Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

Κοριτσουδια μου!!! 😍😍😍😍 Καλημέρα!!!! Τι κάνετε, πως είστε;!!! Καλό σκ να έχουμε!!

Εγώ είμαι τρισευτυχισμένη!!! Η μπέμπα μας είναι το καλύτερο πλάσμα του κόσμου!!!! Τη λατρεύω την αγαπώ!!!! 😍😍😍😍

Δε θα σας γράψω ακόμα τι και πως.. δεν είναι ώρα.. θα σας τα πω όλα μια και καλή όταν με το καλό γεννησουμε!!! 

Απλά είχαμε κάποια νέα που μας είχαν αγχωσει τη περασμένη Παρασκευή και για αυτό δε σας έγραψα.. δόξα σύ όμως η μπέμπα μας για ακόμα μια φορά μας έκανε την έκπληξη χθες που την είδαμε και δεν το περίμενε κανείς!!! Οοοουυυυφφφφφ Παναγίτσα μου σ' ευχαριστώ τόσο πολύ!!!!🙏🙏🙏🙏 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Μη χάνετε τη πίστη στο ένστικτο σας και στη φύση!!! Όλα θα πάνε κατ'ευχήν για όλες μας!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

3.300 κιλακια & 79mm μηριαίο!! Όλα τέλεια!!! 39η εβδομάδα αισίως (38+2 για να ακριβολογω!)!! 😍😍😍😍

P.S. sorry για το λογύδριο κορίτσια μου, απλά είμαι τόσο χαρούμενη!!! 😅😬😍😍😍

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 21 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Μπορεί να εξασθένησε και ο οργανισμός σου μετά τον κόβιντ.... τι στο καλ΄ό! Ειδικά τώρα με τόσες βιταμίνες που παίρνουμε θα έπρεπε να μη μας πιάνει τίποτα.

Εσύ π΄ως είσαι; Πώς πας από συσπάσεις;;; Ενα 10ήμερο σας έμεινε... πώς νιώθεις;;😃

Έχω εντωμεταξύ ραντεβού στον γιατρό σήμερα και δεν ήξερα αν πρέπει να το ακυρώσω. Μου είπαν να κάνω ένα τεστ πριν πάω και αν είμαι αρνητική, να βάλω τη μάσκα μου και να πάω.

12 και σήμερα... Αλλά ποιος μετράει;!! 🤣🤣🤣 Αν σου απαντούσα χθες.. θα σου έλεγα "μη μου το θυμίζεις!!" 😅 Σήμερα όμως ανυπομονώ να τη γνωρίσουμε!!!! 😍❤️❤️❤️

Χθες να φανταστείς πήραμε τις πρώτες μας πάνες επιτέλους!! 🤣🤣🤣 Ούτε πλυντήρια δεν έχω βάλει ακόμα τα ρούχα της.. ούτε τη τσάντα μαιευτηρίου.. 😅😅 χαλαρά... Νομίζω ότι δε το έχω πιστέψει ακόμα... 🤭

Συσπάσεις έχω ναι.. κυρίως όταν είμαι όρθια ώρα με πιάνει, όπως χθες που μαγείρευα.. υπέφερα από ένα σημείο και μετά... Όταν περπατάω ή ανεβαίνω σκαλοπάτια... Ξαπλωμένη τίποτα! Και ο καρδιοτοκογραφος όλα καλά τα δείχνει..! 

Εσύ τι έκανες χθες;! Πήγες στο γιατρό εντέλει;!! Πως είναι η μπουμπού σας;!!! Ο τράχηλος;!

στις πριν 15 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

@Maya_ αντε να δούμε τι θα γινει το σκ !!!!!! 

Αχ η κορούλα μου το πήρε πολύ καλά... ! Είναι όλο αγκαλιές κ φιλιά 

Ευτυχώς είναι ήσυχη ακόμα η μικτή κ πάει καλά το πράγμα 

Μπράβο τα κοριτσάκια σου γλυκιά μου!!!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια!!!! Πάντα έτσι αγαπημένες να είναι!!! ❤️❤️❤️❤️

Εσύ πως είσαι; Πως νοιώθεις;! Έχεις βοήθεια αυτές τις μέρες;

@Θέτις Κ.μου εσύ πως είσαι;!! Σταμάτησες από τη δουλειά;!! Σε έχω χάσει εντωμεταξυ δε θυμάμαι αν μας το είπες.. έχω την αίσθηση ότι θα δουλεύεις μέχρι να γεννήσεις!!! 🤣🤣🤣 Έχει έρθει και η πεθερά σου νομίζω μας είπες..;! 

Και η @lilly1984 μας έχει καιρό να μας γράψει... Κοριτσάκι μου πως είσαι εσύ;!!! Τι κάνεις;!! 

Και η κοπέλα από τη Σουηδία δεν μας έχει ξαναγράψει... Ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι...

@Kate1992 εσύ, τα νέα σου;! Ορίσατε ημερομηνία για τη πρόκληση;! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

12 και σήμερα... Αλλά ποιος μετράει;!! 🤣🤣🤣 Αν σου απαντούσα χθες.. θα σου έλεγα "μη μου το θυμίζεις!!" 😅 Σήμερα όμως ανυπομονώ να τη γνωρίσουμε!!!! 😍❤️❤️❤️

Χθες να φανταστείς πήραμε τις πρώτες μας πάνες επιτέλους!! 🤣🤣🤣 Ούτε πλυντήρια δεν έχω βάλει ακόμα τα ρούχα της.. ούτε τη τσάντα μαιευτηρίου.. 😅😅 χαλαρά... Νομίζω ότι δε το έχω πιστέψει ακόμα... 🤭

Συσπάσεις έχω ναι.. κυρίως όταν είμαι όρθια ώρα με πιάνει, όπως χθες που μαγείρευα.. υπέφερα από ένα σημείο και μετά... Όταν περπατάω ή ανεβαίνω σκαλοπάτια... Ξαπλωμένη τίποτα! Και ο καρδιοτοκογραφος όλα καλά τα δείχνει..! 

Εσύ τι έκανες χθες;! Πήγες στο γιατρό εντέλει;!! Πως είναι η μπουμπού σας;!!! Ο τράχηλος;!

Π΄ηγα κανονικά ναι... Όλα πολύ καλά! Ο τράχηλος κάπου στο 2,6 νομίζω είπε... αλλά δεν τον προβληματίζει πια. Μου πρότεινε βέβαια να συνεχίσω την προγεστερόνη για ένα 10ημερο ακόμα. Σήμερα είμαι 35+1 και πήγα και για το πρώτο επίσημο καρδιοτοκογράφημα στο μαιευτήριο. Όλα μια χαρά! Μου άρεσε πολύ και η εμπειρία του δωματίου με άλλες 5 εγκυούλες και να ακούς παντού καρδούλες μωρών...🥰

Πολύ σε χαίρομαι που φαίνεσαι χαρούμενη και είχατε καλά νέα!!! Μόνο τέτοια από εδώ και στο εξής!!!😍 Και φτιάξε καμιά βαλίτσα μαιευτηρίου... σαν να το άργησες κυρία μου!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η MarMar90 είπε:

Π΄ηγα κανονικά ναι... Όλα πολύ καλά! Ο τράχηλος κάπου στο 2,6 νομίζω είπε... αλλά δεν τον προβληματίζει πια. Μου πρότεινε βέβαια να συνεχίσω την προγεστερόνη για ένα 10ημερο ακόμα. Σήμερα είμαι 35+1 και πήγα και για το πρώτο επίσημο καρδιοτοκογράφημα στο μαιευτήριο. Όλα μια χαρά! Μου άρεσε πολύ και η εμπειρία του δωματίου με άλλες 5 εγκυούλες και να ακούς παντού καρδούλες μωρών...🥰

Πολύ σε χαίρομαι που φαίνεσαι χαρούμενη και είχατε καλά νέα!!! Μόνο τέτοια από εδώ και στο εξής!!!😍 Και φτιάξε καμιά βαλίτσα μαιευτηρίου... σαν να το άργησες κυρία μου!!!

Τέλεια βρε κοριτσάκι μου!! 😍😍😍 Οπότε μπορείς να ηρεμήσεις και εσύ με το τράχηλο... Είσαι και 36η πλέον!! Τελική ευθεία!!! Τη μικρή πως την είδε;!! Πόσο στην έβγαλε;!! Καλή αρχή και με τα nst!!! Εγώ βαρέθηκα να κάνω.. είχα 3 μεσ' την εβδομάδα!! 😅

Λες;! 🤣🤣 Πες μου ότι εσύ έχεις ετοιμάσει;!! Κατέβασα μια βαλίτσα από πατάρι αλλά δε ξέρω τι να βάλω μέσα..😅 άντε μια αλλαξία ρούχα για μένα και το μωράκι... 2-3 φορμακια για το μωρό.. Καμία πετσέτα.. νυχτικιές δεν έχω έλεγα να βάλω κανένα καλοκαιρινό φόρεμα μέσα από αυτά που βάζεις για να πάς στη παραλία φάση..(😅😅).. άντε καμία σερβιετα και "pampers" για εμένα και το μωράκι.. τι άλλο χρειάζεται;!! Παντόφλες μιας χρήσης έχω παραγγείλει για να έχουμε στο σπίτι αν τυχόν έρθει κόσμος για να βγάζουν παπούτσια, οπότε θα βάλω και ένα ζευγάρι μέσα στη βαλίτσα... Ξέρω εγώ.. δε προλαβαίνω να τα φτιάξω εκείνη την ώρα..;! @Kallia.Geo μου εσένα που σε είδα το ίδιο χαλαρή/κοσμάρα με εμένα... πότε έφτιαξες βαλίτσα..; Να το έχω ορόσημο βρε παιδί μου για να αρχίσω να αγχώνομαι από τότε..🤣🤣🤣

Και εντωμεταξυ να κάνω μια χαζή ερώτηση επειδή λέγατε σε κάποια φάση για ρούχα εξόδου από το μαιευτήριο.. δε κάνει να φορέσουμε τα ίδια ρούχα με αυτά που μπήκαμε στο μαιευτήριο;!! Γιατί έλεγα να βάλω τα ίδια..😅😅

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω στα κλεφτα και δεν προλαβαίνω να γράψω... Έχουν μαζευτεί και τόσα νέα μηνύματα και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και τι να πρωτοσχολιάσω κάθε φορά 🥲

@Kiddo καλά είμαστε εμείς. Χθες ο μικρός έγινε 1 μήνα! Πιο πολύ ζοριζομαι με τον μεγάλο βέβαια γιατί ζηλεύει, και τη μια δε με θέλει καθόλου και την άλλη είναι προσκολλημένος τελείως πάνω μου 😒 ώρες ωρε αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος ή αν είναι και ο χαρακτήρας του δύσκολος ☹️ κι εγώ ήμουν παιδί που ζήλευε τον αδερφό του και καταλαβαίνω πώς νιώθει, αλλά δεν μπορώ να του το εξηγήσω και να το βάλει στο κεφάλι του ότι δεν χρειάζεται να ζηλεύει 🥲 τέλος πάντων, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και περιμένω να μεγαλώσει απλά και να το ξεπεράσει...

Χαίρομαι πολύ για τη μικρή σας! Ελπίζω να έχετε μόνο καλά νέα μέχρι τη γέννα και να μη χρειαστεί να ξανά περάσεις τέτοιο άγχος και στεναχώρια, ο,τι κι αν ήταν αυτό που περάσατε!! ❤️

Για τον μικρό ακολούθησα ο,τι μου είπε η @Xrisa95. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για όλες τις συμβουλές! Με πρόλαβες εσύ πριν προλάβω να ρωτήσω κάποια σύμβουλο εδώ 😆 Σε αυτό το παιδί βοηθάει πολύ η στάση στο πλάι. Τη φοβόμουν και δεν την είχα δοκιμάσει από τώρα, επειδή το στήθος μου είναι πιο μεγάλο από το κεφάλι του και νόμιζα ότι θα τον πνίξει τελείως 😆 Εν τω μεταξύ, την αμελξη στο στήθος μου δεν μπορώ να την κάνω άμα δεν έχει θηλάσει λίγο το μωρό να πάρει μπρος το σύστημα, δεν μπορώ να το κάνω να βγάλει γάλα! ανίκανη εντελώς!!! 😅 Οπότε τον βάζω λίγο πρώτα και μετά βγάζω με το χέρι για να μην πνιγει. Επίσης καθόμαστε με τις ώρες και προσπαθώ να τον κάνω να ρευτει. Το βράδυ είναι πολύ ζορικο, γιατί χάνω από τον ύπνο μου, αλλά απ' το να μην είναι καλά το μωρό μου, το προτιμώ!! Αλήθεια, σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες στο μήνυμά μου! Έχει διαφορά πολύ από μωρό σε μωρό. Περίμενα ότι επειδή είχα εμπειρία από το πρώτο μου παιδί, ότι θα προβλέπω και θα μου βγουν πιο εύκολα μερικά πράγματα, ενώ δεν ισχύει καθόλου!

@Kallia.Geo πολύ χαίρομαι που η μεγάλη σας τα πάει καλά με την μικρή σας!! Πολύ σημαντικό!! Επίσης, κι εγώ για 3 μέρες ήξερα ότι ήταν μίνιμουμ στο μαιευτήριο, αλλά αφού σας άφησαν νωρίτερα τόσο το καλύτερο για την μεγάλη σας!! ❤️

@Maya_ περιμένουμε με ανυπομονησία!! 😁😁

@MarMar90 πολύ καλά τα νέα σας! Προχωράτε κι εσείς σταθερά 🩷🩷 ευτυχώς προς το παρόν εχθές γλυτώσει τον κοβιντ, κι ελπίζω έτσι να παραμείνει!!

@Θέτις Κ. Πωπω σου έβαλε τελική ημερομηνία, Ε; Το κάνει κάπως πιο πραγματικό, πιο χειροπιαστό όλο αυτό, ότι πλησιάζει η ημερομηνία! Σε λιγότερο από μήνα θα τον έχετε στην αγκαλιά σας! 🩵 Ελπίζω να βγει το μωράκι σου όταν θελήσει αυτό και να μην χρειαστεί η πρόκληση 😊😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Τέλεια βρε κοριτσάκι μου!! 😍😍😍 Οπότε μπορείς να ηρεμήσεις και εσύ με το τράχηλο... Είσαι και 36η πλέον!! Τελική ευθεία!!! Τη μικρή πως την είδε;!! Πόσο στην έβγαλε;!! Καλή αρχή και με τα nst!!! Εγώ βαρέθηκα να κάνω.. είχα 3 μεσ' την εβδομάδα!! 😅

Λες;! 🤣🤣 Πες μου ότι εσύ έχεις ετοιμάσει;!! Κατέβασα μια βαλίτσα από πατάρι αλλά δε ξέρω τι να βάλω μέσα..😅 άντε μια αλλαξία ρούχα για μένα και το μωράκι... 2-3 φορμακια για το μωρό.. Καμία πετσέτα.. νυχτικιές δεν έχω έλεγα να βάλω κανένα καλοκαιρινό φόρεμα μέσα από αυτά που βάζεις για να πάς στη παραλία φάση..(😅😅).. άντε καμία σερβιετα και "pampers" για εμένα και το μωράκι.. τι άλλο χρειάζεται;!! Παντόφλες μιας χρήσης έχω παραγγείλει για να έχουμε στο σπίτι αν τυχόν έρθει κόσμος για να βγάζουν παπούτσια, οπότε θα βάλω και ένα ζευγάρι μέσα στη βαλίτσα... Ξέρω εγώ.. δε προλαβαίνω να τα φτιάξω εκείνη την ώρα..;! @Kallia.Geo μου εσένα που σε είδα το ίδιο χαλαρή/κοσμάρα με εμένα... πότε έφτιαξες βαλίτσα..; Να το έχω ορόσημο βρε παιδί μου για να αρχίσω να αγχώνομαι από τότε..🤣🤣🤣

Και εντωμεταξυ να κάνω μια χαζή ερώτηση επειδή λέγατε σε κάποια φάση για ρούχα εξόδου από το μαιευτήριο.. δε κάνει να φορέσουμε τα ίδια ρούχα με αυτά που μπήκαμε στο μαιευτήριο;!! Γιατί έλεγα να βάλω τα ίδια..😅😅

Εγώ μια εβδομάδα πριν γεννήσω την τελείωσα οριστικά τη βαλίτσα και κοντεψα να μην την πάρω καν μαζί μου όταν γεννούσα 🤣🤣 δεν το είχα πιστέψει 😅 κι εγώ ήμουν τελείως γιολο, γιατί το καλό με μας ήταν ότι το μαιευτήριο ήταν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, οπότε και να έλειπε κάτι, πήγαινε κάποιος και μου το έφερνε... 😁

Βάλε ανάλογα τι προσφέρει το μαιευτήριο. Εμάς μας είχαν δώσει μια λίστα με πράγματα που θα χρειαστούμε. Έλεγε και κάτι μπουρδες ανάμεσα στα απαραίτητα, όπως μεικαπ, βιβλίο για να διαβάζεις να περνάει η ώρα, άρωμα, φωτογραφική μηχανή!!! 🤷🏻‍♀️

Εγώ είχα βάλει για το μωρό φορμακια/ζιπουνακια γιατί δεν παρείχαν αυτοί, σεντόνι, κουβέρτα, πετσετουλα για το μπάνιο του (πετσέτα αν τους ζητούσες έδιναν, αλλά σεντόνια δεν παρείχαν 😒), κουβέρτα αγκαλιας. Ένα σκουφι και γαντακια για την έξοδο του. Μαντηλάκια νερού για παν ενδεχόμενο. Πάνες μάς παρείχαν αυτοί. Σαπούνια και κρέμες είχαν δείγματα. 

Για μένα πήρα τις πάνες βρακάκι, είχα και βρακιά όμως μαζί με κανονικές σερβιετες, νυχτικιά θηλασμού (πιο εύκολο κι εύχρηστο από το να φοράς παντελόνι), σουτιέν θηλασμού, ρούχα εξόδου, παντόφλες δικές μου (αν κι έδιναν αυτές του ξενοδοχείου εκείνοι), κάλτσες, βούρτσες, οδοντόβουρτσα/κρέμα, αποσμητικο... Τι άλλο; 🤔🤔 Α, και το παγούρι μου για νερό. Ή μπουκαλάκια νερό. Εμάς πχ είχε ένα καταψύκτη στον πάνω όροφο από κει που ήμουν.... Δεν έφερναν νερό στα δωμάτια... 🙄

Εγώ ρούχα εξόδου είχα επειδή δεν ήξερα σε τι κατάσταση θα είναι τα ρούχα μου όταν θα έμπαινα. Αν είχα αιμορραγία ή αν έσπαγαν τα νερά και πήγαινα σαν κατουρημενη εκεί...

στις πριν 7 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Μπράβο τα κοριτσάκια σου γλυκιά μου!!!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια!!!! Πάντα έτσι αγαπημένες να είναι!!! ❤️❤️❤️❤️

Εσύ πως είσαι; Πως νοιώθεις;! Έχεις βοήθεια αυτές τις μέρες;

Καλά είμαι,  ευτυχισμένη πολύ ρε κορίτσια... τα βλέπω κ τα δύο και λιώνω.. 

Πάνε πολύ καλά είναι η αλήθεια, σπίτι είμαστε κ βρίσκουμε ρυθμούς σιγά σιγά 🥰 ήρθε σήμερα η μαμά μου για λίγη βοήθεια με τις δουλίτσες και μου έφερε και φαγητό 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Στις 38 βδομάδες την έκανα,  αλλά μα σου πω την αλήθεια , την τελείωσα πριν πάω μαιευτήριο 🤣 

Τα ρούχα σου όταν κάνεις εισαγωγή στο μαιευτήριο,  στα βάζουν σε σακούλα κ τα δίνουν στο σύνοδο. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τα πάρει σπίτι,  οπότε πριν φύγουμε έβαλα ένα σετακι στη βαλίτσα! 

Ευτυχώς γιατί θα έφευγα με το νυχτικο ... σκέψου με τις παντοφλες έφυγα! 

Για τη διαμονή χρειάστηκα 2 νυχτικα (είχα κ ρομπα) , πετσέτες προσώπου και σώματος,  παντοφλες πλαστικές, λιποζαν, σαπούνι προσώπου,  οδοντοβουρτσα,  Οδοντόκρεμα,  κρέμα προσώπου,  ξηρό σαμπουαν , χτένα, Σουτιέν θηλασμού,  κοχύλια,  κρέμα purelan, καθίσματα τουαλέτας μιας χρήσης

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα στείλω 

στις Just now, ο/η Kallia.Geo είπε:

Στις 38 βδομάδες την έκανα,  αλλά μα σου πω την αλήθεια , την τελείωσα πριν πάω μαιευτήριο 🤣 

Τα ρούχα σου όταν κάνεις εισαγωγή στο μαιευτήριο,  στα βάζουν σε σακούλα κ τα δίνουν στο σύνοδο. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τα πάρει σπίτι,  οπότε πριν φύγουμε έβαλα ένα σετακι στη βαλίτσα! 

Ευτυχώς γιατί θα έφευγα με το νυχτικο ... σκέψου με τις παντοφλες έφυγα! 

Για τη διαμονή χρειάστηκα 2 νυχτικα (είχα κ ρομπα) , πετσέτες προσώπου και σώματος,  παντοφλες πλαστικές, λιποζαν, σαπούνι προσώπου,  οδοντοβουρτσα,  Οδοντόκρεμα,  κρέμα προσώπου,  ξηρό σαμπουαν , χτένα, Σουτιέν θηλασμού,  κοχύλια,  κρέμα purelan, καθίσματα τουαλέτας μιας χρήσης

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα στείλω 

Εγώ ήμουν ιασω. Εκεί έδωσαν σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή,  σερβιέτες. Οπότε χρησιμοποίησα αυτά. Δίνουν κ πετσέτες 

Για την μικρή μας είχα μόνο τα ρούχα εξόδου,  δύο ζευγάρια. Ευτυχώς κιόλας γτ αποφάσισε στο δρόμο να κάνει και ωραίο εμετούλι! Τις ημέρες που ήμουν τα έκαναν όλα στο ιασω. Σε ποιο μαιευτήριο είσαι? 

@_piripiri_πότε πήγε ενός ο μπουμπουκος ρεεεεε 🥰🥰🥰🥰  ωχ ξεκίνησε η ζήλια ε ??? Εμάς δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα. Παρά μόνο την πρώτη ημέρα... στην αναμονή και για αυτό τώρα 🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...