Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χθες πιάσαμε το βάρος γέννησης οπότε σταμάτησα να βάζω ξυπνητήρι το βράδυ για να τη ταΐσω. Βέβαια κι έτσι, ανά 3ωρο ζητούσε.
Θέλω να πιστεύω πως θα στρώσει το θέμα ύπνου… Βλέπω ότι νυστάζει πολύ, αλλά είναι σαν να έχει μια νευρικότητα και τινάζεται, ελέγχει αν είναι αγκαλιά ή στο λίκνο/φωλιά και αναλόγως γκρινιάζει ή όχι. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ! Ότι η πιπίλα θα είναι άλλο ένα πράγμα που θα πρέπει να κόψουμε και δε θα θελα να μπω στη διαδικασία!! 😅 Μου φτάνει η πάνα, ο θηλασμός και μετά το μπιμπερο 😆 

Ναι ναι, την ημέρα που έκλεισε τους 2 μήνες τα κάναμε και τα 3 μαζεμένα 🥲 μια τσιμπια σε κάθε μπουτακι και το 3ο ευτυχώς το πόσιμο. Έκλαψε ο καημένος στην έγχυση (στο τσίμπημα δεν πήρε χαμπάρι, γιατί έχει ήδη 92739277 στρώματα λίπους) αλλά ευτυχώς δεν μας έκανε καθόλου πυρετό, τίποτα. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Ελπίζω να έπιασε 😅

Εσείς έχετε ακόμα, ε; Λογικά τέλος του μήνα θα τα κάνετε; Καλά θυμάμαι;

Εμείς είμαστε στο κόψιμο της πάνας.... να έχω τη μια στο βυζι κ να τρέχω να σκουπισω την άλλη 🤣

Εγώ δεν έδωσα μπιμπερό,  οπότε το γλιτώσαμε κ αυτό 🤣 

Στα μέσα Φεβρουαρίου κ εμείς εμβολιακι !!!! Κ από Μάρτη θα στείλω κ τη μεγάλη σχολείο λέω... ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εμείς είμαστε στο κόψιμο της πάνας.... να έχω τη μια στο βυζι κ να τρέχω να σκουπισω την άλλη 🤣

Εγώ δεν έδωσα μπιμπερό,  οπότε το γλιτώσαμε κ αυτό 🤣 

Στα μέσα Φεβρουαρίου κ εμείς εμβολιακι !!!! Κ από Μάρτη θα στείλω κ τη μεγάλη σχολείο λέω... ! 

Ωωωω καλή δύναμη!! Κι εμείς θέλουμε, αλλά πού... Τον ρωτάς αν θέλει να πάμε στην τουαλέτα και σου λέει ότι δεν κάνει κακά (ενώ τον βλέπεις και τον μυρίζεις κιόλας 🤣🤣). Και για πιπι στέλνει εμάς, αυτός δε θέλει ποτέ 😆 όταν του λες έλα πάμε για πιπι, λέει επιτακτικά "να πας εσύ στην τουαλέτα!". Καλά θα πάει κι αυτό 😆

Μια χαρά σας βρίσκω γενικά!! ☺️☺️

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Σε άλλα νέα κορίτσια, σήμερα επιστρέφω στη δουλειά!! Πάει η περίοδος χάριτος για μένα!!😭 Ευτυχώς δουλεύω από το σπίτι και δεν θα αποχωρίζομαι το μωρό!! ☺️

Τόσο γρήγορα??? Δεν παίρνεις το 9μηνο?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Χθες πιάσαμε το βάρος γέννησης οπότε σταμάτησα να βάζω ξυπνητήρι το βράδυ για να τη ταΐσω. Βέβαια κι έτσι, ανά 3ωρο ζητούσε.
Θέλω να πιστεύω πως θα στρώσει το θέμα ύπνου… Βλέπω ότι νυστάζει πολύ, αλλά είναι σαν να έχει μια νευρικότητα και τινάζεται, ελέγχει αν είναι αγκαλιά ή στο λίκνο/φωλιά και αναλόγως γκρινιάζει ή όχι. 

Εε είναι και πολύ νωρίς ακόμα!!! Και εμένα τις περισσότερες φορές ανά 3ωρο ξυπνάει!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...