγαίνει το παιδί; 😆

Και στο πρώτο, παρόλο που γέννησα φυσιολογικά, αλλιώς τα περίμενα και τα ήθελα, αλλιώς μου βγήκανε, οπότε δεν ξέρω τι να του πω... Το μόνο που θέλω σίγουρα είναι να μου εξηγεί τι γίνεται κάθε φορά για να είμαι ήρεμη... Έχετε κάνει κάποιο πλάνο εσείς; Οι μαίες τι σας λένε; 

Κι εγώ μετά τις 20 θα ήθελα ιδανικά. Ενώ έχω πολλούς φίλους σκορπιούς που με συμπαθούνε 😆, ήθελα να έχω ένα τοξοτακι, σαν τον αδερφό μου. Που παρόλο που μου έσπαγε τα νεύρα η ύπαρξη του γιατί ήμουν η μεγάλη και ζήλευα, ήταν ένα πολύ ήσυχο, βολικό και καλό μωρό και με αγαπούσε πολύ. Έτσι θέλω να συμβει και με το δικό μου δεύτερο παιδί 😆😆 (και το πρώτο να μη μου μοιάσει καθόλου 😂😂)

Ρε συ, σε 9 μόνο μηνες πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για την άφιξη του μωρού, που θα αλλάξει η ζωή σας με τρόπο που ναι μεν περιμένεις, αλλά δεν είναι καθόλου ίδιο με το να το ζεις. Είναι σοκ όπως και να το κάνουμε, όσο κι αν θέλεις και πασχίζεις να αποκτήσεις το μωρό. 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Μας έχετε παρεξηγήσει...  είμαστε αγαπησιάρικα πλάσματα κατά βάθος! Λίγη προσοχή ζητάμε μόνο 😆

Μια χαρά είστε μωρέ οι σκορπιοί! Ταιριάζουν λέει και με το δικό μου ζώδιο! 🤣 Αλλά να θελει προσοχή ο πρώτος, προσοχή κι ο δεύτερος, θα με τρελάνουν λογικά και οι 2 μετά 🤣🤣🤣 εγώ αλλιώς τα είχα υπολογίσει! 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Χαχαχα... ξέρεις τι είναι να βρίσκω τα κουκλάκια άγιους βασίληδες-  ταράνδους κτλ τσουραμαδημένα/ ξεκοιλιασμένα;;; Αυτά λοιπόν ή δεν ξαναστολίστηκαν για να επιβιώσουν ή μπήκαν σε ψηλά ράφια... 

Όσο για το δέντρο που αναγκαστικά ακουμπάει κάτω... το θηλυκό μου πάει, βγάζει τις μπάλες και μου τις φέρνει να της τις πετάξω! Περνάμε ωραία 😂

Κλαίω και δεν έχω αντιδράσεις!!! 🤣🤣🤣 Τους έχω κάνει εικόνα τους ξεκοιλιασμενους αγίους βασιληδες! Το δε θηλυκό ο,τι μπάλα δει είναι μόνο για παιχνίδι ε; Χαχαχα

στις πριν 49 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

😅

Όχι ρε φίλε... Από τώρα;; 🥴 😓

στις πριν 12 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Μια χαρά είστε μωρέ οι σκορπιοί! Ταιριάζουν λέει και με το δικό μου ζώδιο! 🤣 Αλλά να θελει προσοχή ο πρώτος, προσοχή κι ο δεύτερος, θα με τρελάνουν λογικά και οι 2 μετά 🤣🤣🤣 εγώ αλλιώς τα είχα υπολογίσει! 

Κλαίω και δεν έχω αντιδράσεις!!! 🤣🤣🤣 Τους έχω κάνει εικόνα τους ξεκοιλιασμενους αγίους βασιληδες! Το δε θηλυκό ο,τι μπάλα δει είναι μόνο για παιχνίδι ε; Χαχαχα

Μη μας φοβάσαι καθόλου! Στη δική μου οικογένεια πάντως... με μια ζυγό και μια σκορπίνα παιδιά, εγώ ήμουν η ήσυχη. Με τα κουτάκια μου, ήθελα την ηρεμία μου.. δεν ενοχ΄λούσα κανένα. Μεγαλώνοντας δυσκολεύουμε!

Για τα αιγοκεράκια μου τα λένε περίεργα και δεν έχω και κάνενα στον περίγυρο για να κρίνω... αλλά ότι είναι θα το αντιμετωπίσουμε μωρέ... με ζαναξ ή χωρίς... θα τα βγάλουμε πέρα! 🤣  🤣  🤣

στις πριν 55 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Μας έχετε παρεξηγήσει...  είμαστε αγαπησιάρικα πλάσματα κατά βάθος! Λίγη προσοχή ζητάμε μόνο 😆

Δεν έχω και reactions ρε γμτ!! 🤣🤣🤣🤣

Όχι κοπελιά!! Με τίποτα!!! 🤣🤣🤣 Αν και φήμες λένε ότι κάνουν καλό σεξ....🙄 αλλά όχι ευχαριστώ!!! 🤣🤣🤣 Και είμαι καρκίνος ταιριάζουμε θεωρητικά.. δεν τους αντέχω όμως με τίποτα!!! Έχω τραυματικές εμπειρίες.. μη παρεξηγείς..😅 

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarMar90 είπε:

Χαχαχα... ξέρεις τι είναι να βρίσκω τα κουκλάκια άγιους βασίληδες-  ταράνδους κτλ τσουραμαδημένα/ ξεκοιλιασμένα;;; Αυτά λοιπόν ή δεν ξαναστολίστηκαν για να επιβιώσουν ή μπήκαν σε ψηλά ράφια... 

Όσο για το δέντρο που αναγκαστικά ακουμπάει κάτω... το θηλυκό μου πάει, βγάζει τις μπάλες και μου τις φέρνει να της τις πετάξω! Περνάμε ωραία 😂

🤣🤣🤣🤣🤣 Κλαίω!! 🤣🤣🤣🤣 Φαντάζομαι ναι... 😂😂 Είναι όμως τα άτιμα με αυτές τις μουσιτσες!! Πως να κρατήσεις νεύρα μαζί τους;!! 😍😍😍 

Όχι ευτυχώς εμάς και τα 4 (5 μέχρι πέρσι) είναι κύριοι/ες στο σπίτι! Ούτε κατά λάθος με την ουρά πχ να ρίξουν κάτι από το τραπεζάκι του σαλονιού..! Στο κήπο άστο... Τρύπες παντού! Λουλούδια/φυτά κτλ που προσπάθησα να φτιάξω το κήπο.. τα ξεπαστρεψαν όλα!! Αν δη κάνεις το λάθος και αφήσεις σακούλα σκουπίδια έξω... 🙈🙈🙈

Με τα βρεφικά παιχνίδια δεν ξέρω τι θα γίνει όμως... Βλέπεις για παιχνίδια τόσα χρόνια τους έπαιρνα και αυτά τα αρκουδάκια σκατουλακια που κάνουν ντρίγκι ντρίγκι ή πιου πιου από τα μωρουδιακα.. και τώρα που μου δώσανε κάποιες φίλες μου για το μωρό, μόνο που τα είδαν άρχισαν να χοροπηδάνε για να τα βουτήξουν... Δεν νομίζω να αντέξουν για το μωρό όταν έρθει..🤣🤣🤣🤣

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Όχι ρε φίλε... Από τώρα;; 🥴 😓

Ναι ρε γμτ... Αλλα έχει πειστεί κιόλας ο γιατρός ότι γεννάω μεθαύριο 😆😆

Σοοοοοοοοοοοοοκ 😗🙄😧

Άσε άσε.... 

στις πριν 55 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Μη μας φοβάσαι καθόλου! Στη δική μου οικογένεια πάντως... με μια ζυγό και μια σκορπίνα παιδιά, εγώ ήμουν η ήσυχη. Με τα κουτάκια μου, ήθελα την ηρεμία μου.. δεν ενοχ΄λούσα κανένα. Μεγαλώνοντας δυσκολεύουμε!

Για τα αιγοκεράκια μου τα λένε περίεργα και δεν έχω και κάνενα στον περίγυρο για να κρίνω... αλλά ότι είναι θα το αντιμετωπίσουμε μωρέ... με ζαναξ ή χωρίς... θα τα βγάλουμε πέρα! 🤣  🤣  🤣

Άμα ήσουν ήσυχη, να το πάρω με καλύτερο μάτι το σκορπινακι 😆 τα ζαναξ τα βλέπω να τα χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς 😆😆

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Δεν έχω και reactions ρε γμτ!! 🤣🤣🤣🤣

Όχι κοπελιά!! Με τίποτα!!! 🤣🤣🤣 Αν και φήμες λένε ότι κάνουν καλό σεξ....🙄 αλλά όχι ευχαριστώ!!! 🤣🤣🤣 Και είμαι καρκίνος ταιριάζουμε θεωρητικά.. δεν τους αντέχω όμως με τίποτα!!! Έχω τραυματικές εμπειρίες.. μη παρεξηγείς..😅 

Νταξει, ίσως ότι θα είμαι η μαμά του να τον αποτρέψει απ'το να με ξεκοιλιασει κρυφά σε κάνα στενό άμα δεν του κάνω τα χατίρια 😆😆 

Κι εγώ που είμαι ιχθύς, τα ίδια λένε και για μας ότι ταιριάζουμε. Ευτυχώς στα 100 χρόνια που ζω, δεν έχω κάνει εχθρό Σκορπιό ποτέ για να σου πω, και ούτε θέλω 🤣🤣

Αχα! Οκ το έχω... είναι αυτό που λένε πολλές φορές ότι το μωρό είναι πολύ ψηλά και για αυτό πάνε με καισαρική! Ευχαριστώωωωω ☺️

Για την κύστη ναι το ξέρω.. πριν μπω στο εξεταστήριο πάντα μου λέει να περάσω απο την τουαλέτα!

Α ξέχασα χθες να σου πω... ότι ο γιατρός σαν κόλπο για να νιώσω το μωρό μου είπε να πιπιλίσω πάγο! Δεν ξέρω αν πιάνει, αλλά καλή σαν πληροφορία να την έχουμε κι αυτή!!!

Βασικά δεν είναι λόγος αυτός για καισαρική.. αλλά ποιος γιατρός έχει όρεξη να περιμένει εσένα πότε θα αποφασίσει το μωρό αν είναι έτοιμο να κατέβει...;! Γενικά η καισαρική είναι μια εύκολη λύση για έναν γιατρό για πολλούς λόγους.. θα ακούσεις πολλές δικαιολογίες και αφορμές για καισαρική που τις περισσότερες φορές δεν στέκουν και δεν υπάρχει καμία απολύτως ιατρική αναγκαιότητα.. το πιο κλασικό είναι "έχεις στενή λεκάνη, δε θα βγει το μωρό" ένα άλλο κορυφαίο που άκουσα... "Έχεις πολύ μακρύ ομφάλιο λώρο"...!! Και πολλά άλλα... Αν βέβαια εσείς επιθυμείτε τη καισαρική αυτό είναι άλλο..! 

Ευχαριστώ βρε κορίτσια που με ξεστραβώνετε... Είναι που πέρα από κάνα δύο σεμινάρια δεν έχω κάνει μαθήματα. Όταν ρώτησα τον γιατρό μου, μου είπε πως δε χρειάζεται γιατί θα μου τα πουν οι μαίες όταν πηγαίνω στο ιατρείο για το καρδιοτοκογράφημα προς το τέλος

Αν ρωτάς την "αποψαρα" μου.. κακώς..! Η γνώση είναι δύναμη! Και αν το επιθυμείς ακόμα προλαβαίνεις να κάνεις! Θα σε βοηθήσουν παααάρα πολύ και θα σου δώσουν άλλη αυτοπεποίθηση και για το τοκετό και για το μωράκι με το θηλασμό κτλ..  Δε θα σου πω φυσικά τι να κάνετε..! Απλά συζήτησε το και με τον άντρα σου και σκεφτείτε το σοβαρά..! 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

🤣🤣🤣🤣🤣 Κλαίω!! 🤣🤣🤣🤣 Φαντάζομαι ναι... 😂😂 Είναι όμως τα άτιμα με αυτές τις μουσιτσες!! Πως να κρατήσεις νεύρα μαζί τους;!! 😍😍😍 

Όχι ευτυχώς εμάς και τα 4 (5 μέχρι πέρσι) είναι κύριοι/ες στο σπίτι! Ούτε κατά λάθος με την ουρά πχ να ρίξουν κάτι από το τραπεζάκι του σαλονιού..! Στο κήπο άστο... Τρύπες παντού! Λουλούδια/φυτά κτλ που προσπάθησα να φτιάξω το κήπο.. τα ξεπαστρεψαν όλα!! Αν δη κάνεις το λάθος και αφήσεις σακούλα σκουπίδια έξω... 🙈🙈🙈

Με τα βρεφικά παιχνίδια δεν ξέρω τι θα γίνει όμως... Βλέπεις για παιχνίδια τόσα χρόνια τους έπαιρνα και αυτά τα αρκουδάκια σκατουλακια που κάνουν ντρίγκι ντρίγκι ή πιου πιου από τα μωρουδιακα.. και τώρα που μου δώσανε κάποιες φίλες μου για το μωρό, μόνο που τα είδαν άρχισαν να χοροπηδάνε για να τα βουτήξουν... Δεν νομίζω να αντέξουν για το μωρό όταν έρθει..🤣🤣🤣🤣

Εμείς δεν έχουμε σκυλάκι, αλλά ο γιος μου τα λατρεύει τα σκυλιά. Βλέπει και κάτι διπλάσια απ' αυτόν και παρόλα αυτά τρέχει για να τα χαϊδεψει!! 

Είχαμε πάει που λέτε το καλοκαίρι στο σπίτι της κουμπάρας μου που έχει σκυλάκι και παιδάκι 1ος έτους για να παίξουν. Το παιδάκι το αναφέρω επειδή ο σκύλος είχε έρθει σε επαφή με παιδιά. Κι ο δικός μου έπιανε τις μπάλες του σκύλου και τις έβαζε στο στόμα του, μετά τις πέταγε στο σκύλο, ετρεχε πάνω στο σκύλο να τον χαϊδεψει, ο σκύλος ήθελε να εξαφανιστεί 🤣🤣🤣 μέχρι που απηυδήσε, παράτησε και τα παιχνίδια του στο γιο μου και κρύφτηκε!!! 🤣🤣

Μπορεί να επιβιώσουν τα παιχνίδια του μωρού λοιπόν 😆

στις πριν 1 ώρα, ο/η _piripiri_ είπε:

Δεν έχω κάνει κάποιο πλάνο... Λέμε σίγουρα για Φ.Τ. αλλά θα δείξει πως θα εξελιχθεί. Επίσης, άμα σας πω ότι φοβάμαι να πάω με πρόκληση και να κάθομαι με τις ώρες να πονάω και να μη βγαίνει το παιδί; 😆

Και στο πρώτο, παρόλο που γέννησα φυσιολογικά, αλλιώς τα περίμενα και τα ήθελα, αλλιώς μου βγήκανε, οπότε δεν ξέρω τι να του πω... Το μόνο που θέλω σίγουρα είναι να μου εξηγεί τι γίνεται κάθε φορά για να είμαι ήρεμη... Έχετε κάνει κάποιο πλάνο εσείς; Οι μαίες τι σας λένε; 

Κι εγώ μετά τις 20 θα ήθελα ιδανικά. Ενώ έχω πολλούς φίλους σκορπιούς που με συμπαθούνε 😆, ήθελα να έχω ένα τοξοτακι, σαν τον αδερφό μου. Που παρόλο που μου έσπαγε τα νεύρα η ύπαρξη του γιατί ήμουν η μεγάλη και ζήλευα, ήταν ένα πολύ ήσυχο, βολικό και καλό μωρό και με αγαπούσε πολύ. Έτσι θέλω να συμβει και με το δικό μου δεύτερο παιδί 😆😆 (και το πρώτο να μη μου μοιάσει καθόλου 😂😂)

Ρε συ, σε 9 μόνο μηνες πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για την άφιξη του μωρού, που θα αλλάξει η ζωή σας με τρόπο που ναι μεν περιμένεις, αλλά δεν είναι καθόλου ίδιο με το να το ζεις. Είναι σοκ όπως και να το κάνουμε, όσο κι αν θέλεις και πασχίζεις να αποκτήσεις το μωρό. 

Καλά ναι..! "Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει" δε λέει ο σοφός λαός;;! Παρόλα αυτά σε εμάς οι μαίες δώσανε ένα χαρτί που συμπληρωσαμε.. ουσιαστικά πλάνο τοκετού δηλαδή στο οποίο όμως δηλώνουμε για κάθε απροσδόκητη εξέλιξη που μπορεί να συναντήσουμε τι επιθυμίες έχουμε.. οπότε σα πλάνο τοκετού στο πλάνο τοκετού στο πλάνο τοκετού.. κάπως έτσι να το εξηγήσω.. το οποίο κάναμε και με γνήσιο υπογραφής και βγάλαμε 3 αντίγραφα.. ένα για εμάς ένα για τη μαία και ένα για το γιατρό..

στις πριν 16 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Άμα ήσουν ήσυχη, να το πάρω με καλύτερο μάτι το σκορπινακι 😆 τα ζαναξ τα βλέπω να τα χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς 😆😆

Νταξει, ίσως ότι θα είμαι η μαμά του να τον αποτρέψει απ'το να με ξεκοιλιασει κρυφά σε κάνα στενό άμα δεν του κάνω τα χατίρια 😆😆 

Κι εγώ που είμαι ιχθύς, τα ίδια λένε και για μας ότι ταιριάζουμε. Ευτυχώς στα 100 χρόνια που ζω, δεν έχω κάνει εχθρό Σκορπιό ποτέ για να σου πω, και ούτε θέλω 🤣🤣

Μωρέ ήσυχα παιδάκια είναι... Βασικά παρά είναι ήσυχα...!!! Δε γκρινιάζουν.. δε μιλάνε.. αλλά δε ξεχνάνε κιόλας!! Και όταν τους δωθεί κατάλληλη ευκαιρία "πυροβολούν"!!! 🤣🤣🤣 @MarMar90 μου τι έπαθε είπαμε ο ξάδελφος που σου έπαιρνε τα παιχνίδια..; 😝🤣🤣🤣🤣 Σε πειράζω!! 😅😅

Όχι με τη μαμά τους και γενικά με την οικογένειά τους είναι πολύ δεμένα! Αλλά ειδικά με τη μαμά τα αγόρια είναι...!!!! @_piripiri_ μου πίστεψε με δε πρόκειται να το ξέρεις αν έχεις κάνει εχθρό σκορπιό στη ζωή σου..! Θα το καταλάβεις τελευταία στιγμή σε άκυρο χρόνο! 🤣🤣🤣

Αχ βρε @MarMar90 μου σας έχω ισοπεδώσει σα ζώδια σήμερα.. συγγνώμη!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Μαμακιδες σας έβγαλα.. κακιασμενους σας έβγαλα.. και τι δεν έχω πει..🙊🙊🙊 Δε φταίς εσύ ειλικρινά!!🥺😅 ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 39 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Ναι ρε γμτ... Αλλα έχει πειστεί κιόλας ο γιατρός ότι γεννάω μεθαύριο 😆😆

Άσε άσε.... 

Βρε φάε τη γλώσσα σου από εκεί, πες του!! 😂😂

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Αχ κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό... Φαντάσου το θηλυκό (βλέπε χριστουγεννιάτικες μπάλες) με το που δει σακούλα απο τα jumbo ορμάει για να δει αν της έχω πάρει παιχνίδι.. το οποίο επιβιώνει με το ρολόι μέχρι 2 λεπτά που θα του βγάλει και τη σφυρίχτρα από μέσα.

Κι εμείς 3 είχαμε μέχρι τον περασμένο Γενάρη. ❤️ Είχε φτάσει και 16+ χρονών...

Για να μην έχουμε θέματα σκέφτομαι κάπως να τα διαχωρίσω με το μωρό στην αρχή μ΄έχρι να δω διαθέσεις... Επειδή είμαστε σε μεζονέτα, έχουμε βάλει ούτως η άλλως πορτάκι στη σκάλα για να μπορούμε να τα περιορίζουμε όταν χρειάζεται. 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Εμείς δεν έχουμε σκυλάκι, αλλά ο γιος μου τα λατρεύει τα σκυλιά. Βλέπει και κάτι διπλάσια απ' αυτόν και παρόλα αυτά τρέχει για να τα χαϊδεψει!! 

Είχαμε πάει που λέτε το καλοκαίρι στο σπίτι της κουμπάρας μου που έχει σκυλάκι και παιδάκι 1ος έτους για να παίξουν. Το παιδάκι το αναφέρω επειδή ο σκύλος είχε έρθει σε επαφή με παιδιά. Κι ο δικός μου έπιανε τις μπάλες του σκύλου και τις έβαζε στο στόμα του, μετά τις πέταγε στο σκύλο, ετρεχε πάνω στο σκύλο να τον χαϊδεψει, ο σκύλος ήθελε να εξαφανιστεί 🤣🤣🤣 μέχρι που απηυδήσε, παράτησε και τα παιχνίδια του στο γιο μου και κρύφτηκε!!! 🤣🤣

Α τον αγάπησα ήδη τον δικό σου μόνο και που τον έκανα εικόνα!!! Τέλειοοοοος😍

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Μωρέ ήσυχα παιδάκια είναι... Βασικά παρά είναι ήσυχα...!!! Δε γκρινιάζουν.. δε μιλάνε.. αλλά δε ξεχνάνε κιόλας!! Και όταν τους δωθεί κατάλληλη ευκαιρία "πυροβολούν"!!! 🤣🤣🤣 @MarMar90 μου τι έπαθε είπαμε ο ξάδελφος που σου έπαιρνε τα παιχνίδια..; 😝🤣🤣🤣🤣 Σε πειράζω!! 😅😅

Όχι με τη μαμά τους και γενικά με την οικογένειά τους είναι πολύ δεμένα! Αλλά ειδικά με τη μαμά τα αγόρια είναι...!!!! @_piripiri_ μου πίστεψε με δε πρόκειται να το ξέρεις αν έχεις κάνει εχθρό σκορπιό στη ζωή σου..! Θα το καταλάβεις τελευταία στιγμή σε άκυρο χρόνο! 🤣🤣🤣

Αχ βρε @MarMar90 μου σας έχω ισοπεδώσει σα ζώδια σήμερα.. συγγνώμη!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Μαμακιδες σας έβγαλα.. κακιασμενους σας έβγαλα.. και τι δεν έχω πει..🙊🙊🙊 Δε φταίς εσύ ειλικρινά!!🥺😅 ❤️❤️❤️❤️

χαχαχαχα... Στον ξάδελφο έχεις μείνει; εδ΄ω έχουμε τεφτ΄ερι και για τους περαστικούς 😂😂😂

Τι να σου πάντως... όπως μου λένε και οι φίλοι μου εγώ είμαι ντεμέκ σκορπιός... πολύ λαπάς σαν χαρακτ΄ήρας. Κι ο άντρας μου, που κι αυτός σκορπιός, πολύ ήπια πράγματα.

Έπεσες στην περίπτωση μάλλον...

ΥΓ: Κι αυτό με το σεξ... ΜΥΘΟΣ😅 χαχαχα

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Καλά ναι..! "Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει" δε λέει ο σοφός λαός;;! Παρόλα αυτά σε εμάς οι μαίες δώσανε ένα χαρτί που συμπληρωσαμε.. ουσιαστικά πλάνο τοκετού δηλαδή στο οποίο όμως δηλώνουμε για κάθε απροσδόκητη εξέλιξη που μπορεί να συναντήσουμε τι επιθυμίες έχουμε.. οπότε σα πλάνο τοκετού στο πλάνο τοκετού στο πλάνο τοκετού.. κάπως έτσι να το εξηγήσω.. το οποίο κάναμε και με γνήσιο υπογραφής και βγάλαμε 3 αντίγραφα.. ένα για εμάς ένα για τη μαία και ένα για το γιατρό..

Α, μιλάμε για επαγγελματικά πράγματα, προσεγμένα, υπογεγραμμένα, έτοιμα για να κανεις μήνυση άμα χρειαστεί! Εγώ νόμιζα ότι το πλάνο είναι απλά να συζητήσεις με το γιατρό σου για το τι θα ήθελες να γίνει... Οι μαίες δεν μας είχαν πει τέτοια στα μαθήματα, ή εγώ δεν το είχα καταλάβει... 

Περιμένουν στις σκιές και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία να επιτεθούν!! 😶🌫️😶🌫️😆😆 Χμμμμ... Το βλέπω το παιδί μου αν είναι σκορπινακι να κρέμεται από το λαιμό μου σαν πιθηκι! Ενώ ο τοξοτινος θα ανοίγει την πόρτα και θα φεύγει για να εξερευνήσει τον κόσμο, κοινώς θα με έχει χεσμενη😆 (μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου για τα ζώδια 😆) δεν ξέρω τι προτιμώ τελικά!! Θα περιμένω να με εκπλήξει για το τι θα αποφασίσει να βγει 😆

Πάντως, σα να εχεις βρεθεί στο δρόμο κάποιου πολύ χαριτωμένου ανθρώπου, όχι αστεία 😆😆

στις πριν 48 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

χαχαχαχα... Στον ξάδελφο έχεις μείνει; εδ΄ω έχουμε τεφτ΄ερι και για τους περαστικούς 😂😂😂

Τι να σου πάντως... όπως μου λένε και οι φίλοι μου εγώ είμαι ντεμέκ σκορπιός... πολύ λαπάς σαν χαρακτ΄ήρας. Κι ο άντρας μου, που κι αυτός σκορπιός, πολύ ήπια πράγματα.

Έπεσες στην περίπτωση μάλλον...

ΥΓ: Κι αυτό με το σεξ... ΜΥΘΟΣ😅 χαχαχα

Κορίτσια, έχω πεθάνει με τις περιγραφές 🤣🤣🤣🤣🤣 μου έχετε φτιάξει τη μέρα!! Έχω κάνει καινούριο στομάχι από το γέλιο!! 😂😂

στις πριν 32 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Βρε το καημένο το σκυλάκο!!! 😂😂😂😂 Τα κάνω εικόνα ήδη τα δικά μου.. Η αλήθεια είναι πως έχουμε να ζήσουμε επικές στιγμές με όλα αυτά τα ζώα και το μωρό!! Εξαρτάται και από τη ψυχοσύνθεση και χαρακτήρα του κάθε ζώου βέβαια..! Προσδοκώ ήδη αντιδράσεις!! 😍😍😍

Προσοχή μόνο τι σκυλιά τρέχει να χαϊδεψει..! Να τα ξέρεις τα σκυλιά! Αλλιώς μη τον αφήνεις!! Στο λέω γιατί είχαμε 2 rottweiler ειδικά το ένα πολύ άγριο.. και είχε η γειτόνισσα 2 κοριτσάκια που τα άφηνε και έρχονταν χαιδευαν τα σκυλιά.. το θέμα είναι ότι τα σκυλιά προσπαθούσαν να τους αρπάξουν το χέρι και τα παιδάκια ως παιδάκια το βλεπαν ως αστείο αν θα προλάβουν να μαζέψουν τα χέρια τους!! 😥😥

στις πριν 51 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Αχ κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό... Φαντάσου το θηλυκό (βλέπε χριστουγεννιάτικες μπάλες) με το που δει σακούλα απο τα jumbo ορμάει για να δει αν της έχω πάρει παιχνίδι.. το οποίο επιβιώνει με το ρολόι μέχρι 2 λεπτά που θα του βγάλει και τη σφυρίχτρα από μέσα.

Κι εμείς 3 είχαμε μέχρι τον περασμένο Γενάρη. ❤️ Είχε φτάσει και 16+ χρονών...

Για να μην έχουμε θέματα σκέφτομαι κάπως να τα διαχωρίσω με το μωρό στην αρχή μ΄έχρι να δω διαθέσεις... Επειδή είμαστε σε μεζονέτα, έχουμε βάλει ούτως η άλλως πορτάκι στη σκάλα για να μπορούμε να τα περιορίζουμε όταν χρειάζεται. 

Α τον αγάπησα ήδη τον δικό σου μόνο και που τον έκανα εικόνα!!! Τέλειοοοοος😍

😂😂😂😂 Ρε τα θηλυκά είναι πανέξυπνα!!! 😍😍😍 Έτσι παρόμοια και εμείς.. αυτη τη σακούλα του jumbo από τον ήχο τη καταλαβαίνουν!! 🤣🤣 Ευτυχώς μόνο ο ένας από τους 4 είναι καταστροφέας.. θα πιάσει ένα παιχνίδι και θα αρχίσει να μασουλαει μέχρι να το ξεσκίσει!! 😂😂

Αν και εμείς είμαστε έτσι εδώ σε μονοκατοικία με πορτακι στη σκάλα δε θέλω να τα διαχωρίσω.. με προσοχή βέβαια με το μωράκι πάντα, δε θα τα αφήνω ποτέ χωρίς εποπτεία αλλά θέλω να είναι σε επαφή.. άλλωστε έχουμε πολύ καλά σκυλάκια ξέρω ήδη ότι δε θα έκαναν ποτέ κάτι που θα πείραζε το μωρό.. πέραν τούτου βοηθάνε πολύ και στην ανάπτυξη της υγείας του μωρού βοηθώντας το να αναπτύξει αντισώματα και έρευνες δείχνουν ότι βοηθούν και στην αποφυγή ανάπτυξης άσθματος στα παιδιά! Μόνο τη θηλυκιά έχω υπό ένα φόβο όχι γιατί θα έκανε ποτέ κάτι ίσα ίσα που θα ήταν πολύ προστατευτική με το μωρό όπως είναι με την υπόλοιπη "αγέλη" του σπιτιού αλλά είναι ατσουμπαλη.. είναι γίγαντας με ψυχή κουταβιου (70-80κιλα περίπου!) που δε καταλαβαίνει το μέγεθος της..😅😅

P.S. λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σας... Ξέρω πόσο πονάει να χάνεις μέλος της οικογένειας σου.. γιατί και τα σκυλάκια μας μέλη της οικογένειας μας είναι.. τουλάχιστον έφυγε σε βαθιά γεράματα... Ελπίζω να μη βασανίστηκε μόνο... Εμάς δυστυχώς έφυγε ξαφνικά.. έπαθε εγκεφαλικό 11,5 χρονών.. υγιέστατη κατά τα άλλα χωρίς καμία προειδοποίηση.. ένα απίστευτο πλάσμα και αναντικατάστατο.. μόνη μου παρηγοριά ότι ίσως πήγε να περιμένει για να προσέχει το μωράκι όπως της είχα ζητήσει να κάνει όσο ήμουν έγκυος... 14 μέρες μετά χάσαμε το μωράκι εκείνο.. fun fact ή κάρμα..;! Το Lunaki μας ήταν γεννηθείς 29/2/12.. το μωράκι είχε Πητ 29/2/24.. 😢😢

Αν και εμείς είμαστε έτσι εδώ σε μονοκατοικία με πορτακι στη σκάλα δε θέλω να τα διαχωρίσω.. με προσοχή βέβαια με το μωράκι πάντα, δε θα τα αφήνω ποτέ χωρίς εποπτεία αλλά θέλω να είναι σε επαφή.. άλλωστε έχουμε πολύ καλά σκυλάκια ξέρω ήδη ότι δε θα έκαναν ποτέ κάτι που θα πείραζε το μωρό.. πέραν τούτου βοηθάνε πολύ και στην ανάπτυξη της υγείας του μωρού βοηθώντας το να αναπτύξει αντισώματα και έρευνες δείχνουν ότι βοηθούν και στην αποφυγή ανάπτυξης άσθματος στα παιδιά! Μόνο τη θηλυκιά έχω υπό ένα φόβο όχι γιατί θα έκανε ποτέ κάτι ίσα ίσα που θα ήταν πολύ προστατευτική με το μωρό όπως είναι με την υπόλοιπη "αγέλη" του σπιτιού αλλά είναι ατσουμπαλη.. είναι γίγαντας με ψυχή κουταβιου (70-80κιλα περίπου!) που δε καταλαβαίνει το μέγεθος της..😅😅

P.S. λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σας... Ξέρω πόσο πονάει να χάνεις μέλος της οικογένειας σου.. γιατί και τα σκυλάκια μας μέλη της οικογένειας μας είναι.. τουλάχιστον έφυγε σε βαθιά γεράματα... Ελπίζω να μη βασανίστηκε μόνο... Εμάς δυστυχώς έφυγε ξαφνικά.. έπαθε εγκεφαλικό 11,5 χρονών.. υγιέστατη κατά τα άλλα χωρίς καμία προειδοποίηση.. ένα απίστευτο πλάσμα και αναντικατάστατο.. μόνη μου παρηγοριά ότι ίσως πήγε να περιμένει για να προσέχει το μωράκι όπως της είχα ζητήσει να κάνει όσο ήμουν έγκυος... 14 μέρες μετά χάσαμε το μωράκι εκείνο.. fun fact ή κάρμα..;! Το Lunaki μας ήταν γεννηθείς 29/2/12.. το μωράκι είχε Πητ 29/2/24.. 😢😢

Ελα ρε... δεν ξέρω πώς ονομάζεται αυτό... το μόνο που ξέρω είναι ότι ανατρίχιασα. Θα σας το προσέχει εκεί πάνω να είστε σίγουροι.. ❤️ Τι έχετε περάσει κι εσείς Παναγίτσα μου!

Πάντως κι εγώ μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά. Θέλω να έχουν επαφές και εννοείται πως πιστευουμε κι εμείς οτι βοηθάνε πάρα πολύ στην υγιή ανάπτυξη ενός παιδιού. Αυτό που προσπαθ΄ησα να πω είναι ότι θέλω να γίνει ομαλά η επαφή τους και να μην τρομάξει το μωρό. Το άλλο μας σκυλάκι είναι μικρό, κούταβος ακόμα κατ'εμέ (1,5 χρονών) και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του στις μέχρι τώρα επαφές του με τα παιδιά. Με το που ακούσει κλάμα ή τσιρίδα πάει και χοροπηδάει πάνω τους και τα γαβγίζει/ γριλίζει. Είναι μπαγλαμάς και τραμπούκος, ενώ πραγματικά είναι ο πιο αγαπησιάρης σκύλος που είχα ποτέ. Για αυτό θέλει προσοχή απο εμάς στην αρχή... για να είναι όλα τέλεια! 😊

@KiddoΣχετικά με τα μαθήματα που λέγαμε πριν κι εγ΄ω δε νιώθω καλά που δεν έχω κάνει, αλλά πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να πάω λόγω περιοχής. Μόνο ένα κέντρο είχα βρει στα βόρεια προάστια, που κι εκεί με την κίνηση που έχει θέλω 1 με 1,5 ώρα να φτάσω στις ώρες αιχμής που τα βάζουν.. Άσε που κι ο άντρας μου γυρίζει αργά απο τη δουλειά κι εγ΄ω πια προσπαθώ να οδηγώ μόνο κοντινές αποστάσεις..

Με έχει πιάσει από τώρα άγχος για το τι θα κάνω όταν θα πρέπει να πηγαίνω πιο συχνά στον γιατρο στον 9ο... για ταξί με κόβω και κλαίει η τσε΄πη από τωρα 🙄

στις πριν 7 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

35 κι 1 είμαι σήμερα. Είχα αρκετή απόκλιση και στο πρώτο. Δεν ξέρω μήπως στον τελευταίο μήνα επηρεάζονται οι μετρήσεις κι έχουν μεγαλύτερη απόκλιση όσο πλησιάζουμε στην ΠΗΤ; Δεν έχω ιδέα. Ο πρώτος είχε βγει 2 μέρες πριν γεννήσω 4300 και γεννήθηκε 3720. Οπότε ευελπιστώ και σε αυτό να γίνει το ίδιο. Εκτός αν πήρε μπόι ξαφνικά... Αλλά από κει που έλεγα ότι θα γεννηθεί μικρότερο από το πρώτο, πάει να τον φτάσει 😆

Ε άμα δεν έκανε, μπορεί να σε βοηθήσει κιόλας στο στόλισμα και στο ξεστολισμα φέτος! Να το δει σαν παιχνίδι ❤️ τώρα για το αν θα επιβιώσει το δέντρο, θα δείξει 😅

Εύχομαι κ τώρα να είναι κάπως έτσι με το βάρος του! 

Επιτρέπεται ρε κορίτσια αυτό με το 🤚 για να δούμε διαστολή?? 

@Kiddoεσύ που κάνεις σεμινάρια? 

Εγώ κορίτσια αποφάσισα να πάρω μαία δικιά μου κ για το νοσοκομείο και μου κάνει κ μαθήματα... 

Όσο για τα ζωάκια,  εμείς δεν έχουμε,  αλλά τα αγαπάμε πολύυυυ ! Ο σύζυγος δεν θέλει σπίτι κ εγώ έχω μάθει με σκύλο από παιδί και ως φοιτήτρια με τον γατούλη μου !!! 

Επίσης,  εγώ είμαι τοξοτινα και εύχομαι κ η κορούλα η δεύτερη ✌️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
    • Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
    • Κορίτσια και εγώ το ίδιο με το αριστερό πόδι όταν πάω να σηκωθώ πονάει απο πάνω ψηλά ψηλά και δε μπορώ να κουνηθώ!! Σήμερα το πρωί που σηκ΄ώθηκα από το κρεβάτι για να πάω 8η φορά τουαλέτα (😅) πιάστηκα τελείως απο την αριστερή μεριά με χτυπούσε μέχρι το κόκκαλο χαμηλά χαμηλά και πήγαινα κουτσαίνοντας.
    • Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...