Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι εγώ όταν είχα βήχα πονούσα εκεί..Πιστεύω καλό θα είναι εφόσον ο γυναικολόγος σου δώσει το οκ να το πάρεις το φάρμακο να βοηθηθείς.. Ισως επιβαρύνεις πιο πολύ τον οργανισμό σου και το μπεμπε αν δεν το παίρνεις.. Εύχομαι περαστικά!!
    • Ααα!!! Τα pharmasept είναι καλλυντικά; Εγώ νόμιζα φίρμα φαρμακείου..🤣 Εγώ πήρα σαμουάν και αφρόλουτρο agnotis και στα άλλα δεν θυμάμαι..κρεμούλες κλπ.. αλλά γνωστές μάρκες.
    • Ναι πλέον θεωρώ μπορείς άνετα.. έχουν περάσει τόσες μέρες. Από φαρμακείο νομίζω έχω πάφρει τα πάντα εκτός από σύριγγες..κάτι ψηλά δηλαδή πρέπει να έχουν μείνει. Και καλλυντικά είμαι κομπλε. Εγώ τα πήρα από ένα της γειτονιάς που με ξέρει..δεν το έψαξα και πολύ σε αυτά.   
    • Ισχύει! Το διαπίστωσα κι εγώ! Με 80 ευρώ πήρα εξαιρετικά πράγματα για τη μπέμπα και όλα μάρκες. Απλά το κατάστημα από κοντά έχει πολύ μικρότερη ποικιλία από το eshop. Αλλά τώρα που είδα ποιότητες, θα ψωνίζω και από το eshop άνετα.
    • Το είδα με καθυστέρηση το μήνυμα σου.. Πήγα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.. Είχε καλές προσφορές σε έπιπλα από ότι είδα..αν και αυτά που ήταν σε καλές τιμές είχαν τη μικρή κούνια..κι εγώ ήθελα μεγάλη.. Σε είδη προικός κλπ δεν είδα διαφορά σε τιμές..δεν είχαν κάποια αξιόλογη έκπτωση, επομένως ψώνισα από spitishop και από το orchestra που είχα ανοίξει τη λίστα γέννησης ώστε μετά να έχω και επιστροφή κάποιο ποσό.  Από το συγκεκριμένο κατάστημα πήρα μόνο κάτι σαλιάρες και κάτι παπουτσάκια αγκαλιάς. Βλακειούλες δηλαδή. Πάντως έχει μεγάλη ποικιλία σε ρούχα σε σχέση με τα καταστήματα Αιγαλέου, Γλυφάδας και Αργυρούπολης τα οποία έχω επισκεφτεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...