Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Όσο για την πεθερά κορίτσια,  ούτε ένα κουτάλι δεν έπλυνε 🤣

Από καναπέ σε καρέκλα για φαγητό και κρεβάτι την είχα .... τελοσπαντων. Έφυγε τώρα,  να ναι καλά 🤣

Χαχαχα αμάν αυτές οι πεθερές! Ή θα βοηθάνε υπερβολικά πάρα πολύ ή απολύτως καθόλου! 😅

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Όσο για την πεθερά κορίτσια,  ούτε ένα κουτάλι δεν έπλυνε 🤣

Από καναπέ σε καρέκλα για φαγητό και κρεβάτι την είχα .... τελοσπαντων. Έφυγε τώρα,  να ναι καλά 🤣

Μου θυμίζει τη δικιά μου πραγματικά! 🤣🤣 Δεν είναι γενικά του μαγειρέματος, το ξέρω ανέκαθεν αυτό, και δε με πειραξε ποτέ γιατί πάντα ερχόταν για μικρά διαστήματα, οπότε χαιρομουν να μαγειρεύω εγώ για να περνάει quality time με το γιο της μιας και μένουμε μακριά 10 χρόνια τωρα. Το ίδιο κάνει κι ο δικός μου όταν έρχονται οι δικοί μου. Αλλά αυτή τη φορά ρε παιδί μου, μου τις να της πω, με βλέπεις με την κοιλιά στο στόμα και περιμένεις από μένα;;!! Πρώτη φορά μου έκανε κακή εντύπωση στα τόσα χρόνια 🥲 τέλος πάντων, όπως είπα, τλχ έκανε ο,τι της ζητήσαμε, αλλά θα ξέρω για επόμενη φορά, δεν την ξαναπαταω 😅

Σόρρυ για το μίνι rant πεθεράς, νομίζω το χρειαζόμασταν 🤣🤣

στις πριν 3 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Ναι ε;; Έχεις εμπειρία από ανάλογη περίπτωση;; Κορίτσια όλες τις μέρες έκαψα εγκέφαλο! Το μέσα μου Ν μου λέει για καισαρική , εγώ να νιώθω τύψεις και ν λέω θ προσπαθήσω προκληση, μετά ν σκέφτομαι κ την παράταση!!! Εν τέλει έτσι όπως έγιναν τ πράγματα η μικρή μ μ δείξε το δρόμο !!! 🙏💗🧿

Καθόλου τύψεις κορίτσι μου !! Εσύ μόνο ξέρεις τι είναι καλό για σένα και το μωράκι σου 💕🙏🏻 εφόσον νιώθεις ήρεμη μ αυτό το πλάνο, αυτό έχει σημασία με το καλό αύριο περιμένουμε τη νινου σου 🧿🧿🧿🧿🧿

Κορίτσια μου εγώ είχα γιατρό σήμερα - κάναμε μόνο καρδιοτοκογραφημα αυτή τη φορά, ούτε υπέρηχο ούτε τίποτα άλλο. Ξεπετα φουλ που λέγαμε @MarMar90🤣🤣🤣

Στο καρδιοτοκογραφημα ο μικρός ήταν καλα, λιγότερες κινήσεις απ' τις τελευταίες φορές, αλλά μάλλον έφταιγε ότι πήγα χωρίς να έχω φάει μεσημεριανό... Λιγότερες μεν, αλλά φυσιολογικά όλα δε, είχα και 2 συσπάσεις με διάφορα 12λεπτου, το οποίο χαροποιησε και το γιατρό. Μας είπε ότι οι άλλες 2 έγκυοι που παρακολουθεί γέννησαν χθες και σήμερα τα ξημερώματα, οπότε περιμένει τώρα το δικό μας 😅 του φάνηκα και πολύ πρησμένη είπε, οπότε πλησιάζουμε με βάση και τα υπόλοιπα σημάδια. Η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ πρησμένη κι εγώ η ίδια, η μύτη μου και τα χείλη είναι σα να χω βάλει υαλουρονικο ένα πράγμα 👁️👄👁️

Έχω και φουλ πονοκέφαλο, μου είπε να πάρω παρακεταμόλη και να ξεκουραστώ για σήμερα. Κι έτσι είμαι στον κρεβάτι, έχω συσπασουλες, κυρίως ανώδυνες, πλην 1-2 απ' τις οποίες ένιωσα αρκετή πίεση στο πυελικο έδαφος, και σαν πόνους περιόδου. Πρώτη φορά! Έστειλα στο γιατρό μνμ και μου απάντησε ότι είναι καλό σημάδι ότι κατεβαίνει το μωρό και εμπεδώνεται σιγα-σιγα. Για να δούμε 🤞🏻 επόμενο ραντεβού την επόμενη Πέμπτη, στις 40+1, εκτός απροόπτου!! 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Μου θυμίζει τη δικιά μου πραγματικά! 🤣🤣 Δεν είναι γενικά του μαγειρέματος, το ξέρω ανέκαθεν αυτό, και δε με πειραξε ποτέ γιατί πάντα ερχόταν για μικρά διαστήματα, οπότε χαιρομουν να μαγειρεύω εγώ για να περνάει quality time με το γιο της μιας και μένουμε μακριά 10 χρόνια τωρα. Το ίδιο κάνει κι ο δικός μου όταν έρχονται οι δικοί μου. Αλλά αυτή τη φορά ρε παιδί μου, μου τις να της πω, με βλέπεις με την κοιλιά στο στόμα και περιμένεις από μένα;;!! Πρώτη φορά μου έκανε κακή εντύπωση στα τόσα χρόνια 🥲 τέλος πάντων, όπως είπα, τλχ έκανε ο,τι της ζητήσαμε, αλλά θα ξέρω για επόμενη φορά, δεν την ξαναπαταω 😅

Σόρρυ για το μίνι rant πεθεράς, νομίζω το χρειαζόμασταν 🤣🤣

Εμείς ζητήσαμε να κάνει μια τυροπιτα για το τραπέζι της πρωτοχρονιάς , μην πέσουν οοοολα πάνω μου και τελικά το "ξεχασε".. ο σύζυγος να δουλεύει παραμονή μέχρι απόγευμα, εγώ με τα μικρά και να μαγειρεύω για το βράδυ.... αχ μανούλα κ πάλι μανούλα 🤣

στις πριν 7 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια μου εγώ είχα γιατρό σήμερα - κάναμε μόνο καρδιοτοκογραφημα αυτή τη φορά, ούτε υπέρηχο ούτε τίποτα άλλο. Ξεπετα φουλ που λέγαμε @MarMar90🤣🤣🤣

Στο καρδιοτοκογραφημα ο μικρός ήταν καλα, λιγότερες κινήσεις απ' τις τελευταίες φορές, αλλά μάλλον έφταιγε ότι πήγα χωρίς να έχω φάει μεσημεριανό... Λιγότερες μεν, αλλά φυσιολογικά όλα δε, είχα και 2 συσπάσεις με διάφορα 12λεπτου, το οποίο χαροποιησε και το γιατρό. Μας είπε ότι οι άλλες 2 έγκυοι που παρακολουθεί γέννησαν χθες και σήμερα τα ξημερώματα, οπότε περιμένει τώρα το δικό μας 😅 του φάνηκα και πολύ πρησμένη είπε, οπότε πλησιάζουμε με βάση και τα υπόλοιπα σημάδια. Η αλήθεια είναι πως νιώθω πολύ πρησμένη κι εγώ η ίδια, η μύτη μου και τα χείλη είναι σα να χω βάλει υαλουρονικο ένα πράγμα 👁️👄👁️

Έχω και φουλ πονοκέφαλο, μου είπε να πάρω παρακεταμόλη και να ξεκουραστώ για σήμερα. Κι έτσι είμαι στον κρεβάτι, έχω συσπασουλες, κυρίως ανώδυνες, πλην 1-2 απ' τις οποίες ένιωσα αρκετή πίεση στο πυελικο έδαφος, και σαν πόνους περιόδου. Πρώτη φορά! Έστειλα στο γιατρό μνμ και μου απάντησε ότι είναι καλό σημάδι ότι κατεβαίνει το μωρό και εμπεδώνεται σιγα-σιγα. Για να δούμε 🤞🏻 επόμενο ραντεβού την επόμενη Πέμπτη, στις 40+1, εκτός απροόπτου!! 

Υπέροχα νέα!!!!!!

@Kate1992εγώ είμαι κατά της πρόκλησης,  όταν δεν υπάρχουν ενδείξεις.. δεν ειναι σωστο αυτο που λεω , γτ πολλες εχουν γεννησει ετσι και έχει πάει εξαιρετικά. Για αυτό που έχω ζήσει εγώ όμως,  δεν θα το έκανα ποτέ ξανά.. αν μου έλεγε ο γιατρός μπαίνουμε για πρόκληση,  θα διάλεγα την καισαρική. 

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα, είναι να ετοιμαστεις και να μετράς τις ώρες που θα πάρεις το όμορφο πλασματακι σου αγκαλιά ❤ 

Κορίτσια από εκεί που σας έγραψα ότι είμαι τάβλα με ήπιες συσπάσεις, τα πράγματα εξελίχθηκαν!

Με πήρε ο ύπνος που λέτε αλλά ξύπνησα μετά από κάνα 3ωρο με πόνους περιόδου, ήτοι πιο έντονες συσπάσεις. Άρχισα λοιπόν να της καταγράφω και κατά τη διάρκεια ένιωθα μια έντονη επιθυμία για τουαλέτα όπου και πήγα 3-4 φορές! Στο σκούπισμα κάθε φορά όλο και κάτι αχνοφαινοταν μέχρι που από μπεζ σταγόνες, έγιναν ροζ/κόκκινες και έπειτα τσουπ εμφανίστηκε και η βλέννα του τραχηλικού πώματος 😱😱😱 φοβήθηκα λίγο με τις κόκκινες σταγόνες η αλήθεια είναι αλλά στην επόμενη φορά είχε ήδη γίνει καφέ μέχρι που οι σταγόνες στο σκούπισμα έγιναν μπεζ, σχεδόν διαφανείς.

Οι συσπάσεις συνεχίζονται με συχνότητα περίπου 10-12 λεπτών και διάρκεια 40", δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ ξανά αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη 😅 έκανα κι ένα ζεστό ντουζ που βοήθησε με τους πόνους. Λέω να περιμένω, θα στείλω και στο γιατρό αλλά φοβάμαι μήπως μου πει να πάω απ' το μαιευτήριο. Θα προτιμούσα να μείνω σπίτι όσο περισσότερο γίνεται - λέτε να σπάσουν και τα νερά στο μεταξύ; 😶

Σε άλλα νέα έχει γενέθλια ο σύζυγος σήμερα και έλεγε ότι θα ήθελε πολύ να έχουν μαζί γενέθλια!! Δε περιγράφω άλλο 🤣🤣🤣🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια από εκεί που σας έγραψα ότι είμαι τάβλα με ήπιες συσπάσεις, τα πράγματα εξελίχθηκαν!

Με πήρε ο ύπνος που λέτε αλλά ξύπνησα μετά από κάνα 3ωρο με πόνους περιόδου, ήτοι πιο έντονες συσπάσεις. Άρχισα λοιπόν να της καταγράφω και κατά τη διάρκεια ένιωθα μια έντονη επιθυμία για τουαλέτα όπου και πήγα 3-4 φορές! Στο σκούπισμα κάθε φορά όλο και κάτι αχνοφαινοταν μέχρι που από μπεζ σταγόνες, έγιναν ροζ/κόκκινες και έπειτα τσουπ εμφανίστηκε και η βλέννα του τραχηλικού πώματος 😱😱😱 φοβήθηκα λίγο με τις κόκκινες σταγόνες η αλήθεια είναι αλλά στην επόμενη φορά είχε ήδη γίνει καφέ μέχρι που οι σταγόνες στο σκούπισμα έγιναν μπεζ, σχεδόν διαφανείς.

Οι συσπάσεις συνεχίζονται με συχνότητα περίπου 10-12 λεπτών και διάρκεια 40", δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ ξανά αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη 😅 έκανα κι ένα ζεστό ντουζ που βοήθησε με τους πόνους. Λέω να περιμένω, θα στείλω και στο γιατρό αλλά φοβάμαι μήπως μου πει να πάω απ' το μαιευτήριο. Θα προτιμούσα να μείνω σπίτι όσο περισσότερο γίνεται - λέτε να σπάσουν και τα νερά στο μεταξύ; 😶

Σε άλλα νέα έχει γενέθλια ο σύζυγος σήμερα και έλεγε ότι θα ήθελε πολύ να έχουν μαζί γενέθλια!! Δε περιγράφω άλλο 🤣🤣🤣🤣

Κοριτσάκι μου!!!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα τρελαθώ!!!!! Με το καλό Παναγίτσα μου!!!!! Με έναν πόνο!!!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍 Αναμένουμε νεότερα με αγωνία!!!!! ❤️❤️❤️❤️

Κοίτα που το "φλουρί" γυρίζει ακόμα!!! Από αλλού το περιμέναμε και άλλος θα μας προλάβει..!!!! 🤣🤣🤣 Βιαστικά τα αγόρια της παρέας!!! 🤭

Να χαίρεσαι και τον άντρα σου!! Το καλύτερο δώρο ever!!! Έκλεισες τουλάχιστον για καμία 10ετια!! 🤣🤣

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Κοριτσάκι μου!!!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα τρελαθώ!!!!! Με το καλό Παναγίτσα μου!!!!! Με έναν πόνο!!!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍 Αναμένουμε νεότερα με αγωνία!!!!! ❤️❤️❤️❤️

Κοίτα που το "φλουρί" γυρίζει ακόμα!!! Από αλλού το περιμέναμε και άλλος θα μας προλάβει..!!!! 🤣🤣🤣 Βιαστικά τα αγόρια της παρέας!!! 🤭

Να χαίρεσαι και τον άντρα σου!! Το καλύτερο δώρο ever!!! Έκλεισες τουλάχιστον για καμία 10ετια!! 🤣🤣

Να σαι καλά κορίτσι μου ♥️♥️♥️♥️♥️

Κοίτα, στις 6+ έστειλα τελικά στο γιατρό όταν παρατήρησα απ' την εφαρμογή μου ότι τελικά ήταν πιο συχνές, αλλά μικρές σε διάρκεια ακόμα. Μετά με πήρε ο ύπνος και κατάφερα να κοιμηθώ ένα 2ωρακι 👌🏻 ο γιατρός δε μου απάντησε ευθέως αν πρέπει να πάω στο μαιευτήριο, με ρώτησε μόνο εάν οι συσπάσεις ήταν επώδυνες κι ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν κατά την εξώθηση του πώματος. Και να συνεχίσω να παρατηρώ τη συχνότητα των συσπάσεων. Άρα τον βλέπω ζεν κι αυτόν 😅 

Τώρα που ξύπνησα η αλήθεια είναι ότι δε νιώθω ακριβώς συσπάσεις, αλλά πόνους περιόδου, τύπου πρώτη μέρα. Ανεκτικοί μέχρι στιγμής. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η μέρα 🤞🏻🙏🏻

Κι εσύ Κιντο μου εκει καπου στις 39 δεν έχεις χάσει το τραχηλικό βύσμα; Εγώ είμαι 39+2 σήμερα. Πώς είσαι εσύ στο μεταξύ;; Επισήμως πέρασες και την ΠΗΤ σου 🥳

στις πριν 3 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Με αγωνία διαβάζα λέξη λέξη να δω που θα καταλήξεις... κρυφοκοίταξα στο τέλος αν έχει φωτογραφία με πατουσίνια!!! Ποπό.... Φαίνεται να είσαι πολύ πολ΄υ κοντά... Ότι είναι καλύτερο και για τους δυο σας να γίνει κορίτσι μου! Υπέροχο να έχουν γενέθλια την ίδια μέρα με τον σύζυγο!!! Σε κάθε περίπτωση να τον χαίρεστε τον μπαμπά σας!!!!😃

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Τώρα που ξύπνησα η αλήθεια είναι ότι δε νιώθω ακριβώς συσπάσεις, αλλά πόνους περιόδου, τύπου πρώτη μέρα. Ανεκτικοί μέχρι στιγμής. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η μέρα 🤞🏻🙏🏻

Γενικά λένε ότι το βράδυ απελευθερώνονται οι ορμόνες του τοκετού.... (ωκυτοκίνη κτλ)

Έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει! Ίδωμεν σ΄ήμερα!!! ❤️

στις πριν 18 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Χρόνια πολλά καλη και ευλογημένη χρονιά κορίτσια μου με υγεία και αγκαλιά τα μωράκια μας 🙏🙏🙏 

εγώ τελικά δν μπαίνω μ πρόκληση σήμερα! Πήγα το πρωί Μ κάνανε υπέρηχο και η μικρή έχει αλλάξω θέση κ έχει ελαφρώς εγκάρσια ! Γεγονός ότι δν έχει εμπεδωθεί και καθόλου μ είπε ο γιατρός πως αν κάνουμε πρόκληση και σπάσουν τ νερά η μικρή κατά πάσα πιθανότητα δν θ εμπεδωθει σωστά οπότε θ οδηγηθούμε σε καισαρική! Οποτε θ μπω αύριο το πρωί με καισαρική τελικά! Δν θ περιμένω μέχρι τη πητ μου γιατί πρώτον έχει ήδη κανονίσει ο σύζυγος την άδεια του και δεύτερον δύσκολα ν γυρίσει και πάλι κανονικά στη θέση της! Οπότε αύριο κορίτσια μου προς απόγευμα!!! 💗💗💗

Λογικά θα έχει γεννηθεί ήδη η μπουμπού σου τώρα!!!! Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!!! 😍

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Γενικά λένε ότι το βράδυ απελευθερώνονται οι ορμόνες του τοκετού.... (ωκυτοκίνη κτλ)

Να σαι καλά κορίτσι μου, ευχαριστούμε για τις ευχές ♥️♥️♥️♥️

Εξακολουθώ να έχω καφέ εκκρίσεις και υπολείμματα του πώματος - αν θυμάμαι καλά οι μαίες μου είχαν πει ότι αυτό είναι σημάδι διαστολής; Τώρα όλα είναι θολά στο μυαλό μου να σας πω την αλήθεια 😅

Πεινάω σα λύκος εν τω μεταξύ και νομίζω ότι πρέπει να φάω ελαφριά γιατί δε σας κρύβω ότι έχω και τύπου διάρροια, το οποίο είναι επισης σημάδι ότι απελευθερώνονται οι ορμόνες του τοκετού 🥴 

Πάω να φάω την μπανανουλα μου λοιπόν, αν και θα κατέβαζα άνετα μια κρέπα σοκολάτα/μπισκότο 🤤🤤🤤

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κοίτα, στις 6+ έστειλα τελικά στο γιατρό όταν παρατήρησα απ' την εφαρμογή μου ότι τελικά ήταν πιο συχνές, αλλά μικρές σε διάρκεια ακόμα. Μετά με πήρε ο ύπνος και κατάφερα να κοιμηθώ ένα 2ωρακι 👌🏻 ο γιατρός δε μου απάντησε ευθέως αν πρέπει να πάω στο μαιευτήριο, με ρώτησε μόνο εάν οι συσπάσεις ήταν επώδυνες κι ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν κατά την εξώθηση του πώματος. Και να συνεχίσω να παρατηρώ τη συχνότητα των συσπάσεων. Άρα τον βλέπω ζεν κι αυτόν 😅 

Κι εσύ Κιντο μου εκει καπου στις 39 δεν έχεις χάσει το τραχηλικό βύσμα; Εγώ είμαι 39+2 σήμερα. Πώς είσαι εσύ στο μεταξύ;; Επισήμως πέρασες και την ΠΗΤ σου 🥳

Που το θυμάσαι βρε θηρίο;!!! Ούτε εγώ δεν το θυμόμουν.. έπρεπε να μπω στη συνομιλία μου με τη μαία να δω πότε της έστειλα για να δω πόσο ήμουν τότε..🤣🤣 ναι ναι 39+1 ήμουν!!! Και εμένα σομον έντονο μετά μπεζ ανοιχτό ήταν.. χωρίς αίμα όμως... "Πόνους" έντονες συσπάσεις είχα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις 4 που κατάφερα να κοιμηθώ από τους πόνους.. ανεκτικοί όπως λες έτσι, ήταν και εμένα.. μέχρι σήμερα έχω ποναλακια και συσπάσεις κατά τη διάρκεια της μέρας.. αλλά ο τοκετός φυσικά ξεκινάει το βράδυ συνήθως οπότε αναμένουμε..!! 

Παρακολούθησε τις συσπάσεις σου και βλέπεις πως θα πάει... Μπορεί να ηρεμήσουν ή και να εξελιχθούν σε τοκετό.. όπως το περιεγραφες το πρωί ήταν ξεκάθαρα σημάδια τοκετού!!! Για να δούμε...!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αναμένουμε και εσένα τώρα!!! 😍😍😍😍

στις πριν 9 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Όχι ακριβώς.. ναι το βράδυ συνήθως ξεκινάνε οι τοκετοί.. αλλά αυτό συμβαίνει γιατί η φύση έχει προνοήσει και για να ξεκινήσει ένας τοκετός η γυναίκα πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτη ηρεμία, χαλαρή.. αυτό συμβαίνει κατά τη πλειοψηφία τις βραδινές ώρες! Ωκυτοκίνη απελευθερώνεται αφού σπάσουν τα νερά και για αυτό είναι πιο έντονες οι συσπάσεις.. ένας ακόμη τρόπος πρόκλησης τοκετού είναι το τεχνητό σπάσιμο των νερών ώστε να ξεκινήσουν οι οδύνες και να εξελιχθεί πιο "φυσικά" ο τοκετός..

@Θέτις Κ. μου, μήπως είχες ρωτήσει για τη ταινία που έχουν δώσει και σε εμένα; Αν σε περίπτωση σπάσουν τα νερά να το τεσταρεις.. αν και με όσες φίλες μου έχω μιλήσει λένε ότι το καταλαβαίνεις..😅

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κοιμήθηκα κάνα 2ωρο λέει 🤣🤣

Εγώ θα είχα φρικαρει και θα καθόμουν να μετράω συσπάσεις και να πηγαίνω κάθε 5 λεπτά στην τουαλέτα να ελέγχω την κατάσταση!! 🤣🤣

Αν είναι η ώρα του να έρθει σήμερα, με το καλό εύχομαι! Περιμενω κι εγώ ενημέρωση!! 😁😁 Πιστεύω ότι πλησιάζει έτσι όπως μας τα λες ο μπέμπης!! 🥰🩵

Να τον χαίρεσαι τον άντρα σου κορίτσι μου!! Θα είναι πολύ ωραίο δώρο να έχουν οι άντρες σου γενέθλια μαζί! 🥰🥰

Εγώ κορίτσια μου έκανα την εισαγωγή μου και περιμένω τη σειρά μου! Δν ξέρω ν σας περιγράψω το πώς νιώθω! Νομίζω είμαι μουδιασμένη κ ολίγον τι χεσμενη 🤯🤯🤯🤯🤭🤭🤭από τη μια νιώθω ανυπομονησία από την άλλη θέλω ν τρέξω κ ν φύγω 😩😩😩

πφφφφφ

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kate1992 είπε:

Εγώ κορίτσια μου έκανα την εισαγωγή μου και περιμένω τη σειρά μου! Δν ξέρω ν σας περιγράψω το πώς νιώθω! Νομίζω είμαι μουδιασμένη κ ολίγον τι χεσμενη 🤯🤯🤯🤯🤭🤭🤭από τη μια νιώθω ανυπομονησία από την άλλη θέλω ν τρέξω κ ν φύγω 😩😩😩

πφφφφφ

Όλα θα πάνε τέλεια κορίτσι μου!!! Η σκέψη σου να είναι μόνο στο θαυματάκι σου και να αντλείς απο κει δύναμη!!!! Σε πολύ πολύ λίγο θα την έχεις στην αγκαλιά σου!!!! Τι πιο όμορφο!!!! ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate1992 είπε:

πφφφφφ

Πολύ λογικό μου φαίνεται!! Κι εγώ έτσι αισθανομουν! Όλα θα πάνε καλά! Μην ανησυχείς για τίποτα! Σε λίγες ώρες θα έχεις αγκαλιά το μωρακι σου!! 🩷🩷

@Θέτις Κ.  Να χαίρεσαι το σύζυγο!!! 

Το ξέρεις ότι αυτή τη βδομάδα θα γεννήσεις μάλλον ε ?? 🥰🥰🥰🥰

Σε προετοιμάζει το σώμα σου... ! Για να δούμε σήμερα το βράδυ τι θα γίνει! 

@Kate1992περιμένουμε νέα!!!!

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το σύζυγο και για την όλη στήριξη ♥️♥️🙏🏻🙏🏻 είστε υπέροχες!!

Θα σας κάνω ένα μίνι update:

πέρασα λοιπόν όλη τη μέρα σπίτι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου μέχρι που οι συσπάσεις έχουν φτάσει να είναι πιο έντονες σε σημείο να μη μπορώ να περπατήσω/μιλήσω απ' τον πόνο μερικές απ' τις φορές. 

Από την εφαρμογή που τις καταγράφω, πλέον έχουμε φτάσει στη μέση διάρκεια μεταξύ των συσπάσεων τα 8-10 λεπτά και μέσο όρο διάρκειας 50". Οπότε λέω σιγά σιγά να πάω στο μαιευτήριο μιας κι ο γιατρός μου είπε να πάω όταν θα είναι επώδυνες. 

Σαν αίσθηση είναι ως εξής:

Ξεκινά με τρομερή ένταση σα κεραυνός στο πυελικο έδαφος (νιώθω να ανοίγει η περιοχή δλδ) συνεχίζει στο tail bone και μετά καταλήγει στο οστό του πρωκτού. Σόρρυ για την περιγραφή, απλά το αφήνω εδώ για οποία κοπέλα ενδιαφέρεται αλλά και για όσες είστε ήδη μανουλες να μου επιβεβαίωσετε αν είναι αυτό που νομίζω 😅

Ακόμα στο σκούπισμα έχω καφέ/μπεζ υγρά με ίνες/υπολείμματα απ' το τραχηλικό πώμα αλλά όχι στο εσώρουχο. Μεταξύ των συσπάσεων μάζεψα ό,τι τελευταία μπορούσα για τη βαλίτσα, έκανα το 4ο για σήμερα ντουζακι μου, έβαλα και τις κρέμες μου και είμαι έτοιμη 🤣

Νιώθω πολλά συναισθήματα ταυτόχρονα, κι ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το σύζυγο και για την όλη στήριξη ♥️♥️🙏🏻🙏🏻 είστε υπέροχες!!

πέρασα λοιπόν όλη τη μέρα σπίτι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου μέχρι που οι συσπάσεις έχουν φτάσει να είναι πιο έντονες σε σημείο να μη μπορώ να περπατήσω/μιλήσω απ' τον πόνο μερικές απ' τις φορές. 

Από την εφαρμογή που τις καταγράφω, πλέον έχουμε φτάσει στη μέση διάρκεια μεταξύ των συσπάσεων τα 8-10 λεπτά και μέσο όρο διάρκειας 50". Οπότε λέω σιγά σιγά να πάω στο μαιευτήριο μιας κι ο γιατρός μου είπε να πάω όταν θα είναι επώδυνες. 

Ξεκινά με τρομερή ένταση σα κεραυνός στο πυελικο έδαφος (νιώθω να ανοίγει η περιοχή δλδ) συνεχίζει στο tail bone και μετά καταλήγει στο οστό του πρωκτού. Σόρρυ για την περιγραφή, απλά το αφήνω εδώ για οποία κοπέλα ενδιαφέρεται αλλά και για όσες είστε ήδη μανουλες να μου επιβεβαίωσετε αν είναι αυτό που νομίζω 😅

Ακόμα στο σκούπισμα έχω καφέ/μπεζ υγρά με ίνες/υπολείμματα απ' το τραχηλικό πώμα αλλά όχι στο εσώρουχο. Μεταξύ των συσπάσεων μάζεψα ό,τι τελευταία μπορούσα για τη βαλίτσα, έκανα το 4ο για σήμερα ντουζακι μου, έβαλα και τις κρέμες μου και είμαι έτοιμη 🤣

Νιώθω πολλά συναισθήματα ταυτόχρονα, κι ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿

Πας μαιευτήριο τώρα δηλαδή;;; Να πάνε όλα τέλεια Παναγία μου!!! Σου στέλνω άπειρη θετική σκέψη!!! ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 11 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! 

Ακούγονται όντως συσπάσεις γέννας αυτό που περιγράφεις, οπότε υποθέτω ότι είσαι στο μαιευτήριο και γεννάς; 😁😁

Περιμένουμε update με ανυπομονησία!! Όπως και της @Kate1992 ❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...