Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παρένθετη μητέρα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαστε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που δυστυχώς, όπως και άλλες κοπέλες που βλέπω εδω στο φόρουμ, για να αποκτήσουμε ένα παιδάκι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε παρένθετη μητέρα καθώς εγω δεν μπορώ να κυοφορήσω (πολλαπλές αποβολές, προβληματα με το ενδομήτριο). Είναι σίγουρα μια πολύ σημαντική απόφαση για να πάρει κάποια κοπέλα να γίνει παρένθετη μητέρα και να φέρει το παιδί ενός άλλου ζευγαριού στον κόσμο. Απόφαση που θέλει σκέψη, μεγάλη καρδιά και δύναμη. Αν κάποια κοπέλα το σκέφτεται σοβαρά, θα χαρούμε να την γνωρίσουμε και θέλουμε να ξέρει ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε ώστε το ταξίδι της παρένθετης μητρότητας να είναι εύκολο, ευχάριστο κ.λπ. Φυσικά όλα θα γίνουν νόμιμα και καθώς ο νόμος προβλέπει ότι πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα παιδάκι η παρένθετη μητέρα ήθελα να πω ότι αν υπάρχει κάποια κοπέλα που ενδιαφέρεται να μας χαρίσει αυτό το δώρο και έχει παιδάκι ή και μωρό, θα βοηθήσουμε να βρεθούνε λύσεις με βοήθεια στο σπίτι ή ότι άλλο χρειάζεται έτσι ωστε να μην πιεστεί καθόλου κατά τη διαδικασία όσο θα κυοφορεί. Όπως προβλέπει ο νόμος θα πληρώσουμε για οποιαδήποτε μεροκάματα χάσει λόγω εκγυμοσύνης. Απλά ψάχουμε μια κοπέλα υπεύθυνη, απο 25 μέχρι 32 ετών, χωρίς θέματα υγείας που να αποτρέπουν μια εγκυμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι σε όλους σας να είστε υγιείς, για όσους έχουν παιδάκια να χαίρονται τα παιδάκια τους και για όσους δεν έχουν να αποκτήσουν σύντομα με τη βοήθεια του Θεού. 

Δημοσίευση
στις On 5/2/2024 at 1:54 ΜΜ, ο/η Νανά Δ είπε:

Είμαστε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που δυστυχώς, όπως και άλλες κοπέλες που βλέπω εδω στο φόρουμ, για να αποκτήσουμε ένα παιδάκι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε παρένθετη μητέρα καθώς εγω δεν μπορώ να κυοφορήσω (πολλαπλές αποβολές, προβληματα με το ενδομήτριο). Είναι σίγουρα μια πολύ σημαντική απόφαση για να πάρει κάποια κοπέλα να γίνει παρένθετη μητέρα και να φέρει το παιδί ενός άλλου ζευγαριού στον κόσμο. Απόφαση που θέλει σκέψη, μεγάλη καρδιά και δύναμη. Αν κάποια κοπέλα το σκέφτεται σοβαρά, θα χαρούμε να την γνωρίσουμε και θέλουμε να ξέρει ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε ώστε το ταξίδι της παρένθετης μητρότητας να είναι εύκολο, ευχάριστο κ.λπ. Φυσικά όλα θα γίνουν νόμιμα και καθώς ο νόμος προβλέπει ότι πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα παιδάκι η παρένθετη μητέρα ήθελα να πω ότι αν υπάρχει κάποια κοπέλα που ενδιαφέρεται να μας χαρίσει αυτό το δώρο και έχει παιδάκι ή και μωρό, θα βοηθήσουμε να βρεθούνε λύσεις με βοήθεια στο σπίτι ή ότι άλλο χρειάζεται έτσι ωστε να μην πιεστεί καθόλου κατά τη διαδικασία όσο θα κυοφορεί. Όπως προβλέπει ο νόμος θα πληρώσουμε για οποιαδήποτε μεροκάματα χάσει λόγω εκγυμοσύνης. Απλά ψάχουμε μια κοπέλα υπεύθυνη, απο 25 μέχρι 32 ετών, χωρίς θέματα υγείας που να αποτρέπουν μια εγκυμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι σε όλους σας να είστε υγιείς, για όσους έχουν παιδάκια να χαίρονται τα παιδάκια τους και για όσους δεν έχουν να αποκτήσουν σύντομα με τη βοήθεια του Θεού. 

Σας εστειλα μημυμα ! Δειτε το παρακαλω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!! @Kn1 αμέ έρχομαι, δεν έχω θεμα μου αρέσει το βάψιμο. Και το δικό μου θέλει και έλεγα πως θα το έκανα φέτος αλλά η μπέμπα μας άλλαξε τα σχέδια. Πάμε για του χρόνου. @Eirinistz εμένα η δικιά μου πινει απο 170 μεχρι 210 αλλα κςτα μεσο όρο  πίνει 180 5 φορες τη μερα. Υπαρχουν βεβαια βραδιά που έχει πιει και 270. Τα βράδια έχει πολλές μέρες να ξυπνήσει για να πιει ποσότητα.  Νομίζω πως αν ξυπνούσα βράδυ και έπινε δεν θα επινε τόσο τη μερα. Μακάρι να κρατήσει Βέβαια αυτό με τα βραδινά 🤣 Σήμερα η μικρή όλη μέρα κοιμάται. Ξυπνάει για λίγο και ξανά κοιμάται.  Εν τω μεταξύ την έκανα μπάνιο το μεσημέρι και μάλλον συνδύασε πως είναι βράδυ δεν ξέρω και ενώ είχε πιει γάλα 2 ώρες πριν 180ml ξαναπιε αλλά 180. Ίσως επειδή είναι σε αλμα, δεν ξέρω. Σε λίγο έχουμε παιδίατρο και θα τον ρωτήσω. 
    • Κοίτα εγώ με καισαρική και επισκληρηδιο γέννησα το πρώτο. Δεν βλέπεις κάτι από το χειρουργείο αν αυτό σε φοβίζει αλλά οκ νιώθεις λίγο τις πιέσεις. Από την άλλη όμως έχεις πλήρη επίγνωση της κατάστασης, βλέπεις κατευθείαν το παιδί και σε 2-3 ώρες σου έχει περάσει και η δράση της επισκληρηδίου και πας στο δωμάτιο.  Δεν ξέρω πως είναι με ολική αλλά εγώ θα προτιμούσα πάλι επισκληρηδιο ανάμεσα στα 2. Επίσης κάνεις και καμιά πλάκα με τον γιατρό στο χειρουργείο και όλα καλά 😅 Είναι αρκετά γρήγορη διαδικασία. Πιο πολύ ώρα παίρνει το ράψιμο από το κόψιμο 😜
    • Εμένα ο δικός μου είναι 4.5 μηνών κ εμένα εκεί τρώει .Αρχικα δες αν παίρνει βάρος αλλά ούτως ή άλλως παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο .Κ εμένα πολλές φορές μπορεί να φάει και κάτω από 100 γιατί μπορεί να έχει ζέστη μπορεί να του φταίνε τα ούλα του φροντίζω όμως στο 3 ωρο να τον έχω ταΐσει γιατί κάποιες φορές τρώει και κάθε 4 ώρες .Δε νομίζω ότι έχει θέμα το παιδί .Στην αρχή πάθαινα πανικό για να σου είμαι ειλικρινής γιατί εμένα έκανε κ παλινδρόμηση αλλά ο παιδίατρος μου είπε όσο παίρνει βάρος να μην ανησυχώ κ όσο φάει .Δε θα τρώει όλες τις φορές το ίδιο .
    • Να σου πω θες να έρθεις να βάψεις και το σπίτι μου ;θέλει ένα φρεσκάρισμα 🤣🤣🤣
    • Μωρέ κ εγώ του γλεντιού είμαι αλλά αν μας βγει όπως στον γάμο βέβαια εκεί καλέσαμε πολύ κόσμο και ήταν σε κτήμα κλπ δεν ξέρω ..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...