Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσια! Εγω έχω πάρει 6 κιλα. Οι περισσότεροι λένε ότι δεν μ φαίνονται. Ούτε η εγκυμοσύνη μ φαίνεται ξεκάθαρα. Ενω έχω κάνει κ γω κοιλιτσα. Αυτοί που ξέρουν βέβαια την βλέπουν, αλλά αν με δεις εξω μπορείς να πεις ότι απλά παραφαγα. Είπα να ξεκινήσω γυμναστήριο πάλι, πιλατες, πήγα χθες πρωτη φορα στην εγκυμοσύνη, οι περισσότερες π δ ήξεραν νόμιζαν απλά ότι πήρα μερικά κιλά. Εμενα επανήλθαν τ απογεύματα το πρήξιμο, οι αναγουλες, οι καούρες και οι εμετοι. Τη μισή μέρα είμαι νηστικη κ την υπόλοιπη πειναω διχως ελεος. Δ με βοηθάει καθόλου στο να προσέχω. Τι να κάνουμε όσα πάρω. Ελπίζω να τ χασω μετά. Χθες κοιμηθηκα κ γω καναπέ κ κοιμηθηκα πολυ καλά μετά από μέρες μπορώ να πω. Και στην 2η εγκυμοσύνη καναπέ την είχα βγάλει κ μ φαίνεται θα τ υιοθετησω και πάλι.
    • @peacock κορίτσι μου αν κ θα σε συμβουλευσει ο παιδίατρος καταλληλα για μενα μην τον στείλεις βρεφικό οταν γεννησεις. Καλύτερα να περιμένεις να γίνει 2 μηνων τ μωρο να κάνει κ κανένα εμβόλιο. Να τον στείλεις δηλαδή Ιούνιο Ιούλιο. Επειδή είναι μικράκι αρκετά μπορεί να σ κολλησει οποιαδήποτε εποχή κ να ξεκινήσει. Σίγουρη καποιοι μήνες είναι πιο επίφοβοι. Εγω γενναω Μάιο κ εννοείται δ θα σταματήσουν τ σχολειο αφου πάνε νήπια κ 2α δημοτικού αλλά τα παιδιά από μια ηλικία κ μετά δ αρρωσταίνουν σχεδόν καθόλου. Μετά τα 5 συνηθως αρρωσταίνουν πολυ σπανια κ το περνανε κ πολύ ελαφριά. Κατα τ άλλα θα βρεις τους ρυθμούς σου. Υπομονη κ κουραγιο. Κ μενα 21 μήνες διαφορά ειχαν. Επίσης με έσωσε τ τρειλερ π κουμπώνει στο καροτσι. Με κάθισμα αρχικά κ μετά ορθια. Πηγαινα οπου ήθελα μονη μ με 2 παιδια από οταβ ηταβ βρεφος τ 2ο. Τάιζα τη μεγάλη, θήλαζα τη μικρή, καροτσι κ εξω. Είναι πολύ δύσκολη φάση αλλά τίποτα που δ περναει! @evaioan ποσο είναι το μικρό σου? Αμα πάει η μεγαλη παιδικο θα παρεις μια ανασα να εισαι σιγουρη. Αν τ 2ο δ ειναι μωρό μωρό κ κοντεύει τ χρονο, στειλε τη μεγάλη απο τ Μαρτιο κιολας. 
    • Τι όμορφη κοιλίτσα 🫶 κι εμένα λένε έχει αρχίσει να φαίνεται αν και γω ακόμα νιώθω πως είμαι απλά πολύ πρησμένη, ίσως επειδή ήδη είχα λίγη κοιλίτσα απο πριν,  ένα τζιν ακόμα κουμπώνει απλά με πιέζει στη κοιλιά για να καταλάβετε  Έχετε πάρει κιλά μέχρι τώρα; εγώ ακόμα τίποτα, αντε 1 1.5 κιλό δεν έχω ανέβει στη ζυγαριά, απλά τώρα μπορώ και τρώω πλέον και πιστεύω κάτι θα χω βάλει, ξεκίνησα βέβαια και με παραπάνω κιλά από το φυσιολογικό μου δεν ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο  22+1 σύμφωνα με τελευταία μέτρηση σήμερα και είμαι κάπως έτσι 
    • Κορίτσια καλημέρα 🫶 Όσον αφορά τον ύπνο,  εγώ ευτυχώς ακόμα κοιμάμαι καλά,  σίγουρα ξυπνάω μια φορά την νύχτα σαν να έχω χορτάσει ύπνο,  σηκώνομαι πάω για πιπί πίνω νερό και ξαπλώνω ξανά μετά από λίγο με παίρνει ο ύπνος και το πρωί το μάτι γαρίδα, αν το ανοίξω δεν ξανακλείνει....λίγο η μέση με ενοχλει, σκέφτομαι να πάρω κάνα ολόσωμο μαξιλάρι αλλά φοβάμαι πως θα καταλήξει στο αγόρι μου χαχα  Εμένα μου έχει πει να παίρνω 3 φακελάκια σιδηρο , εγώ παιρνω τα 2 μαζεμένα,  το τρίτο λίγες φορές το έχω πάρει, υπάρχουν και μέρες που δεν το παίρνω καθόλου,  τώρα είμαι με αιματοκρίτη 35.2 αλλά έχει πέσει αρκετά, είχα πολύ υψηλό...Να δούμε πως θα εξελιχθεί   
    • Αχ κορίτσι μου πως περιμένω λίγο να πατήσει τα 4 η μεγάλη δε λέγεται. Τον Μάιο που θα τη στείλω βρεφονηπιακό θα είναι 34 μηνών σχεδόν 3 ετών. Τόσο καιρό μαζί σπίτι έχει πάθει προσκόλληση. Το μωρό είναι αγγελούδι μα το Θεό δεν ακούγεται το έρμο. Εσύ καλά τα θυμάσαι για το πως είναι αυτές οι ηλικίες. Επιστρέφω δουλειά τον Σεπτέμβριο, ελπίζοντας η μεγάλη να πηγαίνει στο βρεφονηπιακό και το μωρό θα μας βοηθάει η νταντά που είχα για τη μεγάλη. Ξενυχταω με τα δόντια τους και προσεύχομαι να πετύχει το project επιστροφής μπας και βρω τον εαυτό μου. Είμαι 15 κιλά πάνω από το γάμο μου πριν 4 χρόνια με προβλήματα μέσης κλπ Αυτοί περιμένουν τη νομικό να τους λύσει τα θέματα της υπηρεσίας και εγώ προς το παρόν αισθάνομαι πτώμα πρωι βράδυ. Ο Θεός βοηθός. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...