Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Οταν λες αμεσα για το συμπληρωματικο τι εννοεις?εκανα σημερα την αιτηση αυριο πχ θα εχω απάντηση?
    • Θα στείλω αύριο πρωί την μαμά μου να το πάρει και θα το πάρω νωρίς και μετά από κάνα 2ωρο θα πιω τον σίδηρο. Θα τα αλλάξω λίγο.θα πάρω το μαγνησιο μαζί με το glopir και την αντιπηκτικη και μετά τα υπόλοιπα.   Πάντως με τα φορμάκια και εγώ μόνο μακρυμανικα έχω πάρει και επίσης και αυτά που μου δώσανε είναι όλα με μακρύ μανίκι  απλά έχω πάρει φανελακια με κοντό μανικι. Είναι περίεργη εποχή αλλά και πάλι νεογέννητα πρέπει να έχουν ζεστουλα, επίσης και καλτσακια να είναι ζεστά τα πατουσίνια.  Τώρα αν ο καιρός κάνει τίποτα τρελό και βάλει καύσωνα από τον Απρίλιο ε θα τους φοράμε τα φανελακια. 
    • @Sotiria_94 κ γω δ θυμομουν ακριβώς. Τη μικρή μ π γεννησα 3 Μαΐου μακρυμανικα της φορουσα αλλα βλεπω στις φωτο οτι μέσα στο Μάιο κανένα μεσημέρι να φορουσαμε εμεις κοντομάνικο κ τις υπόλοιπες μέρες μακρυμανικο. Αρχές Ιουνίου την έχω μόνο με κορμακι εσωρουχο. Οτι φορας εσύ έτσι κ τ μωρο. Άμα δεις φωτο τι ρουχα φορούσες περυσι την ίδια εποχή θα καταλάβεις. Είναι περίεργη εποχή γενικά. Η μεγάλη μ ήταν τότε 21 μηνβν κ βλέπω τη μία μέρα την έχω με κοντομάνικο κ την επομενη με μακρυμανικο μπλουζακι κ μπουφαν αμάνικο. Και να φανταστείς ότι δ τ κουκουλωνω τ παιδια μου με αμαν ζεστα ρουχα κτλ. Εσύ π θα γεννησεις βαρια αρχές Μαΐου σίγουρα μακρυμανικα θα τ βαλεις. Επισης παρε κουβερτούλα αγκαλιάς αλλα κ πικε αγκαλιάς κ αναλογα τον καιρό κ την θερμοκρασία τ σκεπάζεις.
    • Με πέταξε αρχική στο τικ τοκ μια κοπέλα που κάνει τεστ εγκυμοσύνης 🤣🤣 Εντωμεταξυ αλήθεια δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοια πραγματα στο τικ τοκ ..λέτε το σύμπαν να θέλει να μου δείξει κάτι;🤣
    • @Diwniκαλα που μου το ειπες για τα μακρυμανικα γιατι δεν εχω αισθηση απο βρεφη και διαφωνουσα με τη μανα μου νομιζα οτι ειναι αχρειαστα τετοια εποχη. @ΜαρίαΔημήτρης ξεκινα το και πες μου πως θα εισαι. Α και μην το πινεις κοντα στο σιδηρο γιατι ο σιδηρος εξουδετερωνει ολα τα φαρμακα εκτος αν δεν ισχυει για το σκευασμα σου αλλα γιαυτο επιφυλασσομαι ρωτα και το γιατρο σου. Περιμενω νεα σας.❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...