Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας .είμαι 31 κ ο άντρας μου 33.εχουμε κλείσει ένα χρονο προσπάθειας για το πρώτο μας παιδάκι.εγω έχω κάνει τις βασικές εξετάσεις.ειναι φυσιολογικές για την ηλικία μου .επιτέλους έπεισα τον άντρα μου να πάει και αυτός.εχει ιστορικό χειρουργείου για κρυψορχία οπότε έχουμε ένα άγχος για τις δικιες του....επίσης σκέφτομαι ότι ένας χρόνος είναι πολύς και αν ήταν όλα καλά θα είχαμε ήδη εγκυμοσύνη?? Από εσάς πόσες πέτυχατε φυσιολογικη σύλληψη σε διάστημα μεγαλύτερο από ένα χρόνο? Γράψτε μου τις εμπειρίες σας 

Δημοσίευση
στις On 20/2/2024 at 9:44 ΜΜ, ο/η ioannad92 είπε:

Κορίτσια γεια σας .είμαι 31 κ ο άντρας μου 33.εχουμε κλείσει ένα χρονο προσπάθειας για το πρώτο μας παιδάκι.εγω έχω κάνει τις βασικές εξετάσεις.ειναι φυσιολογικές για την ηλικία μου .επιτέλους έπεισα τον άντρα μου να πάει και αυτός.εχει ιστορικό χειρουργείου για κρυψορχία οπότε έχουμε ένα άγχος για τις δικιες του....επίσης σκέφτομαι ότι ένας χρόνος είναι πολύς και αν ήταν όλα καλά θα είχαμε ήδη εγκυμοσύνη?? Από εσάς πόσες πέτυχατε φυσιολογικη σύλληψη σε διάστημα μεγαλύτερο από ένα χρόνο? Γράψτε μου τις εμπειρίες σας 

Καλησπέρα εγω 1,5 χρονο προσπαθούσα κατάφερα φυσιολογική σύλληψη βρήκα μια ορμόνη ανεβασμένη δεν έκανα καλή ωορρηξία πήρα χάπι και έμεινα εγκυος 

τωρα είμαι εγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου που ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με πήρε τόσο καιρό η δεύτερη μου ήρθε πολύ εύκολα 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να ξέρεις είμαστε πολλές κοπέλες που μας πήρε πιο πολύ  χρόνο αλλά στο τέλος τα καταφέραμε 😊

• 5 months later...
Δημοσίευση

Εμείς με προσπάθεια 1 έτους και κανένα αποτέλεσμα μπήκα μόνη μου σε διαδικασία ψαξίματος. Ο σύζυγος στην κοσμάρα του, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Νόμιζε θα κάνουμε ελεύθερες επαφές και με την πρώτη φορά θα με αφήσει και έγκυο.. και εδώ γελάμε! Το Σεπτέμβριο κλείνουμε 2 χρόνια προσπαθειών. Φυσικά και δεν τον άφησα στην κοσμάρα του. Μόλις έκανα τις δικές μου απαραίτητες εξετάσεις και βγήκαν καλές, του έκανα γερό κεφαλοκλείδωμα. Με άρνηση μουλαριού και ρυθμούς κουτσής χελώνας σε ανηφόρα έκανε σπερμοδιάγραμμα που βγήκε όπως το περίμενα χάλια.. πιο χάλια είναι το τπτ, εμείς ήμασταν στο 1,5 εκκατομύριο ολικό αριθμό. Οπότε καταλαβαίνεις, φυσική σύλληψη ούτε με σφαίρες. Πόσο μάλλον ο δικός σου με ιστορικό κρυψορχίας, να μην τον αφήσεις σε χλωρό κλαρί. 

Εμείς είμαστε σε διαδικασία τρίμηνης θεραπείας και βλέπουμε, αν δεν υπάρξει βελτίωση και οι πιθανότητες εξακολουθούν να είναι μηδενικές θα πάμε κατευθείαν για εξωσωματική. Είμαι 35 ο συζυγος 38 και δεν έχω σκοπό να αφήσω το χρόνο να περνάει άλλο εις βάρος μου.

Θα περιμένουμε να μας πεις τελικά τα αποτελέσματα και τι σας είπε ο γιατρός.

Δημοσίευση

Εγώ μετά τους 14 μήνες έμεινα έγκυος αλλά δεν προχώρησε😔. Έκανα απόξεση στις 13/2 και ακόμα δεν έχουμε πετύχει κάτι. Θα κινηθούμε προς εξωσωματική πλέον. Κουράστηκα πολύ ψυχολογικά (από το περιβάλλον μου μόνο εγώ προσπαθώ ακόμα) και σωματική με εξετάσεις και χειρουργεία.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ChrisElen είπε:

Εγώ μετά τους 14 μήνες έμεινα έγκυος αλλά δεν προχώρησε😔. Έκανα απόξεση στις 13/2 και ακόμα δεν έχουμε πετύχει κάτι. Θα κινηθούμε προς εξωσωματική πλέον. Κουράστηκα πολύ ψυχολογικά (από το περιβάλλον μου μόνο εγώ προσπαθώ ακόμα) και σωματική με εξετάσεις και χειρουργεία.

Εμείς ξεκινήσαμε τον Νοέμβριο του 2022,σε λιγο θα κλείσουμε 2 χρόνια και ακόμα δεν έχουμε δει θετικό τεστ.. δεν αντέχω άλλο ψυχολογικά όλοι γύρω μας κατάφεραν και έχουν μωρό είτε καταλαθος είτε μετά από 2 μήνες! Ξε αγχωθείτε και θα έρθει..  η απλή συμβουλη όλων....

Και εμείς θα συμβουλευτουμε εξωσωματικο να μας πει τη γνώμη του.. πόση υπομονή πια... ο άντρας μου έχει πίστη ότι θα τα καταφέρουμε εγώ πάλι όχι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

Εμείς ξεκινήσαμε τον Νοέμβριο του 2022,σε λιγο θα κλείσουμε 2 χρόνια και ακόμα δεν έχουμε δει θετικό τεστ.. δεν αντέχω άλλο ψυχολογικά όλοι γύρω μας κατάφεραν και έχουν μωρό είτε καταλαθος είτε μετά από 2 μήνες! Ξε αγχωθείτε και θα έρθει..  η απλή συμβουλη όλων....

Και εμείς θα συμβουλευτουμε εξωσωματικο να μας πει τη γνώμη του.. πόση υπομονή πια... ο άντρας μου έχει πίστη ότι θα τα καταφέρουμε εγώ πάλι όχι.. 

& εμείς Οκτώβριο του 2022 ξεκινήσαμε τις προσπάθειες και εδώ και 2 χρόνια τπτ. Βέβαια εμείς το ψάξαμε και έχει πρόβλημα ο σύζυγος με το σπέρμα, γι' αυτό δεν επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εγκυμοσύνη. Εσείς μπήκατε στη διαδικασία διερεύνησης; Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε σένα ή στο σύζυγο;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Ακριβώς τα ίδια, κι εμείς Νοέμβρη του 2022. Πάμε μαζί λοιπόν 😔 Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Δεν υπάρχει να μην αγχώνεσαι, όπως είχε πει και η ψυχολόγος άμα από άγχος δεν έρχεται ένα μωρό τότε κανείς δεν θα είχε παιδάκι την σήμερον ημέρα. Εγώ πλέον νευριάζω όταν το ακούω.

Νιώθω τα ίδια με σένα, δεν είσαι μόνη και οι άντρες μας ευτυχώς που σκέφτονται θετικά (☯️)

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Ακριβώς τα ίδια, κι εμείς Νοέμβρη του 2022. Πάμε μαζί λοιπόν 😔 Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Δεν υπάρχει να μην αγχώνεσαι, όπως είχε πει και η ψυχολόγος άμα από άγχος δεν έρχεται ένα μωρό τότε κανείς δεν θα είχε παιδάκι την σήμερον ημέρα. Εγώ πλέον νευριάζω όταν το ακούω.

Νιώθω τα ίδια με σένα, δεν είσαι μόνη και οι άντρες μας ευτυχώς που σκέφτονται θετικά (☯️)

Nαι ευτυχώς, έχετε βρει περίπου, τι είναι αυτό που φταίει?? Εμείς το βρήκαμε, ελπίζω απλά να τα καταφέρουμε κάποτε! 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια και γω από τον Φλεβάρη που ήρθε η περιοδος μετα την αποξεση, με 3 4 μήνες πιο στοχευμενης προσπάθειας και τίποτα , πως έχετε κινηθεί εσείς;

Εμείς δυστυχώς με πάρα  παρα πολλές εξετάσεις όλες φυσιολογικές! Κάναμε καρυότυπο ζευγους και του άντρα μου έχει κάποιο θεματακι!

Αύριο θα μιλήσουμε με γενετιστή αν μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι ή πάμε για εξωσωματική!

Εγώ ψυχολογικά δεν τη παλεύω άλλο.. θελω όσο πιο άμεσα μπορώ να μείνω έγκυος! 

Δημοσίευση

Και εμείς κορίτσια 7 μήνες τώρα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα.. 

Η απογοήτευση είναι μεγάλη κάθε μήνα. Μπορεί να είναι μικρό το διάστημα μας σε σχέση με άλλα ζευγάρια αλλά είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό.. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eirinistz είπε:

Και εμείς κορίτσια 7 μήνες τώρα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα.. 

Η απογοήτευση είναι μεγάλη κάθε μήνα. Μπορεί να είναι μικρό το διάστημα μας σε σχέση με άλλα ζευγάρια αλλά είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό.. 

Τι 7 τι 27??? Όταν θέλεις κάτι και το θέλεις πολύ, το θες από το πρώτο μήνα! Σε καταλαβαίνουμε όλες εδω απόλυτα! Απλά ο καιρός περνάει γρήγορα, εμείς ξεκινήσαμε από νωρίς τις εξετάσεις γιατί εγώ φοβόμουν πολύ! Συμβουλή μου, μη περιμένεις το 1 χρόνο, κάντε απλές εξετάσεις, να δειτε που περίπου βρίσκεστε..

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Τι 7 τι 27??? Όταν θέλεις κάτι και το θέλεις πολύ, το θες από το πρώτο μήνα! Σε καταλαβαίνουμε όλες εδω απόλυτα! Απλά ο καιρός περνάει γρήγορα, εμείς ξεκινήσαμε από νωρίς τις εξετάσεις γιατί εγώ φοβόμουν πολύ! Συμβουλή μου, μη περιμένεις το 1 χρόνο, κάντε απλές εξετάσεις, να δειτε που περίπου βρίσκεστε..

Ο γυναικολόγος μου είπε να γίνει ενα σπερμοδιαγραμμα μέχρι τους 8-9 μήνες αν δεν τα έχουμε καταφέρει ,όποτε μέσα στον άλλο μήνα θα πάμε είπαμε.  

Απο εμενα είπε ότι αν όλα πάνε καλά με το σπερμοδιαγραμμα θα μου κανει σαλπιγγογραφια. 

Απορω πολλές φορές όταν λένε, «μην αγχώνεσαι» «πάρε το  χαλαρά και θα έρθει». 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Eirinistz είπε:

Ο γυναικολόγος μου είπε να γίνει ενα σπερμοδιαγραμμα μέχρι τους 8-9 μήνες αν δεν τα έχουμε καταφέρει ,όποτε μέσα στον άλλο μήνα θα πάμε είπαμε.  

Απο εμενα είπε ότι αν όλα πάνε καλά με το σπερμοδιαγραμμα θα μου κανει σαλπιγγογραφια. 

Μια χαρά το ξεκινάτε! Και ορμονολογικές να κάνετε! Και να κάνετε και ενα καρυοτυπο ζευγους, το ζητάνε μετά από αποβολές συνήθως, εγώ δεν είχα καμία σύλληψη και όμως το θέμα μας είναι εκεί..καλά που το βρήκαμε σχετικά νωρίς! Πφφ θέλει υπομονή και δύναμη! 

Ούτε εγώ ξέρω πως έχει περάσει έτσι ο καιρός και ακόμα η κοιλίτσα και η αγκαλίτσα είναι άδεια! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eirinistz είπε:

Όποιος λέει μην αγχώνεσαι κτλ ή τους ήρθε το μωρό με την 1 -2 φορά ή δεν έχουν προσπαθήσει για παιδί! Όντως, δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Αλλά πώς γίνεται να μην αγχώνεσαι όταν θες κάτι τόσο σημαντικό και βλέπεις ότι δεν έρχεται; 

Αυτός που έχω μόνο να σας πω είναι ότι αργά ή γρήγορα όλες θα τα καταφέρετε όπως τα κατάφερα εγώ και τόσες άλλες κοπέλες! Έχουμε τεράστια δύναμη μέσα μας. Δύναμη που δεν φαντάζεστε καν ότι έχετε!! Το κεφάλι ψηλά!! Πλατύ χαμόγελο και προχωράμε!! Χαρείτε το καλοκαίρι με τον άντρα σας!! Κ που ξέρετε.... Ίσως είναι το τελευταίο καλοκαίρι που είστε μόνοι σας!! Την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!❤️

Δημοσίευση
στις On 12/8/2024 at 2:11 ΜΜ, ο/η flowerv είπε:

Nαι ευτυχώς, έχετε βρει περίπου, τι είναι αυτό που φταίει?? Εμείς το βρήκαμε, ελπίζω απλά να τα καταφέρουμε κάποτε! 

Είναι καλές όλες οι εξετάσεις.  Μας αναφέρουν "ανεξήγητη".

Δημοσίευση
στις On 12/8/2024 at 2:30 ΜΜ, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια και γω από τον Φλεβάρη που ήρθε η περιοδος μετα την αποξεση, με 3 4 μήνες πιο στοχευμενης προσπάθειας και τίποτα , πως έχετε κινηθεί εσείς;

Εμείς το Νοέμβρη ξεκινάμε την διαδικασία για εξωσωματική.  Κουραστήκαμε σωματικά και ψυχολογικά.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Εμείς το Νοέμβρη ξεκινάμε την διαδικασία για εξωσωματική.  Κουραστήκαμε σωματικά και ψυχολογικά.

Πως θα κινηθείτε δηλαδή; 

Εγωωσε αυτόν τον κύκλο πήγα στο γυναικολόγο για παρακολούθηση αλλά τίποτα, μου ήρθε περίοδος, μου είπε να προσπαθησουμε μόνοι μας τώρα,  αλλά δε ξέρω και μας δεν έρχεται ενώ το θέλουμε τόσο πολύ...

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Πως θα κινηθείτε δηλαδή; 

Εγωωσε αυτόν τον κύκλο πήγα στο γυναικολόγο για παρακολούθηση αλλά τίποτα, μου ήρθε περίοδος, μου είπε να προσπαθησουμε μόνοι μας τώρα,  αλλά δε ξέρω και μας δεν έρχεται ενώ το θέλουμε τόσο πολύ...

Έχουμε μιλήσει ήδη με τον γιατρό εμείς (γιατί πηγαίναμε το Γενάρη για εξωσωματική αλλά μας πρόλαβε μια ανεπιτυχείς εγκυμοσύνη).

Άρα μόλις αδιαθετήσω τον Νοέμβρη, θα έχω ήδη προμηθευτεί την ένεση Gonal 900 και δεύτερη μέρα περιόδου θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο και ξεκινάω τις ενέσεις. Μετά βήμα βήμα θα πηγαίνω για υπερήχους.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Εμένα με προβληματίζει η μικρή ωχρινική φάση που έχω , είναι 10 μέρες , αλλά τον γιατρό δεν δείχνει να τον προβληματίζει 

Για να μην προβληματίζει το γιατρό, εγώ θα σου πω να τον εμπιστευτείς. Εάν ήταν κάποιο θέμα θεωρώ θα το έψαχνε και θα σου μίλαγε.

• 4 months later...
Δημοσίευση

Εγω ειμαι 31, ο αντρας μου 41.Εδω και 10 μηνες περιπου τιποτα, οι ορμονικες εξετασεις μια χαρα, η προλακτινη μια φορα ηταν ανεβασμενη αλλα μετα επεσε, απλα ειχα αγχος.Τι τεστ ωορρηξιας πηρα, τι σε γυναικολογο πηγα μια χαρα ωοθυλακια βλεπουν μου ειπαν δεν εχω θεμα, συλληψη δεν βλεπω.Ο αντρας δεν εκανε ακομα σπερμοδιαγραμμα.Εγω καποιες φορες παλιοτερα εκτος απο αυτη τ φορα που επεσε και η προλακτινη, εβλεπα αιμα στην ωορρηξια τωρα τιποτα.Εσεις εχετε συμπτψματα ωορρηξιας?

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Εγω ειμαι 31, ο αντρας μου 41.Εδω και 10 μηνες περιπου τιποτα, οι ορμονικες εξετασεις μια χαρα, η προλακτινη μια φορα ηταν ανεβασμενη αλλα μετα επεσε, απλα ειχα αγχος.Τι τεστ ωορρηξιας πηρα, τι σε γυναικολογο πηγα μια χαρα ωοθυλακια βλεπουν μου ειπαν δεν εχω θεμα, συλληψη δεν βλεπω.Ο αντρας δεν εκανε ακομα σπερμοδιαγραμμα.Εγω καποιες φορες παλιοτερα εκτος απο αυτη τ φορα που επεσε και η προλακτινη, εβλεπα αιμα στην ωορρηξια τωρα τιποτα.Εσεις εχετε συμπτψματα ωορρηξιας?

Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ δεν είχα ποτέ συμπτώματα στην ωορρηξία δεν την καταλάβαινα καν. Πλέον την καταλαβαίνω κάποιες φορές γιατί έχω υγρά αλλά και πάλι όχι κάτι πολύ έντονο. Εάν εσύ είσαι οκ από εξετάσεις, μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να το ψάχνει κ ο άντρας σου; Ένα σπερμοδιαγραμμα για αρχή και ό,τι άλλο πει ο γιατρός στην πορεία.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...