Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λευκη μου!!!🥰🥰🥰 με πιεσαν πααααρα πολυ... δν ξερω αν το χειριστηκα καλα.. ισως επρεπε απλα ν τους γραψω κ να κλεινω λαπτοπ στις 5 και αντε γεια αλλα απο φιλοτιμο δν ηθελα να παει χαμενη τοση δουλεια π ειχε γινει οριν, ουτε να τη φορτωθουν αλλοι συναδελφοι... τεσπα..  Τωρα μονο μ τα κοριτσια μας θα ασχοληθω.. αν κ ηδη εχω βαρυνει κ οι δυναμεις δν ειναι οι ιδιες.. αλλα φοκους σε οσα θα χρειαστω αμεσα και ηδη απ εβδομαδα θα παρακολουθησω κ καποια σεμιναρια για θηλασμο κλπ.. θελω ν βρω κ παιδιατρο φσκ.. 
    • Η εμπειρια μιλησε!!! Ετσι φανταζομαι θα ειναι.. κι εσενα τα ζουζουνια εχουν σχετικα μικρη διαφορα ηλικιας οποτε πανω κατω ξερεις τι με περιμενει.. 🙃🫣 Ευτυχως υπομονη κ αγαπη εχω, χερια θα εχω φουλ γτ η μαμα μου θα ειναι σπιτι μας ν με βοηθαει κ ο συζυγος γνκ εινσι πολυ υποστηρικτικος κ βοηθαει ηδη οσο μπορει...ελπιζω κ μετα ν βρουμε τους ρυθμους μας γτ ενταξει καταλαβαινεις οτι ακομα κ με τη μαμα μου εδω αλλαζουν οι ισορροπιες...  Εσυ κυρια μου τρως γτ ξεσπας ή γτ πεινας τοσο;;; θα το βρεις πιστευω.. θελει κι αυτο το χρονο του.. το κορμι σου σε εχει στηριξει σε 2 εγκυμοσυνες, θα βρεις κ τον τροπο ν αδυνατισεις!!!💪🏼💪🏼
    • Με το καλο Ελενα μου!!! Να πανε ολα καλα!!!🙏💖🌸🧿🫶🎈 με το καλο ν ερθει το λουλουδι σας!!!! Θα πατε φυσιολογικα η με καισαρικη;; ετσι που ορισατε ημερομηνιες σαν καισαρικη μιυ φαινεται αλλα δν ξερω αν θ πας με προκληση.. Στεναχωριεμαι π δεν ημουν εδω στα δυσκολα αλλα θ ειμαι στις χαρες σας μ το καλο!!!! Θα ζησουμε τις πιο δυνατες συγκινησεις!!!🥹🥰
    • Κορίτσι μου να σας ζησει το αγοράκι σας!!! Να είναι καλοτυχο και υγιές. ❤️❤️ Με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας και καλή ανάρρωση να έχεις ❤️🙏
    • Ίσως έχει γίνει αυτό!! Ειχα μείνει ήσυχη πως δεν θα άλλαζε θέση αλλά από τι φαίνεται η σκατούλα κάνει βόλτες.  Δυστυχως εχω γιατρό την άλλη Παρασκευή, όποτε θα κάνω υπομονή μέχρι τότε. Βεβαια σκέφτομαι πως αν συνεχίσει να είναι επώδυνο θα τον πάρω ένα τηλ την Δευτέρα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...