Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χθες πιάσαμε το βάρος γέννησης οπότε σταμάτησα να βάζω ξυπνητήρι το βράδυ για να τη ταΐσω. Βέβαια κι έτσι, ανά 3ωρο ζητούσε. Θέλω να πιστεύω πως θα στρώσει το θέμα ύπνου… Βλέπω ότι νυστάζει πολύ, αλλά είναι σαν να έχει μια νευρικότητα και τινάζεται, ελέγχει αν είναι αγκαλιά ή στο λίκνο/φωλιά και αναλόγως γκρινιάζει ή όχι. 
    • Καλημέρα!!! Εγώ από χθες έχω πάλι πολύ υπνηλία, με το ζόρι στέκομαι.  Από ρουχαλάκια με πήρε με φίλη μου χθες και εχει να μου δώσει πάρα πολλά οπότε θα δω τι μου κάνει και θα ψωνίσω πιο μετά.  @Maria98 και εγω έχω χαμηλά πονο στο ηθικό οστό αλλά όχι συνέχεια, τώρα η μελάνια που λες μπορεί απλά λόγω της μεγάλης αιμάτωσης να έχει αλλάξει απλά χρώμα. 
    • Ποιο γαλατάκι πήρες; Γτ όμως δεν δέχτηκε τις στερεές; Ίσως ήθελε να τον δει πρώτα! Αλλά άκυρο μου φαίνεται αυτό που είπε ότι βαρέθηκε τον θηλασμό.. αφού είδες ότι μειώθηκε η ροή λόγω περιόδου.. και έτσι έγινε και την προηγούμενη φορά και μετά επανήλθε..μην ανησυχείς, εγώ πιστεύω με την εισαγωγή των στερεών θα μειωθεί λίγο και ο θηλασμός και θα βρείτε μια νέα ισορροπία! Υπομονή, μια βδομάδα είναι! Και αν πεινάσει θα φάει και από το ξένο! Θα το μάθει κι αυτό! Δε θα μείνει νηστικός σε καμία περίπτωση! Εγώ δοκίμασα σήμερα φρουτόκρεμα και μου την έφτυνε παίρνοντας μια εκφραση αηδίας! Χαχα μήλο, μπανάνα, αχλαδι..μωρέ μήπως θέλει κάτι πιο γλυκό για αρχή; Τύπου μόνο μπανάνα; Πφφ δεν ξέρω..ίσως αύριο δώσω μόνο μπανάνα..και νερό σε εκπαιδευτικό κύπελλο.. επίσης δοκίμασα να του δώσω σε μπιμπερό γάλα.. αποτυχία και αυτό.. βέβαια δεν έχει έρθει ακόμη της philips και είχα ένα nuk, αλλά αυτό έσταζε, δε χρειαζόταν να κάνει θηλαστική κίνηση το μωρό..μήπως το άλλο το δεχτεί καλύτερα..για να δούμε!
    • Καλημέρα κορίτσια... @melitiniღ περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου!🙏 Εύχομαι όλα καλά να είναι!!
    • περαστικά σας😔😔😔   χαχαχαχαχ το κάνει και εμένα αυτό συνέχεια οταν παίζει...και μ αρέσει πολύ κάθομαι και τον χαζεύω 😂😂   ευτυχώς αποθηλασα και "ησύχασα" ήταν τόσο κουραστικό όλο αυτό... ακριβώς το ίδιο περνούσα... υπομονή μανούλα! σου στέλνω πολλες αγκαλιές! καλέ τι 8 κιλά;😱 δε σ χουν βγει τα χέρια να τον κρατας;😍   πόσο γάλα και πόσο φαγητό; το βράδυ κοιμάται σερί; και εγώ καπως έτσι θέλω να φτάσω αλλά ακόμα είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν μου τρώει τα λαχανικά και το κρέας! μια χαρά είστε και εσείς.. εύχομαι να μην κάνατε πυρετό!😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...