Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Λόγω αναισθησιολόγου πιθανολογώ 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ τουλάχιστον έτσι μ το έφερε ο γιατρός!! 

Σε ποιο νοσοκομείο είσαι? Ιδιωτικό ή δημόσιο? 

Πάντως επισκληριδιο πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα κάνει.... αναισθησιολογος ή βοηθός. 

Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτη ή να επέμβω,  στο λέω με οοοολη μου την καλή καρδιά. 

Αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος είναι κρίμα να πας νωρίτερα από τις 40 βδομάδες, χωρίς να ξεκινήσει ο τοκετος μόνος του.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!

Μας βγήκε κάπως ξινό το ραντεβού στα γενέθλια του συζύγου, καθώς γυρίσαμε με κλάματα και είχαμε και καλεσμένους μετά στο σπίτι... μια ομορφιά 😒

Θυμάστε που σας είχα πει ότι στο ντόπλερ ο εμβρυομητρικός μας βρήκε μια τιμή για τη μια πλάγια κοιλία του εγκεφάλου κάπως αυξημένη και ήθελε επανέλεγχο; Συγκεκριμένα την είχε μετρήσει 9,3 και το όριο είναι το 10. Από 10 ως 12 θεωρείται ότι το έμβρυο έχει ήπια διατάση πλάγιας κοιλίας (ή αλλιώς ήπια κοιλιομεγαλία), 12 και πάνω μέτρια κ.ο.κ.  Ο εμβρυομητρικός μας λοιπόν όταν είχαμε πάει στις 4/11 και βρήκε αυτ΄η την τιμή ήταν καθησυχαστικός στο ότι είναι κάτι που το βλέπει συχνά και δε σημαίνει συνήθως κάτι και ότι απλά θέλει να την ξαναμετρήσουμε σε 3 εβδομάδες και αν έχει αυξηθεί, τότε θα χρειαστεί να κάνουμε μια μαγνητική εγκεφάλου του εμβρύου για να δούμε τι γίνεται! Φυσικά και αγχ΄ωθηκα ακουγόντας τα αυτά, αλλά προσπάθησα να είμαι ψύχραιμη. Ο άντρας μου ζεν.

Πάμε λοιπόν την Παρασκευή το βράδυ στον γυναικολόγο και μας τα φέρνει όλα τούμπα. 'Αρχισε να λέει ότι σαν γιατρός δεν πιστεύει πως είναι κάτι, αλλά σαν μπαμπάς θα ανησυχούσε πολ΄υ.... ότι δεν είναι κάτι που βλέπει συχνά σαν περιστατικό... ΄ότι πρέπει να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση για να αποκλείσουμε κάποιο σύνδρομο και επειδή μάλιστα η αμνιοπαρακέντηση σε αυτ΄η την εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό πρέπει να κάνω και τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμόνια του μωρού. Να υπενθυμίσω ότι εγώ είμαι 30 + 3 και το Σάββατο που έχουμε τον επανέλεγχο και θέλει να κάνουμε την εξέταση θα είμαι 31 +1...

Όπως καταλαβαίνετε τρελαθήκαμε...... μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι από το πουθενά!!

Εντωμεταξύ βρε κορίτσια επειδή όλο το ΣΚ δεν κάνω άλλη δουλειά απο το να ψάχνω για αυτό το ζήτημα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έσπειρε όλον αυτόν τον πανικό. Η τιμή όπως σας εγραψα είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια!!! Να μπω δηλαδή σε μια διαδικασία που μπορεί να με οδηγήσει σε πρόωρο τοκετό, ενώ έχω κάνει nipt με εξαιρετικά αποτελέσματα και θεωρητικά έστω και με πιθανότητες έχω αποκλεισει τον φόβο συνδρόμου. Για τη μαγνητική δεν έχω καμία αντίρρηση.

Ο άντρας μου θεωρεί ότι το κάνει γιατί παίρνει τη μίζα του από όλες αυτές τις εξετάσεις... γιατί φυσικά για όλα μας στέλνει σε δικούς του μόνο που "εμπιστε΄ύεται".  Για μένα είναι πολύ άσχημο που φτάνω τόσο κοντά στον τοκετό και δεν εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, τα κίνητρα του ή έστω νιώθω ότι δεν προσπάθησε να είναι πιο καθησυχαστικός. Δεν ξέρω... μπορεί και να έχουμε άρνηση.

Μακάρι να είναι όλα καλά το Σάββατο... μόνο αυτό!

Καλημέρα κοριτσάκι μου ! Λυπάμαι που περάσατε τόσο άγχος για όλο αυτό... δυστυχώς δεν έχω καμία εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα. Να ρωτήσω όμως γιατί να κάνεις αμνιοπαρακεντηση? Ποιο είναι το όφελος? 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου ! Λυπάμαι που περάσατε τόσο άγχος για όλο αυτό... δυστυχώς δεν έχω καμία εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα. Να ρωτήσω όμως γιατί να κάνεις αμνιοπαρακεντηση? Ποιο είναι το όφελος? 

Γενικά αυτό είναι το πρωτόκολλο, όταν η τιμή ξεπερνά το 10... αμνιοπαρακέντηση για να αποκλειστεί η ύπαρξη κάποιου συνδρόμου και μαγνητική στις 32 εβδομάδες!

Διάβασα όμως και σε ελληνικά και ξένα φόρουμ και σε κανένα δεν έχουν συστ΄ήσει κάτι τέτοιο με τιμή εντός φυσιολογικών ορίων. Πολλοί γιατροί μ΄΄αλιστα και πάνω απο 10mm να είναι, αν είναι οριακό, σου λένε απλά να το παρακολουθείς με υπέρηχο και να μην κάνεις τίποτα άλλο.

Βρε κορίτσι μου συγγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας αλλά επειδή είναι μια πολύ μεγάλη εξέταση σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, δεν παίρνετε και δεύτερη και τρίτη γνώμη? Κι εγώ τον εμπιστεύομαι τον γιατρό μου αλλά δεν είναι και θεοί και αυτοί κάνουν λάθη.

στις πριν 21 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Βρε κορίτσι μου συγγνώμη που πετάγομαι στο θέμα σας αλλά επειδή είναι μια πολύ μεγάλη εξέταση σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, δεν παίρνετε και δεύτερη και τρίτη γνώμη? Κι εγώ τον εμπιστεύομαι τον γιατρό μου αλλά δεν είναι και θεοί και αυτοί κάνουν λάθη.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Αν δε μας προκύψει καμιά ραγδαία αύξηση το Σάββατο, έχουμε αποφασίσει με τον σύζυγο να μην την κάνουμε. Θέλουμε να ακούσουμε και τι θα μας πει ο εμβρυιμητρικός που ήταν πιο ψυχραιμος και σε καμία περίπτωση δεν ανέφερε την αμνιοπαρακέντηση. Και φυσικά αν χρειαστεί θα πάρουμε κι άλλη γνώμη!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Αν δε μας προκύψει καμιά ραγδαία αύξηση το Σάββατο, έχουμε αποφασίσει με τον σύζυγο να μην την κάνουμε. Θέλουμε να ακούσουμε και τι θα μας πει ο εμβρυιμητρικός που ήταν πιο ψυχραιμος και σε καμία περίπτωση δεν ανέφερε την αμνιοπαρακέντηση. Και φυσικά αν χρειαστεί θα πάρουμε κι άλλη γνώμη!

Εύχομαι πάρα πολύ καλή επιτυχία αλλά με βάση τα ποσοστά που διάβασα για καλή έκβαση και το ότι το ΝΙΠΤ σας ήταν καλό, είμαι πολύ αισιόδοξη για εσάς :)

στις πριν 6 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Εύχομαι πάρα πολύ καλή επιτυχία αλλά με βάση τα ποσοστά που διάβασα για καλή έκβαση και το ότι το ΝΙΠΤ σας ήταν καλό, είμαι πολύ αισιόδοξη για εσάς :)

Να 'σαι καλά.. πραγματικά!!! 🙏 Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Αχ και εγω θα πεταχτω γιατί έχω λίγο θυμώσει! Έστω ότι κανεις αμνιοπαρακέντηση και έστω (μακριά από μας!) ότι προκύπτει όντως κάτι παθολογικό. Τι θα κάνει τώρα στην 32 εβδομάδα; Διακοπή;; Το μωράκι τώρα έχει περάσει κατά παααρα πολύ τα όρια βιωσιμότητας, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Επομένως μόνο να χάσεις έχεις από τη διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει προωρότητα με όλα τα γνωστά επακόλουθα της. Επίσης αν θέλει να συνεργάζεται με επαγγελματίες άλλων εξειδικεύσεων που "εμπιστεύεται" να φροντίσει να μιλάει έγκαιρα μαζί τους για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να αναλαμβάνει δράση νωρίτερα. Όχι όταν το μωρό κοντεύει να γεννηθεί από μόνο του. Συγχυστηκα 😛

Εύχομαι πραγματικά ολόψυχα να μην είναι τίποτα και απλώς να σου χαλασε άδικα ένα σαββατοκύριακο. Με το καλό! 🙏

Μαγνητική πάντως και εγώ θα έκανα κυρίως για λόγους διαχείρισης μετά τον τοκετό. Να έχουν δηλαδή μια πιο καθαρή και ακριβή εικόνα οι νεογνολογοι. Και για να ηρεμήσετε κ εσείς φυσικά.

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Αχ και εγω θα πεταχτω γιατί έχω λίγο θυμώσει! Έστω ότι κανεις αμνιοπαρακέντηση και έστω (μακριά από μας!) ότι προκύπτει όντως κάτι παθολογικό. Τι θα κάνει τώρα στην 32 εβδομάδα; Διακοπή;; Το μωράκι τώρα έχει περάσει κατά παααρα πολύ τα όρια βιωσιμότητας, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Επομένως μόνο να χάσεις έχεις από τη διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει προωρότητα με όλα τα γνωστά επακόλουθα της. Επίσης αν θέλει να συνεργάζεται με επαγγελματίες άλλων εξειδικεύσεων που "εμπιστεύεται" να φροντίσει να μιλάει έγκαιρα μαζί τους για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να αναλαμβάνει δράση νωρίτερα. Όχι όταν το μωρό κοντεύει να γεννηθεί από μόνο του. Συγχυστηκα 😛

Εύχομαι πραγματικά ολόψυχα να μην είναι τίποτα και απλώς να σου χαλασε άδικα ένα σαββατοκύριακο. Με το καλό! 🙏

Ακριβώς την ίδια σκέψη κάναμε κι εμείς, για αυτό και δε θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Μας φάνηκε τραγικό το π΄ως το χειρίστηκε ο γιατρός, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Μαγνητική πάντως και εγώ θα έκανα κυρίως για λόγους διαχείρισης μετά τον τοκετό. Να έχουν δηλαδή μια πιο καθαρή και ακριβή εικόνα οι νεογνολογοι. Και για να ηρεμήσετε κ εσείς φυσικά.

Κι εμείς θέλουμε να την κάνουμε, αφού είναι κάτι μη επεμβατικό!!

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι λόγω άρνησης αντιδράω ετσι και με ανακουφίζει πολύ να βλέπω ότι κι εσεις σκέφτεστε σαν κι εμένα!

Κορίτσια μου αγαπημένα τι κάνετε? ❤️❤️❤️ Εύχομαι να είστε όλες πολύ καλά και τα μωράκια μας να μεγαλώνουν όπως πρέπει!!!🥰

Τις προηγούμενες εβδομάδες χάθηκα.... ήταν οι τελευταίες μέρες στη δουλειά και προσπάθησα να μην αφήσω πολλές εκκρεμότητες και με το που ξεκίνησε η άδεια μητρότητας, έπεσα με τα μούτρα σε ψώνια και δουλειές, γιατί είχα μείνει πάαααααρα πολύ πίσω, τίποτα δεν είχα έτοιμο για τη μπεμπούλα μας!

Να σας πω ότι η μικρούλα μεγαλώνει μια χαρά💪🙏, αν και είναι λίγο ψιλόλογνη όπως μας είπε ο γιατρός και πιέζομαι πολύ για να τρώω πολλή πρωτεΐνη! Πάντως μεγαλώνει φυσιολογικά, απλά είναι λίγο πιο κάτω από το μέσο όρο! Κορίτσια μου δεν το πιστεύω ότι σε λίγες μέρες μπαίνουμε οι περισσότερες στο μήνα μας! Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!🌷✌️

Εν τω μεταξύ ξέχασα να σας πω ότι η μπέμπα είναι σε ισχιακή θέση ακόμα, αν και εγώ τη νιώθω να γυρίζει συνέχεια μέσα στη μέρα και να αλλάζει θέση. Πόσο θέλω να έρθει με το κεφαλάκι κάτω και να γεννήσω φυσιολογικά...! Φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία κλπ. και θα ήθελα να αποφύγω την καισαρική... λένε ότι η ανάρρωση μετά είναι αρκετά δύσκολη....

Όχι σκέφτεσαι σωστά και λογικά. Ο γιατρός δεν ξέρω τι σκέφτεται. Και αυτά τα ως γιατρός δεν ανησυχώ αλλά ως πατέρας θα ανησυχούσα μου ακούγονται χειριστικα και δεν τα συμπαθω... Εσείς με την ιδιότητα του γιατρού τον συμβουλεύεστε στο κάτω κάτω, την ιδιότητα του πατέρα σπίτι του! Νιώθω πως θέλει να σας ρίξει το μπαλάκι και δεν είναι πολύ έντιμο. 

Πιστεύω πραγματικά ότι το μωράκι σας είναι υγιέστατο. Με το καλό να το υποδεχτείτε και να το χαίρεστε!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Ακριβώς την ίδια σκέψη κάναμε κι εμείς, για αυτό και δε θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Μας φάνηκε τραγικό το π΄ως το χειρίστηκε ο γιατρός, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Κι εμείς θέλουμε να την κάνουμε, αφού είναι κάτι μη επεμβατικό!!

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι λόγω άρνησης αντιδράω ετσι και με ανακουφίζει πολύ να βλέπω ότι κι εσεις σκέφτεστε σαν κι εμένα!

Κορίτσι μου γλυκό, φαντάζομαι το άγχος σας, ειδικά στο σημείο που έχουμε φτάσει...! Εύχομαι ολόψυχα να μην είναι τίποτα και να είναι άλλη μια περίπτωση που απλά μια μέτρηση δεν είναι μέσα στα απόλυτα και αυστηρά όρια, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Κι εγώ στη θέση σου θα σκεφτόμουν διπλά και τριπλά για την αμνιοπαρακέντηση, δεδομένου ότι μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκή και ούτως ή άλλως η όποια έκβαση δε θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων στο σημείο αυτό. Να πάρεις κι άλλες γνώμες γλυκιά μου και να μας πεις τα νέα σου.... 

στις πριν 3 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!

Μας βγήκε κάπως ξινό το ραντεβού στα γενέθλια του συζύγου, καθώς γυρίσαμε με κλάματα και είχαμε και καλεσμένους μετά στο σπίτι... μια ομορφιά 😒

Θυμάστε που σας είχα πει ότι στο ντόπλερ ο εμβρυομητρικός μας βρήκε μια τιμή για τη μια πλάγια κοιλία του εγκεφάλου κάπως αυξημένη και ήθελε επανέλεγχο; Συγκεκριμένα την είχε μετρήσει 9,3 και το όριο είναι το 10. Από 10 ως 12 θεωρείται ότι το έμβρυο έχει ήπια διατάση πλάγιας κοιλίας (ή αλλιώς ήπια κοιλιομεγαλία), 12 και πάνω μέτρια κ.ο.κ.  Ο εμβρυομητρικός μας λοιπόν όταν είχαμε πάει στις 4/11 και βρήκε αυτ΄η την τιμή ήταν καθησυχαστικός στο ότι είναι κάτι που το βλέπει συχνά και δε σημαίνει συνήθως κάτι και ότι απλά θέλει να την ξαναμετρήσουμε σε 3 εβδομάδες και αν έχει αυξηθεί, τότε θα χρειαστεί να κάνουμε μια μαγνητική εγκεφάλου του εμβρύου για να δούμε τι γίνεται! Φυσικά και αγχ΄ωθηκα ακουγόντας τα αυτά, αλλά προσπάθησα να είμαι ψύχραιμη. Ο άντρας μου ζεν.

Πάμε λοιπόν την Παρασκευή το βράδυ στον γυναικολόγο και μας τα φέρνει όλα τούμπα. 'Αρχισε να λέει ότι σαν γιατρός δεν πιστεύει πως είναι κάτι, αλλά σαν μπαμπάς θα ανησυχούσε πολ΄υ.... ότι δεν είναι κάτι που βλέπει συχνά σαν περιστατικό... ΄ότι πρέπει να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση για να αποκλείσουμε κάποιο σύνδρομο και επειδή μάλιστα η αμνιοπαρακέντηση σε αυτ΄η την εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό πρέπει να κάνω και τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμόνια του μωρού. Να υπενθυμίσω ότι εγώ είμαι 30 + 3 και το Σάββατο που έχουμε τον επανέλεγχο και θέλει να κάνουμε την εξέταση θα είμαι 31 +1...

Όπως καταλαβαίνετε τρελαθήκαμε...... μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι από το πουθενά!!

Κορίτσι μου, πολύ λυπάμαι για όλο αυτό το άγχος που περνάς αυτές τις μέρες... Δεν φτάνει που βγήκε μια περίεργη μέτρηση, χάνεις και την εμπιστοσύνη σου στο γιατρό σου τους τελευταίους μήνες... 

Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το σχόλιο του "ως γιατρός δεν μου φαίνεται ανησυχητικό, αλλά ως πατέρας θα πήγαινα για αμνιο"... Την επαγγελματική του γνώμη θέλεις, την γονεϊκή του να την αφήσει απ' έξω! 

Εγώ που είμαι έξω από τον χορό, θα έλεγα να ακούσεις πιο πολύ τον εμβρυομητρικό που είπε ότι το βλέπει συχνά, και να περιμένεις και το επόμενο ντοπλερ, και να κάνεις και την μαγνητική για να ξέρετε τι να περιμένετε (όπως είπαν κι άλλα κορίτσια πιο πάνω). Δεν καταλαβαίνω τέτοια εβδομάδα την αξία της αμνιοπαρακέντησης... Επίσης ο γιατρός σου είπε ότι δεν είναι ένα φαινόμενο που βλέπει συχνά, οπότε θα έλεγα να εμπιστευτείς αυτόν που έχει πιο πολλή εμπειρία. 😕

Κουράγιο κορίτσι μου και υπομονή!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να βγουν καλά στο τέλος και το μωράκι σας να είναι υγιέστατο! ❤️

στις On 16/11/2024 at 8:28 ΜΜ, ο/η Kate1992 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μ!!! Σας διαβάζω γενικά αλλά δν προλαβαίνω ν απαντησω σε καμία ξεχωριστά καθώς έχω τους γονείς μ εδώ για το σπίτι, μαστορια κλπ κλπ!!! Ευτυχώς μπαίνουμε σε μια ευθεία πλέον και μ χει μείνει μόνο η γενική και το στρώσιμο των χαλιών!!! Εννοείται και το στόλισμα!!! Και μετά να έτοιμασω βαλίτσα και πλύσιμο σιδέρωμα τ ρουχα της νινους!!!! 

σε αλλά νέα κορίτσια μ ειχα γιατρό προχθές!! 32 εβδομάδων , η νινου έφτασε 1988 γρ! Αντιστάσεις και ντοπλερ μ είπε ο γιατρός είναι άριστα, βάρος τ μωρου φυσιοκογικοτατο μέσα στη καμπύλη ανάπτυξης ! Έχει γυρίσει και με το κεφάλι κάτω αλλά είναι ψηλα ακόμα! Μ είπε 80% πιθανότητες για φυσιολογικό! Μ είπε γενικά περπάτημα πολύ και μπορώ κ ν χορεύω αν θεκω(χορεύω παραδοσιακούς χορούς όποτε τον ρώτησα🤭)

μιυ είπε πως θ με δει πάλι 36 εβδομάδων με υπέρηχο και non stress και θέλει ν με δει πάλι στις 37 από κάτω αυτή τη φορά! 
μικησαμε και λίγο γ τον τοκετό , μ είπε πως φυσιολογικό με επισκληρίδειο θ πρέπει ν πάμε πιο προγραμματισμένα καθώς θ πρέπει ν δούμε ποτέ θ υπάρχει αναισθησιολόγος και κάπως μ πέταξε απ έξω απ έξω και το τέλη Δεκέμβρη αρχές γεναρη , τύπου 1-2 γεναρη! Πητ έχω 8/1! 

ειδωμεν!!!!!!

Πολύ χαίρομαι για την νινου σας!! 🩷🩷 Μεγαλώνει πολύ καλά!! Κι εμένα έτσι ήταν οι οδηγίες του γιατρού μου για αυτές τις εβδομάδες. 😊

Το μαιευτήριο που θα γεννήσεις δεν έχει αναισθησιολογο εκεί; Τον φέρνουν απο αλλού; 🤔 Ή επειδή είναι η περίοδος εορτών θα έχουν όλοι άδεια θα ψάχνουν να βρουν κανένα να μην έχει πάει διακοπές; 😕

στις πριν 2 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Πολύ χαίρομαι για την νινου σας!! 🩷🩷 Μεγαλώνει πολύ καλά!! Κι εμένα έτσι ήταν οι οδηγίες του γιατρού μου για αυτές τις εβδομάδες. 😊

Το μαιευτήριο που θα γεννήσεις δεν έχει αναισθησιολογο εκεί; Τον φέρνουν απο αλλού; 🤔 Ή επειδή είναι η περίοδος εορτών θα έχουν όλοι άδεια θα ψάχνουν να βρουν κανένα να μην έχει πάει διακοπές; 😕

Νομίζω πως τίθεται περισσότερο θέμα εορτών αδειών κλπ!!! 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ σε δημόσιο νοσοκομείο θ γεννήσω! Είναι δυνατόν ν μην υπάρχει αναισθησιολόγος;; 
δν ξέρω πραγματικά!!! Βλέποντας και κάνοντας !!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η lilly1984 είπε:

Κορίτσια μου αγαπημένα τι κάνετε? ❤️❤️❤️ Εύχομαι να είστε όλες πολύ καλά και τα μωράκια μας να μεγαλώνουν όπως πρέπει!!!🥰

Τις προηγούμενες εβδομάδες χάθηκα.... ήταν οι τελευταίες μέρες στη δουλειά και προσπάθησα να μην αφήσω πολλές εκκρεμότητες και με το που ξεκίνησε η άδεια μητρότητας, έπεσα με τα μούτρα σε ψώνια και δουλειές, γιατί είχα μείνει πάαααααρα πολύ πίσω, τίποτα δεν είχα έτοιμο για τη μπεμπούλα μας!

Να σας πω ότι η μικρούλα μεγαλώνει μια χαρά💪🙏, αν και είναι λίγο ψιλόλογνη όπως μας είπε ο γιατρός και πιέζομαι πολύ για να τρώω πολλή πρωτεΐνη! Πάντως μεγαλώνει φυσιολογικά, απλά είναι λίγο πιο κάτω από το μέσο όρο! Κορίτσια μου δεν το πιστεύω ότι σε λίγες μέρες μπαίνουμε οι περισσότερες στο μήνα μας! Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!🌷✌️

Εν τω μεταξύ ξέχασα να σας πω ότι η μπέμπα είναι σε ισχιακή θέση ακόμα, αν και εγώ τη νιώθω να γυρίζει συνέχεια μέσα στη μέρα και να αλλάζει θέση. Πόσο θέλω να έρθει με το κεφαλάκι κάτω και να γεννήσω φυσιολογικά...! Φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία κλπ. και θα ήθελα να αποφύγω την καισαρική... λένε ότι η ανάρρωση μετά είναι αρκετά δύσκολη....

Πολύ χαίρομαι με τα νέα σας!! 😊😊 Τέλεια είναι η μικρούλα σας! 🩷🩷

Έχει χώρο ακόμα για να γυρίσει, μπορεί να το κάνει σε ανύποπτη στιγμή και να μείνει εκεί 😁 

Σε καταλαβαίνω για το χειρουργείο και την καισαρική, δεν έχω κάνει και φοβάμαι μετά την αποκατάσταση, όχι τόσο το χειρουργείο. Αλλά είναι από γυναίκα σε γυναίκα. Κάποιες σηκώθηκαν κατευθείαν, κάποιες δυσκολεύτηκαν με τα ράμματα και τον πόνο περισσότερο 😕

Ελπίζω να πάνε όλα όπως τα θέλεις στο τέλος! 😊

Τελειώσατε με το δωμάτιο και τα πράγματα; Είστε έτοιμοι; 

στις πριν 59 λεπτά, ο/η lilly1984 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό, φαντάζομαι το άγχος σας, ειδικά στο σημείο που έχουμε φτάσει...! Εύχομαι ολόψυχα να μην είναι τίποτα και να είναι άλλη μια περίπτωση που απλά μια μέτρηση δεν είναι μέσα στα απόλυτα και αυστηρά όρια, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Κι εγώ στη θέση σου θα σκεφτόμουν διπλά και τριπλά για την αμνιοπαρακέντηση, δεδομένου ότι μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκή και ούτως ή άλλως η όποια έκβαση δε θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων στο σημείο αυτό. Να πάρεις κι άλλες γνώμες γλυκιά μου και να μας πεις τα νέα σου.... 

@MarMar90 κορίτσι μου ευχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είναι όλα καλά και αυτός ο Γιατρουδάκος να σας άγχωσε χωρίς λόγο!!!! Σκέφτεσαι όπως θ σκεφτόμασταν όλα τα κορίτσια στη θέση σ!!!! Προσωπικά ούτε εγώ θ ήθελα τη γονεϊκή του γνώμη! Την επαγγελματική και επιστημονική του τεκμηρίωση θ ήθελα και τίποτα παραπάνω!!! Δν νομίζω πως κ γώ θ έμπαινα σε διαδικασία στη βδομάδα αυτή για αμνιο μιας και μόνο κακο θ μπορούσε ν κάνει! Ποιος ο λόγος ν γεννηθεί το παιδί πρόωρα με ακόμα πιο πολλές συνέπειες; Θα μπορούσα όλα αυτά να σας τ έχει πει με το που το είδε η είδε την υπόνοια γ ν έχετε κ το χρόνο μπροστά σας! Μαγνητική εγκεφάλου να κάνετε , από τη στιγμή π είναι κ μη επεμβατική! Απλα γ ν ξέρετε αν και γώ θεωρώ πως ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ είναι τέλεια αφού έχετε κάνει και νιπτ!!!! 
ευχομαι του χρόνου τα γενέθλια του άντρα σ να είναι ένα τερααααστιο πάρτυ παρέα και με το υγιέστατο μωρακι σας 🧿🙏❤️🥰

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Νομίζω πως τίθεται περισσότερο θέμα εορτών αδειών κλπ!!! 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ σε δημόσιο νοσοκομείο θ γεννήσω! Είναι δυνατόν ν μην υπάρχει αναισθησιολόγος;; 
δν ξέρω πραγματικά!!! Βλέποντας και κάνοντας !!!! 

Αααα δημόσιο, οκ! Εμάς εδώ στο Ηράκλειο (τουλάχιστον μέχρι πριν κάποια χρόνια που ήξερα σίγουρα, πλέον δεν έχω ενημέρωση) δεν είχες καν την επιλογή για επισκληριδιο σε Φ.Τ. σε κανένα απ' τα 2 δημόσια νοσοκομεία. 😅 Δεν έχω ιδέα τι ισχύει στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδας... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αααα δημόσιο, οκ! Εμάς εδώ στο Ηράκλειο (τουλάχιστον μέχρι πριν κάποια χρόνια που ήξερα σίγουρα, πλέον δεν έχω ενημέρωση) δεν είχες καν την επιλογή για επισκληριδιο σε Φ.Τ. σε κανένα απ' τα 2 δημόσια νοσοκομεία. 😅 Δεν έχω ιδέα τι ισχύει στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδας... 
    • @MarMar90 κορίτσι μου ευχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είναι όλα καλά και αυτός ο Γιατρουδάκος να σας άγχωσε χωρίς λόγο!!!! Σκέφτεσαι όπως θ σκεφτόμασταν όλα τα κορίτσια στη θέση σ!!!! Προσωπικά ούτε εγώ θ ήθελα τη γονεϊκή του γνώμη! Την επαγγελματική και επιστημονική του τεκμηρίωση θ ήθελα και τίποτα παραπάνω!!! Δν νομίζω πως κ γώ θ έμπαινα σε διαδικασία στη βδομάδα αυτή για αμνιο μιας και μόνο κακο θ μπορούσε ν κάνει! Ποιος ο λόγος ν γεννηθεί το παιδί πρόωρα με ακόμα πιο πολλές συνέπειες; Θα μπορούσα όλα αυτά να σας τ έχει πει με το που το είδε η είδε την υπόνοια γ ν έχετε κ το χρόνο μπροστά σας! Μαγνητική εγκεφάλου να κάνετε , από τη στιγμή π είναι κ μη επεμβατική! Απλα γ ν ξέρετε αν και γώ θεωρώ πως ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ είναι τέλεια αφού έχετε κάνει και νιπτ!!!!  ευχομαι του χρόνου τα γενέθλια του άντρα σ να είναι ένα τερααααστιο πάρτυ παρέα και με το υγιέστατο μωρακι σας 🧿🙏❤️🥰
    • Πολύ χαίρομαι με τα νέα σας!! 😊😊 Τέλεια είναι η μικρούλα σας! 🩷🩷 Έχει χώρο ακόμα για να γυρίσει, μπορεί να το κάνει σε ανύποπτη στιγμή και να μείνει εκεί 😁  Σε καταλαβαίνω για το χειρουργείο και την καισαρική, δεν έχω κάνει και φοβάμαι μετά την αποκατάσταση, όχι τόσο το χειρουργείο. Αλλά είναι από γυναίκα σε γυναίκα. Κάποιες σηκώθηκαν κατευθείαν, κάποιες δυσκολεύτηκαν με τα ράμματα και τον πόνο περισσότερο 😕 Ελπίζω να πάνε όλα όπως τα θέλεις στο τέλος! 😊 Τελειώσατε με το δωμάτιο και τα πράγματα; Είστε έτοιμοι; 
    • Εγώ τ αφήνω στον αποστείρωτη🤷 οπότε πάνω κάτω όλες έτσι το κάνουμε... Εν τω μεταξύ του άλλαξα θηλή στο μπιμπερο πριν καμιά βδομάδα και ξεκίνησε πίνει περισσότερο γάλα πίνει 150-180 ανά 4 ώρες περιπου...έπαθα σοκ ήταν η αλήθεια δεν το περίμενα ...οπότε φάνηκε οτι τον κούραζε η προηγουμενη ..έπρεπε να την είχα αλλάξει νωριτερα
    • Νομίζω πως τίθεται περισσότερο θέμα εορτών αδειών κλπ!!! 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ σε δημόσιο νοσοκομείο θ γεννήσω! Είναι δυνατόν ν μην υπάρχει αναισθησιολόγος;;  δν ξέρω πραγματικά!!! Βλέποντας και κάνοντας !!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...