Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα Nerina, σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!  Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις κ πολλούς δίπλα σου, με τους γονείς σου έχεις μιλήσει να σε βοηθήσουν ή αν τυχόν έχεις αδέρφια? Μίλα θέλεις υποστήριξη από τον περίγυρο σου κ αν δεις ότι κανένας δεν μπορεί να κάνετε πράγματα, κάνε μόνη σου πράγματα κανένα ταξιδάκι τώρα που είναι καλοκαίρι. Είναι λογικό τόσα χρόνια ήσασταν μαζί κ είχες συνηθίσει την παρέα του. Όμως βρε κορίτσι μου θα βασίζεις την ευτυχία σου σε έναν άντρα? Στο λέω αυτό γτ έχω φίλες που χώρισαν με ή χωρίς παιδιά κ πιο μεγάλες από εσένα όμως σήκωσαν κεφάλι, δεν τελειώνει η ζωή με έναν χωρισμό.... Είσαι νεότατη κ θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου κ για το θέμα παιδιού υπάρχουν πολλές λύσεις (δεν είναι τώρα της παρούσης αλλά για τ μέλλον)!!! Κ σκέψου κ το άλλο αυτός κάθετε κ κλαίει την μοίρα του ή θέλεις να του δώσεις αυτή την ευχαρίστηση ότι δεν προχωράς? Τώρα πρέπει να σκεφτείς μόνο τον εαυτούλη σου κ μόνο 😊 Απ'ότι κατάλαβα είσαι αναπληρώτρια? Είναι η καλύτερη ευκαιρία για μια νέα αρχή, δήλωσε όσο πιο μακριά μπορείς από Σεπτέμβριο κ άστα όλα πίσω!!! Εύκολο να το λέω αλλά φίλη μου χώρισε στα 30 λίγο πριν το γάμο έτσι καλοκαιράκι κ το Σεπτέμβριο δήλωσε όποιο νησί κ βραχονησίδα μπορείς να φανταστείς κ τώρα πέντε χρόνια μετά είναι παντρεμένη με νησιώτη!!!!
    • Κορίτσι μου καλημέρα, ρε συ είχες κάνει ovitrelle σωστά??? Κ αν ναι πότε?
    • ναι μωρέ, εδώ κυλά αργά και βασανιστικά ο χρόνος μέχρι τις 9 μέρες για χοριακή που λένε, όχι να πάμε και αργότερα. είπαμε!!
    • Εγώ πάλι νομίζω πως οδευω για έξαρση του λύκου αυτή την περίοδο. Στην εγκυμοσυνη κοιμάται και μετά ξυπνάει για λίγο λόγω των ορμονών,θα δείξει, θα περιμένω λίγες μέρες και θα μιλήσω με τον γιατρό μου.
    • Καλημερουδια σε ολες. @ΜαρίαΔημήτρης πιστευω σε περιτριγυριζει η περιοδος γιαυτο νιωθεις τοσο χαλια δεν πιστευω να ειναι ο λυκος. Πιασε κανε μπαλκονια κοριτσι μου αφου με το που τα κανεις κατι γινεται και ενεργοποιειται το σωμα το θυμαμαι εγω απο την εγκυμοσυνη σου🤣🤣. Αστειευομαι μην πολυκουραζεσαι ομως γιατι με δυο παιδακια λογικο να νιωθεις καταπονημενη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...