Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Χαχαχαχχα θεός ο μικρός!! Ποιο κάθισμα πήρατε; 

ευχαριστούμε πολύ, έχει οργώσει όλο το κρεβάτι🤣

Εμάς επειδή είναι παλιό το αυτοκίνητο και δεν έχει isofix πήραμε το kikaboo multistage που είναι με την παλιά νομοθεσία. Δένει και με ζώνη και με isofix. Γιατί σκεφτήκαμε πως αν καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτοκίνητο σε δύο χρόνια να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το isofix. Στο αυτοκίνητο των γονιών μου που έχει isofix πήραμε το lionelo rodeo. 

• Απαντήσεις 402
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 1/7/2025 at 10:02 ΜΜ, ο/η elbe είπε:

Εμάς επειδή είναι παλιό το αυτοκίνητο και δεν έχει isofix πήραμε το kikaboo multistage που είναι με την παλιά νομοθεσία. Δένει και με ζώνη και με isofix. Γιατί σκεφτήκαμε πως αν καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτοκίνητο σε δύο χρόνια να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το isofix. Στο αυτοκίνητο των γονιών μου που έχει isofix πήραμε το lionelo rodeo. 

Αααα δεν τα ξέρω!! Έχουν καλές κρητικές; Τι βαθμολογίες έχουν; Είμαι και εγώ στο ψάξιμο. 
Καλά το σκεφτήκατε εφόσον έχετε σκοπό να αλλάξετε αμάξι, με το καλό κιόλας!! 
Εμείς έχουμε isofix και η αλήθεια είναι ότι σου λύνει τα χέρια!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Αααα δεν τα ξέρω!! Έχουν καλές κρητικές; Τι βαθμολογίες έχουν; Είμαι και εγώ στο ψάξιμο. 
Καλά το σκεφτήκατε εφόσον έχετε σκοπό να αλλάξετε αμάξι, με το καλό κιόλας!! 
Εμείς έχουμε isofix και η αλήθεια είναι ότι σου λύνει τα χέρια!!

Αυτό που πήραμε για το δικό μας αυτοκίνητο δεν έχει, αλλά το είχε ένας φίλος του Γρηγόρη και δεν είχε κανένα θέμα σαν καθισματακι. Απλα σύμφωνα με τη νομοθεσία πρέπει να είναι i-size. Ψάχνοντας όμως διαπίστωσα ότι έπρεπε να πάρουμε ένα κάθισμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του αυτοκινήτου, οπότε εμείς δεν είχαμε άλλη επιλογή. Αχ ευχαριστούμε πολύ!! Εύχομαι να τα καταφέρουμε!! Να σου πω την αλήθεια εγώ ήθελα να πάρω κάθισμα που έχει περάσει από τα τεστ της adac για πρόσκρουση κι αν είχαμε καινούριο αυτοκίνητο θα έπαιρνα πάλι cybex μιας και έχουν τρομερές βαθμολογίες στο θέμα της ασφάλειας. Εμάς το αβγό του αυτοκινήτου είναι cybex, αλλά δεν θέλει να καθίσει μέσα σε αυτό, γιατί τον περιορίζει. Οπότε είπαμε ας πάρουμε το κάθισμα το άλλο για να μην έχουμε γκρίνια στο αυτοκίνητο στις διακοπές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...