Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Οκτωβρίου 2024❤️❤️

Recommended Posts

Κορίτσια πάντως εγώ από τότε που γέννησα 4 μηνες πέρασαν και ακόμα είμαι πολύ ευαίσθητη, ούτε ταινίες με δράμα μπορώ να δω, τα μπηζω εύκολα 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια πάντως εγώ από τότε που γέννησα 4 μηνες πέρασαν και ακόμα είμαι πολύ ευαίσθητη, ούτε ταινίες με δράμα μπορώ να δω, τα μπηζω εύκολα 

Να βλέπεις ευχάριστα πράγματα, να ακούς χαρούμενα τραγούδια να κανεις πράγματα που σε ευχαριστούν! 

στις On 19/10/2024 at 9:37 ΠΜ, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!! Γέννησα 10/10 με καισαρική. Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, 3020 ο μικρός, ενας κούκλος σαν ψεύτικο είναι!! 😝 Λοιπόν εμείς 2η μέρα κάναμε ίκτερο μπήκε λάμπες έπεσε  βγήκαμε από ιασω κ πηγαίναμε κάθε μέρα για να το παρακολουθούμε. Στο σπίτι τώρα ενώ είναι φαγανουλης δυσκολεύτηκαμε να βρούμε πιπίλα γ μπιμπερο που να του ταιριάζει οπότε έπινε πολύ λίγο ενώ το είχε στο στόμα 1 ώρα κ προσπαθούσε το καιμενο. Και μόλις βρήκαμε λύση τσουπ πάρε μια δυσκοιλιότητα!! Είναι αρκετά ήσυχος, είναι τέλειος!!! 😝

Να σ ζήσει κοριτσακι μ! Υγεια στην ζωη του κ τυχη! Να ειστε γεροί να τον καμαρώνετε. Κ μενα εκανε λιγο ίκτερος δεν μπηκε λάμπα ομως. Έπιανε το στήθος κ δεν μπορούσε μ τπτ να πιάσει το μπιμπερό με το γαλα π μας έδιναν στο νοσοκομειο. Παλεύαμε μια ωρα να πιει 15 ml. Τελικα κατέβηκε το δικο μ κ θηλάζουμε αποκλειστικά. Ηρθε κ ο παιδίατρος την ζύγισε κ τα παμε ποκυ καλα.  

Κ εγω κοριτσια πολλες φορες μεσα στην ημέρα την κοιτάω κ σκεφτομαι τι εχουμε περασει, ποσά χρόνια την περιμέναμε κ ποσο εχω προσευχηθεί για να ερθει κ βουρ το Κλαμα…. Δεν μπορω να το πιστέψω πως το ονειρο μας εγινε πραγματικότητα 

στις On 4/10/2024 at 7:37 ΜΜ, ο/η Raf123 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Πήγαμε παιδίατρο προχθές από 2050 είναι 2100 άντε σιγά σιγά φτάνει το βάρος γέννησης!! Επίσης δε το πιστεύω αλλά καταφέραμε να θηλάσω κ μάλιστα να πιάσει καλά κ να τρώει καλά!! Έχει φορες μέσα στην ημέρα π δε δινω ούτε συμπλήρωμα

Μπράβο @Raf123 μου που τα κατάφερες. Εμένα μπήκε στη μονάδα για΄τί γεννήθηκε 1900 και του ξεκίνησαν συμπλήρωμα, οπότε μετά χάθηκε η μπάλα και τώρα παλεύω να δω αν μπορέσω να τον βάλω στήθος. έχουμε φτάσει τα 3 κιλά αλλά εγώ δεν έχω πολύ γάλα

Εμείς έχουμε κάτι πονάκια που την ταλαιπωρούν όποτε κάνει τα κακά της και πονάει η καημενουλα. Τα πρωινά συνήθως που την πιάνει τα περνάμε αγκαλιά. Ευτυχώς την ηρεμεί το μαρσιπο και έχω και γώ υην δυνατότητα να κάνω καμία δουλειά και κυρίως φαγητό!!! 
Θα της ξεκινήσω προβιοτικά μπας και την ανακουφίσουν λιγάκι και δεν πονάει…

Εσείς πως τα πάτε;;;

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς καλά! Ο μικρός στο πρόγραμμα του ανά 3ωρο φαι! 1 -2 φορές τη μέρα μετά το γεύμα τον πιάνει μια ανησυχία αλλά μόλις τον πάρεις αγκαλίτσα ηρεμεί! Έχει βγάλει λίγα σπυράκια στο πρόσωπο αλλά ο γιατρός είπε δεν κάνουμε τίποτα τα αφήνουμε. Κορίτσια εσείς πώς πλένετε το πρόσωπο τους; Βάζετε σαπούνι; Κάθε πότε; Στο μπάνιο ή μετά από τα γεύματα που έχουν γεμίσει γάλα τα μούτρα;

στις πριν 6 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς καλά! Ο μικρός στο πρόγραμμα του ανά 3ωρο φαι! 1 -2 φορές τη μέρα μετά το γεύμα τον πιάνει μια ανησυχία αλλά μόλις τον πάρεις αγκαλίτσα ηρεμεί! Έχει βγάλει λίγα σπυράκια στο πρόσωπο αλλά ο γιατρός είπε δεν κάνουμε τίποτα τα αφήνουμε. Κορίτσια εσείς πώς πλένετε το πρόσωπο τους; Βάζετε σαπούνι; Κάθε πότε; Στο μπάνιο ή μετά από τα γεύματα που έχουν γεμίσει γάλα τα μούτρα;

Καλησπέρα!!!

Εμεις καλά τα πάμε σε γενικές γραμμές…της δίνω σκόνη μέσα στο γάλα για την δυσκοιλιότητα και σήμερα αλλάξαμε και γάλα γιατί είχε πονάκια αρκετές φορές μέσα στην μέρα που την ταλαιπωρούσαν όσο κρατούσαν. Μακάρι να την βοηθήσει το καινούριο γάλα…

Εγώ το πρόσωπο το πλένω μόνο το βράδυ στο μπάνιο με νεράκι. Βέβαια δεν κάνει γουλιές η Μπέμπα, αυτό το λίγο από το μπιμπερό το μαζεύω με το πανάκι της. 

• 2 weeks later...

Καλημέρα κορίτσια μου χαθήκαμε 

πως είστε πως είναι τα μωράκια;;; 

εγω το πρόσωπο της όταν έβγαλε νεογνικη ακμή με χαμομήλι το έπλενα το πρωί συνήθως. Τώρα δεν έχει 

εγω θηλάζω κ δινω κ φόρμουλα. Είναι ήσυχη που κ που την πιανει κανένα πονακι κ εμεις με αγκαλιά!! 

στις On 8/11/2024 at 9:15 ΠΜ, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου χαθήκαμε 

πως είστε πως είναι τα μωράκια;;; 

εγω το πρόσωπο της όταν έβγαλε νεογνικη ακμή με χαμομήλι το έπλενα το πρωί συνήθως. Τώρα δεν έχει 

εγω θηλάζω κ δινω κ φόρμουλα. Είναι ήσυχη που κ που την πιανει κανένα πονακι κ εμεις με αγκαλιά!! 

@Raf123 μ χαθήκαμε ναι αλλά π χρόνος…

Εμεις  κλείσαμε εχθες ενα μήνα!

Ηρθε ο γιατρός μας, μας εξέτασε κ τα βρήκε ολα καλα. Βάρος 4100 κ συνεχίζουμε αποκλειστικό θηλασμό. 
Η μικρη μ κοριτσια δεν παίρνει καθολου πιπίλα κ κανει το στηθοσ μ. Την ωρα π την θηλάζω νυστάζει κ για να νανουριστεί κανει το στήθος για πιπίλα κ αφου τις έρχεται γαλα  Νευριάζει, κλαίει μια το βγαζει απο το στομα κ μια το ξαναπιάνει κ δεν ξερω τι να κανω για να της το κόψω. Παλευω να μαθει να παρει πιπίλα αλλα τπτ. 

Στις πόσες ωρες τρώνε τα μπεμπακια σας κορίτσια;  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...