Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας βρε κορίτσια!!

Είναι πολλές φορές που θέλω να μπω να γράψω νέα, να ρωτήσω τα δικά σας, αλλά όλο κάτι γίνεται και δεν γράφω τίποτα τελικά 😅

Το μωράκι μας εμάς καλά είναι! Έχουμε ξεκινήσει για τα καλά τις τροφές, δίνω γεύμα 4 φορές την εβδομάδα (αν προλάβω 😅). Πήγαμε στον παιδίατρο και μας έλεγε ότι θέλει να τρώει παρά πάνω γιατί έπεσε στην καμπύλη του βάρους, ενώ οι άλλες ανεβαίνουν σταθερά... Από το 85% έχει πάει στο 67%... εγώ δεν αγχώνομαι βέβαια, γιατί γκρινιάζει άμα τον μπουκωνω πολύ φαι... 

Έσκασε και το πρώτο δοντακι τώρα στους 5,5 μήνες! Δεν είχε γκρίνια, αλλά ήθελε με μανία να βάζει κάτι στο στόμα και να δαγκώνει! Ευτυχώς δεν έχουμε και ιδιαίτερη γκρινια σε άλματα ανάπτυξης. Απλώς ρε κορίτσια, δεν κοιμάται σερί ακόμα πάνω απο 4 ώρες 🫩 και ώρες ώρες όταν δεν βολεύεται κουνιέται και φωνάζει στον ύπνο του 😭 αλλά πολλή φωνή μιλάμε! 

Τον γράψαμε και βρεφικό από Σεπτέμβρη... Νωρίς μου φαίνεται που θα είναι 10 μηνών... Θα δείξει για τις αρρώστιες κτλ, αλλά δυστυχώς βοήθεια δεν υπάρχει, δουλειά δεν γίνεται με το μωρό σπίτι, οπότε... Μονόδρομος 🤷 θέλω να είμαι αισιόδοξη πάντως! 

Ξεκινάμε και οργάνωση για βάφτιση κτλ, το καλοκαίρι... Έχουμε διάφορα τρεξίματα.

Αυτά τα δικά μας, εσείς πώς τα πάτε; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η _piripiri_ είπε:

Γεια σας βρε κορίτσια!!

Είναι πολλές φορές που θέλω να μπω να γράψω νέα, να ρωτήσω τα δικά σας, αλλά όλο κάτι γίνεται και δεν γράφω τίποτα τελικά 😅

Το μωράκι μας εμάς καλά είναι! Έχουμε ξεκινήσει για τα καλά τις τροφές, δίνω γεύμα 4 φορές την εβδομάδα (αν προλάβω 😅). Πήγαμε στον παιδίατρο και μας έλεγε ότι θέλει να τρώει παρά πάνω γιατί έπεσε στην καμπύλη του βάρους, ενώ οι άλλες ανεβαίνουν σταθερά... Από το 85% έχει πάει στο 67%... εγώ δεν αγχώνομαι βέβαια, γιατί γκρινιάζει άμα τον μπουκωνω πολύ φαι... 

Έσκασε και το πρώτο δοντακι τώρα στους 5,5 μήνες! Δεν είχε γκρίνια, αλλά ήθελε με μανία να βάζει κάτι στο στόμα και να δαγκώνει! Ευτυχώς δεν έχουμε και ιδιαίτερη γκρινια σε άλματα ανάπτυξης. Απλώς ρε κορίτσια, δεν κοιμάται σερί ακόμα πάνω απο 4 ώρες 🫩 και ώρες ώρες όταν δεν βολεύεται κουνιέται και φωνάζει στον ύπνο του 😭 αλλά πολλή φωνή μιλάμε! 

Τον γράψαμε και βρεφικό από Σεπτέμβρη... Νωρίς μου φαίνεται που θα είναι 10 μηνών... Θα δείξει για τις αρρώστιες κτλ, αλλά δυστυχώς βοήθεια δεν υπάρχει, δουλειά δεν γίνεται με το μωρό σπίτι, οπότε... Μονόδρομος 🤷 θέλω να είμαι αισιόδοξη πάντως! 

Ξεκινάμε και οργάνωση για βάφτιση κτλ, το καλοκαίρι... Έχουμε διάφορα τρεξίματα.

Αυτά τα δικά μας, εσείς πώς τα πάτε; 

Γειά σου κορίτσι! 

Για το βάρος ούτε εγώ πολυαγχωνομαι, είναι και ο παιδιατρος χαλαρός με αυτό.. 

Πολύ αισιόδοξο που δεν σας ταλαιπώρησε το πρώτο δόντι! Πότε πήγε 5.5 μηνών απίστευτο μου φαίνεται.. σαν χθες μας έγραφες για τον τοκετό...

Με τον ύπνο κι εμένα τελευταία τα ίδια μου κάνει... κοπανιεται συνέχεια πέρα δώθε στο λικνο, ξυπνάει χαραματα και δεν ξανακοιμαται... γενικά πολύ τον έχει χαλάσει τον τελευταίο καιρό ☹️ ελπίζω να είναι προσωρινό 

Αν δεν υπάρχει βοήθεια δεν μπορεί να γίνει αλλιώς με το βρεφικο, ελπίζω κι εγώ να σας πάει καλά όμως! 

Τον έχετε επισκεφθεί; είστε ευχαριστημένοι με το χωρο; 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, χρόνια μας πολλά σήμερα!! 💐❤️

Ωχ ωχ, εσάς δεν ξανακοιμαται κιόλας!! Δύσκολο!! Αλλά αυτά χαλάνε  φτιάχνουν, πάνε κι έρχονται... Υπομονή 🥲 εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι σε καμία δεκαετία θα ξανά κοιμηθώ σερί το βράδυ και θα σηκωθώ μετά τις 6:30-7 😆

Θα τα στείλουμε και τα δύο στην ίδια δομή που πηγαίναμε τον μεγάλο... Ξέρουμε τη δουλειά που γίνεται, αλλά τις αίθουσες δεν μας είχαν αφήσει να τις δούμε, επειδή λέει γίνονται μαθήματα πρωι-απογευμα και δεν επιτρέπουν στους γονείς να περνάνε όταν είναι παιδιά μέσα για να μη δημιουργείται ένταση κτλ 🙄😒 ως ένα σημείο το καταλαβαίνω, αλλά ως γονέας θα ήθελα να δω πώς είναι εκεί που κοιμούνται ή που τρώνε πχ. Δε βαριέσαι... Ο μεγάλος τρελαίνεται από χαρά όταν πηγαίνει, οπότε κρίνω από εκεί 😆

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Κορίτσια μου, χρόνια μας πολλά σήμερα!! 💐❤️

Ωχ ωχ, εσάς δεν ξανακοιμαται κιόλας!! Δύσκολο!! Αλλά αυτά χαλάνε  φτιάχνουν, πάνε κι έρχονται... Υπομονή 🥲 εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι σε καμία δεκαετία θα ξανά κοιμηθώ σερί το βράδυ και θα σηκωθώ μετά τις 6:30-7 😆

Θα τα στείλουμε και τα δύο στην ίδια δομή που πηγαίναμε τον μεγάλο... Ξέρουμε τη δουλειά που γίνεται, αλλά τις αίθουσες δεν μας είχαν αφήσει να τις δούμε, επειδή λέει γίνονται μαθήματα πρωι-απογευμα και δεν επιτρέπουν στους γονείς να περνάνε όταν είναι παιδιά μέσα για να μη δημιουργείται ένταση κτλ 🙄😒 ως ένα σημείο το καταλαβαίνω, αλλά ως γονέας θα ήθελα να δω πώς είναι εκεί που κοιμούνται ή που τρώνε πχ. Δε βαριέσαι... Ο μεγάλος τρελαίνεται από χαρά όταν πηγαίνει, οπότε κρίνω από εκεί 😆

Χρόνια μας πολλά!!

Κι εγώ με τον ύπνο απλά προσπαθώ να το αποδεχτώ, είναι πιο εύκολο 😅 απλά με αγχώνει λίγο γιατί θα ξεκινήσω δουλειά το σεμπτεμβριο... για την ώρα τα κουτσοβολευω 

Ε αφού πάει ο μεγάλος και του αρέσει τότε είναι δοκιμασμένο! 

Καλά είναι ο μεγαλος; με το αδερφάκι του πως τα πάνε τώρα που μεγαλώνει; 

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου !!! 

Καλα είμαστε κ εμείς,  σχεδόν 5 μηνων 🥰 απίστευτο μου φαίνεται... !!! 

Εμείς 6.700 πλέον σε κιλακια κ είμαστε πολύ καλά θεωρώ 😁 κάναμε κ εμείς μια κουβέντα για στερεές,  αλλά από τον 6ο και μετά. Ο ύπνος μας καλά πάει,  σερί πάμε το βράδυ κ υπνακια μέσα στην ημέρα. Έχω θέμα μόνο με το δάγκωμα κορίτσια στο θηλασμό. Δεν ξέρω τι να κάνω,  με έχει σακατεψει 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εμείς 6.700 πλέον σε κιλακια κ είμαστε πολύ καλά θεωρώ 😁 κάναμε κ εμείς μια κουβέντα για στερεές,  αλλά από τον 6ο και μετά. Ο ύπνος μας καλά πάει,  σερί πάμε το βράδυ κ υπνακια μέσα στην ημέρα. Έχω θέμα μόνο με το δάγκωμα κορίτσια στο θηλασμό. Δεν ξέρω τι να κάνω,  με έχει σακατεψει 

τι καλα που κοιμαστε! και το βαρος σουπερ

δαγκωμα πως κι ετσι; πιανει αγαρμπα; η βγαζει δοντακια; 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου και από εμάς και χρόνια πολλά για προχθές!! 

Ήθελα και εγώ να σας γράψω αλλά όλο κάτι θα τύχαινε και δεν τα κατάφερνα.. 

Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ο καιρός.. δεν ξέρω για εσάς, εγώ έχω χάσει τις μέρες.. δεν καταλαβαίνω πως περνάνε!! Ούτε τη μέρα είναι.. 🤭

Σε 4 μέρες κλείνουμε 4 μηνών!! 😱 Σόκ!! 

Τελευταία μέτρηση μας 3 μηνών και 6 ημερών ήταν 5750γρ και 63εκ ύψος!! 🥰🥰

Τα άλματα μας ταλαιπωρούν.. κατά τα άλλα η μικρή είναι αστέρι!! ❤️❤️❤️

@_piripiri_ μου και εμάς έχει αρχίσει να πέφτει στις καμπύλες πάλι.. η παιδίατρος μας είπε ότι είναι φυσιολογικό πάντως μετά το 3 μήνα τα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη να πέφτουν λίγο και ότι πλέον δεν περιμένουμε να παίρνουν βάρος με τον ίδιο ρυθμο όπως νεογέννητο και μετά το 6μηνο θα πέσει και άλλο.. βέβαια μου είπε ότι θέλουμε να παίρνουν τουλάχιστον 18γρ/ημέρα μίνιμουμ σε αυτό το στάδιο (3-6 μηνών) και η δικιά μου ήταν 16,5/ημέρα οπότε το παρακολουθούμε και θα κάνουμε καλλιέργεια ούρων για να είμαστε σίγουροι.. προσωπικά θαυμάζω το κουράγιο σου και τις αντοχές σου.. έχεις ένα μωρό, έχεις ένα 2+χρόνο, τη δουλειά, φαντάζομαι όλο και κάτι θα κάνεις και στο σπίτι από δουλειές.. και έχεις χρόνο να μας γράψεις κιόλας!! 🫠❤️ Εγώ με ένα μωρό και μόνο τη φροντίδα του, άντε να κάνω και καμία δουλειά στο σπίτι αραιά και που.. και είμαι χώμα!! 🥴

@Kallia.Geo μου και εμένα για δοντακια μου κάνει.. σάλια έχει πολλά; Κανά μασητικό να ξεσπάει εκεί; Αν έχεις μιλήσει με παιδίατρο και στο έχει αποκλείσει, θα σου πρότεινα κρανιοιερη θεραπεία! Η δικιά μου με είχε ξεσκίσει το πρώτο μήνα και αυτό μας έσωσε!! Στο γράφω ενώ δεν είμαι της εναλλακτικής ιατρικής αλλά με μια συνεδρία και εντός 2-3 ημερών είδα σημαντική βελτίωση..

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες μανούλες! Χρόνια μας πολλά! ❤️🙏

Πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σας… μπαίνω που και που να δω αν έχει γράψει καμία σας..

Πέρυσι τέτοια εποχή μάθαμε για τις εγκυμοσύνες μας…και τώρα έχουμε τα θαυματάκια μας αγκαλιά! Μου φαίνεται απίστευτο… 

Κι εμείς είμαστε καλά! 3 μηνών και 10 ημερών που μας είδε η παιδίατρος για το δεύτερο εμβόλιο ήμασταν 6.400 και 67 εκατοστά. Δεν έχω φορμάκι να της βάλω 🤣..

Κατά τα άλλα συνεχίζουμε να είμαστε δύσκολες στον ύπνο. Μέσα στην μέρα κοιμόμαστε μόνο αγκαλιά και το βράδυ στη φωλιά ανάμεσα μας. Υπάρχουν μέρες που κάνει 6-7 ώρες σερί και ξεκουράζομαι και άλλες που ανά 3 ωρο ξυπνάει. 
Είναι ένα πολύ χαμογελαστό μωράκι… θέλει όλη μέρα κουβέντα και παιχνίδι. Από σάλια χαμοοοοος… της αλλάζω σαλιαρα συνέχεια! Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι νωρίς βέβαια για δόντια… .

Το καρότσι συνεχίζω να το βγάζω βόλτα άδειο… πάει το κλάμα σύννεφο! Έχουμε πάντα το μαρσιπο μαζι. Μόνο αυτό δέχεται! 
Ευτυχώς τα πάμε καλύτερα με το κάθισμα αυτοκινήτου. Όχι ότι το αγαπάμε… αλλά αν έχει φάει, είτε θα κοιμηθεί είτε μπορείς να την ξεγελάσεις με κουβέντα και τραγουδάκια!

Σας φιλούμε γλυκά! 💕

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σας… μπαίνω που και που να δω αν έχει γράψει καμία σας..

Πέρυσι τέτοια εποχή μάθαμε για τις εγκυμοσύνες μας…και τώρα έχουμε τα θαυματάκια μας αγκαλιά! Μου φαίνεται απίστευτο… 

Κι εμείς είμαστε καλά! 3 μηνών και 10 ημερών που μας είδε η παιδίατρος για το δεύτερο εμβόλιο ήμασταν 6.400 και 67 εκατοστά. Δεν έχω φορμάκι να της βάλω 🤣..

Κατά τα άλλα συνεχίζουμε να είμαστε δύσκολες στον ύπνο. Μέσα στην μέρα κοιμόμαστε μόνο αγκαλιά και το βράδυ στη φωλιά ανάμεσα μας. Υπάρχουν μέρες που κάνει 6-7 ώρες σερί και ξεκουράζομαι και άλλες που ανά 3 ωρο ξυπνάει. 
Είναι ένα πολύ χαμογελαστό μωράκι… θέλει όλη μέρα κουβέντα και παιχνίδι. Από σάλια χαμοοοοος… της αλλάζω σαλιαρα συνέχεια! Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι νωρίς βέβαια για δόντια… .

Το καρότσι συνεχίζω να το βγάζω βόλτα άδειο… πάει το κλάμα σύννεφο! Έχουμε πάντα το μαρσιπο μαζι. Μόνο αυτό δέχεται! 
Ευτυχώς τα πάμε καλύτερα με το κάθισμα αυτοκινήτου. Όχι ότι το αγαπάμε… αλλά αν έχει φάει, είτε θα κοιμηθεί είτε μπορείς να την ξεγελάσεις με κουβέντα και τραγουδάκια!

Σας φιλούμε γλυκά! 💕

Ωωωωωωω!! Τι νταρντανομωρακι είναι αυτό ψυχή μου!!! 😍😍😍😍 Υγεία να έχει!!! Φτου φτου το παιδί!! ❤️❤️ Τι της φοράς τώρα; 74-80 (9-12μηνων.); Και ύστερα δυσανασχετώ εγώ που έχει βαρύνει..😅

Αχ εμείς το ακριβώς αντίθετο.. μάρσιπο ούτε λόγος.. εκνευρίζεται και χτυπιέται.. δεν της αρέσει να την πιέζουν.. οπότε δουλειές με το ένα χέρι ότι γίνεται..🤭 στο καρότσι πάλι αρχόντισσα!! Τουλάχιστον έχεις τα χέρια σου ελεύθερα.. η μέση σου βέβαια..🥴 τι μάρσιπο έχεις πάρει; Εργονομικό;

Τα φιλιά μας κοριτσάκι μου!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!! 💪😘

Δημοσίευση
στις On 11/5/2025 at 10:41 ΠΜ, ο/η Maya_ είπε:

Χρόνια μας πολλά!!

Κι εγώ με τον ύπνο απλά προσπαθώ να το αποδεχτώ, είναι πιο εύκολο 😅 απλά με αγχώνει λίγο γιατί θα ξεκινήσω δουλειά το σεμπτεμβριο... για την ώρα τα κουτσοβολευω 

Ε αφού πάει ο μεγάλος και του αρέσει τότε είναι δοκιμασμένο! 

Καλά είναι ο μεγαλος; με το αδερφάκι του πως τα πάνε τώρα που μεγαλώνει; 

Ο μεγάλος είναι μια χαρά πλέον νομίζω, αλλά έχει ώρες ώρες κάτι ξεσπάσματα, πχ άμα είναι κουρασμένος και έχω το μωρό, λέει να τον αφήσω ή του πιάνει το χέρι και τον τραβάει 😆. Αλλά όταν γυρνάει απ' το σχολείο πηγαίνει και του λέει "γύρισα" ή άμα πάμε κάπου οι δυο μας λέει "πού είναι το μωρό;", οπότε νομίζω πως πλέον καλυτερεύει η κατάσταση.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο έχεις καιρό ακόμα, μπορεί να έχει αλλάξει εντελώς η εικόνα του ύπνου!

στις On 12/5/2025 at 7:46 ΠΜ, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κι εμένα με δαγκώνει πολύ, πιάνει την ρώγα με το στόμα και την τραβάει... Έχει και το δόντι πλέον, το νιώθω έντονα 🥲 ευτυχώς εγώ δεν έχω πληγές, απλά με πονάει έτσι όπως με τραβάει... Εσένα σε πληγώνει;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και από εμάς και χρόνια πολλά για προχθές!! 

Ήθελα και εγώ να σας γράψω αλλά όλο κάτι θα τύχαινε και δεν τα κατάφερνα.. 

Απίστευτο μου φαίνεται πως πέρασε ο καιρός.. δεν ξέρω για εσάς, εγώ έχω χάσει τις μέρες.. δεν καταλαβαίνω πως περνάνε!! Ούτε τη μέρα είναι.. 🤭

Σε 4 μέρες κλείνουμε 4 μηνών!! 😱 Σόκ!! 

Τελευταία μέτρηση μας 3 μηνών και 6 ημερών ήταν 5750γρ και 63εκ ύψος!! 🥰🥰

Τα άλματα μας ταλαιπωρούν.. κατά τα άλλα η μικρή είναι αστέρι!! ❤️❤️❤️

@_piripiri_ μου και εμάς έχει αρχίσει να πέφτει στις καμπύλες πάλι.. η παιδίατρος μας είπε ότι είναι φυσιολογικό πάντως μετά το 3 μήνα τα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη να πέφτουν λίγο και ότι πλέον δεν περιμένουμε να παίρνουν βάρος με τον ίδιο ρυθμο όπως νεογέννητο και μετά το 6μηνο θα πέσει και άλλο.. βέβαια μου είπε ότι θέλουμε να παίρνουν τουλάχιστον 18γρ/ημέρα μίνιμουμ σε αυτό το στάδιο (3-6 μηνών) και η δικιά μου ήταν 16,5/ημέρα οπότε το παρακολουθούμε και θα κάνουμε καλλιέργεια ούρων για να είμαστε σίγουροι.. προσωπικά θαυμάζω το κουράγιο σου και τις αντοχές σου.. έχεις ένα μωρό, έχεις ένα 2+χρόνο, τη δουλειά, φαντάζομαι όλο και κάτι θα κάνεις και στο σπίτι από δουλειές.. και έχεις χρόνο να μας γράψεις κιόλας!! 🫠❤️ Εγώ με ένα μωρό και μόνο τη φροντίδα του, άντε να κάνω και καμία δουλειά στο σπίτι αραιά και που.. και είμαι χώμα!! 🥴

@Kallia.Geo μου και εμένα για δοντακια μου κάνει.. σάλια έχει πολλά; Κανά μασητικό να ξεσπάει εκεί; Αν έχεις μιλήσει με παιδίατρο και στο έχει αποκλείσει, θα σου πρότεινα κρανιοιερη θεραπεία! Η δικιά μου με είχε ξεσκίσει το πρώτο μήνα και αυτό μας έσωσε!! Στο γράφω ενώ δεν είμαι της εναλλακτικής ιατρικής αλλά με μια συνεδρία και εντός 2-3 ημερών είδα σημαντική βελτίωση..

Καλά... Εμένα ήταν 8 κιλά στον έλεγχο κι έλεγε απλά θα στρώσει ίσως με τις τροφές η καμπύλη. Πιο πολύ τον ενοχλεί (λόγω OCD πιστεύω γιατί δεν ήταν αγχωμενος 😆) επειδή το ύψος είναι στο 85%, το κεφάλι στο 93% και τα κιλά στα 67%. Εμένα δεν με πειράζει καθόλου να είναι ελαφρύ το παιδί για τη μέση μου, γιατί κι εμάς μόνο αγκαλιά θέλει 😆 τον μάρσιπο τον βαρέθηκε και τον ζεσταίνει και δεν τον θέλει... 🙄

Ε για τον χρόνο να σου πω, δουλεύουμε και οι δύο απ' το σπίτι και βολεύει πολύ για τις δουλειές... Μαγειρεύει μόνο ο άντρας μου πλέον και σε νεκρό χρόνο μπαίνει κάνα πλυντήριο, γίνεται καμία λάντζα κτλ. Πλέον δεν χρειάζεται και αποστείρωση, οπότε έχω κερδίσει και χρόνο από κει. Επίσης το μωρό το έχω λίγο πιο "αφροντιστο" απ' το πρωτο. Πχ, όταν έτρωγε ο πρώτος φρουτοκρέμα και γινόταν χάλια, πήγαινα και το έκανα μπανακι. Το δεύτερο το πλένω με λίγο νερό, και μπάνιο όταν είναι να το αλλάξω πάνα 😆 Έχω συνηθίσει να είμαι και μόνιμα κουρασμένη, ενώ στο πρώτο παιδί άρχισα να την παλεύω μετά το 6μηνο με την καθημερινότητα... Οπότε μην αγχώνεσαι, σιγά σιγά θα συνηθίσεις. Στην βόλτα του πρώτου επίσης δεν μπορούσα να το βρω... Έκανα μία ώρα προετοιμασία για να φύγω απ' το σπίτι, τώρα μου φαίνεται πιο εύκολο, πάει στον αυτόματο. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarMar90 είπε:

Σας φιλούμε γλυκά! 💕

Ώπα καλέ, η μπέμπα σας είναι ψηλή!! ❤️❤️Ο δικός μας 5 μηνών ήταν 68,5εκ. Αλλά κι εσείς οι γονείς τύπου διμετροι δεν είστε; Καλά δε θυμάμαι; 

Κι εμάς δε θέλει το αμάξι με τίποτα το μωρό... Αν δεν κοιμάται, κλαίει συνέχεια... Δεν είναι για μεγάλες διαδρομές με τίποτα... Στο καρότσι πάλι κάθεται με τις ώρες και μπορεί να μην κλάψει για φαι και 3-4 ώρες... 😆

Πωπω κάθε μωράκι και διαφορετικό!! Πόσο μου αρέσει να ακούω ότι έχουν τη δική τους προσωπικότητα από τόσο μικρά και ξέρουν τι τους αρέσει και τι θέλουν 🥰🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά ναι και προγεστερόνη απ' την αρχή! Ανυπομονώ να την κόψω βαρέθηκα να νιώθω κατουρημενη συνέχεια 😆  
    • Εμένα με έχει βάλει από την αρχή να παίρνω σίδηρο και προγεστερόνη 
    • Όχι οι εφιάλτες είναι πολύ νορμάλ! Αλλά όσο περνάει ο καιρός καλυτερεύουν.  Εγώ σιγά σιγά θα ξεκινήσω σίδηρο για την ώρα μόνο φολικό και κάποιες φορές τα βράδια μαγνήσιο. Μετά την αυχενική θα πάρω σίδηρο κανονικά και ασβέστιο μου έγραψε 
    • Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε; Εγω σε κίνηση! Κάνω δουλειές, περπατάω! Λέω άντε σιγά σιγά να μας έρθει. Ανυπομονώ πια! Ειδικά τα βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω ακόμα ναυτίες! Περιμένω να γεννήσω να φάω όλα αυτά που η μαμά μου έλεγε «σκατολοειδια» χαχαχ   Διαβάζω για τα μωράκια σας και εσάς και σαν εξωτερική παρατηρητής βλέπω ότι πάτε πολύ καλύτερα και πολύ χαίρομαι! Και για εσάς και για εμένα να παίρνω κουράγιο!
    • Όχι δεν ξεκίνησα ακόμα σίδηρο, και στα δίδυμα άργησα να πάρω. Πάρε ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης να σωθείς!!!! Έχει οικονομικά με 20-25€ δε χρειάζεται μια περιουσία.. Μου πήρε την προηγούμενη εβδομάδα ο άντρας μου και επιτέλους κοιμάμαι.. Όσα μαξιλάρια και να έβαζα πριν δεν βολευόμουν κ ουσιαστικά δεν κοιμόμουν γιατί είτε θα με πονούσε η κοιλιά μου είτε η μέση...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...