Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η elbe είπε:

Έχω πάρει ένα μικρό ποτιστήρι 🤣 και τον ξεπλενω με αυτό και το κεφάλι και στο σώμα με νερό που γεμίζω από τη βρύση στην ίδια θερμοκρασία που γεμίζω και τη μπανιέρα του!! Έτσι ελέγχω να μην πάει νερό στα μάτια του κ τα αυτιά του.

Κορίτσια σας ήρθε περίοδος;; Εμένα ήδη μου ήρθε μια φορά 18 Δεκεμβρίου και τώρα περιμένω να δω πότε θα έρθει η επόμενη.

Ναι και εγώ στην αρχή με το ποτιστήρι την έκανα αλλά επειδή είδα ότι της αρέσει το νερό γενικά τώρα την κάνω με το τηλέφωνο και στο κεφάλι και στο σώμα. Αλλά το καθαρό νερό που την ξεπλένεις πέφτει μέσα στην μπανιέρα…; Όποτε μετά όταν τον βγάζεις από την μπανιέρα δεν έχει σαπούνια; Δεν ξερω αν καταλάβαινεις τι εννοώ, ίσως τα λεω μπερδεμένα😂 

εμενα περίοδος δεν μου έχει έρθει, αν και πριν 3 μέρες είχα πολύ λίγα υγρά με αίμα και είδα και ένα μικρό κομματάκι🥲 και έχω και κάτι περίεργους πόνους αλλά μπα. Τον Δεκέμβρη πάντως που πηγα στον γυναικολόγο μου είπε ότι δεν βλέπει περίοδο😕

• Απαντήσεις 201
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioanna6 είπε:

Ναι και εγώ στην αρχή με το ποτιστήρι την έκανα αλλά επειδή είδα ότι της αρέσει το νερό γενικά τώρα την κάνω με το τηλέφωνο και στο κεφάλι και στο σώμα. Αλλά το καθαρό νερό που την ξεπλένεις πέφτει μέσα στην μπανιέρα…; Όποτε μετά όταν τον βγάζεις από την μπανιέρα δεν έχει σαπούνια; Δεν ξερω αν καταλάβαινεις τι εννοώ, ίσως τα λεω μπερδεμένα😂 

εμενα περίοδος δεν μου έχει έρθει, αν και πριν 3 μέρες είχα πολύ λίγα υγρά με αίμα και είδα και ένα μικρό κομματάκι🥲 και έχω και κάτι περίεργους πόνους αλλά μπα. Τον Δεκέμβρη πάντως που πηγα στον γυναικολόγο μου είπε ότι δεν βλέπει περίοδο😕

Τον σηκώνω από τη μπανιέρα τον κρατάω όρθιο κ τον ξεπλένει ο άντρας μου με το ποτιστήρι!

Κι εμένα ετσι μου ξεκίνησε, στο σκούπισμα έβγαζα υγρά με ροζ αίμα για δύο εβδομάδες συν τους πόνους. Τη μέρα που μου ήρθε βάζω το πρωί το μωρό στο στήθος, πιπιλαει μια φορά, καταπίνει και για εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να καθήσει στο στήθος, πήγα για δουλειά κ με το που γύρισα ήρθε κ η περίοδος! Μετά μπήκε το βράδυ κανονικά στο στήθος!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρυσα μου ευχαριστουμε τοσο πολυ γ οοοολες τις τοσο πολυτιμες πληροφοριες!!!! 🫶🥰 εισαι κινητη εγκυκλοπαιδεια!!!🤩👏
    • Η μεγάλη είναι τρελαμένη μαζί της ! Η αδερφούλα μου και η μικρούλα μου λέει όλη την ώρα!! Αγκαλιές κ φιλιά με το που ξυπνήσει!!! Δόξα τω θεώ πάνε πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ τους .. ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κάποια ζήλια.. και κλείνουμε μήνα!
    • Πιστευω ειναι κ το φυλο π παιζει το ρολο του.. αν ειχαμε αγορακι θα παθιαζοταν αλλιως, θα ειχε παρει ηδη φορμακια ολυμπιακου κλπ κλπ.. οχι οτι θα ασχολιοταν παλι μ ρουχα, δωματιο κ τα σχετικα... αλλα μ τα κοριτσια μπλοκαρουν λιγο καποιοι αντρες... Τωρα γ τη σχεση μας, κι εγω φανταζομαι οτι αλλαζουν τελειως οι ισορροπιες.. θεωρητικα συζητωντας πανω σε θεματα ανατροφης παιδιων με παραδειγματα απ φιλους η τα αδερφια μας, συμφωνουμε.. στην πραξη τωρα θα φανει...😅 Εμεις τον απριλιο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης κ πραγματικα νιωθω πολυ ερωτευμενη μαζι του!! Βεβαια οπως καθε ζευγαρι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας.. κ φσκ μια σημαντικη προκληση εινσι κ το ν παλευεις μ την υπογονιμοτητα τοσα χρονια.. δοκιμαζεται πολυ η σχεση κ το ζευγαρι.. κ η σε απομακρυνει ή δυναμωνει τη σχεση!! Κ το βασικο ειναι οτι ξερουμε οτι κ τα παιδια π θα ερθουν στη ζωη μας, καποια στιγμη θ μεγαλωσουν μ το καλο κ θα παρουν το δρομο τους. παλι οι 2 μας θα καταληξουμε καποια στιγμη! 💞
    • Νωρίς είσαι ακόμα,  όλα αλλάζουν γρήγορα,  μη σε αγχώνει 🥰🥰🥰🥰  Είδατε κ βάρος κλπ? 
    • Ο γλυκακης!!!🫶🫶🫶 ανυπομονει γ την κορακλα του!!!💗🌷 Καλα εμεις μ καισαρικη θ παμε αλλα κ φυσιολογικα ν πηγαιναμε, παλι δν υπηρχε περιπτωση ν μπει νομιζω... ουτε εγω θα αντεχα να το παρακολουθω πιστευω.. ειναι αλλιως ν το ζεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...