Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η elbe είπε:

Εμείς μάλλον θα το πάρουμε για το σπίτι της μαμάς μου, γιατί από Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσω 8ωρο ο μικρός θα πάει στους γονείς μου! Η εταιρεία mam έχει ωραία προϊόντα! Εγώ πήρα τώρα για τον μπέμπη πιπίλες καουτσούκ κ δεν τον αναγουλιαζουν. Ειδικά στο ταξίδι δεν την έβγαλε από το στόμα του. Στο σπίτι δεν τις κρατάει.

Από αυτό π έχω το προτιμώ αυτό εινα πολυ πιο εύκολο στο πλύσιμο, πιο μικρο 

• Απαντήσεις 253
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Από αυτό π έχω το προτιμώ αυτό εινα πολυ πιο εύκολο στο πλύσιμο, πιο μικρο 

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Εγώ πήρα αυτό που ανέβασα γιατί έχει το καβάλο πάνω στον δίσκο κ δεν έχει επιπλέον τρύπα στο μαξιλάρι για να μπαίνουν τροφές κι επίσης ήθελα κ να ξαπλώνει. Αλλά στο καθάρισμα είναι σίγουρα πιο βολικό του ΙΚΕΑ.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η elbe είπε:

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Εγώ πήρα αυτό που ανέβασα γιατί έχει το καβάλο πάνω στον δίσκο κ δεν έχει επιπλέον τρύπα στο μαξιλάρι για να μπαίνουν τροφές κι επίσης ήθελα κ να ξαπλώνει. Αλλά στο καθάρισμα είναι σίγουρα πιο βολικό του ΙΚΕΑ.

Είναι παρόμοιο με αυτό π έχουμε αλλά για να κάθεται 90 μοίρες θέλει ένα μαξιλαράκι κ του είχα πάρει από το ικεα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Είναι παρόμοιο με αυτό π έχουμε αλλά για να κάθεται 90 μοίρες θέλει ένα μαξιλαράκι κ του είχα πάρει από το ικεα 

Νομίζω στην αρχή όλα θέλουν ένα μαξιλαράκι. Για να δούμε...εμένα σε 4 μέρες κλείνει τον πέμπτο και 17 του μηνός πάμε παιδίατρο και να δω τι θα μας πει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...