Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η elbe είπε:

Ευχαριστούμε πολύ!! 

Ο στολισμός όλος μου βγήκε με όλα αυτά που είδες συν νερά-αναψυκτικά, συν ζαχαρωτά 350€ και μου στόλισαν και το τραπέζι με τα βαπτιστικά του ρούχα. Τα γλυκά 165 τεμάχια μου βγήκαν 230€ κι έβαλα 3 σχέδια (μιλφειγ, προφιτερόλ κ νουμπάι) μεγάλο μέγεθος κύπελλο.

Όσο για το θέμα θα σου πω ότι επέλεξα το προσκλητήριο που μου άρεσε περισσότερο από όλα και βρήκαμε κ τις ίδιες φιγούρες κι έτσι κάναμε τον στολισμό. Αλλιώς σαν θέματα σκεφτόμουν κι εγώ πολλά.

Αααα νορμαλ τιμη, περίμενα να ακούσω κάτι τραγικό… αλλά νομίζω οικονομικό ε..;!

Πολυ ωραίο, έχει τέλεια χρώματα κιόλας!!

Ο φωτογράφος σας πήρε πολλά; Γιατί έχω ακούσει για φωτογράφους διάφορα. Βέβαια παίζει ρόλο αν θα βγάλει μόνο φωτο ή αν θα βγάλει και βίντεο το μυστήριο! Και αν κάνεις και ο

τραπέζι μετά αν θα τικ έχεις εκεί! Εγω η αλήθεια είναι θα ήθελα να υπάρχει βίντεο από το μυστήριο αλλά δεν ξέρω τι τιμές πέσουν και φοβάμαι μην μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω😂

• Απαντήσεις 352
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioanna6 είπε:

Αααα νορμαλ τιμη, περίμενα να ακούσω κάτι τραγικό… αλλά νομίζω οικονομικό ε..;!

Πολυ ωραίο, έχει τέλεια χρώματα κιόλας!!

Ο φωτογράφος σας πήρε πολλά; Γιατί έχω ακούσει για φωτογράφους διάφορα. Βέβαια παίζει ρόλο αν θα βγάλει μόνο φωτο ή αν θα βγάλει και βίντεο το μυστήριο! Και αν κάνεις και ο

τραπέζι μετά αν θα τικ έχεις εκεί! Εγω η αλήθεια είναι θα ήθελα να υπάρχει βίντεο από το μυστήριο αλλά δεν ξέρω τι τιμές πέσουν και φοβάμαι μην μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω😂

Ο φωτογράφος μας έχει και βίντεο του μυστηρίου, 100 φωτογραφίες στο χέρι και 2 μεγάλα άλμπουμ στα 780€. Αν δεις τις φωτογραφίες που μας έβγαλε θα πάθεις πλάκα. Ο φωτογράφος μου έχει ταξιδέψει μέχρι και στη Μύκονο για γάμο να φανταστείς. Αν πας και ρωτήσεις και σου πουν εξωφρενικές τιμές μπορείς να ρωτήσεις και στον δικό μου.

Στο τραπέζι εγώ δεν τον είχα. Σε μια ταβέρνα πήγαμε οικογενειακά. Αν έκανα πάρτυ τότε θα τον είχα. Σίγουρα Θεσσαλονίκη θα είναι πιο πάνω οι τιμές.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η elbe είπε:

Ο φωτογράφος μας έχει και βίντεο του μυστηρίου, 100 φωτογραφίες στο χέρι και 2 μεγάλα άλμπουμ στα 780€. Αν δεις τις φωτογραφίες που μας έβγαλε θα πάθεις πλάκα. Ο φωτογράφος μου έχει ταξιδέψει μέχρι και στη Μύκονο για γάμο να φανταστείς. Αν πας και ρωτήσεις και σου πουν εξωφρενικές τιμές μπορείς να ρωτήσεις και στον δικό μου.

Στο τραπέζι εγώ δεν τον είχα. Σε μια ταβέρνα πήγαμε οικογενειακά. Αν έκανα πάρτυ τότε θα τον είχα. Σίγουρα Θεσσαλονίκη θα είναι πιο πάνω οι τιμές.

Μόνο;;;;; Απίστευτο!! Ειδικά αν έχει και καλή δουλειά όπως λες! Εχω ακούσει πάνω από 1000 ναι χωρίς βίντεο κιόλας. Ναι αν δεν βρω κάτι νορμαλ θα σου πω! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...