Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πυρετός και εγκυμοσύνη..

Recommended Posts

Αχ, κορίτσια.. Εκπέμπω SOS!! Προχθές μ'έπιασε λίγο βήχας, εχθές επειδινώθηκε πιο πολύ.. Και σήμερα ανέβασα και πυρετό! Μέχρι στιγμής έφτασα 38, πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε να πάρω depon για να τον ρίξω! Μου είπε μέχρι 3-4! Πήρα 1!

Φοβάμαι όμως!! Πέρασε κάποια κάτι ανάλογο στην εγκυμοσύνη?? Επηρεάζει καθόλου το μωρό όλο αυτό??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη φοβασαι,δεν θα επηρεαστει το μωρακι σου!θα ειναι μια χαρα!

Μην αγχωνεσαι,κανε οτι λεει ο γιατρος και θα περασει γρηγορα.

περαστικα σου!:)

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΕ.ΕΦΟΣΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΠΑΡΕ ΤΑ DEPON ΠΙΝΕ ΖΕΣΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Ήδη νιώθω καλύτερα! Έπεσε στο 37.2!! Και να πω ότι δεν πρόσεχα?? Πρόσεχα, απλά είπε ο χειμώνας, πριν φύγει τελείως να μου φέρει μια ιωσούλα... Χαχα.. Αστειεύομαι!! Αφού δεν επηρεάζει το μωράκι, δεν με νοιάζει για μένα!! Θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει!! Αντέχω σ'αυτά, δεν έχω πρόβλημα!!

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.. Όσο να 'ναι όταν έχεις ανθρώπους να μοιραστείς τους φόβους σου και τα ερωτήματα σου είναι πολύ καλύτερα!!

Αν είναι αυτό πού πέρασα εγώ θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει. Μην εγχώνεσε δεν κάνει καλό και φτιάχνε πολλές φρεσκοστημένες πορτοκαλάδες !!!

Εμένα αυτές με έσωσαν.

Περαστικά σου κάλη μου και υπομονη.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΙΩΣΗ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ(ΩΣ 38) ΚΑΙ ΒΗΧΑ.ΕΠΙΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΘΕ 6-7 ΩΡΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΗΧΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ!ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

Dalia kai ego ap'oso xero den epireazei to moraki. ego 2 fores krevatothika mexri tora, eutixos 38 den epiasa k den pira depon (o giatros mou eixe pei apo 38 k pano na paro) alla opos leei i csig pollous freskostimenous ximous mexri na gineis entelos kala, tha se voithisoun poli.

perastika sou

Μην ανυσηχεις... κανε οτι σου ειπε ο γιατρος και τα αλλα τα κοριτσια και θα εισαι μια χαρα... απλα να θυμασαι καθε φορα που βηχεις να κρατας την κοιλιτσα σου... φιλακια...:kiss:

Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είχα φτάσει 40 πυρετό:ohmy:

Δεν πήρα τηλ το γιατρό μου και ούτε πήρα και τίποτα και πέρασε. Αυτά συμβαίνουν συνέχεια τα μωράκια μας δεν παθαίνουν τίποτα μην στεναχωριέσαι καθόλου!;) Τώρα είμαι στις μέρες μου και περιμένω τη δεύτερη μπουμπού μας!!!:woohoo: :kiss:

ego ston pempto mina epa8a koliko nefrou kai ekatsa sto nosokomeio 3 meres...epi dio meres anevaza synexeia 39-40 pyreto kai depon pira kai antipiretiko oro apotel... :( mou perase kai o mpempoulis mou den epa8e tipota megaloni mia xara :) :)mono min ka8ese me pireto kalitera pare depon na pesei. perastika sou kai min anysixeis....filia :)

dev158bb___.png

Καλημέρα, σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου πολλά περαστικά και θα ήθελα να προσθέσω οτι όπως ειπώθηκε και παρακάτω οι φρέσκοι χυμοί πορτοκαλιού (τους οποιους πρέπει να πίνουμε ΑΜΕΣΩΣ μολις στιφτούν) κάνουν πολύ καλό όχι μόνο αν είσαι κρυωμένος αλλά και για να μήν κολλήσεις. Επειδή αυτή την εποχή κυκλοφορούν πολλές ιώσεις είναι πολύ επικίνδυνο να κολλήσουμε. Γιαυτό φορτώστε τους αντρούληδές σας σακούλες με πορτοκαλάκια απο τη λαική και... ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ, όλες σας... Δυστυχώς ακόμα με ταλαιπωρεί η ίωση! Σήμερα έφτασα μέχρι 37.6, σχετικά καλύτερα απο το 38.5 που χτύπησα εχθές και προχθές!! Αλλά πλέον ο βήχας δεν αντέχεται!! Πονάει πολύ το στήθος μου κάθε φορά που βήχω και σκέφτομαι πως τον καημένο τον μπεμπούλη μου τον έχω κάνει φραπεδάκι εκεί μέσα!! Κι ακόμα κάτι πιο εκνευριστηκό!! Έχει μπουκώσει η μύτη και δεν υπάρχει τρόπος για αναπνοή! Αναγκαστικά, από το στόμα όπου ο λαιμός ξερένεται πιο πολύ και προκαλέι περισσότερο βήχα..

Α πα πα!! Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο πράγμα!!

Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τα περαστικά σας..

Να 'στε καλά και να χαίρεστε τα μωράκια σας.. Κι όσες περιμένουμε με έναν πόνο..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...