Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η elbe είπε:

Έχω πάρει ένα μικρό ποτιστήρι 🤣 και τον ξεπλενω με αυτό και το κεφάλι και στο σώμα με νερό που γεμίζω από τη βρύση στην ίδια θερμοκρασία που γεμίζω και τη μπανιέρα του!! Έτσι ελέγχω να μην πάει νερό στα μάτια του κ τα αυτιά του.

Κορίτσια σας ήρθε περίοδος;; Εμένα ήδη μου ήρθε μια φορά 18 Δεκεμβρίου και τώρα περιμένω να δω πότε θα έρθει η επόμενη.

Ναι και εγώ στην αρχή με το ποτιστήρι την έκανα αλλά επειδή είδα ότι της αρέσει το νερό γενικά τώρα την κάνω με το τηλέφωνο και στο κεφάλι και στο σώμα. Αλλά το καθαρό νερό που την ξεπλένεις πέφτει μέσα στην μπανιέρα…; Όποτε μετά όταν τον βγάζεις από την μπανιέρα δεν έχει σαπούνια; Δεν ξερω αν καταλάβαινεις τι εννοώ, ίσως τα λεω μπερδεμένα😂 

εμενα περίοδος δεν μου έχει έρθει, αν και πριν 3 μέρες είχα πολύ λίγα υγρά με αίμα και είδα και ένα μικρό κομματάκι🥲 και έχω και κάτι περίεργους πόνους αλλά μπα. Τον Δεκέμβρη πάντως που πηγα στον γυναικολόγο μου είπε ότι δεν βλέπει περίοδο😕

• Απαντήσεις 203
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioanna6 είπε:

Ναι και εγώ στην αρχή με το ποτιστήρι την έκανα αλλά επειδή είδα ότι της αρέσει το νερό γενικά τώρα την κάνω με το τηλέφωνο και στο κεφάλι και στο σώμα. Αλλά το καθαρό νερό που την ξεπλένεις πέφτει μέσα στην μπανιέρα…; Όποτε μετά όταν τον βγάζεις από την μπανιέρα δεν έχει σαπούνια; Δεν ξερω αν καταλάβαινεις τι εννοώ, ίσως τα λεω μπερδεμένα😂 

εμενα περίοδος δεν μου έχει έρθει, αν και πριν 3 μέρες είχα πολύ λίγα υγρά με αίμα και είδα και ένα μικρό κομματάκι🥲 και έχω και κάτι περίεργους πόνους αλλά μπα. Τον Δεκέμβρη πάντως που πηγα στον γυναικολόγο μου είπε ότι δεν βλέπει περίοδο😕

Τον σηκώνω από τη μπανιέρα τον κρατάω όρθιο κ τον ξεπλένει ο άντρας μου με το ποτιστήρι!

Κι εμένα ετσι μου ξεκίνησε, στο σκούπισμα έβγαζα υγρά με ροζ αίμα για δύο εβδομάδες συν τους πόνους. Τη μέρα που μου ήρθε βάζω το πρωί το μωρό στο στήθος, πιπιλαει μια φορά, καταπίνει και για εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να καθήσει στο στήθος, πήγα για δουλειά κ με το που γύρισα ήρθε κ η περίοδος! Μετά μπήκε το βράδυ κανονικά στο στήθος!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η elbe είπε:

Τον σηκώνω από τη μπανιέρα τον κρατάω όρθιο κ τον ξεπλένει ο άντρας μου με το ποτιστήρι!

Κι εμένα ετσι μου ξεκίνησε, στο σκούπισμα έβγαζα υγρά με ροζ αίμα για δύο εβδομάδες συν τους πόνους. Τη μέρα που μου ήρθε βάζω το πρωί το μωρό στο στήθος, πιπιλαει μια φορά, καταπίνει και για εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να καθήσει στο στήθος, πήγα για δουλειά κ με το που γύρισα ήρθε κ η περίοδος! Μετά μπήκε το βράδυ κανονικά στο στήθος!!

Αααα Αρα είχες 2 βδομαδες πριν σου έρθει η περίοδος, ροζ υγρά!! Ε μπορεί να μου έρχεται και εμένα τότε. Αν και ήμουν ήσυχη ότι δεν θα έρθει τόσο σύντομα γιατί ήξερα ότι με τον θηλασμό αργεί συνήθως.. και είχα πάει και στον γυναικολόγο και είπε δεν βλέπει περίοδο και ηρέμησα. Τι να πω 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioanna6 είπε:

Αααα Αρα είχες 2 βδομαδες πριν σου έρθει η περίοδος, ροζ υγρά!! Ε μπορεί να μου έρχεται και εμένα τότε. Αν και ήμουν ήσυχη ότι δεν θα έρθει τόσο σύντομα γιατί ήξερα ότι με τον θηλασμό αργεί συνήθως.. και είχα πάει και στον γυναικολόγο και είπε δεν βλέπει περίοδο και ηρέμησα. Τι να πω 😂

Μπορεί επειδή θηλάζεις αποκλειστικά να σου αργήσει! Κι εμένα στις 40 μέρες που με είδε δεν φαινόταν κάτι. Στους 3 μήνες μου ήρθε στην ουσία κι ακριβώς ένα χρόνο μετά από την τελευταία περίοδο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σ' ευχαριστώ! βήχα με ποια εννοια δε θέλουμε? να μη ταρακουνιέται το μωρο?
    • Κορίτσι μου, όταν ζοριζεσαι, να έχεις στο μυαλό σου ένα πράγμα: είναι πολύ νωρίς ακόμη. Όλα θα αλλάξουν. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Παρότι δεν ισχύουν αυτά που νιώθεις - να ξέρεις ότι είσαι αναντικατάστατη για το μωρό σου - κάντε μία νέα αρχή. Καταρχάς, πρέπει όλοι στο σπίτι να γνωρίζουν για το πώς αισθάνεσαι. Η γνώμη μου είναι να κρατάς το μωρό και να προσπαθείς να βρεις τους κώδικες του, μην το δίνεις αμέσως στον άντρα σου μόλις αρχίσει να κλαίει. Προσπάθησε να το ηρεμήσεις εσύ με διάφορους τρόπους. Κούνα το, μίλα του ήρεμα και γλυκά,  κράτα το αγκαλιά και περπατα ήρεμα στο σπίτι, πήγαινε στον ανοιχτό απορροφητήρα, κάνε όοο,τι άλλο βάλει το μυαλό σου.Ίσως χρειαστεί λίγη περισσότερη ώρα για να ηρεμήσει αλλά δεν πειράζει.... Η σχέση θα χτιστεί σιγά σιγά. Ηρέμησε και μη σκέφτεσαι πράγματα που δεν ισχύουν!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ δεν είχα ποτέ συμπτώματα στην ωορρηξία δεν την καταλάβαινα καν. Πλέον την καταλαβαίνω κάποιες φορές γιατί έχω υγρά αλλά και πάλι όχι κάτι πολύ έντονο. Εάν εσύ είσαι οκ από εξετάσεις, μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να το ψάχνει κ ο άντρας σου; Ένα σπερμοδιαγραμμα για αρχή και ό,τι άλλο πει ο γιατρός στην πορεία.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου κι εύχομαι πρώτα απ' όλα να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εγκυμοσύνη! Μην αγχώνεσαι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έπρεπε να έχεις κάποιο σύμπτωμα εάν είσαι έγκυος. Πότε σου έχει πει ο γιατρός σου να πας για χοριακη;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...