Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βλαστοκύτταρα


Recommended Posts

Τι σκοπεύετε κορίτσια να κάνετε με τα βλαστοκύτταρα? Θα δώσετε? Ξέρετε πόσο κοστίζει η όλη διαδικασία? Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας γιατι κι εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τι να κάνουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω την αληθεια χθες ειχαμε αυτην την συζητηση με τον ανδρα μου.

Αρχικα πανικοβλι8ηκα με την ιδεα , μου φανηκε πολυ τρομαχτικο ! ( ειδικα αν εχεισ δει το νησι , κ κατι αλλες ταινιες με πειραματα...)

Ομως αποφασισαμε να το κανουμε (κοστος δεν ξερω σιγουρα )

γιατι σκεφτηκαμε πως ουτως η αλλιως αυτοι τα κρατανε (ειδικα με καισαρικη που κοιμασαι , σιγα μη σε ρωτησουν...)τα κρατας τουλαχιστον να βοηθησεις το παιδι σου η το αδερφακι του αν ου μη γεννητο συμβει κατι!

Δεν ξερω αν βοηθησα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτό το θέμα είχε συζητηθεί πριν από λίγες ημέρες ... ψάξε σε παλιότερα φορουμ για να μαθείς.

Δεν βαριέμαι να σου απαντήσω απλά διαβασέ το και αν έχεις κάποια απορρία εδώ είμαστε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κυτταρα ομφαλοπλακουντιακου αιματος.

Εμεις καταληξαμε να κανουμε δωρεα στην Ακαδημια Αθηνων, οπου βρισκεται η λεγομενη δημοσια τραπεζα και συνεργαζεται με τον παγκοσμιο ιστο. Εκει κανεις ξεκαθαρα δωρεα και δεν πληρωνεις τιποτα. Χρησιμοποιουν τα κυτταρα για οποιο παιδακι εχει αναγκη. Αν θες σου δινω τα στοιχεια να πας για ενημερωση, κανουν καθε μερα σεμιναρια ενημερωσης. Και να μην επιλεξετε αυτον τον τροπο, τουλαχιστον να εχετε ενημερωθει. Ο λογος που εμεις επιλεξαμε αυτον τον τροπο ειναι γιατι σε ολες τις υπολοιπες ιδιωτικες, οι περισσοτερες, αν οχι ολες, συνεργαζονται με ξενες, γινεται μεν κρατηση του υλικου του καθε παιδιου με τη δεσμευση οτι θα το χρησιμοποιησουν για το συγκεκριμενο παιδι εαν υπαρχει αναγκη, ωστοσο απ οτι μαθαμε σε αυτο το Σεμιναριο της Ακαδημιας, το υλικο επαρκει αφενος μεν για ατομο 30 με 40 κιλων, αναλογα βεβαια την ποσοτητα,και αφετερου οτι δεν μπορω να χρησιμοποιηθει για τον ιδιο τον δοτη, γιατι αφου εχει αυτος νοσησει αρα τα κυτταρα ειναι παθογονα. Εδω μπαινει το ερωτημα και πως η Ακαδημια το δινει σε αλλον; Κι εκει ερχεται η Ακαδημια και σου λεει οτι αφενος δεν δινει ολα τα δειγματα δινει οποιο βρεθει συμβατο με το ληπτη και αφετερου παντοτε εξεταζεται πριν δοθει.

Επισης, σου δινουν τη δυνατοτητα να κρατησεις τα μεσεγχυματικα κυτταρα, που προερχονται απο τον ομφαλιο λωρο, και τα οποια μπορεις να κρατησεις για ιδια χρηση, στον ιδιο δοτη η σε συγγενικο ατομο, με ενα κοστος χιλιων ευρω συν ΦΠΑ, και τα οποια χρησιμοποιουνται προκειμενου για ασθενειες που αφορουν στον ιστο, οπως η σκληρυνση καταπλακας, για την οποια εχουν χρησιμοποιηθει στην Ελλαδα προσφατα, αν θυμαμαι καλα στο Παιδων.

Σου δινουν εναν φακελο με τις συμβασεις αλλα και με τον ασκο. Δε στοιχιζει τιποτα. Και τη συλλογη κανει ο μαιευτηρας σου. Να τον συμβουλευτεις και εκεινον γενικα για το θεμα θα σου προτεινα.

Η δικη μου γιατρος δεν γνωριζει τη διαδικασια οποτε με καθησυχασε οταν αν καταληξουμε σε αυτο θα φροντισει να βρισκεται καποιος συναδελφος της εκει που να γνωριζει.

Απλα να γνωριζεις οτι στα δημοσια νοσοκομεια δεν υπαρχει χρεωση για τη συλλογη, ενω στα ΜΗΤΕΡΑ ΛΗΤΩ υπαρχει τον τελευταιο καιρο, νομιζω 200 με 300 ευρω. Και επισης η παραδοση γινεται απο μας, θα παω φανταομαι ο αντρας σου ή καποιος αλλος συγγενης.

Σου δινω τα στοιχεια. 210 6597697, εχει τηλεφωνητη και σε καθοδηγει.

Οπου και να καταληξεις καλο θα ειναι να παρεις ενημερωση για ολα.

Σε φιλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

demiss,

κ εμεις αποφασισαμε να τα δωρισουμε στη δημοσια τραπεζα.μας εδωσαν και ολα τα απαραιτητα για τη συλλογη του βιολογικου υλικου, συνεννοηθηκαμε κ με τη γιατρο μας να κανει τη συλλογη(αν κ δε θα γλυτωσουμε τα 350 ευρω του ιασω) κ επισης συνεννοηθηκαμε με μια ταχυμεταφορικη που κανει μεταφορες βιολογικου υλικου να ερθει στο ιασω εκεινη την ωρα να παραλαβει το κιτ να το πανε αυτοι στη δημοσια τραπεζα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...