Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είσαι μια αξιοθαύμαστη και δυνατή γυναίκα και είμαι βέβαιη ότι αυτό το παιδί είναι τυχερό που έχει και εσένα και τον άντρα σου για γονείς! Ένα μεγάλο μπράβο στον άντρα σου που σε υπερασπίστηκε και δεν επέτρεψε σε κανέναν να σε μειώνει και να σε αμφισβητεί. Ακούς εκεί τον φώναξαν να σε μαλώσει οι γελοίοι.

Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ για τη λεπτομερή απάντηση σου, δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Είναι κρίμα τόσο κρίμα που σου χαλασαν την εμπειρία που είχες με τόση αγάπη οργανώσει. Δεν αμφιβάλλω ούτε στιγμή ότι θα καλύψεις όσα σου στέρησαν γιατί ξεχειλίζεις τρυφερότητα και αυτό χρειάζεται η μπέμπα σου αυτή τη στιγμή. Και γενικά, οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί φαίνονται, ξέρουν και αυτοί να δίνουν αγάπη! Κάθε καλό σας εύχομαι! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Καλημέρα γλυκές μανούλες!😍 

Έχετε όλες τα νινάκια σας αγκαλιά... ανυπομον΄ω κι εγώ τόσο τόσο πολύ!!!

Μικρό update:

Τρίτη βράδυ με έπιασαν πονάκια - συσπασούλες. Ξεκίνησα να τις μετράω με την εφαρμογή... είχαν κάποια τακτικότητα ανά 15 λεπτά περίπου, αλλά δεν ήταν ίδιας έντασης. Μπήκα έκανα ντουζ και κάπως ηρέμησαν. Κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Χθες Τετάρτη προς μεσημέρι ξεκίνησαν πάλι και πήρα τη μαία μου τηλέφωνο να την ενημερώσω και μου είπε να πάω στο μαιευτήριο να μου κάνουν καρδιοτοκογράφημα. Δύο ώρες με είχαν πάνω στην καρέκλα!!! Το συμπέρασμα ήταν ότι είχα μυομητρική δραστηριότητα και συσπάσεις, αλλά ήπιες.. όχι αυτές του τοκετού. Μετά το μαιευτήριο πήγα απο τον γιατρό και με την αγαπημένη εξέταση είδαν ότι έχω διαστολή 1. 

Αυτά μέχρι στιγμής... Απο χθες το απόγευμα δεν έχω κάνει πολλές συσπάσεις. Αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο, αύριο μεσάνυχτα θα πάω για να ξεκινήσουμε την πρόκληση. Αγωνία στο φουλ!!! 😛

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!! 😍😍😍😍😍 Ιιιιιιιιιιιιιι!!!! Έρχεται και το δικό σου θαυματακι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Όλα θα πάνε κατ'ευχήν!!! 👣👶❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δοκίμασε πέρα από σκάλες, μπάλα γιόγκα, περπάτημα.. ελεύθερες επαφές όσο είναι εφικτό (πίστεψε με ξέρω..) οργασμό.. και τσάι δίκταμο ή και φλησκούνι με ξύλο κανέλας Κεϋλάνης, χουρμάδες, ανανά.. θα σου έλεγα και καστορέλαιο αλλά καλό είναι αυτό να ρωτήσεις το γιατρό σου γιατί κατά 50-60% προκαλεί τοκετό.. εγώ όλα τα έκανα 🤭🤫 και ρεφλεξολογία, βελονισμό.. 😅😅

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η peacock είπε:

@Kiddo μου τώρα είδα ότι γεννησες αγαπημένη μου! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Γερή να είναι και καλότυχη! 

Έχω πάθει σοκ διαβάζοντας την εμπειρία σου... Πραγματικά λυπάμαι πολύ για ότι πέρασες... Πάρε δύναμη από τη μικρή σου και άσε πίσω όσο μπορείς ότι έγινε. 

Υγ: κι εγώ τόσα χρόνια προσπαθούσα για μωράκι και όπως είδες το δεύτερο ήρθε από μόνο του... 😉 Δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον...

Κοριτσάκι μου!!! Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ!!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό και το δεύτερο θαυματακι σου υγιές πάνω από όλα θεέ μου!!! 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Αχχ βρε κοριτσάκι μου... ξέρεις τι αγάπη σου έχω από όταν ακόμα ψάχναμε φάρμακα στο mwrakia.. δε ξεχνάω καμία κοπέλα... για εμάς η φυσική σύλληψη δυστυχώς έχει αποκλειστεί.. σου στέλνω μνμ να δείς και τη μπέμπα!!! 😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Είσαι μια αξιοθαύμαστη και δυνατή γυναίκα και είμαι βέβαιη ότι αυτό το παιδί είναι τυχερό που έχει και εσένα και τον άντρα σου για γονείς! Ένα μεγάλο μπράβο στον άντρα σου που σε υπερασπίστηκε και δεν επέτρεψε σε κανέναν να σε μειώνει και να σε αμφισβητεί. Ακούς εκεί τον φώναξαν να σε μαλώσει οι γελοίοι.

Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ για τη λεπτομερή απάντηση σου, δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Είναι κρίμα τόσο κρίμα που σου χαλασαν την εμπειρία που είχες με τόση αγάπη οργανώσει. Δεν αμφιβάλλω ούτε στιγμή ότι θα καλύψεις όσα σου στέρησαν γιατί ξεχειλίζεις τρυφερότητα και αυτό χρειάζεται η μπέμπα σου αυτή τη στιγμή. Και γενικά, οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί φαίνονται, ξέρουν και αυτοί να δίνουν αγάπη! Κάθε καλό σας εύχομαι! 

Έεεελα ρε συυυ..... Ξέρεις, δε θέλω και πολύ για να συγκινηθώ τώρα... Σ' ευχαριστώ, αλήθεια... και το εκτιμώ ιδιαίτερα.. σημαίνει πολλά... 🥺

Δε ξέρω σε τι φάση βρίσκεσαι.. σου εύχομαι όμως ολόψυχα υγεία πάνω απ'όλα στην οικογένεια σου και υγιή παιδάκι@ να γεμίζουν την αγκαλιά σου και μόνο στιγμές ευτυχίας να πλημμυρίζουν τη ζωή σου! ❤️❤️❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...