Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τώρα μπόρεσα ν μπω ν σας διαβάσω!!! Ποιες περιμένουμε ακόμα;; 
τα δικά μας νέα είναι πως σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο, είναι όλα τέλεια μας είπε , η μπουμπου ανέκτησε το βάρος της γέννησης της ήδη , πράγμα που γενικά περιμένουν ν συμβεί στις 15-20 μέρες ! Γεννήθηκε 3280 κ εν τέλει ύψος 51εκ κ όχι 49 που μας την έβγαλαν στο νοσοκομείο! Γενικά πάμε πολύ κλ!! 
@Θέτις Κ. διάβασα ότι το μωράκι σ θεριεύει το βράδυ! Ν σ πω πως κ μένα η μικρή μ έτσι είναι! Το πρωί μια χαρά ήσυχη κ συνεργάσιμη κ μετά το βράδυ σεληνιαζεται!! Μ το εξήγησε όμως η παιδίατρος σήμερα κ μ είπε πως ο εγκέφαλος τ μωρού μέσα στην ημέρα δέχεται πολλές πληροφορίες κ το βράδυ που είναι ώρα ηρεμίας ο εγκέφαλος για να επεξεργαστεί όλα αυτά υπερδιεγειρεται γ αυτό κ όλη αυτή η ανησυχία !!! 
επίσης κ γω θηλάζω . Έπεσα όμως στη παγίδα τ νοσοκομείου κ εδώσα κ συμπλήρωμα!! Φυσικά τώρα προσπαθώ ν κατακτήσω αποκλειστικό θηλασμό οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας!!! 
Τι άλλο να σας πω; Η μικρή νινου κ εμάς είναι έρωτας!! Τη χαζεύουμε Μ τον άντρα μ ν κάνει γκριμάτσες όλη την ώρα!!! 💗💗💗 φυσικά έχουμε κ την προσαρμογή μ το σκυλάκι μας! Το καημένο τις πρώτες δύο μέρες από το άγχος τ κ το στρες του κατουρούσε αίμα !!!ευτυχώς δείχνει ν φτιάχνει όλο αυτό!!! 
Αυτά κορίτσια από εμένα!! 🥰🥰

περιμένουμε νεακια από τις υπόλοιπες 🙏🧿🥰❤️

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Κ εμείς εδώ με τη μπέμπα, κολλημένη στο στήθος από τις 7.30 🤣 κλείσαμε 4ωρο κ συνεχίζουμε! 

Είναι έρωτας είναι η αλήθεια τα μωράκια μας .... κ εγώ αυτό λέω κάθε μέρα! Ποοοοσο ερωτευμένη είμαι μαζί της 

Δημοσίευση
στις On 10/1/2025 at 5:22 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Απ' την άλλη, αναφορικά με το βάρος και το μήκος του μωρού, ο γιατρός μου είπε ότι, εκτός ότι είναι μια χαρά φυσιολογικά, αυτό περίπου είναι ένα "καλό" μέγεθος/βάρος για φ.τ. - ίσως γι'αυτό δεν είχα και μεγάλη φθορά εκεί κάτω.

Καθώς ο γιατρός με εξέταζε αμέσως μετά τη γέννα, στην αρχή μου είπε μάλλον ούτε ένα ράμμα χρειάζεται. Μετά κοίταξε καλύτερα και μου έκανε 1-2 είπε για να αποφευχθεί περαιτέρω τραυματισμός. Ουσιαστικά η ρήξη πρώτου βαθμού σημαίνει ότι "σχίστηκε" μέρος του δέρματος, από δευτέρου βαθμού κι έπειτα είναι όταν υπάρχει φθορά και στο επίπεδο του μυ. Αν κατάλαβα σωστά δλδ απ' τα λεγόμενά του.

Aυτό λέει συνέχεια και ο δικός μου γιατρός οταν μου κακοφαίνεται που δεν βγαίνει πολύ ψηλά στις καμπύλες... ότι όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο για μας στη γέννα... και μετά θα πάρει ότι είναι να πάρει.

Τέλειος βγήκε ο μπέμπης σας...😊

Χθες είχα κι εγώ ραντεβού. Μου έκαναν πρώτη φορά αυτή την εξέταση από κάτω που πολύ θα ΄ηθελα να αποφύγω... Ευτυχώς μου την έκανε η μαία και όχι ο γιατρός. Πιο άνετα νιώθω με αυτή!🤣 Το συμπέρασμα ήταν ότι ο τράχηλος καλά κρατεί και ότι είναι ακόμα "ανώριμος" όπως τον χαρακτήρισε και ότι το μωρ΄ό είναι ακόμα ψηλά. Από ότι φαίνεται έχω δρόμο μπροστά μου... 38+1 σήμερα και στο καρδιοτοκογράφημα δεν έκανα καμία σύσπαση.. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Κορίτσια μου τώρα μπόρεσα ν μπω ν σας διαβάσω!!! Ποιες περιμένουμε ακόμα;; 
τα δικά μας νέα είναι πως σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο, είναι όλα τέλεια μας είπε , η μπουμπου ανέκτησε το βάρος της γέννησης της ήδη , πράγμα που γενικά περιμένουν ν συμβεί στις 15-20 μέρες ! Γεννήθηκε 3280 κ εν τέλει ύψος 51εκ κ όχι 49 που μας την έβγαλαν στο νοσοκομείο! Γενικά πάμε πολύ κλ!! 
@Θέτις Κ. διάβασα ότι το μωράκι σ θεριεύει το βράδυ! Ν σ πω πως κ μένα η μικρή μ έτσι είναι! Το πρωί μια χαρά ήσυχη κ συνεργάσιμη κ μετά το βράδυ σεληνιαζεται!! Μ το εξήγησε όμως η παιδίατρος σήμερα κ μ είπε πως ο εγκέφαλος τ μωρού μέσα στην ημέρα δέχεται πολλές πληροφορίες κ το βράδυ που είναι ώρα ηρεμίας ο εγκέφαλος για να επεξεργαστεί όλα αυτά υπερδιεγειρεται γ αυτό κ όλη αυτή η ανησυχία !!! 
επίσης κ γω θηλάζω . Έπεσα όμως στη παγίδα τ νοσοκομείου κ εδώσα κ συμπλήρωμα!! Φυσικά τώρα προσπαθώ ν κατακτήσω αποκλειστικό θηλασμό οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας!!! 
Τι άλλο να σας πω; Η μικρή νινου κ εμάς είναι έρωτας!! Τη χαζεύουμε Μ τον άντρα μ ν κάνει γκριμάτσες όλη την ώρα!!! 💗💗💗 φυσικά έχουμε κ την προσαρμογή μ το σκυλάκι μας! Το καημένο τις πρώτες δύο μέρες από το άγχος τ κ το στρες του κατουρούσε αίμα !!!ευτυχώς δείχνει ν φτιάχνει όλο αυτό!!! 
Αυτά κορίτσια από εμένα!! 🥰🥰

περιμένουμε νεακια από τις υπόλοιπες 🙏🧿🥰❤️

Τι ωραία νέα που ανέκτησε το βάρος της τόσο γρήγορα!!! Άρα πάει πολύ καλά ο θηλασμός!! Μπράβο κορίτσι μου 💗

Το σκυλάκι γιατί έτσι;; Ένιωσε παραμέληση;; Τι σας είπε ο κτηνίατρος να κάνετε... Να σου πω το έχω κι εγώ ένα άγχος με τα δικά μας...

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Γειά σας κορίτσια! Κ εμείς εδώ με τη μπέμπα, κολλημένη στο στήθος από τις 7.30 🤣 κλείσαμε 4ωρο κ συνεχίζουμε! 

Είναι έρωτας είναι η αλήθεια τα μωράκια μας .... κ εγώ αυτό λέω κάθε μέρα! Ποοοοσο ερωτευμένη είμαι μαζί της 

Η μεγάλη πώς τα πάει;;; Τη δέχτηκε;;

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Aυτό λέει συνέχεια και ο δικός μου γιατρός οταν μου κακοφαίνεται που δεν βγαίνει πολύ ψηλά στις καμπύλες... ότι όσο μικρότερο τόσο το καλύτερο για μας στη γέννα... και μετά θα πάρει ότι είναι να πάρει.

Τέλειος βγήκε ο μπέμπης σας...😊

Χθες είχα κι εγώ ραντεβού. Μου έκαναν πρώτη φορά αυτή την εξέταση από κάτω που πολύ θα ΄ηθελα να αποφύγω... Ευτυχώς μου την έκανε η μαία και όχι ο γιατρός. Πιο άνετα νιώθω με αυτή!🤣 Το συμπέρασμα ήταν ότι ο τράχηλος καλά κρατεί και ότι είναι ακόμα "ανώριμος" όπως τον χαρακτήρισε και ότι το μωρ΄ό είναι ακόμα ψηλά. Από ότι φαίνεται έχω δρόμο μπροστά μου... 38+1 σήμερα και στο καρδιοτοκογράφημα δεν έκανα καμία σύσπαση.. 

Νωρίς είσαι ακόμα,  όλα αλλάζουν γρήγορα,  μη σε αγχώνει 🥰🥰🥰🥰 

Είδατε κ βάρος κλπ? 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Η μεγάλη πώς τα πάει;;; Τη δέχτηκε;;

Η μεγάλη είναι τρελαμένη μαζί της ! Η αδερφούλα μου και η μικρούλα μου λέει όλη την ώρα!! Αγκαλιές κ φιλιά με το που ξυπνήσει!!! Δόξα τω θεώ πάνε πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ τους .. ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κάποια ζήλια.. και κλείνουμε μήνα!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Νωρίς είσαι ακόμα,  όλα αλλάζουν γρήγορα,  μη σε αγχώνει 🥰🥰🥰🥰 

Είδατε κ βάρος κλπ? 

Βάρος όχι... μου το μετράει εβδομάδα παρά εβδομάδα, Την προηγούμενη την είχε βγάλει γύρω στα 2900. Γενικά αυτός τη βγάζει πιο μικρή και πιο χαμηλά στις καμπύλες σε σχέση με τον εμβρυομητρικό. Να δούμε ποιος θα πέσει μέσα!!☺️

Τέλεια που τα πάνε τόσο καλά οι μικρές σου!!! Πρέπει να τις βλέπεις και να λιώνεις... τα πλασματάκια σου μωρέ...🥰😍

Άσχετο κορίτσια.. αλλά να σας πω ότι τ΄ωρα με στέλνουν να πάω να κάνω τα εμβόλια της γρίπης και του κοκκύτη. Αργά δεν είναι;; Για να μη σχολιάσω ότι η μαία μου το είπε.. ο γιατρός με έχει σε σύνδεση με Κάιρο....

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Βάρος όχι... μου το μετράει εβδομάδα παρά εβδομάδα, Την προηγούμενη την είχε βγάλει γύρω στα 2900. Γενικά αυτός τη βγάζει πιο μικρή και πιο χαμηλά στις καμπύλες σε σχέση με τον εμβρυομητρικό. Να δούμε ποιος θα πέσει μέσα!!☺️

Τέλεια που τα πάνε τόσο καλά οι μικρές σου!!! Πρέπει να τις βλέπεις και να λιώνεις... τα πλασματάκια σου μωρέ...🥰😍

Άσχετο κορίτσια.. αλλά να σας πω ότι τ΄ωρα με στέλνουν να πάω να κάνω τα εμβόλια της γρίπης και του κοκκύτη. Αργά δεν είναι;; Για να μη σχολιάσω ότι η μαία μου το είπε.. ο γιατρός με έχει σε σύνδεση με Κάιρο....

Για της γρίπης είναι οκ θεωρώ... του κοκκυτη νομίζω το κάνουμε πιο νωρίς.. τι να πω ...🤔

Λιώνω είναι η αλήθεια.. ! 😍😍😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Για της γρίπης είναι οκ θεωρώ... του κοκκυτη νομίζω το κάνουμε πιο νωρίς.. τι να πω ...🤔   Λιώνω είναι η αλήθεια.. ! 😍😍😍
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; Πως είναι τα μικρά σας; εμένα σήμερα η μπέμπα γίνετε 5 μηνών και σήμερα μου ήρθε η περίοδος..  αυτές τις μέρες ειμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήρθε και η περίοδος σαν το κερασάκι στην τούρτα..  η μπέμπα μου την τελευταία βδομάδα έχει αρκετή γκρίνια (ευτυχώς το βράδυ κοιμάται ) νομίζω είναι από δόντια την τρίτη έχω ραντεβού με την παιδίατρο να μας δει και αν είναι όντως τα δόντια θα πάρω και εγώ κρεμουλα να βάλω μήπως ηρεμήσει κάπως.. τώρα για τροφές δεν ξέρω πως θα πάμε και αν αρχίσω από βδομάδα θα μάθω την τρίτη  αυτα τα νέα τα δικά μας…
    • Κορίτσι μου μετά από πόσο καιρό σου ήρθε η περίοδος; Δεν βλέπω την ώρα να μου έρθει για να μπει το σώμα μου και πάλι σε μια ρουτίνα. Όχι τόσο για να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες, δεν νιώθω έτοιμη.. τουλάχιστον για την ώρα. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε να μην έχω καθόλου επαφές για ένα μήνα από την ημέρα της αποξεσης. Θα πάω τέλος του μήνα να με δει και πιθανόν να μου δώσει και το οκ φαντάζομαι..  τι λυτρωτικό που σου ήρθε! 
    • Ναι ξέρω ότι θα περάσει μωρέ απλά σε ρίχνει ψυχολογικά ειδικά όταν επηρεάζει και τον ύπνο σου..! Ναι θα τους πω αυριο στο νοσοκομείο για το βήχα να δω τι θα με δώσουν αν θα με δώσουν κάτι γιατί βλέπω να αργεί να φύγει.. Ναι σαι καλά κοπέλα μου ναι θα στείλω να σας πω νεα!!  
    • Και εγώ προ εγκυμοσύνης μετά από κοβιντ είχα βηχα για 2 μήνες.. είχα πάει και τότε σε γιατρό..με πιάνει σαν αλλεργία/άσμα μετά..  τα φυτικα σιρόπια και τα εισπνεομενα δεν επηρεάζουν το έμβρυο  στις εβδομάδες  που είμαστε..αλλά πάντα με ότι σου πει ο γιατρός σου.. Να το απολαύσεις αύριο!! Περιμένουμε νέα από το doppler!! (Ο βηχας θα περάσει μην αγχώνεσαι..χαχα)
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...