Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τώρα είν Μάης και Άνοιξη , τώρα ειν το καλοκαίρι , τώρα ειν ο καιρός μωράκια 👶👶 μωράκια να μας φέρει 🤰❤️🧿💖💙🙏🧿

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

Πφφ δε μπορώ να καταλάβω! Δε θέλω να τα πάρω να μη μπερδευτεί ο κύκλος μου !

Ήταν δύσκολη διαδικασία? Πονάει πολύ το μετά??? Και η περίοδος έρχεται κανονικά μετά??? 

Όχι καλε τίποτα το ιδιαίτερο δεν ήταν. Με μέθη γίνεται, κοιμάσαι κ ξυπνάς μια χαρά!!! Λίγο αιματακι για κάποιες μέρες κ ελάχιστες ενοχλήσεις!! Η περίοδος μου ήρθε κανονικά δεν επηρεάστηκε.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όχι καλε τίποτα το ιδιαίτερο δεν ήταν. Με μέθη γίνεται, κοιμάσαι κ ξυπνάς μια χαρά!!! Λίγο αιματακι για κάποιες μέρες κ ελάχιστες ενοχλήσεις!! Η περίοδος μου ήρθε κανονικά δεν επηρεάστηκε.

Αχ μακάρι Παναγία μου 🙏 με προβληματίζει αυτό για τα αντισσυληπτικα γιατί πιστεύω θα μου χαλάσει το κύκλο..

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όχι εγώ δεν πήρα τίποτα κ ήταν επεμβατική (αφαίρεση πολύποδα). Μόνο αντιβίωση μετά την υστεροσκοπηση για 3-4 μέρες αν θυμάμαι καλά. 

Το ίδιο ακριβ΄ως κι εγώ.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Το ίδιο ακριβ΄ως κι εγώ.

Πως μπορώ να της πω ότι δε θέλω να τα πάρω?? Μου λέει θέλω για να μη γίνει ωορρηξία ναι είναι όλα καθαρά και ήσυχα εκεί κάτω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κάνε το απόγευμα ένα λογικά θα είναι θετικό. Το αργότερο αύριο πιστεύω!!! Κ βουρ στον σύζυγο😉😉😉

Αχ ελπίζω να μας το επιτρέψει η κούραση 😂😂

Δημοσίευση
στις On 21/5/2024 at 10:43 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Αχ βρε κορίτσια γυρισα απο τη γιατρό. Το μικρακι ειναι 6+4 σημερα εχει καρδιακη λειτουργια αλλα πρεπει να αυξηθουν απο βδομαδα οι παλμοι. Αυτο δε με ανησυχει τοσο, καθως για την ηλικια του ειναι οκ. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι εχω παλι αιματωμα μεσα στη μητρα, πιο μικρο αυτη τη φορα αλλα ειχα και την προηγουμενη. Θα αυξησω utrogestan και θα παρω και μαγνησιο και σε μια βδομαδα θα ξαναπαω. Μου ειπε οσο μπορω ακινησια. Εγω πιστευω πως οτι κανω αν το μικρακι ειναι να μεινει θα μεινει. Δεν νιωθω ουτε χαρα ουτε ανακουφιση. Μια αναμονη μονο. Και βλεπω την ιστορια να επαναλαμβανεται 😔

στις On 21/5/2024 at 12:04 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου δίνετε ελπίδα! Είναι μάλλον της υπομονής και αυτή η εγκυμοσύνη τι να πω! Θα προσπαθήσω να παραμείνω θετική, και είμαι σίγουρη πως θα γίνει το καλύτερο. Έχω μία αισιοδοξία βαθιά μέσα μου παρά την πρώτη ανησυχία που μου δημιουργήθηκε. Συμβαίνει, δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, απλά επειδή το έχω ξαναπάθει γι' αυτό και είναι εύκολο να πάει ο νους στο κακό. Άντε να ρθει η επόμενη βδομάδα τώρα! 

@Θέτις Κ. χαίρομαι πολύ για σένα κορίτσι μου! Τι καλά, το μπιζελάκι σου δυνατό και μεγαλώνει!! Όλα πάνε υπέροχα ❤️ 

Εμένα πάλι βγαίνει λίγο μικρότερο, 6+4 αντί για 7+3 σύμφωνα με τελευταία περίοδο. Λογικά έγινε πιο αργά η σύλληψη, αλλά αυτά παίζουν ξέρω γω..!

Naty μου δεν είχα δει το μήνυμά σου χθες! κι εγώ μπήκα ίσα ίσα νας γράψω τα νέα μου και μετά δε ξαναμπήκα γιατί ήταν κι η τελευταία μου μέρα στην Ελλάδα οπότε ήμουν με την οικογένεια. Τώρα σας γ΄ραφω απ' το αεροδρόμιο...

Δε θέλω να μου στεναχωριέσαι αγάπη, νομίζω δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που σου είπαν τα κορίτσια ήδη. Είπαμε ένα βήμα τη φορά - ακούστηκε καρδούλα κι αυτό δεν είναι σίγουρα κάτι που το προσπερνάμε!! Θα σε μαλώσω ! να σκέφτεσαι τον ήχο αυτό τον υπέρηχο που άκουσες χθες και να σκέφτεσαι μόνο θετικά! Όσον αφορά το αιμάτωμα, ότι σου είπαν οι γιατροί σου. Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου, κάνεις ό,τι περνάει απ το χέρι σου γι αυτό το πλασματάκι, το οποίο μια μέρα θα σε αγκαλιάζει και θα σ ευγνωμονεί για όλες τις θυσίες που κάνεις για εκείνο 🙏 Το μωράκι σου έρχεται, να το πιστέψεις ❤️ τέλος, αυτό για τις μετρήσεις μη το παίρνεις φουλ τοις μετρητοίς γιατί η μέτρηση με βάση την τελευταία περίοδο βασίζεται στον ιδανικό κύκλο των 28 ημερών. Εγώ πχ με βάση την ΤΕΡ θα πρεπε να μαι και καλά 7+2. Αλλά με βγάλε 7, γιατί προφανώς και δεν έκανα ωορρηξία 14η μέρα, αφού έκανα πρόκληση 16η μέρα και η ωορρηξία θα έγινε μετά. Μη σε ανησυχεί καθόλου αυτό, ίσα ίσα παίζει και ν αλλάξει μέχρι τις 12εβ.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Πως μπορώ να της πω ότι δε θέλω να τα πάρω?? Μου λέει θέλω για να μη γίνει ωορρηξία ναι είναι όλα καθαρά και ήσυχα εκεί κάτω.. 

Ενημέρωσε την ότι έχεις δυο παραδείγματα που δεν πήραν αντισυλληπτικά προκειμένου να δεις την απάντηση της. Επίσης, μπορείς να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από γιατρό. 

Δημοσίευση

Τη βοήθεια σας, χθες 9 μέρα κύκλου ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας. Χθες είχε μια αχνή δεύτερη γραμμή, σήμερα δεν έβγαλε καθόλου γραμμή. Τι έγινε; Γίνεται 10ήμερα να μην έχει δεύτερη γραμμή; Είναι λάθος; Ή δεν θα δω ωορρηξία; 😭

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Τη βοήθεια σας, χθες 9 μέρα κύκλου ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας. Χθες είχε μια αχνή δεύτερη γραμμή, σήμερα δεν έβγαλε καθόλου γραμμή. Τι έγινε; Γίνεται 10ήμερα να μην έχει δεύτερη γραμμή; Είναι λάθος; Ή δεν θα δω ωορρηξία; 😭κ

Έκανες το τεστακι την ίδια ώρα κορίτσι μου; Επίσης καλό είναι να μην έχεις πιει υγρά για 2 ώρες περίπου. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις ΣΠΩ τέτοιες διακυμάνσεις είναι πιθανές. Αλλά μη το βάζεις κάτω, συνέχισε κάθε μέρα μέχρι να βρεις το πικ σου! Τι κύκλο κάνεις συνήθως; γιατί 10η μέρα είσαι πολύ πολύ νωρίς κατε με 😊 εγώ έχω κάνει ωορρηξια και 21η μέρα 🤪

Δημοσίευση

@Mpourmpouloπεριμένουμε τη χοριακη σου!! 

Εμένα μου ήρθε περίοδος 46η μέρα μετά την παλινδρόμη. Βέβαια στη δική μου περίπτωση απέβαλα "φυσιολογικά" με φαρμακευτική αγωγή περίπου στις 11 εβδομάδες. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο απλα το αναφέρω. Δεν είχα κάνει κανένα τεστακι καθώς δεν είχα καν ιδέα ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα τότε, αλλά όπως σου είπε κι η Μαρίνα, μπορεί να πιάνεται ακόμα η ορμόνη απ' την προηγούμενη εγκυμοσύνη σου. Αν δε είναι όντως το επιθυμητό αποτέλεσμα, τι να πω παιδιά μου, θα είναι πραγματικά ένα ΘΑΥΜΑ 🌈🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ξεκάθαρα μπορείς να πεις δε θέλω αν δεν είναι ιατρικώς απαραίτητα!! Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ξανά ακούσει αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε.

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αχ ελπίζω να μας το επιτρέψει η κούραση 😂😂

Αχ πως σε καταλαβαίνωωωωω!!! Εμείς είχαμε ολοκληρωμένη επαφή 2 μέρες πριν την ωορρηξία. Μετά ενώ είχαμε επαφές δεν τα καταφέραμε λόγω κούρασης..

στις πριν 8 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Τη βοήθεια σας, χθες 9 μέρα κύκλου ξεκίνησα τα τεστ ωορρηξίας. Χθες είχε μια αχνή δεύτερη γραμμή, σήμερα δεν έβγαλε καθόλου γραμμή. Τι έγινε; Γίνεται 10ήμερα να μην έχει δεύτερη γραμμή; Είναι λάθος; Ή δεν θα δω ωορρηξία; 😭

Μπορεί να είχες καταναλώσει περισσότερα υγρά κοπέλα μου. Αλλά ναι γίνεται ίσως πάει για πιο μετά ή να έχεις πολύ απότομη αύξηση της ορμόνης. Εμένα από αχνό τη μια μέρα το βραδάκι κατά τις 20.00 πήγε θετικό στις 10.00 το πρωί κ το απόγευμα ξεκίνησε να πεφτει (πάλι κόκκινο ήταν αλλά όχι τόσο έντονο κ λιγότερο από τη γραμμή ελέγχου).

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Έκανες το τεστακι την ίδια ώρα κορίτσι μου; Επίσης καλό είναι να μην έχεις πιει υγρά για 2 ώρες περίπου. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις ΣΠΩ τέτοιες διακυμάνσεις είναι πιθανές. Αλλά μη το βάζεις κάτω, συνέχισε κάθε μέρα μέχρι να βρεις το πικ σου! Τι κύκλο κάνεις συνήθως;

Έχω να πιω νερό και να κατουρήσω (συγνώμη) από τη 13:00 επίτηδες και έκανε το τεστ στις 16:00 όπως ακριβώς με χθες. ΣΠΩ δεν έχω και ο κύκλος μου ήταν 28 αλλά μετά την απόξεση 13/2 έχει αλλάξει σε 30-32. Επομένως χάθηκα, θέλω να κλάψω απελπίζομαι. Νομίζω δεν θα βρω πότε ξανά τον κύκλο μου και δεν θα γίνει πότε ξανά το θαύμα.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ChrisElen είπε:

Έχω να πιω νερό και να κατουρήσω (συγνώμη) από τη 13:00 επίτηδες. ΣΠΩ δεν έχω και ο κύκλος μου ήταν 28 αλλά μετά την απόξεση έχει αλλάξει σε 30-32. Επομένως χάθηκα, θέλω να κλάψω απελπίζομαι. Νομίζω δεν θα βρω πότε ξανά τον κύκλο μου και δεν θα γίνει πότε ξανά το θαύμα.

Όχι αγάπη μην απελπίζεσαι σε καμία περίπτωση! Γι'αυτό ακριβώς είναι καλό να κάνεις τα τεστ για να καταλάβεις πόσο έχει διαμορφωθεί ο κύκλος σου μετά την απόξεση. Καλώς η κακώς αλλάζουν! Εμένα μετά την παλινδρόμη από 31-33 μέρες κύκλο πήγα στο 26! Έτσι ξαφνικά 😅 μετά βρέθηκα με πολυκυστικη μορφολογία αλλά όχι ΣΠΩ και πήρα μυο-ινοσιτολη μετά από συμβουλή της γιατρού μου. Και κάπως φτάσαμε στο 29-30 που είναι νορμάλ πιστεύω.

Συνέχισε ακάθεκτη τα τεστακια σου με το κεφάλι ψηλά!! Δε παραδίδουμε τα όπλα 🙏

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Όχι αγάπη μην απελπίζεσαι σε καμία περίπτωση! Γι'αυτό ακριβώς είναι καλό να κάνεις τα τεστ για να καταλάβεις πόσο έχει διαμορφωθεί ο κύκλος σου μετά την απόξεση. Καλώς η κακώς αλλάζουν! Εμένα μετά την παλινδρόμη από 31-33 μέρες κύκλο πήγα στο 26! Έτσι ξαφνικά 😅 μετά βρέθηκα με πολυκυστικη μορφολογία αλλά όχι ΣΠΩ και πήρα μυο-ινοσιτολη μετά από συμβουλή της γιατρού μου. Και κάπως φτάσαμε στο 29-30 που είναι νορμάλ πιστεύω.

Συνέχισε ακάθεκτη τα τεστακια σου με το κεφάλι ψηλά!! Δε παραδίδουμε τα όπλα 🙏

Σ' ευχαριστώ πολύ! Μακάρι δεν ξέρω, νομίζω ότι γελάει το σύμπαν μαζί μου με το άγχος και με την στεναχώρια μου.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Έχω να πιω νερό και να κατουρήσω (συγνώμη) από τη 13:00 επίτηδες και έκανε το τεστ στις 16:00 όπως ακριβώς με χθες. ΣΠΩ δεν έχω και ο κύκλος μου ήταν 28 αλλά μετά την απόξεση 13/2 έχει αλλάξει σε 30-32. Επομένως χάθηκα, θέλω να κλάψω απελπίζομαι. Νομίζω δεν θα βρω πότε ξανά τον κύκλο μου και δεν θα γίνει πότε ξανά το θαύμα.

Αγάπη μου γλυκιά μην απελπίζεσαι!!! Εμένα μετά τη βιοχημική (4/02 απέβαλλα) ο πρώτος κύκλος ήταν 32 μέρες, ο 2ος με επιβεβαιωμένη ωορρηξία βάσει τεστ  29 μέρες που είναι το φυσιολογικό μου, ο επόμενος 34 μέρες κ δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι βρήκα ωορρηξία, είχα ένα σκούρο τεστ αλλά 23η μέρα του κύκλου κ μου ήρθε περίοδος στις 34… Αυτός τώρα ειναι πιο νόρμαλ με ωορρηξία 12η μέρα. (Κανονικά ο κύκλους μου είναι 26-29 μέρες) Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου κ μην απελπίζεσαι!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αγάπη μου γλυκιά μην απελπίζεσαι!!! Εμένα μετά τη βιοχημική (4/02 απέβαλλα) ο πρώτος κύκλος ήταν 32 μέρες, ο 2ος με επιβεβαιωμένη ωορρηξία βάσει τεστ  29 μέρες που είναι το φυσιολογικό μου, ο επόμενος 34 μέρες κ δε μπορώ να πω με σιγουριά ότι βρήκα ωορρηξία, είχα ένα σκούρο τεστ αλλά 23η μέρα του κύκλου κ μου ήρθε περίοδος στις 34… Αυτός τώρα ειναι πιο νόρμαλ με ωορρηξία 12η μέρα. (Κανονικά ο κύκλους μου είναι 26-29 μέρες) Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου κ μην απελπίζεσαι!!!! 

Σ' ευχαριστώ, μακάρι. Πίστευα ότι θα είχα πίσω το κύκλο μου, την ωορρηξία μου κανονικά όπως πριν και είχα ελπίδα να έρθει αμέσως το 🌈 αρά αυτή η εγκυμοσύνη μόνο καλό δεν μου έφερε απλά με πήγε κι άλλους μήνες πίσω γιατί το Γενάρη θα πηγαίναμε για εξωσωματική.

Δημοσίευση
στις On 19/5/2024 at 8:22 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα πως είστε;

Σας στέλνω να σας πω ότι σήμερα το πρωί γέννησα με vbac τον μικρούλη μας❣️ ήταν ένας δύσκολος τοκετός γιατί κατεβαινε ανάσκελα και καθυστερούσε η ολη διαδικασία, ξεκίνησαν οι πονοι το πρωί του🌸🌺 Σαββάτου 9.30, πήγα στο μαιευτήριο γύρω στις 2 το βράδυ και εν τέλει σήμερα το πρωί 10 και κάτι γεννησα! 

Σας εύχομαι ολόψυχα όσες περιμένετε τα μωράκια σας με το καλό να έρθουν με υγεία πάνω απ όλα! Και όσες περιμένετε να φωλιασουν γρήγορα στις κοιλίτσες σας και όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους❣️❣️

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να σας ζήσει ο μπεμπακος! Γερός και καλότυχος να είναι 😊❤️❤️❤️

Αν είσαι Αθήνα με ενδιαφέρει να μάθω τον γιατρό σου γιατί θέλω κι εγώ vbac όταν με το καλό έρθει το 2ο . Στείλε μου πμ όταν βρεις χρόνο.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Σ' ευχαριστώ, μακάρι. Πίστευα ότι θα είχα πίσω το κύκλο μου, την ωορρηξία μου κανονικά όπως πριν και είχα ελπίδα να έρθει αμέσως το 🌈 αρά αυτή η εγκυμοσύνη μόνο καλό δεν μου έφερε απλά με πήγε κι άλλους μήνες πίσω γιατί το Γενάρη θα πηγαίναμε για εξωσωματική.

Όχι μην το βλέπεις έτσι δε σε πήγε πίσω!!!! Σου έδειξε ότι υπάρχει ένας ακόμα δρόμος κ οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας!! Μπορείς να συλλάβεις φυσιολογικά!! Τώρα το ξέρεις. Αγάπη έχω τις ενέσεις κ με περιμένουν στο ντουλάπι, συζητούσαμε με τον άντρα μου εάν θα κάναμε τη διέγερση το Γενάρη ή το Φλεβάρη γιατί είχα εξεταστική στο μεταπτυχιακό κ δεν ήθελα να παω με φουλ ορμόνες, όταν γινόταν η συζήτηση ήμουν έγκυος κ δεν το ήξερα!!! 29/01 μαθαίνω ότι είμαι έγκυος… ΣΟΚ δεν το πίστευα με τίποτα!!! Τόσα χρονια προσπάθειες κ δεν πιάναμε, μια εξωσωματική που μου χάρισε τα αστεράκια μου κ 3 χρονια τώρα ελεύθερες επαφές κ πάλι τίποτα κ τσουπ ήρθε η φυσιολογική κύηση. Δεν προχώρησε οκ αλλά πλέον ξέρουμε ότι μπορούμε!! Περιμένουν λοιπόν στο ντουλάπι οι ενέσεις κ βλέπουμε…

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όχι μην το βλέπεις έτσι δε σε πήγε πίσω!!!! Σου έδειξε ότι υπάρχει ένας ακόμα δρόμος κ οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας!! Μπορείς να συλλάβεις φυσιολογικά!! Τώρα το ξέρεις. Αγάπη έχω τις ενέσεις κ με περιμένουν στο ντουλάπι, συζητούσαμε με τον άντρα μου εάν θα κάναμε τη διέγερση το Γενάρη ή το Φλεβάρη γιατί είχα εξεταστική στο μεταπτυχιακό κ δεν ήθελα να παω με φουλ ορμόνες, όταν γινόταν η συζήτηση ήμουν έγκυος κ δεν το ήξερα!!! 29/01 μαθαίνω ότι είμαι έγκυος… ΣΟΚ δεν το πίστευα με τίποτα!!! Τόσα χρονια προσπάθειες κ δεν πιάναμε, μια εξωσωματική που μου χάρισε τα αστεράκια μου κ 3 χρονια τώρα ελεύθερες επαφές κ πάλι τίποτα κ τσουπ ήρθε η φυσιολογική κύηση. Δεν προχώρησε οκ αλλά πλέον ξέρουμε ότι μπορούμε!! Περιμένουν λοιπόν στο ντουλάπι οι ενέσεις κ βλέπουμε…

Ακριβώς το ίδιο ❤️, 5/1 πρωί παραγγείλαμε τις ενέσεις και λέγαμε με τον άντρα μου για πλάκα 'Λες να είμαι έγκυος και να τις παραγγείλαμε τζάμπα;", 5/1 απόγευμα καφέ αίμα εμφύτευσης και 6/1 Θεοφάνια επόμενη μέρα πρωί θετικό τεστ! 13 μήνες προσπάθειες και 4 χειρουργεία μετά ήρθε μας γέμισε χαμόγελα και απλά στον 3 υπέρηχο η καρδία δεν χτύπησε. Και εγώ πάλι στο μηδέν, να ψάχνω και τον κύκλο μου (έναν σταθερό κύκλο).

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Υγ, θα σου έρθει σίγουρα το ουράνιο τόξο. Βρήκες τις γόνιμες μέρες πλησιάζει το όνειρο.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Μη σκέφτεσαι έτσι κορίτσι μου! Όπως σου είπε η Αννι, αυτή η εγκυμοσύνη, αν μη τι άλλο, σας έδειξε ότι υπάρχει περιθώριο φυσιολογικής σύλληψης. Είναι πολύ βασικό στοιχείο! Όσο για το ουράνιο τόξο, σίγουρα θα έρθει με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο, απλά εγώ θα σου πω να δώσεις χρόνο και χώρο στο σώμα σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να ξαναμπείς άμεσα σ αυτό το ταξίδι, ήμουν έτσι ακριβώς κι εγώ ένα χρόνο πριν που περίμενα να περάσουν 2 περίοδοι πριν ξεκινήσουμε και πάλι τις προσπάθειες. Η 1η εγκυμοσύνη ήρθε με τον τρόπο κύκλο προσπαθειών κι όταν πάλιδρομησε, πίστευα ότι αμέσως μόλις ξαναξεκινησουμε θα έρθει εξίσου εύκολα! Κι όμως, το μόνο που κατάφερα ήταν να πιεζω το σώμα μου να επανέλθει, απαιτούσα να κάνει τη δουλειά του σα να μη συνέβη τίποτα πρίν... Κι οι μήνες περνούσαν και το σώμα μου τα χε παίξει απλά. Μόλις χαλάρωσα και άρχισα να κάνω τις εξετάσεις μου κι απλά να είμαι πιο υπομονετική με το σώμα μου ήρθε η 2η εγκυμοσύνη. Βιοχημική.... Κι όμως ήρθε. Τον αμέσως επόμενο κύκλο κάνουμε πρόκληση ωορρηξίας χωρίς να περιμένουμε τίποτα απλά γιατί μας φαινόταν too good to be true να πιάσουμε πάλι. Και να που το ουράνιο τόξο ήρθε να μας διαψεύσει! Και το σώμα μου απέδειξε όχι μόνο ότι μπορεί, αλλά ότι είναι πανέτοιμο για τη μάχη ❤️❤️

Να σε αγαπάς και τα καλύτερα θα έρθουν 🙏🌈

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Μη σκέφτεσαι έτσι κορίτσι μου! Όπως σου είπε η Αννι, αυτή η εγκυμοσύνη, αν μη τι άλλο, σας έδειξε ότι υπάρχει περιθώριο φυσιολογικής σύλληψης. Είναι πολύ βασικό στοιχείο! Όσο για το ουράνιο τόξο, σίγουρα θα έρθει με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο, απλά εγώ θα σου πω να δώσεις χρόνο και χώρο στο σώμα σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να ξαναμπείς άμεσα σ αυτό το ταξίδι, ήμουν έτσι ακριβώς κι εγώ ένα χρόνο πριν που περίμενα να περάσουν 2 περίοδοι πριν ξεκινήσουμε και πάλι τις προσπάθειες. Η 1η εγκυμοσύνη ήρθε με τον τρόπο κύκλο προσπαθειών κι όταν πάλιδρομησε, πίστευα ότι αμέσως μόλις ξαναξεκινησουμε θα έρθει εξίσου εύκολα! Κι όμως, το μόνο που κατάφερα ήταν να πιεζω το σώμα μου να επανέλθει, απαιτούσα να κάνει τη δουλειά του σα να μη συνέβη τίποτα πρίν... Κι οι μήνες περνούσαν και το σώμα μου τα χε παίξει απλά. Μόλις χαλάρωσα και άρχισα να κάνω τις εξετάσεις μου κι απλά να είμαι πιο υπομονετική με το σώμα μου ήρθε η 2η εγκυμοσύνη. Βιοχημική.... Κι όμως ήρθε. Τον αμέσως επόμενο κύκλο κάνουμε πρόκληση ωορρηξίας χωρίς να περιμένουμε τίποτα απλά γιατί μας φαινόταν too good to be true να πιάσουμε πάλι. Και να που το ουράνιο τόξο ήρθε να μας διαψεύσει! Και το σώμα μου απέδειξε όχι μόνο ότι μπορεί, αλλά ότι είναι πανέτοιμο για τη μάχη ❤️❤️

Να σε αγαπάς και τα καλύτερα θα έρθουν 🙏🌈

Το σώμα μου δεν συνεργάζεται και αυτό με θυμώνει. ΠΟΛΥ! Έχεις δίκιο κορίτσι μου, λογικά το καταλαβαίνω αλλά συναισθηματικά όχι. Πολύ χαίρομαι και παίρνω ελπίδες με τις υπέροχες καταλήξεις σας.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ChrisElen είπε:

Το σώμα μου δεν συνεργάζεται και αυτό με θυμώνει. ΠΟΛΥ! Έχεις δίκιο κορίτσι μου, λογικά το καταλαβαίνω αλλά συναισθηματικά όχι. Πολύ χαίρομαι και παίρνω ελπίδες με τις υπέροχες καταλήξεις σας.

Είναι απόλυτα σεβαστό το ότι νιώθεις έτσι - να ξέρεις σκεφτόμουν ακριβώς έτσι, δεν είσαι μόνη σου ❤️ Σου εύχομαι τα καλύτερα 🙏🤞

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Naty μου δεν είχα δει το μήνυμά σου χθες! κι εγώ μπήκα ίσα ίσα νας γράψω τα νέα μου και μετά δε ξαναμπήκα γιατί ήταν κι η τελευταία μου μέρα στην Ελλάδα οπότε ήμουν με την οικογένεια. Τώρα σας γ΄ραφω απ' το αεροδρόμιο...

Δε θέλω να μου στεναχωριέσαι αγάπη, νομίζω δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που σου είπαν τα κορίτσια ήδη. Είπαμε ένα βήμα τη φορά - ακούστηκε καρδούλα κι αυτό δεν είναι σίγουρα κάτι που το προσπερνάμε!! Θα σε μαλώσω ! να σκέφτεσαι τον ήχο αυτό τον υπέρηχο που άκουσες χθες και να σκέφτεσαι μόνο θετικά! Όσον αφορά το αιμάτωμα, ότι σου είπαν οι γιατροί σου. Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου, κάνεις ό,τι περνάει απ το χέρι σου γι αυτό το πλασματάκι, το οποίο μια μέρα θα σε αγκαλιάζει και θα σ ευγνωμονεί για όλες τις θυσίες που κάνεις για εκείνο 🙏 Το μωράκι σου έρχεται, να το πιστέψεις ❤️ τέλος, αυτό για τις μετρήσεις μη το παίρνεις φουλ τοις μετρητοίς γιατί η μέτρηση με βάση την τελευταία περίοδο βασίζεται στον ιδανικό κύκλο των 28 ημερών. Εγώ πχ με βάση την ΤΕΡ θα πρεπε να μαι και καλά 7+2. Αλλά με βγάλε 7, γιατί προφανώς και δεν έκανα ωορρηξία 14η μέρα, αφού έκανα πρόκληση 16η μέρα και η ωορρηξία θα έγινε μετά. Μη σε ανησυχεί καθόλου αυτό, ίσα ίσα παίζει και ν αλλάξει μέχρι τις 12εβ.

@Θέτις Κ. μου σ' ευχαριστώ και για τη δική σου απάντηση έτσι ακριβώς είναι. Η καρδούλα χτυπά και αυτό μετράει όλα τα υπόλοιπα θα φτιάξουν. Όσο μπορώ ξεκουράζομαι, παίρνω και τα διάφορα που μου είπαν και το μπεμπάκι θα είναι ασφαλές ❤️ Βγήκε το τραύμα από την προηγούμενη εμπειρία και έμεινα εκεί αντί να χαρώ με τα θετικά τα τωρινά!

Επέστρεψες εσύ εξωτερικό; Σε ποια χώρα είσαι; Πώς νιώθεις που είσαι πίσω και πότε θα πας σε γιατρό εκεί;  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...