Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

@_piripiri_ωχ περαστικα σας ρε κοριτσι! πώς είναι τώρα ο μικρός;

πόσα δόντια έχει καλέ και κόβει κομμάτια από τα παιχνίδια; καρχαρίας ο μικρός 😂κι εμένα προσπαθεί το ίδιο νομίζω αλλά έχει μόνο δύο δοντάκια και δεν μπορεί να κάνει και πολλά 

τι ωραία που συνήθισε με το σχολείο! πρέπει να σας έφυγε ένα βάρος

@MarMar90για τον αποθηλασμό υπάρχει ένα online σεμινάριο που κάνει μια μαία που έχω σε εκτίμηση. Η λογική είναι αντικαθιστώ τους θηλασμούς με αγκαλιές. Δεν το έκανα εγώ προσωπικά αλλά έκανα ένα για τον ύπνο και μου άρεσε η προσέγγιση της. Δεν ξέρω αν μπορώ να το ανεβάσω εδώ πάντως μπορώ να στο στείλω σε μήνυμα αν θες 

Έχει τώρα 3 πάνω και 3 κάτω και βγαίνουν άλλο ένα πάνω και ένα κάτω, οπότε έχει 3,5 και 3,5 δόντια 😆. Γενικά έχουμε κάτι μεταξύ σκύλου και τρωκτικού... Τρώει κάλτσες, παπούτσια, παντόφλες, σκοινιά, μπάλες, στρώματα γυμναστικής, ο,τι αφρολεξ προστατευτικό έχω βάλει, βιβλία, χαρτιά..., μόνο το φαΐ του δεν τρώει 😆

Ωραίο αυτό με τις αγκαλιές... Το προσπάθησα σήμερα το βράδυ, δεν δούλεψε για πολλή ώρα προφανώς, αλλά με αρκετή δουλειά και υπομονή ελπίζω να σταματήσει να θηλάζει 600 φορές το βράδυ 😩

Δημοσίευση
στις On 6/10/2025 at 3:57 ΜΜ, ο/η Maya_ είπε:

@_piripiri_ωχ περαστικα σας ρε κοριτσι! πώς είναι τώρα ο μικρός;

πόσα δόντια έχει καλέ και κόβει κομμάτια από τα παιχνίδια; καρχαρίας ο μικρός 😂κι εμένα προσπαθεί το ίδιο νομίζω αλλά έχει μόνο δύο δοντάκια και δεν μπορεί να κάνει και πολλά 

τι ωραία που συνήθισε με το σχολείο! πρέπει να σας έφυγε ένα βάρος

@MarMar90για τον αποθηλασμό υπάρχει ένα online σεμινάριο που κάνει μια μαία που έχω σε εκτίμηση. Η λογική είναι αντικαθιστώ τους θηλασμούς με αγκαλιές. Δεν το έκανα εγώ προσωπικά αλλά έκανα ένα για τον ύπνο και μου άρεσε η προσέγγιση της. Δεν ξέρω αν μπορώ να το ανεβάσω εδώ πάντως μπορώ να στο στείλω σε μήνυμα αν θες 

Καλημέρα!!! Θα ήθελα πολύ να μου το στείλεις αν μπορείς!!! Μου φαίνεται τόσο δύσκολο να αποθηλασει αφού κοιμάται μόνο με στήθος…

@_piripiri_ έκλαψα με το μικρό σας τρωκτικό!!! Μια από τα ίδια κι εμείς…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η MarMar90 είπε:

Καλημέρα!!! Θα ήθελα πολύ να μου το στείλεις αν μπορείς!!! Μου φαίνεται τόσο δύσκολο να αποθηλασει αφού κοιμάται μόνο με στήθος…

@_piripiri_ έκλαψα με το μικρό σας τρωκτικό!!! Μια από τα ίδια κι εμείς…

Συγνώμη που πετάγομαι. Έτσι ένιωθα τον Μάιο που ο δικός μου 2 χρ και μόνο με στήθος κοιμόταν. 

Να ξέρεις υπάρχουν διάφορες τεχνικές που πρέπει να δεις τι σας ταιριάζει. Προσωπικά με βοήθησε το σε λιγάκι , όπως και όλο έκανα δουλειές κτλ δεν καθόμουν στον καναπέ και αν έλεγε έλεγα σε λιγάκι αγάπη μου να τελειώσω αυτό και πάντα του είχα κάτι να φάει ή να πιεί σε σημείο που έφτανε. Φυσικά βοήθησε και ο μπαμπάς που έτυχε να λειπω ένα απόγευμα τον έβαλε για ύπνο γύρισα κοιμήθηκε με μπιμπερο και εγώ δεν είχα πάει εκείνο το βράδυ στο κρεβάτι δίπλα του . Επί 3 μέρες τα βράδια εξαφανιζομουν. Και αυτό ήταν όμως να θυμάσαι ήταν έτοιμο και το παιδί μου . Όχι μόνο η δική μου θέληση. Προετοιμασία σχεδόν 6 μήνες έκανα με το να λέω τώρα μεγάλωσες το σε λιγάκι κτλ 

Δημοσίευση
στις On 11/10/2025 at 10:43 ΠΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι. Έτσι ένιωθα τον Μάιο που ο δικός μου 2 χρ και μόνο με στήθος κοιμόταν. 

Να ξέρεις υπάρχουν διάφορες τεχνικές που πρέπει να δεις τι σας ταιριάζει. Προσωπικά με βοήθησε το σε λιγάκι , όπως και όλο έκανα δουλειές κτλ δεν καθόμουν στον καναπέ και αν έλεγε έλεγα σε λιγάκι αγάπη μου να τελειώσω αυτό και πάντα του είχα κάτι να φάει ή να πιεί σε σημείο που έφτανε. Φυσικά βοήθησε και ο μπαμπάς που έτυχε να λειπω ένα απόγευμα τον έβαλε για ύπνο γύρισα κοιμήθηκε με μπιμπερο και εγώ δεν είχα πάει εκείνο το βράδυ στο κρεβάτι δίπλα του . Επί 3 μέρες τα βράδια εξαφανιζομουν. Και αυτό ήταν όμως να θυμάσαι ήταν έτοιμο και το παιδί μου . Όχι μόνο η δική μου θέληση. Προετοιμασία σχεδόν 6 μήνες έκανα με το να λέω τώρα μεγάλωσες το σε λιγάκι κτλ 

Σε ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες τη δική σου εμπειρία! Μάλλον με αγχώνει περισσότερο που δεν την καταφέρνει και ο μπαμπάς της με κάποιον άλλο τρόπο… αλλά μικρή είναι ακόμα! Θα το βρούμε… 

Όσο αρχίζει να καταλαβαίνει.. θα το ξεκινήσω κι εγώ αυτό το «σε λιγάκι» για να το χτίσουμε… 🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...