Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα...πρόσφατα μετά από παλινδρομη κυηση (αιμορραγία όχι απόξεση) είπαμε να αρχίσουμε αμέσως πάλι τις προσπάθειες...έχετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία? Μετά από ποσο διάστημα είδατε πάλι θετικο τεστ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι κάνετε κορίτσια; Πώς πάτε όσο πλησιάζουμε; Μήπως θυμάστε τι σερβιετες σας είχαν βολεψει στη λοχεία; Εγώ τα είχα δοκιμάσει όλα, από σερβιετες μεγάλες, μέχρι εσώρουχα τύπου always discreet αλλά σε όλα κάτι με ενοχλούσε. Άλλαζα συνέχεια το πολύ κάθε δύο ώρες γιατί είχα πολύ αίμα τις πρώτες μέρες και είχα και ακράτεια από τον τοκετό αλλά και πάλι κάτι με ενοχλούσε σε όλα, είτε ότι δεν το ένιωθα σταθερό (τις σερβιετες), είτε ότι ένιωθα κάπως υγρή όλη την ώρα και αναρωτιέμαι αν είχατε κάποια καλύτερη ιδέα που δεν έχω ανακαλύψει.
    • Καλησπέρα κορίτσια μου, χαίρομαι που είστε όλες καλα. Κι εγω καταλαβαίνω εδω και αρκετό καιρο το μωράκι, περίπου απο τη 15η εβδομάδα. Έχετε κανει β επιπέδου?
    • @_piripiri_ρε συ απιστευτο, είναι αγοράκι κανονικό 😍να τον χαίρεστε τον μικρούλη, να είναι γερός και χαρούμενος! έχουν πολυ γέλιο που γίνονται ανρθωπάκια Για τον αποθηλασμό τι γάλα δίνεις; εμάς μας είπε ο παιδίατρος φρέσκο μετά τους 18 μήνες οπότε λέω να περιμένω μέχρι τότε.  Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν με κουράζει τόσο ο θηλασμός αλλά οι αφυπνίσεις. Και σκέφτομαι πως όταν ξυπνάει αποκοιμιέται με το στήθος και είναι πιο εύκολο για όλους μας. Φοβάμαι πως αν αποθηλάσω θα χάσω αυτό το 'όπλο'.    @Kiddo 8 δόντια;; πώπω τουλάχιστον θα ξεμπερδέψετε νωρίς 😅 ταλαιπωρείστε ε; την πιάνει πιο πολύ τη νύχτα ή και τη μέρα; εμείς τώρα βγάλαμε το 3ο και το 4ο και κάποιες νύχτες δίναμε ντεπόν, δεν παλευόταν  υπομονή ρε συ... θα έρθουν και πιο ήσυχες μέρες για τη μικρούλα, της έπεσαν όλα μαζί τώρα   Εμείς κλασικά όλο και κάποια ίωση περνάμε, τώρα πάλι έχει μπούκωμα εδώ και καμιά εβδομάδα. Αλλά εγώ έχω αναισθητοποιηθεί λίγο, δεν το παίρνω τόσο βαριά πια 😂 απλά την κυνηγάω με τον ορό και το 'ρουφηχτήρι'. Τα πάνω δοντάκια μας ταλαιπώρησαν γιατί κράτησαν πολύ καιρό μέχρι να βγουν, αλλά μόνο τη νύχτα δείχνει δυσφορία, τη μέρα όχι ιδιαίτερα.  Πήγαμε για εμβόλιο χθες και μας είπε ο παιδίατρος ότι έρχονται κι άλλα 🥲8.5 κιλά και 76 εκ. την βρήκε, δεν παίρνει πια βάρος όπως έπαιρνε αλλά με καθησύχασε  
    • Εγώ είμαι πιο ψηλά Δυτικη Μακεδονία. Θα γεννήσω σε κλινική εδώ κοντά. Πρώτα ο Θεός.  Δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα πιο κοντά σας να γεννησετε;  Καλά φαντάζομαι σαν τα νοσοκομεία της Αθήνας δεν έχει. Είναι σιγουριά. 
    • Γειά σου κορίτσι. Πιθανόν να ειμαι κι εγω για Ιουλιο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...