Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η elbe είπε:

Να είναι γερά τα παιδάκια μας!!!  Νιώθω πως ποτέ δεν ήταν μωρό αγκαλιας...ίσως επειδή μου φαίνεται κ γίγαντας ο δικός μου... σήμερα που πήγε παιδίατρο τον ζύγισε 10830 και 84 εκατοστά ύψος.

@Ioanna6 έχουν ακριβώς μια βδομάδα διαφορά! Να τι τζουτζουκια που είναι!!!

Ναι καλέ όντως 1 βδομάδα ακριβώς!! Αααα είστε πολύ εσειιιις καλέ φτου φτου!! Εμείς σε λίγες μέρες έχουμε παιδίατρο αλλά όταν πήγαμε τελευταία φορά ήταν 72εκ και 8 κιλά! Μοντέλο 😅❤️ 

Κάνατε τις πρώτες εξετάσεις αίματος; Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ…

• Απαντήσεις 428
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Ναι καλέ όντως 1 βδομάδα ακριβώς!! Αααα είστε πολύ εσειιιις καλέ φτου φτου!! Εμείς σε λίγες μέρες έχουμε παιδίατρο αλλά όταν πήγαμε τελευταία φορά ήταν 72εκ και 8 κιλά! Μοντέλο 😅❤️ 

Κάνατε τις πρώτες εξετάσεις αίματος; Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ…

Αχ είσαι τυχερή που είναι 8 κιλά...εμένα με βγαίνουν τα χέρια πλέον και χοροπηδάει όταν τον έχω αγκαλιά...σου περπατάει;; Εμένα κάνει γύρω γύρω τον καναπέ και μετά στο υπόλοιπο σπίτι με πιάνει από τα χέρια ή αλλιώς μπουσουλαει...

Η αλήθεια είναι πως δεν μας έβαλε να κάνουμε...δεν ξέρω αν μας βάλει στον επόμενο μήνα που θα πάμε. Κι εγώ αγχώνομαι με αυτό...ίσως να μη μας έβαλε λόγω του ότι πίνει ξένο γάλα, αλλά σίγουρα θα τον ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η elbe είπε:

Αχ είσαι τυχερή που είναι 8 κιλά...εμένα με βγαίνουν τα χέρια πλέον και χοροπηδάει όταν τον έχω αγκαλιά...σου περπατάει;; Εμένα κάνει γύρω γύρω τον καναπέ και μετά στο υπόλοιπο σπίτι με πιάνει από τα χέρια ή αλλιώς μπουσουλαει...

Η αλήθεια είναι πως δεν μας έβαλε να κάνουμε...δεν ξέρω αν μας βάλει στον επόμενο μήνα που θα πάμε. Κι εγώ αγχώνομαι με αυτό...ίσως να μη μας έβαλε λόγω του ότι πίνει ξένο γάλα, αλλά σίγουρα θα τον ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού!

Λες; Εγώ νόμιζα σε όλα τα μωρά γίνονται αιματολογικές στους 12 μήνες:/ 

θέλει όλη μέρα να την κρατάμε από το χέρι να περπατάει.. στέκεται και κάποια δευτερόλεπτα όρθια χωρίς στήριξη και έχει 2 μέρες που ασυναίσθητα κάνει 2 βήματα χωρίς χέρια.. είναι σίγουρα έτοιμη. Απλώς φοβάται.. σιγά σιγά 

Δημοσίευση
στις On 17/9/2025 at 1:29 ΜΜ, ο/η Ioanna6 είπε:

Λες; Εγώ νόμιζα σε όλα τα μωρά γίνονται αιματολογικές στους 12 μήνες:/ 

θέλει όλη μέρα να την κρατάμε από το χέρι να περπατάει.. στέκεται και κάποια δευτερόλεπτα όρθια χωρίς στήριξη και έχει 2 μέρες που ασυναίσθητα κάνει 2 βήματα χωρίς χέρια.. είναι σίγουρα έτοιμη. Απλώς φοβάται.. σιγά σιγά 

Άμα σου στέκεται θα περπατήσει σύντομα!! Μια νέα εποχή εξερεύνησης θα ξεκινήσει!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...