Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΠΝΙΣΜΑ... ΓΙΟΚ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΚΛΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ??

ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ??

ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ 3ο ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 1-2 ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΞΕΘΑΡΕΨΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ 5 ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ???//

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι καλησπερα. Εγω ειχα μεγαλο προβλημα να κοψω το καπνισμα. Δε σου κρυβω οτι τελικως το εκοψα τελειως μολις στον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης. Δεν μπορουσα να πιστεψω ποσο εξαρτημενη ημουν και πιθανοτατα ειμαι ακομα απλα προσπαθησα προς το παρον να το νικησω. Σε μενα λειτουργουσε ως εξης: οσο πιο πολυ το συζητουσα τοσο πιο δυσκολα εμενα μακρια του. Εδω προσθετω οτι καπνιζει και ο αντρας μου, πραγμα που κατεστησε ακομα πιο δυσκολη την προσπαθεια. Δεν καπνιζε βεβαια μεσα στο σπιτι ο ανθρωπος, αλλα λειτουργουσε μεσα μου η εξης ψυχολογια: ηξερα οτι παντα μπορω να βρω ενα τσιγαρο μεσα στο σπιτι.

Αρχισα την προσπαθεια μου πριν καν μαθω οτι ημουν εγκυος, ειχα μεγαλες υποψιες οτι μαλλον ειμαι, οποτε το ελαττωνα. Απο 1 πακετο τη μερα προσπαθουσα να κανω μαξιμουν 15. Στον μηνα επανω μαθαμε τα ευχαριστα. Πηγα στο γιατρο, και μου ειπε οτι μεχρι το 5 το πολυ ειναι ε...ενταξει ας πουμε. Α, ξεχασα να σου πω οτι μεχρι να παω προσπαθουσα και εκανα περιπου 3 τη μερα. Μου ειπε λοιπον οτι δεν σου λεω να το κοψεις, αλλα αμα μπορεσεις καντο. Εμενα τα 5 τη μερα μου φανηκαν πολλα και προσπαθησα ακομα και τα 3 να ελαττωσω. Σου λεω και παλι οτι η προσπαθεια ηταν πολυ μα πολυ δυσκολη. Ακομα και τωρα που γραφω για το τσιγαρο μου ρχεται η επιθυμια να κανω!

Μου ελεγαν φιλες και γνωστες που ειχαν περασει εγκυμοσυνη, κοψτο αμεσως,αλλιως δεν γινεται. Προσπαθουσα και προσπαθουσα ολοενα. Εφτασα σε καποια φαση να κανω μισο τσιγαρο τη μερα. Α ξεχασα να πω οτι στο τελος του 3ου μηνα της εγκυμοσυνης το εκοψα για 1 βδομαδα, αλλα μετα ξαναπαρασυρθηκα. Εκει λειτουργησε εντελως αρνητικα το γεγονος οτι ο αντρας μου ειναι καπνιστης και μπορουσα ευκολα, ακομα και αν δεν ειχα εγω, να βρω τσιγαρο ανα πασα στιγμη. Επισης μπορω να σου πω οτι ολα αυτο το διαστημμα πηγαινα και στη δουλεια, και λογω της εκνευριστικης καταστασης εκει, ε...ενα τσιγαρο το αποζητουσες...ευτυχως τουλαχιστον που απαγορευοταν το καπνισμα μεσα στο χωρο εργασιας!

Για να μην στα πολυλογω, μολις εκοψα τελειως το τσιγαρο στον 5ο μηνα εγκυμοσυνης. Δυστυχως, με πηγε μεχρι εκει. Τζουρες εκανα βεβαια, ποτε τσιγαρο ολοκληρο απο τον 3ο και μετα, αλλα πολυ δυσκολα να το κοψω τελειως. Τωρα εξακολουθει αυτη η κατασταση, αν και το τσιγαρο μου λειπει. Εντεκα χρονια καπνιστρια, λογικο μου φαινεται...Σου ευχομαι να το κοψεις πιθο γρηγορα απο μενα. Να σκεφτεσαι οτι καθε τζουρα που κανεις, εμποδιζει την αναπνοη του παιδιου σου!Με τη σκεψη αυτη προσπαθησε να το κοψεις τελειως και ζητα και απο το αμεσο περιβαλλον σου να σε βοηθησει σε αυτη την προσπαθεια! Καλη προσπαθεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΩ, ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΚΕΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΧΙΧΙ)ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΥΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.!''ΝΕΥΡΙΑΖΩ'' ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ Η' ΠΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΙΤΔΑ ΜΟΥ,ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΝΑ ΠΙΩ ΣΠΑΝΙΑ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ.!ΟΥΦ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ??ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΟΥΒΑΛΩ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ.

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...