Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Ορίστε κ η δικιά μου κοιλίτσα!!! 

20241027_135228.jpg

Υπέροχη κοιλίτσα και θα συμφων΄ήσω με τη @Kiddo.. φτου σου! είσαι μια κούκλα! 🥰

Τα ίδια κι εγώ.. έχω να βαφτώ από τότε που έκλεισαν τα σχολεία τον Ιούνιο. Ούτε κρέμες που έβαζα πριν, ούτε τιποτα. Τα ελάχιστα κάνω τώρα. 

Νομίζω πως θα είσαι μια πολύ καλη επιρρο΄η να ξεκουνηθώ να με προσέξω λίγο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εντάξει, κορίτσια, με πείσατε!!! Christmas factory it is... 

Aχ τα έχω δει κι εγώ τα στολίδια που νομίζω οτι αναφέρεσαι @Kiddo.

image.thumb.png.9f140734fb7929de1c221674e5d6463d.png

image.thumb.png.b44db84198d838704a4190582c937ef6.png

Είναι τέλεια!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Ορίστε κ η δικιά μου κοιλίτσα!!! 

20241027_135228.jpg

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια!! Είσαι μια κούκλα και πολύ στιλατη! Και η κοιλίτσα υπέροχη!! ❤️ Φτου φτου 🧿🧄

στις πριν 35 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Υπέροχη κοιλίτσα και θα συμφων΄ήσω με τη @Kiddo.. φτου σου! είσαι μια κούκλα! 🥰

Τα ίδια κι εγώ.. έχω να βαφτώ από τότε που έκλεισαν τα σχολεία τον Ιούνιο. Ούτε κρέμες που έβαζα πριν, ούτε τιποτα. Τα ελάχιστα κάνω τώρα. 

Νομίζω πως θα είσαι μια πολύ καλη επιρρο΄η να ξεκουνηθώ να με προσέξω λίγο!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Ρε φίλε τι κούκλα που είσαι εσύ;;;; Φτου φτου φτου θα σε ματιασω!!!! 😅😅😅 Εγώ έχω να βαφτώ και να νοιώσω έτσι θηλυκή από την ετ...🙊😳 Υπέροχη η κοιλίτσα σου κοριτσάκι μου!!!! 😍😍😍😍😍😍😍 Με το καλό η baby κουκλίτσα σου!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Πάντως για 33η είσαι πολύ καλά!! Με το καλό Παναγίτσα μου!!! ❤️❤️❤️❤️

Χαχα κι εγώ μια απ' τα ίδια... Είχα βγάλει κάτι σπυριά στην αρχή της εγκυμοσύνης που έκαναν κάτι μήνες να εξαφανιστούν και είχα σταματήσει να βάφομαι... φοράω και τις μπλούζες του άντρα μου πλέον, δεν νιώθω γυναίκα, αλλά σακί με πατάτες 😆

Λοιπόν τα νέα μας από το καρδιοτοκογραφημα πολύ καλά! Είχα κάποιες συσπασουλες, ο γιατρός είπε ότι ήταν μέτριας κινητικότητας. Στον υπέρηχο όλα επίσης πολύ καλά, αλλά έβγαλε το μωρό 3 κιλά από 2.200 που ήταν πριν 2 εβδομάδες 😱😱 το μέτρησε 3 φορές κι έλεγε "μα καλά, τόσο τσιγκούνης ήμουν στις μετρήσεις μου την προηγούμενη φορά;" 😆🥲

Επίσης λέει έχω διαστολή 1εκ. 🥲 ευτυχώς το μωρό είναι ψηλά ακόμα λέει και με έβαλε να ξεκινήσω περπάτημα και ασκήσεις στη μπάλα... Πλησιάζει κορίτσια και ενώ νιώθω έτοιμη να ξεφορτωθώ την κοιλιά και να δω το μωρό, δεν αισθάνομαι καθόλου έτοιμη να γεννήσω 🥹 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

34η παρακαλώ...!!!! Σε 2 βδομάδες μπαίνω στον 9ο 🤪🤪🤪 μεγάλο σοκ ! Πότε πέρασε ο καιρός ούτε που ξέρω... !  Ευχαριστώ για τ καλα σου λόγια κορίτσι μου !!! 

Πωπω πως πέρασε ο καιρός!!! Ακόμα να το συνειδητοποιήσω...

στις πριν 39 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Εντάξει, κορίτσια, με πείσατε!!! Christmas factory it is... 

Aχ τα έχω δει κι εγώ τα στολίδια που νομίζω οτι αναφέρεσαι @Kiddo.

image.thumb.png.9f140734fb7929de1c221674e5d6463d.png

image.thumb.png.b44db84198d838704a4190582c937ef6.png

Είναι τέλεια!!!

Ναι ναι!! Κάτι τέτοια λέω!! Δεν είναι τέλεια;!!!! 😍😍😍😍😍😍

στις πριν 11 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Χαχα κι εγώ μια απ' τα ίδια... Είχα βγάλει κάτι σπυριά στην αρχή της εγκυμοσύνης που έκαναν κάτι μήνες να εξαφανιστούν και είχα σταματήσει να βάφομαι... φοράω και τις μπλούζες του άντρα μου πλέον, δεν νιώθω γυναίκα, αλλά σακί με πατάτες 😆

Πόσο σε νοιωθω....😳🤣🤣🤣

στις πριν 8 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Λοιπόν τα νέα μας από το καρδιοτοκογραφημα πολύ καλά! Είχα κάποιες συσπασουλες, ο γιατρός είπε ότι ήταν μέτριας κινητικότητας. Στον υπέρηχο όλα επίσης πολύ καλά, αλλά έβγαλε το μωρό 3 κιλά από 2.200 που ήταν πριν 2 εβδομάδες 😱😱 το μέτρησε 3 φορές κι έλεγε "μα καλά, τόσο τσιγκούνης ήμουν στις μετρήσεις μου την προηγούμενη φορά;" 😆🥲

Επίσης λέει έχω διαστολή 1εκ. 🥲 ευτυχώς το μωρό είναι ψηλά ακόμα λέει και με έβαλε να ξεκινήσω περπάτημα και ασκήσεις στη μπάλα... Πλησιάζει κορίτσια και ενώ νιώθω έτοιμη να ξεφορτωθώ την κοιλιά και να δω το μωρό, δεν αισθάνομαι καθόλου έτοιμη να γεννήσω 🥹 

Τι συχνότητα είχαν οι συσπάσεις; 3 κιλακια είναι τέλεια πάντως!! 😍😍😍😍 Μπράβο το αγοράκι σου!!! ❤️❤️❤️❤️ Αχ άντε με το καλό!!! 

Κάτσε ρε συ.. 1εκ διαστολή.... Νωρίς δεν είναι ακόμα;; Τι σου είπε;; Έχει πάρει θέση το παιδί; Μισό να βρω και το πινακακι γιατί δεν θυμάμαι πότε έχεις Πητ... Πωπω εγώ σίγουρα δεν είμαι έτοιμη να ξεκινήσουμε γεννητουρια από τώρα..🙈🙄

*Δεν έχω και άλλα reactions..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Τι συχνότητα είχαν οι συσπάσεις; 3 κιλακια είναι τέλεια πάντως!! 😍😍😍😍 Μπράβο το αγοράκι σου!!! ❤️❤️❤️❤️ Αχ άντε με το καλό!!! 

Κάτσε ρε συ.. 1εκ διαστολή.... Νωρίς δεν είναι ακόμα;; Τι σου είπε;; Έχει πάρει θέση το παιδί; Μισό να βρω και το πινακακι γιατί δεν θυμάμαι πότε έχεις Πητ... Πωπω εγώ σίγουρα δεν είμαι έτοιμη να ξεκινήσουμε γεννητουρια από τώρα..🙈🙄

*Δεν έχω και άλλα reactions..

Μα έλα ντε... Ούτε στο μήνα μου δεν έχω μπει! 4/12 έχω ΠΗΤ... Αλλά λέει το παιδί είναι ψηλά και δεν έχει πάρει σωστή θέση ακόμα, οπότε υποθέτω ότι δε θα γεννήσω κι αύριο... Είναι ναι μεν με το κεφάλι κάτω, αλλά ούτε έχει εμπεδωθεί ούτε είναι μπρούμυτα... 🤷🏻‍♀️

Ο γιατρός λέει "άντε σε δύο βδομαδουλες να γεννήσεις, δευτεροτοκος είσαι". 😱 Κορίτσια, ούτε καν!! Εγώ θέλω να φτάσω έστω τέλη Νοέμβρη! Εγώ Δεκεμβριανο χριστουγεννιάτικο μωράκι ονειρευόμουν 🥲 αφήστε που δεν έχω κάνει τίποτα για τον ερχομό του μωρού!! 😆 Εδώ δεν είμαι εγώ έτοιμη, θα είσαι εσύ που έχεις κι ένα μήνα παραπάνω από μένα; 😆

Σχετικά με τα χριστουγεννιάτικα στολίσματα, εμείς εδώ ξεκινήσαμε να στολίζουμε πέρσυ που είχαμε τον μικρό. Αλλά στολισα από τη μέση και πάνω το σπίτι για να μην τα φτάνει. Μέχρι και δένδρο τοίχου πήρα για να μην το χαλάσει!! 😆😆

Τα προηγούμενα Χριστούγεννα επειδή ανεβαίναμε στα πατρικά μας δεν στόλιζα ιδιαίτερα το σπίτι... Ο σύζυγος τα θεωρεί κιολας ανούσια τα στολίσματα και δεν συμμετέχει (μόνο τα μελομακαρονα σημαίνουν Χριστούγεννα για εκείνον κι ευτυχώς κάθεται και τα φτιάχνει 😆) οπότε επειδή τα έκανα όλα εγώ κι επειδή στόλιζα και στο πατρικό εγώ, Ε... Βαριόμουν! Φέτος που θα μείνουμε εδώ, θα κάνω ένα κάτι τις παραπάνω με τα στολίδια!! ☺️☺️ ΑΝ προλάβω και δεν έχω γεννήσει μέχρι τότε δηλαδή!!! 🥲 

Γιορτάζω κιόλας, ας το ευχαριστηθουμε οικογενειακά οι 4 μας φέτος! ☺️

Ευχαριστώ ρε κορίτσια,  με ανεβάζετε!! Από τότε που ξεκίνησε η μικρή παιδικό,  νιώθω περισσότερο σαν άνθρωπος 🤣 φτιαχνομαι λίγο,  πάω για περπάτημα,  έχω καθαρό σπίτι... όλα αυτά που δεν έκανα με το 2χρονο σπίτι 🤣🤣

@_piripiri_σε ποια βδομάδα είσαι τώρα κ έδειξε 3 κιλά??? 

Εντωμεταξύ μήπως πάνε πολύ λάθος οι μετρήσεις του? με το πρωτο είχες μικρή απόκλιση από ότι είπε? 

Και δύο βδομάδες λίγο δεν είναι για να γεννήσεις? Αγχώθηκα 🤪🤪

στις πριν 59 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Σχετικά με τα χριστουγεννιάτικα στολίσματα, εμείς εδώ ξεκινήσαμε να στολίζουμε πέρσυ που είχαμε τον μικρό. Αλλά στολισα από τη μέση και πάνω το σπίτι για να μην τα φτάνει. Μέχρι και δένδρο τοίχου πήρα για να μην το χαλάσει!! 😆😆

Τα προηγούμενα Χριστούγεννα επειδή ανεβαίναμε στα πατρικά μας δεν στόλιζα ιδιαίτερα το σπίτι... Ο σύζυγος τα θεωρεί κιολας ανούσια τα στολίσματα και δεν συμμετέχει (μόνο τα μελομακαρονα σημαίνουν Χριστούγεννα για εκείνον κι ευτυχώς κάθεται και τα φτιάχνει 😆) οπότε επειδή τα έκανα όλα εγώ κι επειδή στόλιζα και στο πατρικό εγώ, Ε... Βαριόμουν! Φέτος που θα μείνουμε εδώ, θα κάνω ένα κάτι τις παραπάνω με τα στολίδια!! ☺️☺️ ΑΝ προλάβω και δεν έχω γεννήσει μέχρι τότε δηλαδή!!! 🥲 

Γιορτάζω κιόλας, ας το ευχαριστηθουμε οικογενειακά οι 4 μας φέτος! ☺️

Ναι μωρέ!!! Εμείς κιόλας θα έχουμε γεννήσει πριν τα Χριστούγεννα,  οπότε θα το χαρούμε και με τα δύο! 

Εμένα η μικρή τα περιμένει πως κ πως ! Τις προηγούμενες χρονιές δεν έκανε ζημιές,  τώρα έχει αρχίσει κ γίνεται ταρζάν.... εύχομαι να επιβιώσει το δέντρο! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Μα έλα ντε... Ούτε στο μήνα μου δεν έχω μπει! 4/12 έχω ΠΗΤ... Αλλά λέει το παιδί είναι ψηλά και δεν έχει πάρει σωστή θέση ακόμα, οπότε υποθέτω ότι δε θα γεννήσω κι αύριο... Είναι ναι μεν με το κεφάλι κάτω, αλλά ούτε έχει εμπεδωθεί ούτε είναι μπρούμυτα... 🤷🏻‍♀️

Ο γιατρός λέει "άντε σε δύο βδομαδουλες να γεννήσεις, δευτεροτοκος είσαι". 😱 Κορίτσια, ούτε καν!! Εγώ θέλω να φτάσω έστω τέλη Νοέμβρη! Εγώ Δεκεμβριανο χριστουγεννιάτικο μωράκι ονειρευόμουν 🥲 αφήστε που δεν έχω κάνει τίποτα για τον ερχομό του μωρού!! 😆 Εδώ δεν είμαι εγώ έτοιμη, θα είσαι εσύ που έχεις κι ένα μήνα παραπάνω από μένα; 😆

Κυρία, κυρία.. ΄έχω άγνωστες λέξεις.. Τι σημαίνει να έχει εμπεδωθει; 🤔

Άκου εκει 2 εβδομάδες... σοκαριστικό! Τις προάλλες που πήγα στο Μητέρα, μέχρι να μου πουν ότι όλα καλά, σκεφτόμουν να μου λένε πως πρέπει να μπω αμέσως για καισαρική και είχα φρικάρει! Απ΄ο την άλλη θα δεις επιτέλους τον αγόραρο σου!! 😍 

στις πριν 2 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Αυτό με το στόλισμα από τη μέση και πάνω το κάνουμε κι εμείς ούτως ή άλλως για τα σκυλιά. 'Αρα, κατά μια έννοια, είμαστε προετοιμασμένοι και για τα Χριστούγεννα με το νινί!

Αισιοδοξία πάνω απ'όλα! (ή μαύρα μεσάνυχτα)🤣🤣

στις πριν 7 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Πόσο σου μέτρησε το τράχηλο;

3,2 τον έβγαλε σήμερα!! Από 2,7 δυο εβδομάδες πριν... Αρκετά καλή εξέλιξη θα έλεγα.. σε σημείο που σκέφτηκα ότι μέτρησε λάθος την προηγούμενη φορά.

στις πριν 9 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

3,2 τον έβγαλε σήμερα!! Από 2,7 δυο εβδομάδες πριν... Αρκετά καλή εξέλιξη θα έλεγα.. σε σημείο που σκέφτηκα ότι μέτρησε λάθος την προηγούμενη φορά.

Τέλεια!!!!!

στις πριν 14 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Καλημέρα!

Οι μαίες θυμάμαι είχαν πει ότι μπορεί να υπάρξει διαστολή και να αργήσει πολύ ο τοκετός να γίνει.. αύριο έχω μάθημα θα το ρωτήσω να μου πουν μέχρι πόσο μπορεί να καθυστερήσει.. πάντως από τη στιγμή που δεν έχει κατέβει και δεν έχει εμπεδωθεί πιθανότητα αργείς ακόμα.. το να γυρίσει μπρούμυτα αν και ιδανικό, δεν είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει ο τοκετός.. τώρα ίσως επειδή είσαι στο δεύτερο να ήταν πιο μαλακός ο τράχηλος και να ήρθε σε διαστολή νωρίτερα..; 🤷 Με το γιατρό, ποίο είναι το πλάνο τοκετού σας; Θα αφήσετε να έρθει φυσικά ο τοκετός; 

Ας είναι τουλάχιστον μετά τις 20 Νοέμβρη.. με το συμπαθιο κιόλας για τους φίλους σκορπιούς που μας διαβάζουν ή για τις μανουλες με παιδιά σκορπιούς... Αλλά πολύ κτητικότητα  και εκδικητικότητα βρε παιδί μου.. και κλείνονται και στον εαυτό τους δεν εκφράζονται εύκολα... Απαπα!! 😅

Καλά και σαν mentality δεν είμαι έτοιμη να αρχίσουν τα γεννητουρια στο γκρουπακι μας...🙄 Το συζητούσαμε χθες με το συζυξ και μας φαίνεται τόσο.. unreal.. ξέρεις προσπαθούσαμε τόσα χρόνια και δεν είχαμε χωνέψει ακόμα ότι έχει έρθει η στιγμή μας..😌 και τώρα μένουν λιγότερο από 10 εβδομάδες.. 😱😅

στις πριν 12 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Κυρία, κυρία.. ΄έχω άγνωστες λέξεις.. Τι σημαίνει να έχει εμπεδωθει; 🤔

Άκου εκει 2 εβδομάδες... σοκαριστικό! Τις προάλλες που πήγα στο Μητέρα, μέχρι να μου πουν ότι όλα καλά, σκεφτόμουν να μου λένε πως πρέπει να μπω αμέσως για καισαρική και είχα φρικάρει! Απ΄ο την άλλη θα δεις επιτέλους τον αγόραρο σου!! 😍 

Καλημέρα!! 

Εντάξει.. Κλαίω!! 😂😂😂

Εμπεδωθεί εννοούμε να έχει πάρει θέση μέσα στη λεκάνη για να κατέβει.. Όταν είμαστε κοντά στο τοκετό το μωράκι "εμπεδώνεται" μέσα στα οστά της λεκάνης για να μπορέσει να κατέβει.. κάποιες γυναίκες το νοιώθουν κιόλας όταν αυτό συμβαίνει! 

Αυτό με το στόλισμα από τη μέση και πάνω το κάνουμε κι εμείς ούτως ή άλλως για τα σκυλιά. 'Αρα, κατά μια έννοια, είμαστε προετοιμασμένοι και για τα Χριστούγεννα με το νινί!

Αισιοδοξία πάνω απ'όλα! (ή μαύρα μεσάνυχτα)🤣🤣

Α εσείς έχετε και τέτοια με τα σκυλιά ε;; Όχι ευτυχώς τα δικά μου δε πειράζουν τίποτα! Οι γάτες βέβαια είναι άλλη ιστορία.. γάτα μέσα σε δέντρο έχετε δει;; Γάτα να σκάει κάτω με το δέντρο;; Και τα μπαλάκια του δέντρου ξέρετε τι ωραία γατοπαιχνιδια που γίνονται;; Ειδικά έτσι όπως λαμπυρίζουν..!! 🤣🤣🤣

Πολύ καλά!! Μπράβο!! Ιδανικά για τη μέτρηση του τραχήλου να έχεις αδειάσει τη κύστη σου πρώτα! Δεν ξέρω αν στο έχει πει και ο γιατρός σου βέβαια... 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

@_piripiri_σε ποια βδομάδα είσαι τώρα κ έδειξε 3 κιλά??? 

Εντωμεταξύ μήπως πάνε πολύ λάθος οι μετρήσεις του? με το πρωτο είχες μικρή απόκλιση από ότι είπε? 

Και δύο βδομάδες λίγο δεν είναι για να γεννήσεις? Αγχώθηκα 🤪🤪

35 κι 1 είμαι σήμερα. Είχα αρκετή απόκλιση και στο πρώτο. Δεν ξέρω μήπως στον τελευταίο μήνα επηρεάζονται οι μετρήσεις κι έχουν μεγαλύτερη απόκλιση όσο πλησιάζουμε στην ΠΗΤ; Δεν έχω ιδέα. Ο πρώτος είχε βγει 2 μέρες πριν γεννήσω 4300 και γεννήθηκε 3720. Οπότε ευελπιστώ και σε αυτό να γίνει το ίδιο. Εκτός αν πήρε μπόι ξαφνικά... Αλλά από κει που έλεγα ότι θα γεννηθεί μικρότερο από το πρώτο, πάει να τον φτάσει 😆

Επίσης,  τη διαστολή πως την είδε? 

Αχ, με τη χειρότερη μέτρηση όλων των εποχών... Κολπικά με το χερι... 

Ναι μωρέ!!! Εμείς κιόλας θα έχουμε γεννήσει πριν τα Χριστούγεννα,  οπότε θα το χαρούμε και με τα δύο! 

Εμένα η μικρή τα περιμένει πως κ πως ! Τις προηγούμενες χρονιές δεν έκανε ζημιές,  τώρα έχει αρχίσει κ γίνεται ταρζάν.... εύχομαι να επιβιώσει το δέντρο! 

Ε άμα δεν έκανε, μπορεί να σε βοηθήσει κιόλας στο στόλισμα και στο ξεστολισμα φέτος! Να το δει σαν παιχνίδι ❤️ τώρα για το αν θα επιβιώσει το δέντρο, θα δείξει 😅

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Ας είναι τουλάχιστον μετά τις 20 Νοέμβρη.. με το συμπαθιο κιόλας για τους φίλους σκορπιούς που μας διαβάζουν ή για τις μανουλες με παιδιά σκορπιούς... Αλλά πολύ κτητικότητα  και εκδικητικότητα βρε παιδί μου.. και κλείνονται και στον εαυτό τους δεν εκφράζονται εύκολα... Απαπα!! 😅

Μας έχετε παρεξηγήσει...  είμαστε αγαπησιάρικα πλάσματα κατά βάθος! Λίγη προσοχή ζητάμε μόνο 😆

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Α εσείς έχετε και τέτοια με τα σκυλιά ε;; Όχι ευτυχώς τα δικά μου δε πειράζουν τίποτα! Οι γάτες βέβαια είναι άλλη ιστορία.. γάτα μέσα σε δέντρο έχετε δει;; Γάτα να σκάει κάτω με το δέντρο;; Και τα μπαλάκια του δέντρου ξέρετε τι ωραία γατοπαιχνιδια που γίνονται;; Ειδικά έτσι όπως λαμπυρίζουν..!! 🤣🤣🤣

Χαχαχα... ξέρεις τι είναι να βρίσκω τα κουκλάκια άγιους βασίληδες-  ταράνδους κτλ τσουραμαδημένα/ ξεκοιλιασμένα;;; Αυτά λοιπόν ή δεν ξαναστολίστηκαν για να επιβιώσουν ή μπήκαν σε ψηλά ράφια... 

Όσο για το δέντρο που αναγκαστικά ακουμπάει κάτω... το θηλυκό μου πάει, βγάζει τις μπάλες και μου τις φέρνει να της τις πετάξω! Περνάμε ωραία 😂

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Καλημέρα!! 

Εντάξει.. Κλαίω!! 😂😂😂

Εμπεδωθεί εννοούμε να έχει πάρει θέση μέσα στη λεκάνη για να κατέβει.. Όταν είμαστε κοντά στο τοκετό το μωράκι "εμπεδώνεται" μέσα στα οστά της λεκάνης για να μπορέσει να κατέβει.. κάποιες γυναίκες το νοιώθουν κιόλας όταν αυτό συμβαίνει! 

Πολύ καλά!! Μπράβο!! Ιδανικά για τη μέτρηση του τραχήλου να έχεις αδειάσει τη κύστη σου πρώτα! Δεν ξέρω αν στο έχει πει και ο γιατρός σου βέβαια... 

Αχα! Οκ το έχω... είναι αυτό που λένε πολλές φορές ότι το μωρό είναι πολύ ψηλά και για αυτό πάνε με καισαρική! Ευχαριστώωωωω ☺️

Για την κύστη ναι το ξέρω.. πριν μπω στο εξεταστήριο πάντα μου λέει να περάσω απο την τουαλέτα!

Α ξέχασα χθες να σου πω... ότι ο γιατρός σαν κόλπο για να νιώσω το μωρό μου είπε να πιπιλίσω πάγο! Δεν ξέρω αν πιάνει, αλλά καλή σαν πληροφορία να την έχουμε κι αυτή!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια και εγώ το ίδιο με το αριστερό πόδι όταν πάω να σηκωθώ πονάει απο πάνω ψηλά ψηλά και δε μπορώ να κουνηθώ!! Σήμερα το πρωί που σηκ΄ώθηκα από το κρεβάτι για να πάω 8η φορά τουαλέτα (😅) πιάστηκα τελείως απο την αριστερή μεριά με χτυπούσε μέχρι το κόκκαλο χαμηλά χαμηλά και πήγαινα κουτσαίνοντας.
    • Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 
    • Είμαστε πολλές ❤️❤️❤️ θα ήμασταν πιο πολλές αν είχαμε στήριξη από επαγγελματίες υγείας κ το στενό περιβάλλον.    προσωπικά ευτυχώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν ανακατεύεται. Κ οι επαγγελματίες υγείας που έχω είτε ήταν θετικοί είτε όχι εγώ επέλεξα αυτό που πιστεύω καλύτερα για μένα κ για τα παιδιά μου.    τώρα θηλάζω τα 2 παιδιά μου κ σε 3 μήνες το πολύ θα έρθει κ το τρίτο άρα θα τ θηλάζω κ τα τρία ❤️ ( η κόρη μου το πιο μεγάλο παιδί μου είχε κόψει τον θηλασμό τώρα στο δεύτερο τρίμηνο γιατί είχε κοπεί το γάλα μου όπως κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά τώρα που μπήκα στο τρίτο τρίμηνο κ έχω πρωτογαλα πάλι μου ζήτησε πολλές φορές να πιει. Ο γιος μου, το δεύτερο παιδί μου δεν το συζητώ δεν τον ένοιαξε καθόλου θήλαζε κ στεγνά- dry nursing- κ τώρα που ήρθε το γάλα χαμουλης 🤣🤣🤣🤣🤣).    δεν είναι πάντα εύκολο να θηλάζεις εννοείται… ούτε αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Όσες θέλουν κ μπορούν όμως καλώς το επιλέγουν ❤️❤️❤️ ο,τι μπορεί κάνει η κάθε μητέρα με βάση τις ανάγκες της οικογένειας ❤️❤️❤️ Με το καλό σε όλα τα κορίτσια της παρέας ❤️❤️❤️
    • Αχ μπράβο σας…ωχ ναι ισχύει εκεί η Λένε θα είναι ακόμα πιο δύσκολη 🔥για να δούμε τι θα δούμε 
    • Αααχχχ κορίτσι μου,καλά είμαστε...και μένα σε αυτά τα άλματα όλο αγκαλιά θέλει αλλά εντάξει θα περάσουν οι μέρες και θα ηρεμήσει πάλι...εγώ την εβδομάδα που έρχεται φοβάμαι που θα είναι η 17η που λένε ότι είναι πιο "βαριά"
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...