Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

Ναι ναι 22/12! 

Δεν νομίζω πως είναι συσπάσεις γιατί δεν νιώθω αυτό το πέτρωμα στην κοιλιά που λένε. Ούτε έχει κάποια ιδιαίτερη περιοδικοτητα, μπορεί να μου κρατήσει και για 1-2 ώρες σερι. Δεν ξέρω βέβαια κιολας, στην αρχή ήμουν σε επιφυλακή, τώρα το συνήθισα

Θεωρώ πως θα το καταλάβουμε αν είναι συσπάσεις τοκετού 😅

Με το καλό και το δικό σου ραντεβού

Είμαι 39 και 3 😊

Μάλιστα, κατάλαβα! Όπως και να χει προετοιμάζεται το σώμα αργά και σταθερά κι όπως είπες όταν θα είναι η ώρα το πιο πιθανόν είναι να το καταλάβουμε 😅 ελπίζω δλδ χεχε

Με το καλό αύριο, περιμένουμε νέα σου!

Δημοσίευση

Κορίτσια, βλέποντας και το πινακάκι με τις ΠΗΤ μας, παρατηρώ ότι, αν δε γεννήσει καμία πριν τις 22, μάλλον @Maya_ θα είσαι εσύ που θα μας φέρεις το πρώτο Αιγοκεράκι 💖 Μπαίνουμε αισίως στη σφαίρα του Αιγόκερω, έχοντας στην παρέα μας έναν Σκορπιό και μία Τοξότη ! 💙❤️

@MarMar90 εάν η δική σου μπεμπούλα πάρει όλο το μήνα της, τότε φλερτάρουμε και με Υδροχ΄όο! Πολύχρωμη και πολυποίκιλη η ομάδα μας 😍

Screenshot 2024-12-18 at 18.01.33.png

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Ωωωωω αφρατη αφρατη και σένα η κοριτσάρα σου ❤️❤️❤️

Τι τέλεια που την είδατε κιόλας! 

Τώρα αυτό για τα γλυκά, σε δυσκολη περίοδο σε βρήκε φίλη, μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα 😬 χεχε

Εγώ παρήγγειλα κάτι μελομακάρονα κορίτσια και δεν αφήνω τον δικό μου ν ανοίξει το κουτί μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί πιστεύω θα τα πάρω παραμαζωμα 😂😂

Τ΄ωρα τα μελομακάρονα;;; Έχω φάει τόσα κοντά ένα μήνα τώρα που σχεδόν τα έχω βαρεθεί 🤣 μεταξύ μας πάντα... δε θα παραδεχτώ τίποτα στους γιατρούς 😂😂

Όσο για το υδροχοάκι... σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω καμία μα καμία προτίμηση!!! 

Να μας πεις κι εσ΄ύ τα νέα σου αύριο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Τ΄ωρα τα μελομακάρονα;;; Έχω φάει τόσα κοντά ένα μήνα τώρα που σχεδόν τα έχω βαρεθεί 🤣 μεταξύ μας πάντα... δε θα παραδεχτώ τίποτα στους γιατρούς 😂😂

Όσο για το υδροχοάκι... σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω καμία μα καμία προτίμηση!!! 

Να μας πεις κι εσ΄ύ τα νέα σου αύριο!!! 

Χαχαχαχα πολύ φίλη μου!! Πάλι καλά δεν είμαι Ελλάδα! 🙈🙈🙈

πέρυσι που τέτοια περίοδο έκανα αυστηρή διατροφή για τη χοληστερίνη, 2 εβδομάδες που ήμουν Ελλάδα, 3 μελομακάρονα μετρημένα έφαγα η καημένη 😭😭😭 που να ξερα! Τώρα το γλυκοκοιτάζω το κουτί, αλλά προσπαθώ να κρατηθώ μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί θα έχουμε και την κολλητή μου  παρεουλα να χω να κεράσω τίποτα τους ανθρώπους 😅😅

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Μόλις τελείωσα απ' το σημερινό ραντεβού!

Το μωρό έδωσε πόνο στον καρδιοτογραφο σήμερα, όλα καλά! Δεν είχα συσπάσεις καθόλου είπε ο γιατρός.

Αυτή τη φορά μου είπε να ξεκινήσω καθημερινό περπάτημα 1 ώρα τλχ αν μπορώ, σκάλες, κι ήταν δεκτικός στο να δοκιμάσω τα "γιατροσόφια" για raspberry leaf tea, χουρμάδες κτλ.

Επίσης κλείσαμε ημέρα για πρόκληση για να έχουμε μια ασφαλή ημερομηνία κατά τα λεγόμενά του - 16/01 στις 41+1! Μου φαίνεται απίστευτο τώρα που μπήκε στα χαρτιά και μια στάνταρ ημερομηνία 🥲 

Τον ρώτησα και για το αν θα έχουμε άλλο υπέρηχο και είπε θα έχουμε σίγουρα αλλά όχι στο επόμενο ραντεβού, μάλλον στο μεθεπόμενο 2/01 για να κάνουμε κάποιες μετρήσεις.

Αυτά από εμάς! Φαίνεται ότι είμαστε ακόμα μακριά, αλλά και τοοοοσο κοντά ταυτόχρονα 😅😬🙈

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Το μωρό έδωσε πόνο στον καρδιοτογραφο σήμερα, όλα καλά! Δεν είχα συσπάσεις καθόλου είπε ο γιατρός.

Αυτή τη φορά μου είπε να ξεκινήσω καθημερινό περπάτημα 1 ώρα τλχ αν μπορώ, σκάλες, κι ήταν δεκτικός στο να δοκιμάσω τα "γιατροσόφια" για raspberry leaf tea, χουρμάδες κτλ.

Επίσης κλείσαμε ημέρα για πρόκληση για να έχουμε μια ασφαλή ημερομηνία κατά τα λεγόμενά του - 16/01 στις 41+1! Μου φαίνεται απίστευτο τώρα που μπήκε στα χαρτιά και μια στάνταρ ημερομηνία 🥲 

Τον ρώτησα και για το αν θα έχουμε άλλο υπέρηχο και είπε θα έχουμε σίγουρα αλλά όχι στο επόμενο ραντεβού, μάλλον στο μεθεπόμενο 2/01 για να κάνουμε κάποιες μετρήσεις.

Αυτά από εμάς! Φαίνεται ότι είμαστε ακόμα μακριά, αλλά και τοοοοσο κοντά ταυτόχρονα 😅😬🙈

Τι ωραία νέα! Τους χουρμαδες τους δοκίμασα κι εγώ αυτή την εβδομάδα αν και το μόνο που πρότεινε ο γιατρός ήταν οι ελεύθερες επαφές 😅

Είναι όντως κοντά και μπορεί να έρθει και ακόμα πιο νωρίς! Όλα με το καλό ρε κορίτσι! 😊

στις πριν 3 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@Maya_ πώς είσαι εσύ κορίτσι; Περιμένουμε τα νέα σου απ' το σημερινό ραντεβού 💖 

Όλα τέλεια εμείς μας γέμισε αισιοδοξία το ραντεβού! 

Το μωράκι μια χαρά, ο τράχηλος έχει λεπτυνει και είμαστε πάρα πολύ κοντά. Αν δεν έχει έρθει μέχρι τη Κυριακή από μόνο του θα μπούμε για πρόκληση 

Πιστεύει ότι θα πάνε όλα καλά και θα έχω εύκολη γέννα και πιστευουμε και εμείς το ίδιο 😊 οπότε είμαστε σε αντίστροφη μέτρηση ανυπομονούμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

Τι ωραία νέα! Τους χουρμαδες τους δοκίμασα κι εγώ αυτή την εβδομάδα αν και το μόνο που πρότεινε ο γιατρός ήταν οι ελεύθερες επαφές 😅

Είναι όντως κοντά και μπορεί να έρθει και ακόμα πιο νωρίς! Όλα με το καλό ρε κορίτσι! 😊

Όλα τέλεια εμείς μας γέμισε αισιοδοξία το ραντεβού! 

Το μωράκι μια χαρά, ο τράχηλος έχει λεπτυνει και είμαστε πάρα πολύ κοντά. Αν δεν έχει έρθει μέχρι τη Κυριακή από μόνο του θα μπούμε για πρόκληση 

Πιστεύει ότι θα πάνε όλα καλά και θα έχω εύκολη γέννα και πιστευουμε και εμείς το ίδιο 😊 οπότε είμαστε σε αντίστροφη μέτρηση ανυπομονούμε! 

Τέλεια νέα κορίτσι μου ♥️♥️

Πόσο χαίρομαι για εσένα! Και γενικά το παρεάκι μας εδώ, μέχρι στιγμής όλα έχουν κυλήσει πολύ ήρεμα με τις γέννες, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Για τις ελεύθερες επαφές εννοείς χωρίς προφύλαξη, σωστά; Γιατί η αλήθεια είναι ξέχασα να τον ρωτήσω εγώ, επειδή όσες φορές καναμε στην εγκυμοσύνη, χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικό για να αποφύγουμε καμιά λοίμωξη κτλ. 

Επίσης, παρατηρώ ότι στην Ελλάδα βάζουν πρόκληση κατευθείαν μετά την ΠΗΤ γιατί κι η φίλη μου που σας έλεγα 40+1 την έβαλαν για πρόκληση. Εμένα 41+1, μάλλον είναι λίγο πιο υπομονετικοί εδώ ή μου φαίνεται; Βέβαια όταν είχαμε συζητήσει το πλάνο τοκετού μου είχε πει ότι έχω την επιλογή να κάνω είτε στις 40, 41 ή 42 κι εγώ είχα πει μέχρι 41 το πολύ και φυσικά νωρίτερα εφόσον συντρέχει κάποια επείγουσα ανάγκη. Κι ήταν σύμφωνος μ αυτό, δλδ κι ίδιος αυτό θα μου προτεινε. Οπότε μπορεί και να το είπε χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί το έχουμε συζητήσει ήδη.

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Πόσο χαίρομαι για εσένα! Και γενικά το παρεάκι μας εδώ, μέχρι στιγμής όλα έχουν κυλήσει πολύ ήρεμα με τις γέννες, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Για τις ελεύθερες επαφές εννοείς χωρίς προφύλαξη, σωστά; Γιατί η αλήθεια είναι ξέχασα να τον ρωτήσω εγώ, επειδή όσες φορές καναμε στην εγκυμοσύνη, χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικό για να αποφύγουμε καμιά λοίμωξη κτλ. 

Επίσης, παρατηρώ ότι στην Ελλάδα βάζουν πρόκληση κατευθείαν μετά την ΠΗΤ γιατί κι η φίλη μου που σας έλεγα 40+1 την έβαλαν για πρόκληση. Εμένα 41+1, μάλλον είναι λίγο πιο υπομονετικοί εδώ ή μου φαίνεται; Βέβαια όταν είχαμε συζητήσει το πλάνο τοκετού μου είχε πει ότι έχω την επιλογή να κάνω είτε στις 40, 41 ή 42 κι εγώ είχα πει μέχρι 41 το πολύ και φυσικά νωρίτερα εφόσον συντρέχει κάποια επείγουσα ανάγκη. Κι ήταν σύμφωνος μ αυτό, δλδ κι ίδιος αυτό θα μου προτεινε. Οπότε μπορεί και να το είπε χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί το έχουμε συζητήσει ήδη.

Ευχαριστώ πολύ 🥰🥰

Ναι ναι χωρίς προφύλαξη και ολοκληρωμενες, αν θυμάμαι καλά το σπέρμα έχει κάποια ορμόνη που βοηθάει στην ωρίμανση του τραχήλου (η κάτι τέτοιο τελοσπαντων 😅)

Από ότι κατάλαβα ο γιατρος μου το έχει πρωτόκολλο να μην αφήνει να περάσουν οι 40 εβδομάδες. Μπορεί κάθε γιατρός να λειτουργεί διαφορετικά βέβαια.

Γενικά πάντως στην Ελλάδα φαίνεται πως οι γιατροι 'βιάζονται' να επεμβουν σε όλα λίγο παραπάνω, είτε είναι πρόκληση είτε καισαρικη

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου ! Τι κάνετε? 

Εμείς ήρθαμε σπίτι από την τέταρτη το πρωί. Κάτσαμε 2 βράδια στο νοσοκομείο. Το μωράκι μας είναι πολύ ήσυχο μέχρι στιγμής! Μαμ κακά κ νάνι που λέμε χαχαχαχ 

Στις συσπάσεις που λέτε ξεκινάει να πετρωνει κ να πονάει η κοιλιά σταδιακά (στο πάνω μέρος) και μετά γίνεται σαν κραμπα περιόδου ,  παρά πάρα πολύ έντονη. Αυτό που λέτε κρατάει περίπου ένα λεπτό,  λίγο πιο πάνω- λίγο πιο κάτω.. εγώ ήμουν από τις τυχερές κ έκανα απανωτά συσπάσεις,  οπότε κρατούσε στο 3λεπτο ο πόνος 🤣

Πάντως όταν έρθει θα καταλάβετε κατευθείαν ότι είναι αυτό! 

Δημοσίευση

Επαφές εννοείται ελεύθερα κορίτσια!!!! Μην περιμένετε! Περπάτημα κ σκάλες το ιδανικότερο.. χουρμάδες δοκίμασα κ εγώ, όπως κ ανανά, αλλά δεν μπορούσα να τα φάω κάθε μέρα!αηδίασα στο τέλος!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εμείς ήρθαμε σπίτι από την τέταρτη το πρωί. Κάτσαμε 2 βράδια στο νοσοκομείο. Το μωράκι μας είναι πολύ ήσυχο μέχρι στιγμής! Μαμ κακά κ νάνι που λέμε χαχαχαχ 

Στις συσπάσεις που λέτε ξεκινάει να πετρωνει κ να πονάει η κοιλιά σταδιακά (στο πάνω μέρος) και μετά γίνεται σαν κραμπα περιόδου ,  παρά πάρα πολύ έντονη. Αυτό που λέτε κρατάει περίπου ένα λεπτό,  λίγο πιο πάνω- λίγο πιο κάτω.. εγώ ήμουν από τις τυχερές κ έκανα απανωτά συσπάσεις,  οπότε κρατούσε στο 3λεπτο ο πόνος 🤣

A εγώ νόμιζα ότι το μίνιμουμ είναι οι 3 διανυκτερεύσεις... Τι ωραία που είναι τόσο καλή η μπέμπα!!!! Πώς τη δέχτηκε η μεγάλη σου;;;

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Τι ωραία!!! Οχι ότι θα χρειαστεί να φτάσεις μέχρι τις 16, αλλά είναι όντως κάπως ανατριχιαστικό και συγκινητικό να ξέρεις ότι μέχρι τότε θα έχεις το νινάκι σου αγκαλιά!!! Όλα με το καλό!!!

Αυτό για τις επαφές το επιβεβαιώνω κι εγώ. Στο σεμινάριο άλλο που δεν έλεγε η μαία. Και κάθε μέρα αν γίνεται...γιατί βοηθάει πολύ!

Αυτό με τους χουρμάδες τι φάση;; Πώς τους καταναλώνουμε;;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

Ευχαριστώ πολύ 🥰🥰

Ναι ναι χωρίς προφύλαξη και ολοκληρωμενες, αν θυμάμαι καλά το σπέρμα έχει κάποια ορμόνη που βοηθάει στην ωρίμανση του τραχήλου (η κάτι τέτοιο τελοσπαντων 😅)

Από ότι κατάλαβα ο γιατρος μου το έχει πρωτόκολλο να μην αφήνει να περάσουν οι 40 εβδομάδες. Μπορεί κάθε γιατρός να λειτουργεί διαφορετικά βέβαια.

Γενικά πάντως στην Ελλάδα φαίνεται πως οι γιατροι 'βιάζονται' να επεμβουν σε όλα λίγο παραπάνω, είτε είναι πρόκληση είτε καισαρικη

40 εβδομάδες συμπληρ΄ωνεις σε 2 μ΄ερες; Σωστά;

Ποπ΄ό.... είσαι τόσο κοντά!!!!

Μπράβο σου για την ηρεμία και την αισιοδοξία που αποπνέεις!!! 😀

Δημοσίευση

Εγ΄ω κορίτσια δυστυχώς φλερτάρω με τον κόβιντ.... (στα χνάρια της @Kiddo) Είναι ο άντρας μου θετικός απο την Τρίτη και παίζουμε κρυφτό μέσα στο σπίτι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό βέβαια να τη γλιτώσω. Νιώθω να με πονάει λίγο ο λαιμός, αλλά δεν ξέρω αν είναι από αυτό. Παθαίνω κάτι εξάψεις και κάθομαι με το κοντομάνικο μέσα στο κρύο. Προς το παρόν βγαίνω αρνητική... Ελπίζω να μην κάνουμε Χριστούγεννα μόνοι μας...🙄

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Τι ωραία!!! Οχι ότι θα χρειαστεί να φτάσεις μέχρι τις 16, αλλά είναι όντως κάπως ανατριχιαστικό και συγκινητικό να ξέρεις ότι μέχρι τότε θα έχεις το νινάκι σου αγκαλιά!!! Όλα με το καλό!!!

Αυτό για τις επαφές το επιβεβαιώνω κι εγώ. Στο σεμινάριο άλλο που δεν έλεγε η μαία. Και κάθε μέρα αν γίνεται...γιατί βοηθάει πολύ!

Αυτό με τους χουρμάδες τι φάση;; Πώς τους καταναλώνουμε;;

Εγώ τους χουρμαδες τους τρώω σκετους σαν σνακ γιατί μου αρέσουν. Διαφορετικά όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι να τους φας σε συνταγές 

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Εγ΄ω κορίτσια δυστυχώς φλερτάρω με τον κόβιντ.... (στα χνάρια της @Kiddo) Είναι ο άντρας μου θετικός απο την Τρίτη και παίζουμε κρυφτό μέσα στο σπίτι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό βέβαια να τη γλιτώσω. Νιώθω να με πονάει λίγο ο λαιμός, αλλά δεν ξέρω αν είναι από αυτό. Παθαίνω κάτι εξάψεις και κάθομαι με το κοντομάνικο μέσα στο κρύο. Προς το παρόν βγαίνω αρνητική... Ελπίζω να μην κάνουμε Χριστούγεννα μόνοι μας...🙄

Μακάρι να τη γλυτώσεις, περαστικά στον άντρα σου! Αν είναι από την Τρίτη λογικά θα αρχίσει να συνέρχεται σιγά σιγά 

Αυτό με τις εξάψεις πιθανώς είναι ορμονικο, το παθαίνω κι εγώ 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Maya_ είπε:

Ευχαριστώ πολύ 🥰🥰

Καλησπέρα!!

Ισχύει! Το σπέρμα περιέχει μια ουσία, τη προσταγλανδίνη, η οποία μαλακώνει το τράχηλο και βοηθάει στην επίσπευση του τοκετού. Μάλιστα μια μέθοδος πρόκλησης τοκετού είναι οι τεχνητές προσταγλανδίνες που βάζουν κολπικά στη μορφή υπόθετου! 

Επίσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής απελευθερώνεται μια ορμόνη, η ωκυτοκίνη, σε μικρές ποσότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην επίσπευση του τοκετού μιμούμενη τις φυσικές συστολές. Η τεχνητή ωκυτοκίνη με ορό είναι μια ακόμα μέθοδος πρόκλησης τοκετού η οποία βέβαια προκαλεί περισσότερους πόνους σε σχέση με τις φυσικές συστολές του τοκετού.. 

Οπότε κορίτσια βουρ στις επαφές!! 😅 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Όχι στην Ελλάδα το έχουν "σύστημα" η πλειοψηφία των γιατρών να εμπλέκονται ιατρικά και να παίρνουν τα μωράκια πολύ νωρίτερα από ότι προστάζει η φύση.. σε πολλές περιπτώσεις θεωρείσαι "τυχερή" αν σε αφήσουν μέχρι τη Πητ.. μετρημένοι στα δάχτυλα οι γιατροί σα της @Kallia.Geo μας..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Τέλεια κοριτσάκι μου!! Φτου φτου το μωράκι σας!!! 😍😍😍😍 Να περάσετε υπέροχα στις γιορτές οι 4 σας!! ❤️❤️

Περιμένουμε ιστορίες αλληλεπίδρασης με τη μεγάλη σας πλέον και τη μπέμπα!! 😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Ωχ ωχ ωχ... Πρόσεχε πολύ κοριτσάκι μου!!! Εγώ το πέρασα πολύ βαριά... Εμένα είχε βγει θετικός Παρασκευή και ξημερώματα Τρίτης άρχισαν τα συμπτώματα μου.. δε θυμάμαι και πόσες είναι οι ημέρες επώασης του ιού για να μεταδοθεί.. 

Καλά τώρα είναι φυσιολογικές οι εξάψεις, δε θέλω να στο θυμίσω, αλλά είσαι και ολίγον έγκυος..!! 😂😂 Και εγώ με κοντομανικα είμαι και ιδρώνω το βράδυ.. περιμένω να κοιμηθεί ο δικός μου για να βάλω το air-condition στη ψύξη..🤫 🤣🤣

Πάντως και εγώ Δευτέρα - Τρίτη ήμουν ξανά άρρωστη με πυρετό και βήχα.. είχαμε πάει Κυριακή σε μια φίλη επίσκεψη, που έχει ένα κουκλί δίχρονο το οποίο όμως ήταν κρυομένο ελαφρά και μαντεψτε... Κόλλησα!! 😅 Τι φάση;! Ποτέ δεν ήμουν ασθενική.. Ευτυχώς ήταν ελαφριά αυτή τη φορά..

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Ωχ ωχ ωχ... Πρόσεχε πολύ κοριτσάκι μου!!! Εγώ το πέρασα πολύ βαριά... Εμένα είχε βγει θετικός Παρασκευή και ξημερώματα Τρίτης άρχισαν τα συμπτώματα μου.. δε θυμάμαι και πόσες είναι οι ημέρες επώασης του ιού για να μεταδοθεί.. 

Καλά τώρα είναι φυσιολογικές οι εξάψεις, δε θέλω να στο θυμίσω, αλλά είσαι και ολίγον έγκυος..!! 😂😂 Και εγώ με κοντομανικα είμαι και ιδρώνω το βράδυ.. περιμένω να κοιμηθεί ο δικός μου για να βάλω το air-condition στη ψύξη..🤫 🤣🤣

Πάντως και εγώ Δευτέρα - Τρίτη ήμουν ξανά άρρωστη με πυρετό και βήχα.. είχαμε πάει Κυριακή σε μια φίλη επίσκεψη, που έχει ένα κουκλί δίχρονο το οποίο όμως ήταν κρυομένο ελαφρά και μαντεψτε... Κόλλησα!! 😅 Τι φάση;! Ποτέ δεν ήμουν ασθενική.. Ευτυχώς ήταν ελαφριά αυτή τη φορά..

Μπορεί να εξασθένησε και ο οργανισμός σου μετά τον κόβιντ.... τι στο καλ΄ό! Ειδικά τώρα με τόσες βιταμίνες που παίρνουμε θα έπρεπε να μη μας πιάνει τίποτα.

Εσύ π΄ως είσαι; Πώς πας από συσπάσεις;;; Ενα 10ήμερο σας έμεινε... πώς νιώθεις;;😃

Έχω εντωμεταξύ ραντεβού στον γιατρό σήμερα και δεν ήξερα αν πρέπει να το ακυρώσω. Μου είπαν να κάνω ένα τεστ πριν πάω και αν είμαι αρνητική, να βάλω τη μάσκα μου και να πάω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...