Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Mary_piggy είπε:

Έχεις δίκιο αλλά εργάζομαι οπότε δεν είναι εύκολο να βρω χρόνο να απολαύσω με την ησυχία μου τον ύπνο. Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να απολαύσω το φαγητό γιατί έχω πάρα πολλές ανακατωσούρες και ό,τι και να φάω με πειράζει, αλλά χαλάλι μου φαίνεται απίστευτο όταν κοιτάω την κοιλιά μου και σκέφτομαι ότι εκεί μέσα έχω ένα μικρούλι 🥰

Αχ είναι το πιο ωραίο συναίσθημα!!! Εγώ πέρυσι σαν αύριο έμαθα ότι θα έχω αγοράκι 🩵🩵 🩵 

Οι ανακατωσούρες θα υποχωρήσουν σιγά σιγά!! Μετά θα έρθουν οι καούρες που τις θεωρώ πιο δύσκολες!

• Απαντήσεις 301
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Κλείσαμε ραντεβού για την Τρίτη με την σύμβουλο!! Άντε να δούμε, έχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια!! 

@elbe ποσο καιρό τώρα τρώτε στερεες;; Του τα λιώνεις; 
Επίσης έχω διαβάσει ότι κάποια από τα σημασία ετοιμότητας είναι ότι πρέπει να κάθεται μόνο του το μωρό ή με ελάχιστη υποστήριξη. Εσάς καθεται;

Τέλεια!! Να δεις κι εσύ τι γίνεται!!

Έχει από τις 17 Φλεβάρη που τρώει και του τα λιώνω στο μπλέντερ, μόνο φρούτα! Φαγητό θα ξεκινήσουμε σε λίγες μέρες. Στο καρεκλακι κάθεται μια χαρά με τις ζώνες! Στο κρεβάτι που τον βάζω κάθεται και στον καναπέ. Τον πιάνω και από τα χέρια, κάθεται κορδομένος και κάνουμε τη βαρκούλα του ψαρά και με κοιτάει στα μάτια. Κι από καθιστή θέση βάζει δύναμη και σηκώνεται όρθιος.

Εσάς πως τα πάει με το κάθισμα;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...