@Pinacolada λοιπόν κορίτσι θα σου πω.. Πονάει, δεν θα πω ψέματα, αν και εγώ σηκώθηκα από το κρεβάτι την ίδια μέρα. Τώρα όσο περνάνε οι μέρες είμαι χειρότερα θα πω.. τραβάνε τα ράμματα, δεν μπορώ να περπατήσω.. το δεξί μου πόδι ούτε να το σηκώσω δεν μπορώ, χωρίς παυσίπονο δεν παλεύεται με τπτ ο πόνος. Με πιάνουν κλάμματα γιατί νιώθω ότι σηκώνω ένα βουνό στις πλάτες μου... συν του ότι έχω γάλα τώρα, θέλω να θηλάσω τη μικρή και δεν μπορώ.. προσπαθεί η καημενούλα κι αυτή αλλά δεν.. δεν ξέρω και πως θα βοηθούσε να την είχα.. ξάπλα στο κρεβάτι και οι δύο ή σε καθιστή θέση; Χώρια τα φάρμακα και οι βιταμίνες που πρέπει να παίρνω για ένα 40ήμερο.. χώρια το φαγητό που πρέπει κάποιος να με φροντίζει και να μου μαγειρεύει αποκλειστικά ανάλατα.. Ααα ξέχασα να πω ότι η επισκληρίδιος δεν με έπιασε τελείως με αποτέλεσμα όταν έβγαζαν τη μικρή στο τέλος να νιώθω τεράστιο πόνο, σαν να μου ξηλώνουν τα κόκαλα από το αιδοίο. Μούδιασε το κεφάλι μου, μαύρισαν τα μάτια μου εκείνη την ώρα.. οπότε έτσι κι έτσι η όλη εμπειρία.
Από
melitiniღ , · Δημοσίευση πριν 5 ώρες 5 ωρ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.