Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ του έχω πάρει αυτό: https://www.ravenna.gr/el/epipla/paidiko/paidika-krevatia/ravenna-paidiko-krevati-me-rafia-bird-house-2244-207-x-108-x-117_191195/?affid=14&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax - Έπιπλα&utm_id=17689180077&gad_source=1&gbraid=0AAAAADhGukRQANLh1ZqPwAt8c_AhkhIp-&gclid=CjwKCAjwq7fABhB2EiwAwk-YbAwTBxlu7DXNzPr1kScrU3ExoyyZ4tUYnG4PISOR-i0U2E62--YpxhoCh_0QAvD_BwE Είμαι ευχαριστημένη, είναι χαμηλό στο έδαφος από τη μια και έχει καγκελάκι χαμηλό από την άλλη για να μην τσουλησει στον ύπνο του, τον έβαλα από 6 μηνών. Έχει και ένα φωτακι στο στρογγυλό παραθυράκι που του αρέσει να το αναβοσβηνει και χαίρεται. Στο ράφι τέρμα έβαλα και την κάμερα, γενικά είναι βολικό και χαριτωμένο και τώρα που σηκώνεται πια δεν με προβληματίζει μην πέσει γιατί έχει το άνοιγμα και πηγαίνει να βγει από εκεί αν θέλει, δεν κάνει ταρζανιες. Με το καλό η μεταφορά!
    • Εγώ έχω ανά μισάωρο συσπασεις με πονακια πιο πολύ σαν μαχαιριές χαμηλά, δεν έχω πάρει τον γιατρό θα παρατηρήσω πως θα πάει και θα τον παρω πιο μετά,έφαγα λίγο τώρα αλλά οχι πολύ γιατί με έχει πιάσει αναγούλα από το πρωί και πονοκέφαλος.  
    • @sisi93 Όχι δεν είσαι η μόνη, δυστυχώς είμαστε πολλές αυτές που δεν μας έρχεται εύκολα. Εχω 3 αποβολές έχω κάνει τα πάντα από εξετάσεις για να καταλήξουν στο συμπέρασμα "τυχαίο γεγονός " και δεν μπορώ να ρο χωνέψω αυτό πως γίνεται στατιστικά 3 φορές στη σειρά. Πόσο τύχη βουνό πια? Τώρα είμαι στις πρώτες μέρες της 4ης εγκυμοσύνης και τρέμω και τον αέρα π αναπνέω αλλά αν δεν προσπαθούμε πως θα το αποκτήσουμε αυτό π τόσο επιθυμούμε. Σε καταλαβαίνω σε όλα, υπολογίζω συνέχεια ποσο θα ήταν το κάθε ένα από αυτά τα 3. Σε κάθε εξέταση π έκανα περίμενα να μου βρουν κάτι και τους έκανε εντύπωση πως στεναχωριομουν με την απάντηση όλα είναι μια χαρά. Αλλά αν έβρισκα κάτι έλεγα θα το θεραπεύσω και πάω πιο σίγουρη κι όμως όλα εντάξει και στους δύο μας. Δες την απάντηση της @Elli13 εμένα μου έχει δώσει πάρα πολύ κουράγιο η συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτό αποδεικνύει ότι ήταν τυχαίο γεγονός.
    • Καλημέρα κοριτσια! Εγω σπίτι σήμερα. Τους εδιωξα πηγαν κουνιες κ κανω δουλειες. Έβαλα σιδερο κ επιασα τις ντουλαπες των κοριτσιών. Τωρα εκατσα λίγο κ να συνεχίσω. Αυτή τη βδομάδα να ξεμπερδευω με όλα. Μετα να περιμένω τ μωρο.
    • Ααα αλήθεια; Εμένα η γιατρός μου την πρότεινε και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου και δεν έβγαλα ούτε μια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...