Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι πολύ δύσκολο αυτό με την απουσία βρεφικού αλλά και με τα αντίθετα προγράμματά με τον άντρα σου.. @Barbiee εγώ είμαι δασκάλα σε ιδιωτικό οπότε επιστρέφω Αύγουστο. Έχω μέλλον αλλά μετά δεν ξέρω πού θα τον αφήσω 
    • Στο τέλος έτσι νοιώθουμε Αντωνια μου, μην αγχώνεσαι. Αν πιάσετε 37 θα τα πάρετε και άμεσα σπίτι. Όλα καλά εύχομαι. 
    • Αχ, πολύ χαίρομαι για την κούκλα σας!! Λογικά θα την ανακτήσει πλήρως την κινητικότητα στο χεράκι της!! ❤️❤️ Ναι, θα περάσει αυτή η ευαισθησία. Κι εγώ αυτό είχα τον πρώτο μήνα, μετά έφυγε. Χωρίς να υπάρχουν πληγές. Όπως είχε πει και μια φίλη μου, απλά μια μέρα θα σταματήσει να σε πονάει 😄 Εμείς πάλι, κορίτσια, είμαστε μέσα στην ένταση τις τελευταίες μέρες... Κλαίει ο ένας, ζηλεύει ο άλλος, φωνάζει, κάνει φασαρία, τσιριζει και προσπαθούμε πάρα πολύ για να του εξηγήσουμε τι συμβαίνει και να το πάρει απόφαση... Ευτυχώς σταμάτησε να χτυπάει, απλά όταν κρατάς το μωρό σου λέει φύγε ή άσε το μωρό δίπλα εκεί ή πάει στον "ελεύθερο" γονέα και του τσιριζει και διάφορα τέτοια... Ο άντρας μου επίσης είναι μέσα στα νευρα γιατί δεν τελειώνει τη δουλειά του όπως θέλει και δεν έχει αρκετό χρόνο για τον εαυτό του 🙄 παρόλα αυτά δίνει κι αυτός πόνο με δουλειές κτλ Επίσης, αύριο κλείνουμε 2 μήνες με τον μπέμπη! ΣΟΚ! Έχει αρχίσει και χάνει την φάση νεογέννητου... Ανοίγει μάτια, χαμογελάει, κοιτάει από δω κι από κει, έγινε κι 6 κιλά το θρεφταρακι ☺️ θα κανονίσουμε κι από τις επόμενες μέρες τα εμβόλια του... Χαμπάρι δεν πήρα ρε κορίτσια ποτε μεγάλωσε τόσο 🥲
    • Πάντως κι εμάς κορίτσια, το ίδιο θέμα είχαμε με τον ύπνο... Το μωρό το βράδυ είχε αϋπνίες, ώρες ώρες και πολλή γκρίνια, ευτυχώς όχι αυτό το σπαρακτικό κλάμα τόσο πολύ, και ανά μία ώρα ήθελε να φάει... Πολλές φορές με πήρε ο ύπνος με το μωρό στο στήθος χωρίς να το πάρω χαμπάρι 😅 Το ζόρι με μας είναι ότι μερικές φορές ξυπνάει κι ο μεγάλος κι έρχεται στο κρεβάτι και το φοβάμαι το μωρό, οπότε τον βάζω στο λίκνο κι ας μη κοιμάται τόσο καλά.  Τώρα, τις τελευταίες δυο-τρεις μέρες κοιμάται ένα 4ωρο και μετα συνεχίζει με το 1,5-2 ώρες ύπνο 😆
    • Πότε γυρνάτε στη δουλειά κορίτσια; Καλημέρα κιόλας!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...